Plaża przy hotelu, prywatna, piaszczysto-żwirowa, laguny, platforma, 1.8 km długości
Bezpłatny internet wi-fi w lobby
3 baseny hotelowe na wysokim poziomie w tym jeden podgrzewany
hotel oooogromny. Klika basenów na rożnych poziomach. Plaża ok (możliwość nurkowania :) W ciągu dnia, ze względu na rozległość hotelu nie odczuwa się ilości gości, czyli jest bardzo spokojnie, mocną strona hotelu jest muzyka na żywo (codziennie wieczorem, bardzo romantyczne :) i w ciągu dnia :)...Jedyny minus to zbyt małe urozmaicenie w trakcie posiłków. Polecam ten hotel...
Super Hotel goraco polecam
Spędziliśmy rodzinnie tydzień w styczniu 2009. Wszystkie bary restauracje i cała infrastruktura hotelu była czynna. Mało ludzi, spokój i cisza. Wszystkie baseny były czynne choć korzystaliśmy tylko z jednego z podgrzewaną wodą. Pokoje bardzo fajne, duże i dobrze wyposażone. Posiłki, szwedzki stół bardzo zróżnicowane i smaczne oraz 2 restauracje, włoska i brazylijska. Hotel jest Duzy i nie wiem jak będzie w sezonie kiedy wszystkie pokoje będą zajęte ???? W zimie polecam, buło super.
hotel w trakcie bbudowy - dziala tylko jedna resteuracja i 3 bary reszta z opisu na dzien 22.08.08 nie funkcjonuje chesz dowiedzic sie wiecej napisz do mnie maila jurkos@jurkos.pl
Na 22 sierpnia 2008. Działa tylko jedna restauracja, 3 bary, 3 sklepy. Hotel w trakcie budowy. Obsługa prima sort. W hotelu nie ma co robić. Jeśli masz pytania napisz do mnie maila.