Pomoc i kontakt
Magazyn Wakacje.pl
Salony sprzedaży
Hotel jest położony w pobliżu pięknej piaszczystej plaży
W pobliżu znajduje się rozległa rafa koralowa tuż przy brzegu
Długie malownicze wybrzeże z łagodnym zejściem do wody, idealne dla miłośników nurkowania powierzchniowego
Odległość z hotelu do lotniska Marsa Alam wynosi ok. 5km.
Ogólnie hotel oceniam pozytywnie. Pogoda jak na styczen bardzo fajna.
Blisko plaży, ladne i czyste pokoje, codziennie sprzatane. Miła obsługa. Dobre, różnorodne jedzenie. Dwa pomosty a z nich piękna rafa koralowa.
Remont w hotelu. Wiem, że styczen to najlepsza pora na remont że względu na brak sezonu ale ciagle wiercenie, rozkopy itp nie ułatwiały odpoczynku. Kubki nad basenem były plastikowe, wielokrotnie używane co niestety było widać. Brakowało mi jakiejś dyskoteki bądź innych animacji bo te zwykle kończyły się już o 22
Bardzo polecam hotel, bardzo dobre jedzenie, przyjemne pokoje, bardzo miła obsługa, duży i piękny hotel z dużymi basenami, bardzo fajna plaża, 2 pomosty i piękna rafa 🥰 bardzo polecam!
Piękny duży hotel! Blisko lotniska, pyszne jedzenie , miła obsługa, duże baseny, piękna plaża i rafa!
Nie ma wad
Cudownie spędzony urlop. Ładne pokoje z widokiem na morze. Teren w okolicy hotelu bardzo zadbany. Cudowna plaża. Obsługa zawsze uśmiechnięta, wspaniale jedzenie i pyszne drinki. Wróciliśmy wypoczęci i bardzo zadowoleni.
Wszystko nam się podobało.
Brak.
Super wakacje w Albatros Sands, bardzo miła obsługa, dbająca o dobry humor gości hotelowych. Plaża bardzo bardzo blisko, dosłownie dwie minuty. Na plaży również super obsługa, snack bar, bary z drinkami i soft napojami, kelnerzy na plaży, plażówka i inne gry. Jedzenie przepyszne i bardzo duży wybór potraw - każdy znajdzie coś dla siebie. Pokoje codziennie rano sprzątane, że za każdym razem można się poczuć jakby dopiero co się przyjechało do hotelu. Minusami jest mocne nagabywanie przez okolicznych "sprzedawców" do kupienia wszystkiego. Jest to męczące, na plaży chodzą ludzie z okolicznymi biznesami i namawiają na jego kupno. Obok portu jest targ, gdzie również ciężko jest odpędzić się od nagabywania do kupienia czegokolwiek przez okolicznych sprzedawców - jest to męczące.
Obsługa Jedzenie Widoki Woda Wycieczki
Nagabywanie do kupowania wszystkiego, co się da przez niemalże każdego.
POBYT BYL UDANY BARDZO.POKOJ SUPER DZIENNIE SPRZATANY.OTOCZENIE CZYSTE I SUPER.
WSZEDZIE BYLO BLISKO DO ATRAKCJI HOTELU.
TYLKO TYLE ZE AKURAT BYL REMONT.
Hotel oceniam na 10 . Super pogoda u nas w Polsce śnieg , tutaj 24 do 28 świeci słońce . Piękna rafa , woda w morzu cudna na basenie rownież , plaża czysta jak i cały teren hotelu nie znajdziesz ani jednego papierka . Obsługa dwoi i troi się obsługa na 10 . Pokoje czyste o co poprosisz zaraz przynosząc . Mieliśmy widok na morze . Niestety w naszym pokoju nie dochodził interen . Jedzenie bardzo dobre , drinki👍. Apteka na terenie resortu , Pan farmaceuta bardzo pomocny . Za rok mamy zamiar tutaj wrócić 😃
Blisko do lotniska , czystość na terenie całego resortu . Bardzo miła obsługa .
