Wybierz, kiedy chcesz jechać na wakacje i przejdź do szczegółowej oferty.
Udogodnienia dla najmłodszych: brodzik, plac zabaw, menu dla dzieci i krzesełka w restauracji.
Bezpośrednio przy hotelu prywatna, żwirowa plaża z pomostem.
Bogata oferta rekreacyjna: siłownia, siatkówka plażowa, aerobik, tenis stołowy, animacje.
Wysoki poziom obsługi hotelowej.
Pokoje codziennie sprzątane,jedzenie smaczne,cudowna przemiła pomocna obsługa.Na pewno tam wrócimy.
Hotel czysty,jedzene smaczne,obsługa przemiła pomocna
Maleńki minus słabo podgrzewany basen (grudzień)
Miła obsługa, bardzo dobre, różnorodne jedzenie. Ładny zadbany ogród, hotel, basen. Przepiękna rafa, prywatna plaża z leżakami
Słaby internet
W sumie bardzo dobre warunki, położenie i obsługa, bardzo słaby Internet, plaża ma pomost do wody, ale trochę mały obszar plaży ma dostęp do płytkiej wody, dla dzieci jest korzystne, bogata oferta animacji
Położenie, ogród, bezpłatna plaża, leżaki, parasole i ręczniki
Słaby Internet
Drugi mój pobyt w tym hotelu. Tym razem z dziećmi i wnukami. Podziwiam spokój personelu w przypadku notorycznego zaśmiecania otoczenia przez roczną sadystkę (zrzucanie ze stolika na podłogę wszystkiego, co możliwe).Warunki jak w innych opiniach, rafa słaba, ale jest co oglądać. Szczegóły w poprzedniej opinii (mojej-Iwona), sprzed roku.Z tegorocznego pobytu mogę dodać zaskoczenie z poziomu usług zdrowotnych. Epizod utraty przytomności, natychmiastowa reakcja wezwanego lekarza, transport do szpitala, opieka, personel medyczny, sprzęt-bez zastrzeżeń. Chęć pomocy ze strony personelu hotelu-rodzinie- w przypadku, gdybym musiała pozostać na obserwacji (wypadek w dniu powrotu) . Wróciłam o czasie. Za wszystko w imieniu własnym i rodziny dziękuję.
Krótki pomost (dla mających problemy ruchowe). Miła obsługa. Szybka reakcja na zgłaszane problemy. Zadbany ogród.
polecam osobom lubiącym aktywnie spędzać czas , dużo ciekawych wycieczek
Idealne położenie , przy plaży przepiękna rafa , wszystko zadbane , miła i uprzejma obsługa , dobre i urozmaicone posiłki
witam byłem z rodziną na początku maja 2019. po kolei opiszę co było' pokój duży sprzątany co dziennie łazienka duża wymagająca remontu.Stołówka pracownicza niemiła obsługa z kilkoma wyjątkami . zabierająca talerze z jedzeniem a brudne ich nie interesują,jedzenie monotonne mięso wydzielane mikro porcjami przekąski dobre podawane przez obsługę w gumiakach.Plaża parasole leżaki bezpłatne.zejście do morza tylko pomostem albo przez ostre kamienie reszta to wysokie urwisko,rafa słabiuśka ,basen jeden z brodzikiem drugi nie czynny.na terenie ośrodka nie ma zjeżdżalni ani nie można korzystać w innym hotelu.animatorzy robią tylko co muszą tylko na plaży się coś dzieje,słabe wf w recepcji i na stołówce w lobby brak.rezydent tylko sprzedaje drogie wycieczki i nic nie pomaga .kilka sklepów w okolicy i biura z wycieczkami tanimi .korzystaliśmy jest dużo taniej jesteśmy zadowoleni jest bezpiecznie
spokój
nie zasługuje na 4 gwiazdki
byliśmy na początku maja 2019.hotel nie zasługuje na swoje gwiazdki ,pokoje duże łazienki też sprzątane codziennie ale wymagające remontu.Stołówka robotnicza ,kelnerzy nie mili prócz kilku ,wyrywają talerze z jedzeniem a brudne ich nie interesują chamscy ignoranci mięso wydzielane małymi porcjami jedzenie monotonne ,basen jeden z brodzikami drugi nie jest nie czynny , plaża piaszczysta ale z plaży do morza nie da się zejść gdyż jest urwisko,tylko można wejść przez molo lub przez niebezpieczne kamienie,rafa malutka .Animatorzy odwalają swoją robotę od niechcenia, przekąski w miarę,podawane przez chłopca w gumowcach.Ogród piękny i zadbany.Po za hotelem brak rozrywek w pobliżu,kilka sklepów.Z pewnością my tam nie wrócimy.Opinie o hotelu wydaje mi się że są pisane przez biura podróży oczywiście te z wysoką oceną
