Al Jazira Beach

2013 opinii

Czysto, miła obsługa, dobre jedzenie … super animatorzy. Codziennie słońce, co więcej?:) Ps/ Można się przyczepić do monotonnych śniadań i przydałby się remont łazienek.

Hotel godny polecenia, zdecydowanie zasługuje na 4 gwiazdki. Położony bezpośrednio nad morzem z piaszczystą szeroką plażą, na której zawsze można znaleźć wolne leżaki pod parasolem. Pan obsługujący plażę sam kompletował nam zestaw zestaw leżaków i stolik dla naszej 3. Obsługa bardzo uprzejma, ale nie nachalna. Teren hotelu sprzątany praktycznie cały czas, tzn. zbierano kubki, kieliszki po napojach, opróżniano popielniczki, czyszczono toalety przy basenie co pół godziny, a wszystko bardzo dyskretnie. Jedzenie przepyszne i bardzo urozmaicone. Nie byliśmy w stanie nawet spróbować wszystkiego. Do tego wielka dbałość o oprawę kolacji np. panowie przygrywający do kolacji, podczas wieczoru tunezyjskiego namioty z dywanów z których były serwowane posiłki, itp. Bardzo zgrana ekipa animatorów zapewniała wiele atrakcji, brawa za dyskotekę na plaży w pianie:). Dodatkowe punkty za możliwość wypicia kawy w restauracji przy basenie z widokiem na morzem z filiżanki (nie plastikowego kubka!). Hotel SUPER - godny polecenia! )

Hotel czysty ,miła obsługa , leżaki zawsze się znajdą ,jedzenie dobre ,świeże ,ale trochę monotonne. Muszę wspomnieć o animatorce z mini clubu Natalka , super dziewczyna mój syn chodził tam dwa razy dziennie bo mówił że pani jest mega 😁

Super położenie hotelu i bliskość plaży sprawia, iż naprawdę można super odpocząć, czy to przy basenie czy to przy plaży, super animacje i animatorzy, którzy dbają o to aby cały dzień coś się działo

Hotel był absolutnie wyjątkowy! Od momentu zameldowania do samego wyjazdu obsługa była niezwykle uprzejma i pomocna. Wystrój pokoi i innych wnętrz hotelu był elegancki i nawiązywał do lokalnej kultury lub krajobrazów regionu. Wszystko było doskonale skomponowane, a jednocześnie zachowane w minimalistycznym, nienachalnym stylu. Łazienka bardzo czysta, choć przydałby się już jej mały odswieżajacy remont. Dodatkowym udogodnieniem były miękkie i pachnące ręczniki. Pokój (od strony wejścia głównego) był dobrze wyciszony, co pozwalało w pełni się zrelaksować i spokojnie wypocząć. Do tego był przestronny, czysty i bardzo komfortowy. Jedzenie w hotelu było prawdziwą przyjemnością i zdecydowanie zasługuje na osobne wyróżnienie. Codzienne śniadania w formie bufetu były wyjątkowo smaczne i różnorodne – świeże pieczywo, dżemy, sery regionalne, wędliny, jajka w różnych wersjach zwłaszcza omlet z warzywami, który był prawdziwym hitem. Wszystkie pozostałe posiłki były także w formie bufetu. Do wyboru do koloru Wszystko przygotowane z wysokiej jakości składników, pięknie podane i regularnie uzupełniane przez uważną obsługę. Szczególnie zachwyciły nas dania kuchni lokalnej. Desery to niebo w gębie. Wieczorami można było również skorzystać z hotelowego baru, gdzie w przytulnej atmosferze serwowano koktajle, piwo i lekkie przekąski. Całości dopełniał stylowy wystrój, nastrojowe oświetlenie i spokojna muzyka w tle. Pod względem kulinarnym hotel naprawdę nas zachwycił – widać, że kuchnia prowadzona jest z pasją i ogromną starannością. To idealne miejsce nie tylko do odpoczynku, ale też do delektowania się smakiem. W hotelu dostępne było także darmowe, szybkie Wi-Fi. Klimatyzacja działała bez zarzutu. Dużym plusem jest bliskość morza - polecam obejrzeć wschód słońca 🙂. Na szczególne wyróżnienie zasługuje również dbałość o detale i miła atmosfera, którą czuć na każdym kroku. Animatorzy robią kawał świetnej roboty zabawiając gości. Młodzi ludzie pełni pasji i zaangażowania. Zdecydowanie polecam ten hotel dla osób, które lubią kameralne miejsca.