Jedyny minus to komary . Choć personel w pokojach jak i na zewnątrz opryskiwał.
Wielokrotnie korzystałam z hoteli w Egipcie w różnych destynacjach. Ten hotel to bardzo dobry wybór zarówno dla pary jak i kogoś kto przyjeżdża na wakacje z dziećmi. Bardzo smaczne jedzenie, różnorodne, z dodatkiem kuch ni typowo miejscowej. Wszystko świeże i pyszne. Nie mieliśmy żadnych problemów żołądkowych. Obsługa, kelnerzy, kucharze bardzo sympatyczni i uśmiechający się. Najsłabszy element to animacje, ale akurat to kompletnie nam nie przeszkadzało, bo nie szukaliśmy tego rodzaju rozrywek. Zaskakujące dla mnie i pierwszy raz zdarzyło się to podczas pobytu w hotelu w Egipcie, że Polacy byli największą grupą gości. Kolejne zaskoczenie w stosunku do poprzednich pobytów to minimalna ilość gości z Rosji - byli niezauważalni i przezroczyści, co dla mnie było dosyć istotne. Wyjątkowo nienachalni pojawiający się na plaży i przy basenach sprzedawcy usług jak na Egipt. Piękne miejsce do snurkowania - mimo tego że snurkowałam i nurkowałam w różnych miejscach te dwa miejsca przylegające do terenu hotelu były naprawdę spektakularne. Stosunek jakości do ceny na korzyść jakości. Polecam wszystkim to miejsce do spokojnego miłego relaksu i wypoczynku.
Jedzenie, umiejscowienie, obsługa, miejsce do snurkowania, czystość w pokojach.
Hotel jak na warunki Egipskie jest na kosmicznym poziomie, bo jestem bardzo wymagającym klientem, a nie mam żadnych uwag do tego miejsca. Bezpieczeństwo i cudowna obsługa na bardzo wysokim poziomie
Cudowny hotel dosłownie 10 minut od lotniska! Jedzenie było na bardzo wysokim poziomie, a takiej wspaniałej obsługi nie widziałem nigdy w swoim życiu. Zdecydowanie najlepsze wakacje w moim życiu:)
Brak wad!
Oceniam hotel bardzo pozytywnie. W zasadzie nie ma do czego się przyczepić. Woda w morzu w grudniu 25stopni, w cieniu 27, nocą min. 18. Obsługa uprzejma, jedzenie jakie lubię, drinki dobre, kawa przepyszna. Super odpoczynek.
Obsługa wychodząca naprzeciw klientowi, jedzenie, czystość i bezpieczeństwo.
W sanitariatach koło plaży dozowniki mydła pouszkadzane.
Hotel bardzo ciekawy architektonicznie, pokoje czyste, codziennie sprzatane, jedzenie urozmaicone, duzo owoców i warzyw. Piekna rafa z kolorowymi rybkami - zejście do niej prosto z pomostu. Hotel posiada basen z podgrzewaną woda. Świetna obsługa. Pobyt bardzo udany - szczerze polecam rodzinom z dziećmi.
czyste pokoje, miła obsługa, super jedzenie
Trwające prace remontowe na terenie hotelu
Bardzo udany pobyt w hotelu. Bylismy bardzo zadowoleni, pokoje duże, sprzątane codziennie. Jedzenie smaczne, piekna rafa pod hotelem. Polecamy!
- smaczne jedzenie - piękna rafa - blisko lotniska - blisko do portu
- dla nas brak wad
Hotel z ciekawą architekturą i piękną plażą. Wyróżnia się spośród kilku pobliskich bliźniaczych hoteli tym, że zachowuje jeszcze trochę naturalnej przestrzeni. Niestety, chyba chce to zmienić. Zaraz na początku mego pobytu wycięto wielką palmę i kładziono nowe płyty, ryjąc młotami od rana do wieczora przez wiele dni.