spokój
słabe wf
Właśnie wróciliśmy z wakacji, był to nasz pierwszy wyjazd do Egiptu jednak jesteśmy bardzo mile zaskoczeni. Hotel bardzo dobrze przygotowany na przyjazd gości, posiłki pyszne, nie znudzą się nawet przy pobycie 2-tygodniowym, od past, makaronów, po kurczaki, wołowinę i ogólnie europejskie dania. Wielki wybór deserów. Hotel przy samej plaży z rafą koralową. Mieliśmy również basen przy domku oraz przepiękny widok z tarasu. Obsługa hotelu również zostawiła pozytywne wrażenie, mili, uprzejmi i z humorem. Bez większych zarzutów, śmiało polecam Hotel Aloha, aż chce się wracać.
Blisko plaży z rafa koralowa, pyszne posiłki, super zaangażowanie animatorów, hotel bardzo na plus
Łazienki mogłyby być bardziej zadbane
Bliskość hotelu od basenów oraz morza. Fajni animatorzy. Brak kolejek w bufecie. Dużo przekąsek pomiędzy śniadaniem, a obiadem.Można mieć małe zastrzeżenia co do czystości w pokojach, ale nie jest najgorzej. Jak dla mnie słabe śniadania.
Bliskość do morza. Animatorzy.
Czystość. Śniadania.
Hotel to max 3*,wydaje się fajny bo dużo zieleni i plaża na klifie. Rafa bardzo słaba, w połowie martwa. Personel w większości nastawiony na napiwku, nie płacisz jesteś niewidzialny. Sprzątanie pokoi pobieżne lub żadne- zostawiają wodę i opróżniają kosz, czasem zamiotą. Jak jest kasa na łóżku to ukręcą jakiegoś zwierzaka i to tyle. Ogólnie za 2 tys. nie polecam, ja nawet za 1500 nie wrócę bo za te pieniądze można lepiej wybrać.
Położenie blisko Nama Bay,fajny barman Reef z baru na plaży
Jedzenie bardzo słabe,co lepsze dania wydzielane przez obsługę. Owoce morza niejadalne,kaczka również.Duzo surówek i sałatek,całkiem niezłe. Śniadania znośne,Wszędobylski plastik jak to w Egipcie ale piwo w kubku(kieliszku) 50 ml to jakiś żart...
Pobyt bardzo udany ale remont na pewno był dawno a nie jak w folderze bodajże 3-4 lata temu widać na nim ząb czasu a zwłaszcza w łazience i pokoju.Dla osob ktore chcą wypocząć z dala od codzienności bardzo polecam. Obsłoga bardzo miła sami oferują pomoc bez proszenia np. parasola nie pozwolą samemu rozłożyć bo to ich praca a Ty masz się relaksować.
Ładnie położony, cicho, miła obsługa,dobre posiłki
ogolnie można polecic hotel natomiast dozo lepszy hotel amphoras zaraz obok alohy tej samej sieci hotelowej.
ładne położenie , plaża , rafa
kiepskie animacje wieczorem trochę nudno trzeba sobie samemu coś zorganizowac
Pobyt w resorcie Aloha z całą pewnością był udany i polecam wszystkim. Oczywiście jak wszędzie są niedociągnięcia i minusy, ale jako całość to moja ocena jest pozytywna. Bardzo miła obsługa hotelowa, położenie nad samym morzem i nie najgorsze pokoje wystarczą do zadowolenia. Jednak jak ktoś lubi posiłki oparte na mięsie, to będzie trochę rozczarowany. Bardzo dużo warzyw, ciast, ale dań mięsnych bardzo mało. Moje dzieciaki liczyły na zjeżdżalnie, które widać w ofercie hotelu na stronie wakacje.pl, lecz jak się okazało niestety są w hotelu obok i my dostępu do nich nie mieliśmy. No i na koniec jak ktoś ma węża w kieszeni i nie podziękuję obsłudze kilkoma dolarami lub miejscowymi funtami, ten raczej będzie miał małe szanse na zimne drinki w szklaneczkach, tylko w malutkich plastikowych kubeczkach.
