Wybierz, kiedy chcesz jechać na wakacje i przejdź do szczegółowej oferty.
Hotel godny polecenia.Jedyne co nas drażniło i pozwolę sobie napisać to niezwracanie uwagi rodziców na kulturę jedzenia swoich dzieci.Dzieciaki...nie wszystkie ale głównie Rodacy jedzą jak prosiaczki.Nogi prawie na stole,na talerzach tony jedzenia,którym dzieci się bawią,rozrzucają...Dlatego korzystaliśmy z drugiej restauracji, żeby nie wstydzić się za polskie dzieci.Zaznaczam,że nie wrzucam wszystkich do jednego worka.
Piękne czyste pokoje.Salon z aneksem i sypialnia.Rzadko tak bywa.Dwie restauracj:,dla rodzin z małymi dziećmi i dla rodzin z dziećmi powyżej 12 lat.Duży piękny basen chociaż woda w nim chłodna.Bardzo dobre ,urozmaicone jedzenie.Hotel ogromny,ale mielismy świadomość że jedziemy do "kolosu",jednak nie odczuwa się tłoku i nadmiaru ludzi.I co najważniejsze,nie ma walki o leżaki;)))Zawsze i o każdej porze znajdzie się miejsce.
Żadnych wad:)
hotel przyjemny , dobre jedzenie , fajny basen , polecam
doskonałe pokoje - składaja się z dwóch pomieszczeń. Jedzenie jak wszędzie w AI chociaż zaskoczony byłem ilością owoców morza , ryb ( np świeży tuńczyk) i to w postaciach robionych na bieżąco a nie "z kuwety" . Poteżny basen - nigdy nie mieliśmy problemu z miejscem. Lokalizacja hotelu taka sobie ale na plaże co godzine jeździ autobus. piechotą to około 20 minut spacerem. Plaża trzech braci to już jakosć sama w sobie - a przed godziną 9 AM można je mieć tylko dla siebie . Generalnie bardzo polecam .
basen, restauracja tylko dla dorosłych, pokoje z dwoma pomieszczeniami ,
trochę lokalizacja .
Wypoczywałam z mężem w tym hotelu 7 dni po objazdówce "LISBON STORY" ,dużo podróżuję i mam różne opinie na temat hoteli, ale ten hotel naprawdę mnie urzekł,POLECAM W 100%,
Hotel na wysokim poziomie,zadbany,miła obsługa w restauracji i w barach,pokoje sprzątane codziennie,pyszne jedzonko-urozmaicone,plaża bajka, na plaże 3 minuty busikiem spod hotelu,
BRAK
jeszcze tu wrócę i to nie raz, było cudownie 10/10
wszystko, najlepszy hotel w jakim byliśmy a jeździmy kilka razy w roku na wyjazdy, jedzenie przepyszne, lokalizacja super, piękna plaza