od2 741 zł za osobę

Nazwa  Al Jazira Beach
Miejsce  Tunezja / Djerba
Udogodnienia  basen odkryty, basen kryty, na terenie hotelu instytut SPA, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, sporty wodne, tenis, parking

Słoneczne plaże z turkusowym morzem i białymi domkami

Klimatyczne mediny i kolorowe bazary pełne przypraw

Luksusowe kurorty i ośrodki spa z widokiem na morze

Ciepła, słoneczna pogoda o każdej porze roku

Wyświetlono 156 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii

Pobyt - Lipiec 2025

Zalety

Plaża. Animacje

Wady

Przydałby się remont … łazienek :-)

Marek

Pobyt - Lipiec 2025

Zalety

- przy plaży - przepyszne urozmaicone jedzenie - ciekawe animacje - idealna czystość - bardzo uprzejma obsługa

Wady

-dużo francuskiego, ale to może być też zaletą dla niektórych;)

Iza

Pobyt - Lipiec 2025

Zalety

Czystość ,miła życzliwa obsługa .

Wady

Trochę monotonne jedzenie jak dla nas ,ale to nie znaczy że złe,bo każdy znajdzie coś i jest świeże .

Patryk

Pobyt - Lipiec 2025

Zalety

Bliskość plaży przy samym hotelu

Wady

Być może są jakieś drobne niedociągnięcia, ale ogólna ocena z mojej strony jest tylko na plus

Pobyt - Lipiec 2025

Zalety

To co w opisie powyżej

Wady

Nie mam żadnych negatywnych uwag

Pobyt - Czerwiec 2025

Hotel czysty , plaża za słomianym płotkiem na plaży wielbłądy i konie można się przejechać, jedzenie dobre różnorodne , pod hotelem stoją taxi można pojechać do miasteczka na zwiedzanie , ale największą atrakcją są wieczorne animacje , dyskoteka do 00.00 , dbanie animatorów o zabawianie gości , rozmowa i zabawa w trakcie dnia , konkursy , aerobik naprawdę jest co robić . Ogólnie piękne miejsce

Zalety

Blisko plaża , czysto , miła obsługa , codziennie sprzątane pokoje , różnorodne jedzenie czasem bez smaku ale każdy z nas jest inny i lubi różne rzeczy

Wady

Brak płynności przy nakrywaniu stołów podczas posiłku, chodzi mi o sztućce ,szklanki filiżanki do kawy , talerzy też czasem brakowało i trzeba był się nachodzić żeby sobie wszystko skompletować , no i przede wszystkim faworyzowanie francuzów nawet podczas konkursów jest oszukiwanie aby tylko francuzi wygrywali , to nie jest fajne zabawa powinna być dla wszystkich jednakowa .

Jadwiga

Pobyt - Czerwiec 2025

Czyściutko, pokoje sprzątane codziennie. Obsługa hotelu na 6, chociaż w restauracji gdzie są posiłki jest tam jeden delikwent który pracuje chyba za karę. Animatorzy na 6, plaża na 6. Nie ma się do czego doczepić. Polecam

Zalety

Mimo, że imprezy są codziennie nie przeszkadzało nam to w ogóle. Po całym dniu na plaży spaliśmy jak zabici przy otwartych drzwiach tarasowych i to wprost na basen.

Wady

Wada to, że soki wyciskane są płatne, chleba ciemnego nie dokładają mimo prośby.

Agii

Pobyt - Czerwiec 2025

Przepiękne miejsce hotel na 5 *czyściutki obsługa przemila!!

Zalety

Obsługa hotelowa ,animatorzy przemili i zabawni .Pelno atrakcji ,jedzenie dla każdego coś dobrego

Wady

Brak lodówki zwłaszcza dla rodzin z dziecmi

Magdalena

Pobyt - Czerwiec 2025

Podobało mi się - najbardziej piękna, szeroka plaża, ciepłe morze i slońce. Mieszkaliśmy w bungalowie i te polecam. Jest tam najdalej od wszystkiego (tylko nie od plaży i morza), ale to za ciszej (no, oprócz muzyki z hoteli obok, ale nie caly dzień). Jedzenie ok- duży wybór, również tunezyjskie specjały, sporo owoców, może brakowało mi więcej świeżych warzyw (było za to mnóstwo "na ciepło"). Alkohol ok. Obsługa- fajna, miła, animatorzy byli, ale nie nagabywali. Nie podobały mi się baseny- mała przestrzeń, duże skupisko leżków, betonoza, no i głośno. Ale moja ocena hotelu jest wysoka, chętnie tam wrócę.

