Albatros Oasis Port Ghalib (ex. Red Sea Port Ghalib Resort)

Hotel bardzo duży, jedzenie bardzo smaczne, czysto, kiła i pomocna obsługa. Internet średniej jakości, słabe animacje.

Pokój czysty, w stylu takim mocno Egipcjańskim, codziennie sprzątany, basen podgrzewany jeden ale duży i mimo ze było duzo gosci nikt na siebie nie wchodził, obsługa hotelu wspaniała i pomocna. Drinki okropne, wódka i inne specyfiki zajeżdżają bimbrem ciężko się to pije. Jeżeli chodzi o jedzenie śniadania nie są mocną stroną Egipcjan chyba że ktoś lubi śniadania na słodko, owocowo - słone są ale takie jakby bez polotu i smaku 🙈 Jeżeli chodzi o obiady i kolacje - cuuuudowne. Bardzo duży wybór dań, znakomicie doprawione. W kuchniach ala karte eksplozja smaków a porcje ogromne - Restauracja Tagine zrobiła na Nas ogromne wrażenie smakowe. Restauracja Cardamon zaś dała nam niezwykla randke nad brzegiem wody z muzyką fletu na żywo. Restauracje all inclusive tak jak pisałam wyzej z dużym wyborem i obłędnymi smakami. Gościnność Panów pracujących w resorcie niesamowita - nie mieliśmy nawet jednej nie milej sytuacji. Jeżeli chodzi o atrakcje, jest ich troszke jednak hotel musi sie wzbogacic o pare urządzeń typu np dart 🙈 codzienny aqua areobik to tez fajna sprawa. Woda w tym jednym basenie bardzo cieplutka az milo bylo plywac. Prywatna plaża - troche średnia ta plaża w porownaniu z innym hotelem rowniez w port ghalib, ale to juz nie wina hotelu raczej. Ogólnie pobyt na duży plus.

Czysto, miła obsługa, ogromny obiekt możemy z czystym sumieniem polecić

Pokój duży, z pięknym widokiem na morze. Obiekt zadbany, widać na każdym kroku pracowników dbających o wygląd Zieleni. Obsługa miła, zaśpiewali nawet 100 lat w ich języku z okazji moich urodzin. Wigilia przygotowana na bardzo wysokim poziomie. Polecam w 100 procentach.

Sam obiekt jego położenie, wyposażenie oceniam na 5 z małym minusem, obsługa hotelowa czy to w recepcji czy Panowie kelnerzy czy też ekipy sprzątające na mocne 5+, posiłki na 5, duża różnorodność, zawsze pełne bemary, nigdy żadnych braków. Przygotowanie wigilijnej kolacji to w ogóle inna bajka. Tu mocne 6

Kod hotelu HOT20557
Nazwa  Albatros Oasis Port Ghalib (ex. Red Sea Port Ghalib Resort)
Miejsce  Egipt / Marsa El Alam / Port Ghalib
Wyżywienie  śniadania i obiadokolacje
Udogodnienia  basen odkryty, na terenie hotelu instytut SPA, na terenie sauna, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, udogodnienia dla niepełnosprawnych, fitness, sporty wodne

W centrum kurortu Port Ghalib, blisko mariny, sklepów, restauracji i barów.

Obiekt wraz z hotelem Siva Port Ghalib tworzą wspólny kompleks rekreacyjno-wypoczynkowy.

W pobliżu hotelu rozległa rafa koralowa oraz wiele możliwości uprawiania sportów wodnych.

Luksusowa marina z restauracjami i sklepami

Wyświetlono 506 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
XYZ

Pobyt - Styczeń 2025

Zalety

Pyszne jedzenie

Wady

Basen w kiepskim stanie, rozwalające się kafelki, można uszkodzić nogę. Brak podgrzewanego brodzika dla małych dzieci. W styczniu trwały prace remontowe w hotelu, więc od 6.00 rano słychać było hałas, smród farby na jadalni.

Karolina

Pobyt - Styczeń 2025

Zalety

Uprzejmość pracowników, różnorodność dań na obiedzie i kolacji, bliskość do morza, animacje, ciepła woda w basenie.

Wady

okropne drinki, brak różnorodności dań słonych na śniadaniach, kiepska plaża.

