Szeroki wybór hoteli idealnych na wakacje dla rodzin z dziećmi
Hotel Alba Resort jest przepięknie położony wśród przepięknej zieleni.Obsługa na najwyższym poziomie .Nie ma do czego się przyczepić , na pewno jeszcze tam powrócimy . Super odpoczynek .
Bardzo dobry hotel.Polecam...
Hotel dedykowany Rodzinom z dziećmi. Rozrywki dla dzieci i dorosłych przygotowywane przez profesjonalnych animatorów, którzy naprawdę ciężko pracują. O jedzeniu i piciu nie ma co wspominać bo to hotel 5 gwiazdkowy, czyli dużo i dobrze. Hotel połozony na dużym, zadbanym terenie z piękną roślinnością. Dojście do piasczystej, szerokiej plaży bardzo dobre. Pokoje jak to pokoje normalny standard, zapewne nie zasługują na 5 gwiazdek. Po parasolach, leżakach i materacach na plaży oraz małym basenie widać upływ lat ;) ogólnie hotel gorąco POLECAM !!!!
Hotel b.dobry pod każdym względem! Niedalego hotelu bazarek z dobrymi cenami. Na pewno nie jest to hotel w centum miasta! Do Side dobry dojazd(ok.7km), gdzie zobaczymy ruiny, amfiteatr...sklepy z wysokimi cenami. Miasteczko b.urokliwe, polecam wyjazd do niego porą wieczorową, aby trafić na zachód słońca-jest pięknie! Ogólne wrażenie bardzo dobre! Jedzenie pyszne, obsługa ok! Duuuuużo atrakcji!!!Zdecydowanie polecam!!!
Byliśmy w Albie 2 tygodnie z 7-latkiem..ogólne wrażenie bardzo dobre!!! Dla dzieci bardzo dużo rozrywek, działa mini club, w którym panie animatorki urozmaicają czas dzieciom (jedna z Pań jest Polką), codziennie dla dzieci dyskoteka (minidisco). Dla dorosłych też mnóstwo rozrywek: sporty, zabawy, animacje, dyskoteka...do wyboru, co kto lubi. Jedzenie bardzo dobre, w duzych ilościach. Pyszne słodycze, dużo owoców. Obsługa bardzo miła. Plaża piaszczysta, duża, dojście bardzo dobre. Pokój standardowy, widać po niektórych sprzętach, że hotel ma już 10 lat. Klimatyzacja działa bez zastrzeżeń. W miejscowości Colakli poza hotelami i straganami nic ciekawego, ale hotel zapewnia tyle atrakcji, że nie trzeba się z niego ruszać :)Polecam!
Nie wiem jakich użyć słów aby wychwalić hotel: Alba Resort !!! Bardzo miło, sympatycznie, pięknie, czysto...można tak wymieniać bez końca!!! To hotel, do którego chce się wracać!!! Pozdrawiam miłe Panie: Basię, Anię oraz Krzysia!
Rewelacyjny hotel pod kazdym względem.Naprawdę po tegorocznym pobycie w Albie trudno mi będzie znależć coś równie zadawalajacego.
Fantastyczne miejsce, wspaniałe jedzenie, bardzo dobra obsługa. Dla dzieci mnóstwo atrakcji (m. in. mini zoo). Można tam bez żadnych stresów wypocząć.
Super hotel!!! Gorąco polecam. Nawet najbardziej wybredni powinni być zadowoleni. Super obsługa, pyszne jedzenie.
Podróżujemy dużo. Te wczasy i organizacja wycieczek przez touroperatora Firmy Akdem w Turcji, współpracującego z Itaką - bardzo dobra. Standard All Inc znakomity. Choć przewaga turystów niemieckojęzycznych jak również obsługi mówiącej dobrze w tym języku, gorąco polecam ten hotel. Jak do tej pory wyjazd najlepszy !!!
