Hotel całkiem fajny. Super dla małych dzieci ze względu na świetną i małą zjeżdżalnie. Jedzenie może być. Spory wybór , miła obsługa.
Zaletą hotelu jest to że jest wszędzie bardzo blisko. Można wyjść na spacer do restauracji czy na dyskotekę.
Minusem jest to że w hotelu za ręczniki na basen można płacić tylko w ich walucie.
Pobyt oceniam bardzo dobrze, czysto. Baseny czyste, jedzenie pyszne
Baseny, plac zabaw dla dzieci w środku.
Z żoną i 2,5 letnim dzieckiem spędziliśmy urlop w hotelu Alba. Lokalizacja blisko morza, ok 150m. W nocy bardzo głośno, bo hotel znajduje się w centrum więc raczej dla ludzi lubiących nocny tryb życia, a nie rodzin z dziećmi. Animacje dla dzieci bardzo słabe, pół godziny dziennie śpiewanie i tańce do tych samych piosenek. Do tego 2 razy w ciągu 10 dni był pokaż magii dla dzieci, ogólnie nuda. Jedzenie słabe, monotonne, ciągle to samo. Do tego obsługa nie nadążała donosić talerzy i sztućców, więc ludzie potrafili sobie wyrywać z ręki jak tylko się pojawiły. Napoje zimne w barach i restauracji z syropów, bardzo słodkie. Drinki średnie. Basen ogólnie ok, kilka zjeżdżalni dla dzieci, ale kratki wokół basenu bardzo brudne. W basenie ułożona mała mozaika, która w wielu miejscach odpada i ma ubytki, przez co bardzo łatwo pokaleczyć nogi. Pokoje ok, w miarę sprzątane, ręczniki wymieniane, widać, że mają swoje lata, przydałoby się odświeżenie. Mieliśmy problem z cieknącą wodą (i nie tylko!!) w łazience z kanalizacji nad sufitem, zmienili nam pokój po zgłoszeniu. Na plus pizza w barze przy basenie wydawana między 15 a 17. Ogólna ocena 2/6
Pizza przy basenie .
Jedzenie, basen, animacje i dla nas lokalizacja, ale to akurat dla innych może być plus .
Hotel jak hotel. Dostawka dla dziecka mega niewygodna, ale po rozmowie z menagerem przynieśli jakiś materac i było w miarę ok. Jedzenie monotonne , ale głodny nikt nie chodził. Dla mnie miejsce ok blisko plaży . Głośno bardzo, ale ja akurat lubię.
Blisko plaży,
Dostawki dla dla dzieci tragiczne.
Szybka ocena: nie polecam! Jedzenie: porażka, bardzo , bardzo mały wybór, ciągle te same dania, brak sztućców, Bar: alkohole takie sobie. Basen; nie duży, przyjazny dla dzieci Animacje: słabe, codziennie to samo :rano pilka wodna, po poludniu aerobik Pokoje: czyste, zmieniane reczniki Ogólnie hotel do odswiezenia, jedynie co zasluguje na extra ocene to pizza wydawana od 15 do 17 przy basenie.
Pizza, blisko do morza.
Wszystko
Hotel czysty, pokoje codziennie sprzątane. Blisko plaża, deptak, sklep itd niestety to co najważniejsze jedzenie .... Tragedia!!! Aby coś zjeść trzeba stać pod drzwiami i zaraz po otwarciu restauracji bić się o talerze, sztućce a rano o filiżanki do kawy. Jedzenie jedno i to samo... Makaron rozgotowany, ziemniaki raz na tydzień ale frytki codziennie ( blee) owce czyli tego czego powinno być pod dostatkiem ... Garstka czyli inaczej bitka na początku i może uda się dostać kawałek arbuza albo kiwi dla dziecka. Zabawy, atrakcje dla dzieci brak pierwsze dni pobytu gdy nasze dzieci pojawiały się na horyzoncie Pani "animatorka" uciekała ( serio) później pojawiła się druga i coś próbowała organizować dla dzieci ale ogólnie porażka.
