Bardzo fajny hotel miła obsługa blisko do plaży chłopak na plaży trochę przeginał z zamykaniem parasola kiedy jeszcze byliśmy na leżakach.Ale jego kolega po sąsiedzku to dopiero gbur. Trochę uboga oferta jedzenia ale za to smaczne. Generalnie polecam akurat ten hotel. Lotnisko w Tiranie to totalna klapa przy przylocie odbiór walizek z trzech samolotów na jednej taśmie. A przy powrocie ledwo wyrobiliśmy się na samolot tak ślamazarnie pracują Panie przy przyjmowaniu walizek i cztery razy się zmieniały tam to chyba nigdy nie będzie bezrobocia. Jeszcze daleko Albanii do Europy tak mi przykro bo to naprawdę Fajny i ciekawy kraj.
Naprawdę fajne i przestronne pokoje i łazienki w nich.
Trochę malo urozmaicone jedzenie.
Miła obsługa. Hotel nowoczesny, czyściutki, blisko plaży, cichutki, bez dzieciaków. Pokoje sprzątane codziennie, pościel i ręczniki znieniane codziennie. Wszystko super, tylko z all inclusive nie ma nic wspólnego. Jedzenie słabiutkie i strasznie monotonne, codziennie kurczak. Zero ryb, owoców morza... słabiutko to wygladało. Poza jedzeniem wszystko super.
Czystosc. Miła obsługa.
Monotonne jedzenie, brak przekąsek miedzy posiłkami, słabe drinki.
Hotel mały, kameralny. W pokojach czysto. Pościel, ręczniki wymieniane codziennie. Śniadania monotonne, codziennie to samo. Mały wybór. Obiady i kolacje smaczne, choć nie jest to All inclusive. Do morza bardzo blisko. Leżaki i parasole za darmo. Jest nawet pan, który oferuje pomoc w rozłożeniu leżaków.
Kameralny, blisko plaży .
Monotonne śniadania, mały wybór, beznadziejne sztuczne napoje.
Hotel świetny , obsługa super , lokalizacja tez. Pokoje sprzątane codziennie , bardzo dobre jedzenie .
Hotel super,zgodnie z opisem...Blisko plaża,pyszna pizzeria tuż obok i bardzo tania.
Czysto i spokojnie.Miła obsługa...Fajny menadżer, czasem tańce do 1.00 w nocy w hotelu z all clusive.Ogólnie polecam...
P.Maciej inny turysta z Polski,który obserwował co kto i kiedy,chyba nie miał swoich wakacji tylko przyjechał,żeby oceniać innych.Pozdrawiam tych młodych co rozbawili cały hotel.Raczej p.Maciej nie pamięta wół jak cielęciem był...
Nie polecam tego hotelu, jedzenie zimne, tłuste bez smaku.
Mały hotel, miła obsługa, podłoga w pokoju myta codziennie
To nie jest hotel all inclusive!!!! Na obiad czy kolację do wyboru tylko 2 dania tzn. ziemniaki i makaron dwa rodzaje mięs i sałatka, jedna zupa. Z owoców codziennie inny owoc. Na przekąski kanapki i suche ciastka. O lodach i ciastach można pomarzyć. Nie ma do wyboru, do koloru, nie ma gotowania na oczach klienta. Herbata najtańsza z możliwych i zalewana wodą o temperaturze 78 stopni, żenada.
Hotel ma 24 pokoje przez co nie ma natłoku i pedu ludzi, basen bardzo mały ale zgodny z opisem na stronie, pokoje nowoczesne, czyste i zadbane, jedzenie zmienne większość potraw mi smakowała właściwie zazwyczaj każdy znalazł coś co mu odpowiadało, 2 razy w tygodniu owoce morza w kilku postaciach, obsługa bardzo sprawna, miła, zabawna starają się mówić po Polsku, nie żałują alkoholu :) przepiszna kawa robiona przez obsługę z ekspresu, do plaży 2 minuty drogi, zawsze były dostępne leżaki i parasole, piasek miałki więc woda mętna, podobno zdarzają się meduzy my z mężem przez 2 tygodnie nie spotkaliśmy, sporo sklepów i restauracji wokoło jakby się zachciało czegoś innego niż oferuje hotel np. Pyszna pizza minutę drogi od hotelu.
Wystrój, obsługa, bliskość plaży, darmowe leżaki i parasole, mały basen nie przystosowany dla dzieci więc rzadko dzieci w hotelu, zmienne jedzenie, czysto,
Impreza taneczna w pobliżu tylko do 24
Hotel czysty codziennie sprzatany Jedzenie obleśne pozostalosci z dnia poprzedniego tj.makaron na śniadanie robiona zapiekanka zatrulam sie wiec wiem co mówie Plaża trzeba dojsć ok100 m wydzielona od innego hotelu brak baru na plaży Balkony z jednej ze strony wychodza na śmierdzące śmietniki Na dyskoteke mozna iść do sasiedniego hotelu
Zalet brak
Basen miniaturka 2 osoby w śrofku to już tlum
W hotelu tylko spałam i jadłam. Hotel czysty, obsługa przemiła można porozumieć się w języku polskim.
Mały kameralny
Malutki basenik i ogródek
Hotel kameralny, czysty, pokoje sprzątane codziennie, codziennie wymieniane ręczniki. Bardzo miła obsługa, w restauracji można właściwie porozumiewać się po polsku. Hotel jest w 100% opanowany przez Polaków. Posiłki świeże, całkiem smaczne. W restauracji alkohole nalewane do szklanych naczyn nie tylko plastików, piwo w schlodzonych kuflach. Hotel położony jest dalej niż w ofercie do plaży jest nie 60 a conajmniej 120m i kolejne 120 do serwisu plażowego. Pokoje są nowoczesne, przestronne, wyposażone w sejf i lodówkę, bardzo sprawnie działa klimatyzacja, łóżka są bardzo duże, wygodne. Basen jest naprawdę bardzo mały i podczas naszego pobytu raczej nie służył nikomu do kąpieli. Blisko hotelu znajduje się przystanek autobusowy i łatwo dostać się do centrum Golem i Durres (co prawda jak to w Albanii autobusy jeżdżą według znanych tylko kierowcy rozkładów), w pobliżu hotelu znajduje się dużo sklepów i restauracji z bardzo przyzwoitymi cenami. Plaża piaszczysta, zadbana, czysta. Bez problemów brzegiem morza można dojść do Golem. Wzdłuż plaży jest promenada gdzie wieczorami rozkłada się mnóstwo miejscowych sprzedając przerozne rzeczy. Generalnie hotel ocaniamy na bardzo duży plus jedyne wady to położenie dalej od plaży, dość dużo śmieci w okolicy i bliskość torów kolejowych - zdarza się że hałasuje pociąg.
Miła obsługa Duże, nowoczesne pokoje Czysto Klimatyzacja Dobre jedzenie
Położenie daje od plaży niż w ofercie Odległość serwisu plazowego Bardzo mały basen i właściwie brak terenu należącego do hotelu