Aquapark z Aqua Tower (6 zjeżdżalni dla dzieci), 6 dużych zjeżdżalni - Space Boat, Turbo Lance, Black Hole, Free Fall.
Udogodnienia dla dzieci: oddzielny brodzik, miniklub dla dzieci w wieku 4-12 lat, plac zabaw.
Rozrywka: urozmaicony międzynarodowy program animacyjny w ciągu dnia i wieczorami.
Hotel spełnił moje oczekiwania.Byłam sama z męzem,wracam latem z dzieciakami.Według mnie same plusy ,a w niejednym hotelu miałam przyjemność być.Czysto w pokojach bez żadnych zwierzątek ani niespodzianek,jedyny minus jakibył to prysznic umieszczony na stałe w łazience.Polecam serdecznie
Hotel gorąco polecam. Byliśmy bardzo miło zaskoczeni warunkami jakie panowały w Alibabie, wspaniała obsługa, jedzenie bardzo smaczne, baseny i plaża imponujące - praktycznie przez 2 tyg. nie trzeba ruszać sie z hotelu, wszystko jest na miejscu: klinika, centrum nurkowe, windsurfingowe (szczególnie polecam centrum w hotelu obok: Jasmin). Istnieje możliwość korzystania z all incl innych 2 hoteli położonych wzdłuż plaży ponieważ hotele należą do jednego właściciela. Podsumowując, bardzo dobry hotel, dla młodych, starych, rodzin z dziećmi, amatorów windsurfingu i wszystkich innych. Polecam!
Ogólne wrażenie dobre, jak dla nas za głośna działalność animacyjna, szczególnie przed południowe godziny. Bardzo sprawna i mła obsługa.
super zwłaszcza w opcji ALL
Ja jestem z tych rozczarowanych tym hotelem. Po pierwsze strasznie dużo Rosjan, właściwie słyszy się tylko rosyjski, brodzik dla dzieci niespecjalny, tylko jeden duży basen, zero infrastruktury wokół hotelu, animacje dla dzieci niezbyt ciekawe, panie nie potrafiące zainteresować dzieci. Animacje faktycznie koszmarnie głośne i chodzi o rodzaj pokoju, nawet nad basenem facet cały czas się wydzierał, nie każdy ma na to ochotę. Plus to duże pokoje z ładnymi tarasami, czyste, bardzo dobre wyżywienie.
Polecam jak najbardzej.Hotel położony w cichym i spokojnym miejscu,aż chce się wypoczywać.Wszystko na najwyzszym poziomie.Formuła all inclusive bardzo rozbudowana:dobre jedzonko,smaczne piwko,mocniejsze alkohole bez zarzutu(wysoki standard).Plaża czysta,ale nieco kamienista,za to basen bajeczny,tak jak na folderach.Spędziłam tam najlepsze wakacje,a trochę już pozwiedzałam świata.GORĄCO POLECAM !!!
hotel swietny,obslugo dobra!mozliwosc kozystania z dwu sasiadujacych plaz!!!polecam wyjazd z biurem alfa star!!!!!naprawde super opieka rezydenta,tanie wycieczki fakultatywne z polskojezycznymi pilotami!!!w hotelu ali baba kroluje jezyk rosyjski,wiec jezeli ktos nie przepada za tego typu atrakcjami,radze wyjazd na dominikane,bo egipt jest juz rosyjski!!!;-)
Hotel kołchoz, 80% rosjan...Obsługa bardzo słaba, zwlaszcza w restauracji... Trudno zamowic cos do picia podczas posilkow. Do standartu 4+ jeszcze im daleko. Pakiet all inclusive to 5 rodzajow alkoholu pochodzenia Egipskiego. Fujjj... Oraz hot dog i shoarma. Porownujac do pobytu w Holiday Inn Amphora wypadaja na 2+. Nie polecam w tym hotelu pobytu dluzej niz 7 dni. Spokoju tam nie zaznasz !!!
Bardzo duży minus hotelu, to zbyt dalekie połozenie od centrum miasta i bardzo słaba baza sportów wodnych. Ogólnie mało rozrywek wieczorem. Jedzenia nie polecam. Sam budynek jest ok. Czysto, cicho, kablowka ma 3 polskie programy. Typowy hotel dla dziadka i babci.
POLECAM. SUPER.
Polecam ten hotel ponieważ jest w nim dużo atrakcji i przylegają do nie 3 inne hotele Jasmin, Alladin, Titanic (najnowszy z aquaparkiem) tego samego właściciela więc można chodzi jeśc , pływac itp we wszystkich .Polecam.
Tam jest super!!! A najlepszy jest basen!!! Bardzo duży!!! I terz była bardzo dobra pizza na basenie!!!! SUPER!!!!!