Czysto
Okropne jedzenie, mało owców, mało sztućców, talerzy, filiżanek itd w porównaniu do ilości przyjętych gości.
Po zameldowaniu w hotelu o godz. 13:00 odmówiono nam obiadu, pierwszy posiłek to kolacja. Z czymś takim jeszcze się nie spotkałem. Hotel stary dawno nie remontowany, można trafić na odnowiony pokój. Są 2 baseny w tym jeden z niedziałającą pompą i filtrem - efekt pływające śmieci. Pokoje duże i przestronne. Do porannych godzin słychać hałas z ulicy - muzyka i wrzaski. Do morza 4 min piechotą. Wszędzie widać brak nadzoru nad personelem. Nikt nie zabiera na noc materacy z leżaków i po deszczu przez 2 dni były mokre. Posiłki w miarę smaczne, ale bez szału. Krzesełka dla małych dzieci stare, brudne. Pizza przy basenie smaczna, czas oczekiwania w kolejce - 30-40min. Klimatyzacja słabo działająca. Brak czajnika w pokoju. Nie polecam tego hotelu.
Położenie blisko atrakcji, centrum kurortu, blisko morza, duże pokoje
ogólnie stary hotel z wieloma zastrzeżeniami dla nie wymagających klientów
Byłem z rodzina 4 razy pierwszy raz 2017 ostatni raz 08/2021 co rok jest słabiej ?.Do jedzenia można zawsze coś znaleść ale poziom czystości i obsługi zostawia wiele do życzenia ?przekąski to zimne hamburgery ,hot dogi i coś co przypomina z wyglądu pizzę .Napoje zimne drinki szkoda pisać smakują jak na festynie w Bartoszycach.
Centrum słonecznego brzegu blisko plazy
Głośno i brudno słaba obsługa
Żenada i masakra!!! Jak można pić drinki śmierdzące denaturatem po odstaniu 10 minut w kolejce i żreć to podłe żarcie, które jest w Albie. Hotel kilometr od plaży, w hałaśliwym centrum obok dyskoteki dla alkoholików-wieśniaków z Rosji, którzy nigdy nigdzie nie byli.
Jak ktoś jest alkoholikiem i chce lecieć samolotem na tydzień za tysiąc od osoby do hotelu z All inclusive, w którym malusi basen śmierdzi moczem., jedzenie jest podłe i drinki śmierdzące denaturatem podawane przez niemiłą obsługę po odstaniu swego nie robią różnicy, to gorąco polecam! Aha spać się nie da, bo ścisłe centrum na przrciw burdelu i najgłośniejszej dyskoteki kilometr od plaży...
Wszystkie, jakie są możliwe.
Hotel blisko morza, przyjazny dla klienta, woda w basenie czysta i ciepła, dużo leżaków, barmani robią różnorodne drinki - nażekać mogą tylko maruderzy. Ja hotel polecam, a jak jest komuś za głośno to po prostu niech nie wybiera tej lokalizacji.
Duże ładne pokoje, fajne baseny, dużo animacji, miła obsługa, ładny hotel, dużo jedzenia zwłaszcza owoców i warzyw.
Cudowne wakacje w hotelu Alba. Blisko plaża. Czyste i ciepłe morze. Najlepsze moje wakacje. A jedzenie istne niebo, pychota .
Czysto.pieknie.mila obsługa.przepyszne jedzenie.super baseny. POLECAM.
Nie ma wad.
Bylam w sierpniu pogoda super . Pokoje codziennie sprzatane .Jedzenie bardzo dobre .blisko do plazy . dzieci zadowoleni z 2 basenow .Dobra pizza nalesniki .Mila rezydentka .polecam hotel alba.