Barbara

Czysto, miła obsługa, ogromny obiekt możemy z czystym sumieniem polecić

Zalety

Piękny i duży teren, czysto, miła obsluga

Pobyt - Grudzień 2024

Zalety

Duży teren zielony, spory basen ogrzewany, który jest dużym plusem osób odwiedzających ten hotel w grudniu. Dużo atrakcji dla dzieci.

Wady

Śniadania dość monotonne.

Łukasz

Pobyt - Grudzień 2024

Zalety

Różnorodność dań, poziom obsługi, jakość napojów. Wszechobecna czystość

Wady

Troszkę podniszczone pokoje, wymagające w niektórych miejscach ekipy malarskiej i uzupełniającej ubytków w fugach czy silikonach

Pobyt - Grudzień 2024

Już drugi raz byliśmy w tym hotele. cóż powiedzieć .... dla nas rewelacja. jedzenie pyszne, każdy znajdzie coś dla siebie. Pokoje noże nie są pierwszej nowości ale sprzątane codziennie, reczniki i pościel również. wszyscy mili uśmiechnięci i pomocni. Plaża super, baseny również. Wycieczki zaliczyliśmy w czasie pobytu lutowego, wiec tym razem był tylko chillout. Zaliczyliśmy tylko quady z CoralTravel 3h. Super sprawa. Wiec... ja gorąco polecam

Oliwia

Pobyt - Grudzień 2024

Byłam już czwarty raz w tym hotelu i szczerze polecam. Hotel znajduje się bardzo blisko lotniska (ok. 10 minut). Bardzo miła i pomocna obsługa. Dla rodzin z dziećmi aquapark, klubik dziecięcy, animacje i wiele innych. Hotel posiada kilka basenów oraz kilka restauracji, czy kawiarni. Bardzo blisko mariny, gdzie znajduje się kilka restauracji/kawiarni. Pokoje codziennie sprzątane. Na plaży wiele leżaków. Serdecznie polecam hotel.

Beata

Pobyt - Grudzień 2024

Hotel, baseny, plaża super. Pokój codziennie sprzątany;) Jedzenie bardzo smaczne, dobrze doprawione i urozmaicone. Obsługa miła i uczynna. Z chęcią jeszcze wrócę.

Zalety

Położenie blisko plaża i miasto.

Wady

Brak.

Singielka

Pobyt - Grudzień 2024

To był mój pierwszy pobyt w Egipcie, hotel zadbany, czysty, jedzenie smaczne, obsługa na medal, bardzo szybko uwijają się ze sprzątaniem stolików by zrobić miejsce dla kolejnych głodnych turystów. Wszyscy bardzo mili:) Pogoda wymarzona, koniecznie wziąć krem z filtrem, woda w morzu chłodna o tej porze roku, ale i tak wydaje się być cieplejsza jak nad naszym polskim morzem latem:) wracam tam w grudniu 2025, już nie mogę się doczekać:)

Zalety

dobre jedzenie pokoje sprzątnięte na medal obsługa

Wady

wad brak

Stanisławw z żoną

Pobyt - Grudzień 2024

oceniamy bardzo wysoko byliśmy po raz drugi w tym hotelu i chyba nie po raz ostatni

Zalety

wszystko w porządku

Wady

bez uwag

Pobyt - Grudzień 2024

Hotel a ściślej mówiąc kompleks hoteli Oasis,Sands,Pałace stanowią calosc Spacerując alejkami wśród palm i zadbanych rabat kwiatowych czerpiemy radość dla ducha i wypoczynek dla ciała

Zalety

Na pierwszym miejscu - czystość W pokojach ,toaletach /tych wspólnych szczególnie zasługują na !!!+ Miła obsługa - spontaniczna,szczera ,szybka reakcja

Wady

Brak wad Jedyny minus to uszczerbki kostek terakotowych na basenie jednak myślę że obsługa o tym wie i w szybkim terminie to uzupełni (technicznie wymaga to spuszczenia wody etc/

Iza

Pobyt - Grudzień 2024

Hotel bardzo duży rozległy z piękną laguną, podgrzewanym basenem robi wrażenie. Obsługa hotelowa świetna, jedzenie fantastyczne. Ogromny wybór, dzięki temu nawet jeżeli się to powtarza, codziennie można jeść coś nowego. Słodycze wspaniałe . Pokoje bardzo ładne, trochę tylko dziwne zasłony, którymi nie ma możliwości zasłonić całego okna. Animacje codziennie dla dzieci i dla dorosłych wg ustalonego planu. Polecam to miejsce, sama pewnie jeszcze tam wrócę

