Szeroki wybór hoteli idealnych na wakacje dla rodzin z dziećmi
Hm spędziliśmy tutaj naszą podróż poślubną i jesteśmy zachwyceni. Nie polecm rodzinnym wypadom z dziećmi ponieważ klimat hotelu jest raczej utrzamny dla zakochanych. Pokoje bardzo pieknie urządzone. Jedzenie bardzo dobrze zróżnicowane jest w czym wybierać, w większości potrawy nam smakowały. Dobra oferta spa,nie ma tu jakiś wygórowanych cen. Wieczorem można bawić się do upadłego na dyskotece. Basen ok. Naprawdę polecam :-)
Hotel Rewelacja! Boski! Cudo! Brak słów! Polecam każdemu, dosłownie każdemu, za wyjatkiem rodzin z dziećmi-mimo, że w hotelu są atrakcje dla dzieci (baseny, animacje itd..) to nie jest to hotel dla dzieci. Gdyż najfajniejsza zabawa zaczyna się po kolacji, potem w barze, a później na dyskotece do białego rana. Hotel i baseny bardzo czyste. Jedzenie wyśmienite, zadowoli każdego grymasa. Obsługa na bardzo wysokim poziomie. Pokoje bardzo duże, w każdym pokoju jacuzzi(przy łózkach), łóżka duże dla jednej osoby! Takie jak w niektórych hotelach małżenskie dla dwóch osób. Mozna sobie zmieniać światło w pokoju na kolor: czerwony, zielony, disco itd.
to nie jest hotel dla dzieci. Szczególnie polecam dla par... Hotel ma charakter sexi i tak jest reklamowany. Lustra w pokojach muzyka gra świateł w pokojach i nastrój ogólnie panujący sprzyjają miłosnym igraszkom lub jak kto woli uprawianiu seksu. Jednak na dłuższą metę atmosfera męcząca. Można mieć dość wszechobecnych luster przyciemnianego światła w korytarzach na piętrach i sporych odległości do przemierzania pokój - basen- morze- knajpa. Kuchnia bardzo urozmaicona i naprawdę godna polecenia. Program SPA bogaty i ceny dość umiarkowane. Porównywalne do polskich. Muzyka w hotelu ta w barze rewelecayjna ale to kwestia gustu. W dyskotece okropna niestety. Baseny naprawdę OK. Obsługa zalezy kto się trafi czasem niewiele kumający turek a czasem miły ale podrywający kobiety inny turek kumający po angielsku.