1.Położenie 2.Obsługa 3.Czystość
1.Posiłki 2.Plastikowe malutkie kubeczki do napoi
Ogólnie wszystko w porządku, dobra obsługa gości w restauracji, na plaży, przy basenie. Świetna obsługa pokoji, szczególnie pozdrawiam Ismaela.
Plaża z piękną rafą, bardzo dobra obsługa, animacje,
Pokoje nie pierwszej nowości
Generalnie wakacje w tym hotelu uważam za bardzo udane :) . Pokój sprzątany codziennie i czysty - dokładany papier toaletowy, wymieniane ręczniki i woda codziennie w lodówce. Nasz pokój posiadał balkon (nie wszystkie mają) z widokiem na wyspę Tiran i basen. Wyposażenie nie najnowsze i widać już ząb czasu ale wiem ile płaciłem za urlop i czego się mogłem spodziewać - generalnie OK jak za tą cenę. Posiłki trafiły w mój gust i są silną stroną hotelu - codziennie grill wieczorem - ryby, kofta, kurczaki, kraby - codziennie co innego. Rano omlety i falafele robione na bieżąco. Hotel jest oblegany przez Włochów stąd sporo past, makaronów i pizza w snack barze, nawet piwo to włoskie Peroni :) Do obiadu i kolacji również wino białe i czerwone - podobno włoskie. Co jest rzadkością w Egipcie podawano nawet arbuza !!! - nie było tego w dużo bardziej renomowanym hotelu Aqua Blu ! Mnóstwo ciast i owoców - było w czym wybierać. Minusem jest dość mała klimatyzowana jadalnia dlatego nalezy być dość wcześnie aby zająć miejsce - kto się nie załapie musi jeść w części nieklimatyzowanej co jak wiadomo w sierpniu nie nalezy do przyjemności. Obsługa hotelu bardzo miła i widać nie jest to wymuszona postawa - mega komunikatywni i uczynni - szczególnie ratownicy przy basenie - the best Mohammed !! :) . Animatorzy zachęcają do animacji - codziennie aerobik w basenie potem zabawy na plaży - siatkówka, dart, boule i inne śmieszne konkurencje zespołowe. Wieczorem program artystyczny powtarzany w cyklu tygodniowym np. Fireshow, wybór mistera hotelu itd. Dla dzieci mini disco. All Inclusive do godziny 24:00 - alkohole takie sobie jak to w Egipcie - wódka,whisky,run,gin,ouzo , piwo dobre na bieżąco lane z butelek więc "nie chrzczone". Minusem są małe kubeczki 100ml jednak po 2$ bakszyszu problem znika i leją nawet w szkle :) Przy hotelu pomost i rafa - zaryzykował bym stwierdzeniem iż zbliżona do tej na Ras Mohammed. Polecam ten hotel amatorom snurkowania! Zawiodą się Ci co oczekują piaszczystej plaży i łagodnego zejscia do morza - brzeg jest klifowy, urwisty jedynie w miejscu gdzie jest wspomniany pomost można wejsc kilka metów do wody do miejsca w którym jest sznurek i boje oznaczające poczatek rafy. Pomimo kilku niedociągnięć wypocząłem dobrze w tym hotelu. Pozdrawiam
Dobre jedzenie, rafa przy plaży hotelowej, miła obsługa, animacje
Niektóre pokoje wymagają już remontu , Niewielka stołówka jak na tą ilość gości, brak łagodnego zejścia do morza
Niesamowity syf, smród. Niezgodność towaru z umową. Moja ocena poniżej jakiejkolwiek normy!!!! Nikomu nigdy nie polecam tego hotelu!!!!! Omijajcie go z daleka oraz organizatora Rainbow
Brak !!!!!!!!!!!!
