Wybierz, kiedy chcesz jechać na wakacje i przejdź do szczegółowej oferty.
Udogodnienia i atrakcje dla dzieci: brodzik, plac zabaw, miniklub.
Atrakcyjne położenie: przy plaży, ok. 10 km od lotniska, ok. 16 km od Costa Adeje, w pobliżu centrum handlowe, restauracje.
Loro Park - największa atrakcja na Wyspach Kanaryjskich i zarazem jeden z największych parków zoologicznych w Europie.
Wjazd kolejką linową na wulkan Teide - stacja końcowa kolejki znajduje się na wysokości 3555 m n.p.m.
Bylismy w tym cudownym miejscu rok temu. Obiecalismy, ze na pewno za jakis czas tam wrocimy. Miasteczko Las Galletas- z klimatem, położone blisko Playa de Las Americas , więc jak chcemy wybrać, kiedy się bawimy, a kiedy odpoczywamy, to to miejsce jest idealne. Obok hotelu przystanek autobusowy, z którego też zabierają na wycieczki fakultatywne. My wykupilismy pobyt bez posiłków, ale dobrze wyposażona kuchnia i mnogość ryb i owoców morza w Mercadonie (market) pozwoliła nam na urządzanie sobie każdego wieczora iście królewskich uczt. Poza tym w bliskim sąsiedztwie hotelu jest wiele restauracyjek, barów i kawiarenek.
fajny hotel dla pobytu z dziećmi, cicho ogromny teren do spacerów, przepiękny ogromny basen. Miasteczko Las Galletas ma klimat, to nie są blokowiska hoteli, budowle mają swój lokalny charakter także można poczuć smak życia wyspiarzy. Przyjemnie było zasiąść wśród tubylców w ich małych barach, których jest tu dużo i pijąc browarka oglądać wspólnie z nimi futbol. Polecam
Autor nie dodał opinii tekstowej.
hotel jest polozony w spokojnej okolicy i sympatycznym miasteczku, w ktorym mozna poczuc atmosfere 'lokalna'. hotel prawdopodobnie dawno nie byl remontowany, gdy padalo z sufitu mojej lazienki kapala woda. i kolorystyka hotelu troche 'traci myszka'.