Zalety

plaża, morze i bungalowy

Wady

niefajna przestrzeń z basenami (głośno, gęsto, mało zielono)

Robert

Pobyt - Maj 2025

Hotel Al Jazira Beach & Spa Położony bezpośrednio przy plaży. Pokoje wymagają odświeżenia. Czystość na wysokim poziomie. Bardzo energiczny i żywiołowy zespól animatorów bezpośrednio przy basenie od wczesnych godzin rannych do późnego popołudnia nie pozwala na zrelaksowanie się przy basenie. Obsługa jest życzliwa i profesjonalna. Jedzenie fantastyczne.

Zalety

Położenie przy plaży

Wady

Hałas animatorów od rana do wieczora

Pobyt - Maj 2025

Pobyt oceniam bardzo dobrze. Hotel ładny, zadbany. Obsługa bardzo miła i pomocna. Jedzenie bardzo dobre- miło się zaskoczyłam. Plaża ładna , sprzątana z wodorostów i to o co większość narzeka, mimo wielbłądów i koni na plaży- nie ma kup !!!

Zalety

Ładny, czysty, zadbany. Pokoje czyste , przestronne.

Anita

Pobyt - Maj 2025

Bardzo udany pobyt. Personel przemiły, wiecznie usmiechniety i pomocny. Jedzenie dobre i dużo , zawsze można było znaleźć coś dla siebie. Plaza czysta i zadbana. Polecam

Wiesława

Pobyt - Maj 2025

Bardzo fajny hotel ,czysty łazienki w pokojach no przydałby się remont obsługa miła nie narzucająca się ,jedzenie bardzo dobre ,duże zmiany na lepsze od zeszłego roku ,śniadania nikt głodny nie chodził takie typowo pod francuzów na słodko ,(ale tam wszędzie tak jest ) w hotelu przewaga francuzów i tu kelnerzy w restauracji niestety bardziej ich faworyzują niż pozostałych gości dla nich były podawane butelki z wodą ,proponowane wino ,piwo reszta trochę po macoszemu i za to kelnerzy z restauracji dostają tylko naciąganą trójkę, reszta bez zarzutu mocna 6 ogólnie ok Polecamy Al Jazira Beach możliwe że jeszcze kiedyś spędzimy w tym hotelu fajny urlop

Zalety

Czysto ,miło

Wady

Kelnerzy z restauracji faworyzujący francuzów

Dorota

Pobyt - Maj 2025

Hotel położony w bardzo dobrym miejscu przy plaży, super pokoje,fajne baseny ,bardzo dobre jedzenie oraz obsługa .Oceniam hotel na 5 z plusem.

Zalety

Blisko plaży

Wady

Brak wad

Pobyt - Maj 2025

Aż dziwne że hotel ma tylko 3 gwiazdki, spokojnie zasługuje na 4. Pokoje hotelowe znajdują się w głównym budynku oraz w domkach (bungalow) na dość sporym terenie hotelu. My mieszkaliśmy w 4 osoby takim domku. Oczywiście luksusów nie było, ale pokoje przyzwoite, czyste i codziennie sprzątane, itd. Jedzenie smaczne, ale bez rewelacji. Animacje super, różne gry i zabawy w ciągu dnia, wieczorem potańcówki lub konkursy (w języku francuskim) a później oczywiście show, aż do 23. Dla małych dzieci raczej atrakcji brak - byliśmy poza sezonem wakacyjnym więc dzieci małych praktycznie nie było więc i animatorów opiekujących się dziećmi tez nie było. Plaża super, wejście do morza łagodne i można dosyć daleko spokojnie wejść w morze.

Zalety

Plaża, baseny, animacje, bary (alkohole). Ogólnie praktycznie wszystko.

Wady

Jedyną wadą jest to, że poza hotelem praktycznie nie ma nic do obejrzenia. Syf i brud. Oczywiście na terenie hotelu jest czysto.