Polecam ten hotel . blisko plaza dobre jedzenie . Moja rodzinka poleca .
slabe animacje
Nie polecam a do 4* pokoje to trochę za dużo. Dałabym tylko 3* Jak za takie wakacje trochę drogo
Hotel z zewnątrz fajny w środku hol i baseny też ale pokoje różne zależy co się dostanie. W łazience odpływ z prysznica znajdował się na samym środku łazienki tuż przed toaletą (masakra) łazienka pływał cała w wodzie. Na otrzymanie pokoju trzeba czekać wieki najwcześniej o 12. Hotel ma 4 * ale bar i restauracja tylko 3* i tu ani troche wiecej bym nie dala. Obsluga malo usmiechnieta csly czas brak widelcow i ta jakecznica codziennie na sniadanie .... ilez idzie. Frytki lepsze przy basenie niż na obiad w restauracji. Pizza bardzo dobra. Niestety lód robią z wody z kranu i niestety Jelitówka murowana. Dziecko 8 letnie za jedzeniem tam nie przepadalo . Lekarka w jotelu nawet po angielsku nie bardzo umiala ciezko sie porozumieć. Jezeli ktoś chce mieć choć trochę spokoju to nie w tym hotelu na około same dyskoteki do 5 rano można zapomnieć o otwarciu balkonu.Z jednej strony Mc Donald i smród na balkonie z oleju. Plaza super morze ciepłe tylko bardzo słone. Natomiast woda w basenie bardzo bardzo zimna. Ogólnie już bym tam nie wróciła
J.w
Pokoju klimatyzowane, czysto, jedzenie dobre. Codziennie cos innego. Jedynie minus jak sie ma widok na morze dyskoteka jest na dole Granada do 5 rano.
Czysto, Mila obsluga
Dyskoteka pod oknami
Byliśmy w sierpniu 2018 .Hotel położony przy głównym deptaku ,duży ruch i gwar .Nie przeszkadzało nam to zbytnio -mieliśmy pokoje na wysokim piętrze .Pokoje bardzo czyste,bez zastrzeżeń ,sprzątane codziennie ,czysto i schludnie .Mielismy pokój 4 osobowy .Jedzenie - jak dla nas bardzo dobre .Nie sądzę ,że by był ktoś głodny .Byliśmy z dziećmi i uważam ,że jedzenia jest dużo i każdy wybierze coś dla siebie .Nigdy nie brałam nic mielonego ,ale za to bez problemu inne mięsa ,drób .Zupy raczej niesmaczne .Śniadania i kolacje -fakt powtarzają się ,ale bez przesady .Na śniadania -jajka w różnej postaci ,sery ,wędlina ,kiełbaski ,boczek ,płatki ,dżemy - każdy coś wybierze .Zaraz po śniadaniu ,na plaży serwowane są fast foody -pizza ,frytki itp . Kolacje podobne do obiadu .Nigdy nie byliśmy głodni .Bardzo dobre desery ,owoce .Fakt -można się przyczepić -słodkie napoje ,drinki takie sobie ,lody mi osobiście nie smakowały [moim dzieciom tak ] ale to są szczegóły ... .Baseny czyste ,dobre rozwiązanie z podziałem basenowym -głębszy +płytki dla dzieci +strefa na najmłodszych .Animacje ok ,nie mam porównań .My woleliśmy korzystać z basenu [nigdy nie brakło nam leżaków] , na plażę chodziliśmy wieczorem.Plaża nam się absolutnie nie podobała-brudno ,śmierdząca woda .Sama miejscowość bardzo bardzo brudna- to na duży minus.Ceny w sklepach ,knajpkach -podobnie jak w Polsce .Ogólnie pobyt uważam za udany ,wielki plus za kompleks basenowy .Rezerwując pobyt w tej miejscowości ,trzeba mieć świadomość ,że jest to bardzo ,bardzo turystyczna i głośna miejscowość .Cena bardzo bardzo przyzwoita .