Piękna plaża, która dalej ciągnie się wzdłuż morza jako pustynia bez końca, tam można prawdziwie chłonąć ciszę natury, którą tak zaciekle zwalcza dyspozytor dźwięku w hotelu
Hotel bardzo hałaśliwy. Chce uszczęśliwiać wszystkich muzyką i to głośną i puszczaną z kilku miejsc naraz. Prośby i tłumaczenia nie odnoszą żadnego skutku. W stołówce i lobby dźwięk nawet do wytrzymania i nawet dominuje jazz i z rzadka trafia się muzyka klasyczna, ale na zewnątrz istny horror i to przez cały dzień na okrągło.. Maksymalnie głośne i hałaśliwe są animacje dla dzieci. A przede wszystkim są bardzo późno wieczorne, zaczynają się grubo po dwudziestej jak nie dalej.
Z czystym sumieniem polecam. Byliśmy wraz zona od 12.11.2022-19.11.2022
-Dobre jedzenie, dobrze przyprawione pod gust europejczykow, porównując do hoteli w hurgardzie, gdzie mielismy okazje kilka razy wczesniej przebywac. -Blisko plaży, fajna rafa . -obsługa hotelu stara się, to widać i czuć -mało Rosjan ( przeważają; Polacy,Niemcy,Włosi, Czesi)
W zasadzie nie ma się do czego przyczepić, poza tym ze sprzątający pokój , pomimo bakszyszu, zapominają uzupełniać minibarek, W pokoju jest czajnik, herbaty rożne, kawa, cukier.
Wspaniałe miejsce na spokojny wypoczynek. Infrastruktura hotelu ma swoje lata, ale jest bardzo dobrze utrzymana.
Bardzo dobry serwis, smaczne i różnorodne posiłki, szeroka i długa plaża, możliwość wyjścia poza hotel - z jednej strony Port Ghalib, z drugiej pustynia ze ścieżką spacerową wzdłuż morza
Głośno działająca klimatyzacja w pokoju, regulacja siły nawiewu ustawiona na maksimum bez możliwości zmiany (zarówno w pierwszym, jak i przydzielonym na wymianę pokoju problem był ten sam)
Jadąc do hotelu miałam lekkie obawy bo było trochę negatywnych opinii ale na szczęście było naprawdę bardzo przyjemnie. Nie należę do osób które na siłę wyszukują wad i tym samym uprzykrzają sobie i innym pobyt. Oczywiście że hotel nie jest nowy ale ma swój urok nie brakowalo mi niczego. Było czysto bardzo smaczne posiłki wspaniali ludzie mili uśmiechnięci bez napiwku też byli pozytywnie nastawieni do turystów. Oczywiście że każdy według swojego uznania daje tyle ile chce, ja lubię się dzielić bo sprawia mi to radość jak mogę się jakoś odwdzięczyć za ich pracę. Na spacer do portu było 5 min a tam co kawałek jakieś występy osób, było bardzo fajnie. Polecam, hotel jest super.. a jeżeli lubisz przepych złote klamki to jedz gdzie indziej abyś później nie pisał głupot że fugi nie takie itp... Bardzo dziękujemy wszystkim pracownikom hotelu za wspaniały urlop.
Życzliwość ludzi położenie hotelu jedzenie
Nie ma wad które by mi utrudniały funkcjonowanie w tym hotelu
Pobyt oceniam bardzo dobrze. Pokoje przestronne, utrzymywane w czystości i dobrej kondycji. Posiłki wyjątkowo smaczne z ogromnym wyborem dań. Największym atutem jest bardzo miła obsługa hotelu, pomocna w każdej chwili. Co do negatywnych opinii na temat napiwków, specyficznych przypraw w daniach, czy drinków radzę zapoznać się z panujacymi normami przyjętymi w państwie, do którego się leci;). Baseny utrzymane w czystości, codzienne animacje, każdy znajdzie coś dla siebie. Piękna rafa koralowa, koniecznie polecam wziąć ze sobą sprzęt do snurkowania. Rybki można zarówno zobaczyć z zejścia z pomostu, jak i przy samym brzegu. Obok hotelu port Ghalib, w którym oprócz kupienia pamiątek, można zrobić zakupy spożywcze.