Pobyt - Maj 2025

Bardzo czysty hotel obsługa miła pokoje komfortowe posiłki różnorodne świeze pyszne animacje od rana do nocy super zajęcia dyskoteki ogólnie był to nasz wspaniały urlop z czystym sumieniem polecamy nie zawiedzie cię się naprawdę warto

Zalety

Czystość animacje posiłki

Wady

Nic nie mamy do zarzucenia

Pobyt - Maj 2025

To mój kolejny pobyt w tym hotelu i 100 % zadowolenie z jakości usług. Obsługa jak zawsze uprzejma i pomocna. Pokój czysty, dobrze przygotowany – codzienne dokładne sprzątanie pokoju, wygodne łóżko, wszystko działało bez zarzutu. Czystość przestrzeni wspólnych. Na plus zasługuje również lokalizacja piękna plaża, do miasta 10 min taksówką. Posiłki smaczne i urozmaicone, opcja all inclusive super. Miła i profesjonalna obsługa Szybkie zameldowanie i wymeldowanie. Wi-Fi działa bez zarzutu nawet na plaży. Wielkie barwa dla animatorów🙌👌🙌👌 !!!!! Zaangażowani na 500 % od ranoa do późnego wieczora. Pobyt bardzo udany. Do zobaczenia za rok ❤️

IRENA

Pobyt - Kwiecień 2025

Hotel jak na swoje gwiazdki bardzo ładny , czysty , pokoje czyste , codziennie sprzątane , ręczniki zmieniane codziennie. Zdarzyła się drobna awaria syfonu pod umywalką ale zaraz została usunięta. Można było się czepiać wykończenia ( krzywe kafelki , tynki) ale czy po to jedziemy na wakacje ? Było czysto i to jest najważniejsze. Jedzenie przepyszne , bardzo urozmaicone ,w dużych ilościach . Nigdy niczego nie brakowało . Kolejek zero ale to był kwiecień. Basen czysty , plaża szeroka , piękna , czysta , wystarczająca ilość leżaków. Obsługa niezwykle sympatyczna , miła , uprzejma , animatorzy rewelacyjni , stawali na głowie ,żeby umilić nam pobyt. Napiwki za wszystko baaardzo mile widziane. Pamiątkowe zakupy należy robić w normalnym sklepie lub na lotnisku , wtedy ceny są w miarę normalne. Na bazarze należy bardzo uważać. Nigdy nie dowiesz się ile co kosztuje bo " jak weźmiesz jeszcze to i to i to , to cena będzie bardzo dobra" a sprzedający na pewno będzie " bankrutem" . Jak już wybierzesz i utargujesz cenę to podczas pakowania napewno czegoś "braknie". Kursy walut są ustalane przez Państwo , więc wszędzie są jednakowe. Ogólnie wyjazd bardzo udany i mile go wspominamy.

Zalety

Ładnie położony , miła recepcja , ekipa sprzątająca bardzo się starała . Za bramą hotelu szara rzeczywistość. Ale to jest Afryka , nalęży wziąć na to poprawkę. Segregacja śmieci jest w Europie i na terenie hotelu , poza nim nikomu one nie przeszkadzają.

Pobyt - Kwiecień 2025

Hotel kameralny, nie za duży ale w przyjaznej atmosferze. Pokoje skromne ale czyste sprzątane codziennie. Jedzenie pyszne, kelnerzy, personel bardzo miły i pomocny. Animatorzy cały dzień zabawiający gości. Plaża piaszczysta a błękit morza zapada w pamięci. Serdecznie polecam ten hotel.

Zalety

Miły personel Pyszne jedzenie

Wady

Pokoje do remontu.

Hotel pełen atrakcji każdy znajdzie coś dla siebie jedzenie urozmaicone obsługa baru bardzo miła profesjonalna obsługa jeśli chodzi o zajęcia z animatorami też w porządku jeśli chodzi o lokalizację wszędzie blisko nieopodal hotelu znajduje się al jazeera market ceny w miarę przystępne przy hotelu znajduje się plaża która zachwyca ładnymi schodami słońca hotel lata świetności ma już za sobą ale widać że właściciel stara się odnowić hotel pokój duży i przestronny brał jedyny minus w pokoju to widok oraz brak lodówki.

Zalety

dwa baseny piękna lokalizacja świetna plaża super bar i obsługa.

Wady

Hotel lata świetności ma już ze sobą. Mieliśmy problemy z cieknącymi sanitariatami. Do tego stopnia że zalał nam się cały pokój. Z tego co wiem i goście też zgłaszali i wiele problemów i prosili o naprawę

Al Jazira Beach