Bród, smród. Wszędzie fetor szamba. Pokoje zapleśniałe. Za oknem worki z rozkładającymi śmieciami. W pokojach robactwo. Rezydentka z Rainbow beznadziejna, bała się własnego cienia. 4 doby nie pomogła zamienić pokoju. Brudne ręczniki plażowe dawane ponownie klientom!!!! To nie wakacje to koszmar. Nie rozumiem dlaczego nasze biura sprzedają taką ofertę!!!!!!!!
Ośrodek adekwatny do ceny. Pokoje wystarczająco umeblowane, codziennie sprzątane. Brak żeli pod prysznic i szamponów, mydło w podajnikach.Woda zostawiana przez pokojowych bez proszenia. Personel bardzo sympatyczny i usłużny, poczynając od pokojowych, na zarządzających kończąc.Jadalnia niewielka, klimatyzowana, przed jadalnią sala bez klimatyzacji ze stolikami przygotowanymi do możliwości konsumpcji przy nich w przypadku braku miejsc.Wyżywienie typowe dla Egiptu, ale smaczne, mięsa miękkie, (rzadkość dla nas, zwykle twardzizna), dużo ryb, codzienny grill, różnorodność owoców, brak "wydzielania", dają, ile potrzebujesz. Otoczenie zadbane, zielone, ukwiecone. Dużo jaszczurek wygrzewających się w obrzeżach chodników (dla mnie - atrakcja). Obserwowaliśmy codziennie rano ślicznie umaszczonego dudka, nocą zdarzają się sówki.Basen duży, można popływać swobodnie, obok mniejszy i brodzik dla dzieci.Plaża z pomostem (krótkim) do zejścia w wodę dla snurkowania, z miłym i pomocnym ratownikiem. Rafa przeciętna, ale jest co oglądać.Życie podwodne typowe dla Morza Czerwonego, zachwycające barwy i mnogość.Dla nieumiejących pływać możliwość podziwiania świata zwierzęcego podwodnego na wysokości łydek (z plaży). Przecudne ryby w kolorach tęczy wyścigi urządzają sobie między nogami brodzących! Cudo! Zespół animatorów robi, co może, żeby zachęcić turystów do wspólnej zabawy, nie zawsze w tym upale są chętni, niestety. Brawo za pomysłowość, potrafią zorganizować atrakcje nawet dla kilku zaledwie osób.Turyści z Polski, Białorusi, Ukrainy, Czech, Włosi, Niemcy, Holendrzy, Egipcjanie (przemiłe rodziny, w mniejszości). Bez burd i awantur.Nie czuje się wyróżniania ze względu na narodowość. Kapitalna wycieczka łodzią z pomostu (Adam) na snurkowanie, Białą Wyspę i "Dom Delfina". Gwarancji delfinów oczywiście nie ma, mieliśmy szczęście, dosłownie otoczyło nas stado z każdej strony łodzi na wyciągnięcie ręki. Żal było wracać.
pokoje skromne i podstarzałe ,brak czajnika ale reszta super, wyżywienie bardzo dobre dużo owoców ciepłe posiłki podpisane są w j.polskim ,bardzo miła obsługa w całym hotelu ,bardzo słabe wi -fi a nawet często brak go,baseny czyste, ładna , duza plaża polecam ten hotel
bardzo dobry hotel ,miła obsługa ,dobre jedzenie,duża plaża,bardzo ładna rafa
skromne pokoje ale czyste
Hotel wart wydanych pieniędzy choćby ze względu na bliskość morza, piękną rafę i smaczne posiłki. Niedaleko jest też do Old Marketu co dla niektórych może być zaletą. Jak dla mnie jedyną wadą jest mało "arabski" klimat. Istnieje możliwość korzystania z infrastruktury sąsiedniego hotelu z grupy Otium nastawionego bardziej na wyjazdy rodzinne (zjeżdżalnie itp)ale nam wystarczała plaża, morze i to co zapewniał ten hotel
Plaża przy hotelu, piękna rafa
Animacje wyłącznie w języku włoskim
Hotel robi dobre wrażenie, za taka cene nie mozna wymagac za wiele.
Bardzo duży I zadbany ogród. Jedzenie smaczne I duzy wybór. Basen czysty, mozna z niego korzystac nawet w nocy .
Brak wody w butelkach, nie równe traktowanie turystów - policy nie sa gorsi.