Byliśmy po raz drugi w tym hotelu,gdyż w ubiegłym nam się tam bardzo podobało.Wszystko jest naprawdę na wysokim poziomie i nie ma do czego się przyczepić.Naprawdę polecam nawet najbardziej grymaśnym ludziom,jedzonko super,otoczenie piękne w pięknym zadbanym ogrodzie mnóstwo przeróżnej roślinności,na terenie jest ZOO,dużo atrakcji dla dorosłych jak i dzieci.Jednym słowem do wyboru i koloru.naprawdę warto tam pojechac!!!!!! w razie pytań chętnie odpowiem
polecam dopłacić w Polsce za pokój z widokiem na morze, wrażenia niezapomniane, urokliwe zachody słońca
spędzilismy w tym hotelu wspaniałe 2 tyg., nie można tam się nudzić, animatorzy świetni, jedzonko pyszne i wszędzie, dyskoteka, muzyka na żywo, organizacja zajęć dla dzieci- super, pokój z widokiem na morze- polecam, zapłata w Polsce
Przed podjeciem decyzji przeglądalismy tysiace ofert. Chcielismy spedzic naprawde miłe wakacje. Zaryzykowalismy pobyt w tym hotelu i w pełni się opłacało. REWELACJA!! Jedzenie przepyszne, miła obsługa, ładne pokoje, duże baseny, plaża przepiękna piaszczysta, leżaków bardzo dużo nigdy nie brakowało miejsca ani przy plaży ani przy basenie. Okolica być może mało ciekawa ale w samym hotelu było tyle rozrywek ze w pełni wystarczyło. Można dojechac do odległego o kilka kilometrów Side dolmuszem (1.75 euro), także na bazar w Manavgacie. Skorzystaliśmy z wycieczki rafting- super przygoda, polecamy. Także jesli wakacje w Turcji to tylko Alba Resort!!:)
Suuper hotel!! Polecam wszystkim !!Obsługa i wyżywienie super a i bar czynny 24 h na dobę.Jeszcze tu wrócimy.
Jedzenie wyborne, bardzo dobre w restauracjach a la carte zwłaszcza rybna, fantastyczna plaża, bardzo duże możliwości dla uprawiania sportów zarówno wodnych jak i w obrębie plazy czy hotelu. Plaża piaszczysta bardzo czysta, dno w morzu piaszczyste. Obsługa bardzo miła i uczynna. Pokoje nie za duże, czyste starannie sprzątane, łazienka mogłaby być większa. Hotel godny polecenia
Ogólnie hotel jest super, ale mam zastrzeżenie co do tego, że nie ma ani jednego animatora, który mówi po polsku, kelnerzy i obsługa hotelowa też nie znają języka, więc jeśli nie zna się niemieckiego lub angielskiego to wyjazd będzie beznadziejny, bo na pewno sie nie dogadacie.
Hotel na wysokim poziomie z doskonałym jedzeniem, ładnymi basenami i szeroką plażą. Posiada pięknie zagospodarowaną zieleń. Mankamentem może być jego wielkość - ponad 400 pokoi daje wielu gości, a to już stanowi tłum, który odczuwa się zwłaszcza rano przy rezerwacji leżaków. Ale dla osób, które lubią towarzystwo, hotel daje wiele możliwości poznania nowych osób i spędzenia rozrywkowych wakacji. Ogólnie muszę przyznać, że jak na taki wielki moloch, obsługa radzi sobie wyśmienicie. Polecam.
Rewelacja! Byłem w Albie w Sierpniu. Bardzo polecam ten hotel.
Byłam w Albie z mężem i ze znajomymi od 13 do 27 sierpnia i jesteśmy bardzo zadowoleni. Owszem były małe mankamenty, ale więcej było pozytywów niż negatywów, więc na minusy spokojnie można było przymknąć oko. Mieliśmy bardzo ładny pokój i wcale nie był on mały. Obsługa w Albie bardzo życzliwa i zawsze uśmiechnięta. Animatorzy potrafili nas rozbawić do łez, bardzo sympatyczni młodzi ludzie, którzy robili wszystko żebyśmy się nie nudzili. Planujemy wrócić do Alby w przyszłym roku.