Zalety

Czystość, dobre jedzenie, duży teren,

Waldemar

Pobyt - Grudzień 2024

Jak dla nas było fajnie, duży kompleks z wszelkimi udogodnieniami, położenie hotelu na 5

Zalety

piękna laguna i cały obiekt na zewnątrz

Wady

pokoje czyste, ale już widać czas od ostatniego remontu

Grażyna

Pobyt - Grudzień 2024

To już był nasz 3 pobyt w tym hotelu i z pewnością tam jeszcze wrócimy. Bardzo duży obiekt, mimo dużej liczby gości nie czuć ścisku. Jest kilka restauracji, w tym 2 na rezerwację Tagine i Cardamon, polecam zarezerwować sobie w nich termin na kolację. Bardzo miły i uczynny personel, zawsze chętni do pomocy. Dużym plusem hotelu jest usytuowanie w zamkniętej strefie PORT GHALIB, przez co można wyjść poza teren hotelu, pospacerować po Marinie i terenie Port Ghalib. Dojazd z lotniska to 10-15 minut więc idealnie. Polecamy ten hotel z całego serca.

Zalety

Usytuowanie hotelu, aquapark, dużo basenów i leżaków, rafa koralowa, bliskość plaży, obsługa, rozrywka, polska restauracja HAKUNA MATATA w porcie

Wady

BRAK

Renata

Pobyt - Grudzień 2024

Pobyt super. Hotel położony wśród zieleni blisko morza i miasteczka port Ghalib ok 5 minut spacerkiem. Pokój z widokiem na morze za dodatkową opłatą na miejscu 100 dolarów na recepcji

Zalety

Lokalizacja, czystość, dobre jedzenie

Wady

Mało atrakcyjne animacje wieczorne

Darek

Pobyt - Grudzień 2024

Hotel bardzo czysty, miła obsługa, smaczne, różnorodne jedzenie.Blisko portu Ghalib.

Zalety

Hotel w pobliżu portu Ghalib. Dwa pomosty prowadzące do rafy. Aqua park.

Tomasz

Pobyt - Grudzień 2024

Super Hotel . Byłem już trzy razy w tym hotelu i polecam innym .

Zalety

Bardzo dobre jedzenie , czysto jak na standardy Egipski .

Małgosia

Pobyt - Grudzień 2024

Super hotel w pięknym zadbanym,czystym otoczeniu,przemiła obsługa

Zalety

Pokój z widokiem na morze na 5 z plusem Posiłki urozmaicone,pyszna wołowina,pizza jedna z najlepszych jaką jedliśmy,krewetki na co dzień Ze słodkości polecamy gorące pączki 👌,lody

Wady

Alkohole nie najlepszej jakości,kawa z ekspresu średnia,(ale już robiona przez obsługę pyszna) i to na tyle jeśli chodzi o minusy

Aneta

Pobyt - Listopad 2024

Fantastyczny pobyt. Pokój przepiękny, klimatyczny, jedzenie bardzo dobre, duży wybór dań. Codziennie snurkowanie z rybkami i przepiękna rafa. Bogaty program artystyczny, szczególnie bellydance. Animatorzy dobrze sobie radzili. Wieczorne imprezy z muzyką na żywo 💃🕺 Super!

Zalety

Rafa, duży teren, bogaty program artystyczny, blisko do lotniska i portu.

Patrycja

Pobyt - Listopad 2024

Wszystko na wysokim poziomie. Obsluga w hotelu, restauracji, w barach i ekipa która dbała o ogrody, baseny naprawdę zasługuje na duże brawa.

Zalety

Bardzo miła , pomocna obsługa. Wszędzie czysto, dobre jedzenie. Duży plus, że od lotniska dojazd trwał tylko 15min. Pogodę mieliśmy super-28stopni. Do morza 5 min spacerkiem. Jesteśmy bardzo zadowoleni.

Wady

Albatros Oasis Port Ghalib (ex. Red Sea Port Ghalib Resort)