Hotel czysty,zadbany.Restauracja kojarzyla mi sie z przemyslowka.Brak miejsc na zjedzenie posilku i te miejsca praktycznie wszedzie na dworze dla palacych.Ohyda!!Lezaki ciagle zajete juz od 7 rano i woda w basenie zimna.Jedzenie smaczne ale niestety ciagle to samo,zero urozmaicenia.Niestety ale do tego hotelu juz nie wroce.Pani Ania rezydentka bardzo mila kobieta i dla niej daje 10 pkt.Niestety ale nie bede mile wspominac urlopu w tym hotelu.
Czysto,mila obsluga,super sympatyczni animatorzy
Jedzenie dobre ale monotonne.Nie bylo sniadania bez jajek i obiadu bez frytek.Na dluzsza mete dla nas cos strasznego.Lezaki ciagle zajete przez reczniki-glownie Niemcy to robili.Brak zajec w hotelu przy brzydkiej pogodzie.Mimo,ze piekne morze i plaza juz tam nie wroce.
Pokoje czyste, obsługa miła, codziennie rano panie sprzątały pokoje i wymieniały ręczniki. Ilość jedzenia nie do pokonania :) Pomiędzy posiłkami w strefie basenowej przepyszna pizza. barmani nie żałowali alkoholu w drinkach. Jedynym minusem były za wcześnie zamykane bary już o 23:00 ;)
Bary zamykane o 23:00
Wyjazdi nie żałuję, ale bez zachwyty. Miało być lepiej niż nad Bałtykiem nad który jeździmy co roku i nie wiem czy było. Woda w morzu ciepła ale jakieś liczne glony pływały, a pogoda parna burzaowa i cieplo ale za bardzo kapryśna. Codziennie deszcz i burza ttwajaca chwile ale intensywna co sprawialo ze wszyscy leżący na lezakach zdobytych w trudzie byli lekko zmoczeni.. pewnie sa ciekawsze miejsca na świecie..
Bliskość plaży, centrun kurortu , co oprócz zalet wiązało sie z tętniącą muzyką do samego rana. Posiłki ok ale na dłuższą mete monotonne. Pokoje sprzątane bez zarzutu. Miła obsługa, łącznie z rezydentką Tui.
Hotel za duży w stosunku do możliwości swobodnego funkcjonowania w nim. Kolejki do kolacji, brak wolnych leżaków przy basenie i bitwa o nie od 6h, czyli 5h czasu polskiego to mało komfortowe w wakacje jezeli chodzi o wstawanie. Bardzo słabe animacje.
Hotel dobry dla niewymagających. Jedzenie mało urozmaicone i moim zdaniem niezbyt dobre. Obsługa restauracji kiepska (ciągle czegoś brakowało: sztućców, serwetek, owoców, itp.), braki uzupełniano bardzo powoli, nieraz zdążyliśmy już skończyć posiłek zanim cokolwiek doniesiono. Barman w pool barze mimo zwróconej mu uwagi nabierał lód rękoma i wrzucał do szklanki z napojem. Za to w snack barze wyśmienite pizze! Okolica głośna (nieraz muzyka z okolicznych barów grała aż do 6 rano). Trafiliśmy na kiepską pogodę i jednym słowem w hotelu wiało nudą... Animacje - słabe, choć animatorzy sympatyczni. Co dzień to samo, żadnych pokazów czy występów. Leżaki przy basenie (jak w większości hotelów) zajęte były już od wczesnych godzin porannych.
-przepyszna pizza w snack barze -ładne i czyste pokoje -basen z atrakcjami do dzieci -blisko do morza
- animacje bez rewelacji - kiepska obsługa restauracji - barman nabierał lód do napoju rękami
Ogólnie, hotel oceniam pozytywnie. Że względu na zimną wodę w basenie, kąpaliśmy się w morzu.
Pokoje przestronne, codziennie dokładnie sprzątane - ręczniki codziennie wymieniane. Bardzo miła obsługa, 2 minuty głównym deptakiem do morza (przepiękna piaszczysta plaża).
Baseny hotelowe z lodowatą wodą.