Obsługa, jedzenie, plaża, rafa koralowa, baseny, niedaleka odległość od lotniska.
Hotel bardzo fajny ;)) czysto w pokojach, dobre jedzenie codziennie coś innego .Ale na pewno największym atutem jest obsługa , zawsze bardzo pomocna barmani rewelacja;)) i obsługa na plaży , chłopaki dają z siebie wszystko .
Duże terytorium hotelu. Plaża połączona z Albatros Palace można korzystać ze wszystkich barów ;))) na plaży .
Pobyt w hotelu oceniam bardzo pozytywnie wszystko na dobrym poziomie jedzenie, obsługa, czystość, plaża bardzo ładna, basen z wodą morską, po prostu bajka byliśmy ze znajomymi z którymi jeździmy już razem od trzech lat hotel oceniamy jako bardzo dobry będziemy wracać do niego za rok polecam ten hotel .
Basen z morską wodą obsługa i czystość .
Brak klimatyzacji w lobby .
Ogólnie pobyt w tym hotelu wspominam bardzo dobrze. Jedzenie bardzo smaczne, duży wybór. Drinki dobre ale tylko niektórzy barmani potrafili je zrobić. Piwo Stella polecam. Plaża lekko żwirkowa- konieczne buty do wody. Przy pomoście znajduje się rafa- zalecam wziąć maskę do snurkowania. Niedaleko hotelu Port Ghalib ok. 10 minut spacerkiem. Niestety wieczorami nie ma co robić, animacje słabe.
smaczne jedzenie i duży wybór blisko od lotniska rozległy hotel
animacje słabe internet tylko w lobby showerroom zapewniony ale bez ręczników
Hotel jak na warunki Egipskie ok. Hotel ogólnie ładny, jednak widać że lekko nadszarpnięty zębem czasu. Przydałby się jakiś większy remont :) przynajmniej części Sands oraz Oasis. Nowa część "palace" jest niby otwarta, ale trwają tam nadal prace wykończeniowe. Bardzo duży kompleks, ładny basen "laguna" ze słoną wodą. W basenie ze słodką wodą prowadzone codzienne animacje, do których zachęca grupka animatorów. Miejscami w w/w basenie odpadają płytki, co szybko próbują naprawiać, ale jak wszystko w tym kraju, jest prowizorką ;) Jeśli ktoś był już w Egipcie, to takie rzeczy nie powinny go dziwić. Sam teren hotelu dość dobrze wyposażony. Leżaki z parasolami (stare, ale nawet działają), sporo barów, również z przekąskami. Obsługa bardzo miła, niektórzy starają się uczyć polskich słów co jest bardzo pozytywne. Jedzenie moim zdaniem bardzo dobre. Duzy wybór zarówno potraw bardziej regionalnych, jak i "uniwersalnych" jak frytki, pizza czy makarony. Dodatkowo grill na zewnątrz, livecooking. Ogólnie potrawy się powtarzają, co jest normalne, ale zawsze na kolację czy obiad jest coś "ekstra". A to pieczony indyk, innym razem wołowina, czy owoce morza. Na prawdę można zjeść dużo i smacznie :) Zaletą hotelu jest też bliska odległość od lotniska (zaledwie kilka minut autokarem) oraz możliwość spaceru do Portu Ghalibw którym można zasiąść w portowych restauracjach (m. in. Hakuna Matata prowadzoną przez Polkę). Pokoje sprzątane codziennie, raz lepiej, raz gorzej, ale zawsze ktoś jest w okolicy więc w razie czego można się "przypomnieć" ;) Pokoje przestronne, z klimatyzacja on/off bez regulacji. TV z kineskopem schowanym w szafce dla niepoznaki.
obsługa, baseny, jedzenie, odległość od lotniska, przestrzeń
przydałoby się odświeżenie "starej" części hotelowej