Aegean Park

5.2

Ilość gwiazdek już samo świadczy o jakości hotelu...

Witam, przyjechaliśmy we czwórkę i byliśmy przez dwa tygodnie jedynymi Polakami w hotelu, mogłem super odpocząć od pesymistycznych rozmów i narzekania naszych rodaków (oczywiści z małymi wyjątkami- pozostała przecież jeszcze trójka). Pogodę mieliśmy wspaniałą (jednego dnia pokropił ciepły deszczyk- był czas na zrobienie zakupów). Hotelowi goście to przede wszystkim młodzież rosyjska i miejscowi, jeśli chodzi o jakośc świadczonych usług to hotel daje sobie radę w swojej klasie (nie wymagajmy od hotelu *** cudów). Pierwsza połowa pażdziernika 2015r. Grzegorz Polska.

Hotel stary bardzo mało zadbany. Pokoje są w miarę ale bez szału natomiast stołówka basen i wszystko w okół jeden brud. Były momenty że nie było czystego stołu przy którym można by usiąść i napić się kawy.

Uwaga! Zdjęcia nie przedstawiają obecnego stanu hotelu. Mieści się przy głównej ulicy, dlatego jest bardzo głośno do wczesnych godzin porannych. Polecany dla młodzieźy, ponieważ w koło są same dyskoteki.

jako 3 * hotel uważam, że jest niezły,połozony w centrum Marmaris, jedzenie tureckie dobre rekompensuje brak wieprzowiny, stół szwecki obfity, obsługa sympatyczna, przemiła dla polaków, morze 50 m. Wyjazd uważam za udany i polecam Wszystkim ten kurort. W Marmaris, każdy znajdzie coś dla siebie: spokój, wycieczki, rozrywkę cało nocną, dobre tureckie jedzenie i miłą obsługę. Planuje ponowną wycieczkę pod warunkiem zakwaterowania w Aegean Park

Nazwa  Aegean Park
Miejsce  Turcja / Wybrzeże Egejskie / Marmaris
Udogodnienia  basen odkryty, na terenie hotelu instytut SPA, na terenie sauna, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, aquapark, darmowe wifi, rowery

Urokliwe wioski i miasteczka z białymi domami

Krystalicznie czysta woda idealna do kąpieli i snorkelingu

Antyczne zabytki, takie jak Efez, i ruiny starożytnych miast

5.7
3.8
3.3
3.4

Wyświetlono 26 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
3.7

Ilość gwiazdek już samo świadczy o jakości hotelu...

Zalety

Bliskość centrum miasta i portu.

Wady

Pokoje sprzątane co 3 dni, jakość jedzenia błaga o litość. Brak oświetlenia wieczornego przy basenie, co grozi nocną, niechcianą kąpielom.

Grzegorz Polak

Pobyt - Październik 2015

Zalety

Położenie blisko centrum, miła obsługa młodego personelu, codziennie sprzątane pokoje. Dużo wesołej młodzieży narodowości rosyjskiej.

Wady

Położenie blisko ruchliwej ulicy (większość hoteli w Marmaris są tak zlokalizowane). Przy dużym obłożeniu, napoje podawane w plastikowych kubeczkach.

Tomek

Pobyt - Wrzesień 2014

Zalety

Dużą zaletą jest lokalizacja. Bardzo blisko do plaży i do centrum miasta.

Wady

Brudno. Bardzo słabe jedzenie.

Pobyt - Wrzesień 2010

Pobyt - Wrzesień 2009

Pobyt - Czerwiec 2009

Pokoje średnie, ale wszystkie z balkonami. Hotel czysty, prosty, zadbany. Obsługa miła i uśmiechnięta. Ocena według mnie - słabe 3*.

Aegean Park