Luksusowa marina z restauracjami i sklepami
Rafy koralowe idealne do nurkowania i snorkelingu
Spokojna plaża z palmami i łagodnym wejściem
Możliwość rejsów łodzią i wypraw na pustynię
Pobyt ogólnie ok.Hotel istnieje około 20 lat był obiektem niskiej kategorii z nie dokonczonymi basenami. Baseny wyremontowali odświeżyli budynki zbudowali pomost i mamy nowy hotel,który zasługuje na 3 gwiazdki. Toaleta przy recepcji( miejscu reprezentacyjnym) wygląda jak w Bangladeszu .Jedzenie bardzo słabe najgorsze że wszystkich naszych 8 pobytów w Egipcie. Bar z przekąskami przy plaży to jakiś żart. Hotdogi burgery zdrewniałe frytki (wszystko zimne) wydawane na styropianowej tacce na zasadzie po co tu przylazłaś -masz i sp..... .Napoje i alkohol ochydne soki rozcieńczane do granic możliwości. Restauracja główna czynna do 14.30 byliśmy o 14 .20 wszystko było sprzątane nie było nawet nabierki do zupy więc nabierałem miseczką. Poza tym jedynie na plus to baseny ,plażą i obsługa która bardzo się stara .
Plaża baseny obsługa
Jedzenie napoje
Hotel czysty otoczenie bardzo ładne. Fajne rekwizyty do zdjęć na plaży. Kelnerzy nie są nachalni wręcz przeciwnie. Polecam
Blisko na baseny oraz do plaży. Leżaki na plaży oraz bar czynny do godziny 17. Fajne 3 restauracje z których można skorzystać 1 razm super kolacja nad morzem. Polecam domek w centrum samym który ma widok na baseny oraz morze. Pokoje codziennie sprzątane. Super obsługa
Piąty raz w Egipcie i jak do tej pory najsłabsze 5* . Trudno uwierzyć że hotel otwarto w 2023 roku , meble , drzwi i łazienka wyglądały jakby miały 20 lat . Obsługa za to przemiła, bardzo dbająca o gości . W pokojach czysto , jedzenie trochę monotonne ale smaczne . Nikt raczej nie będzie głodny .
Ładna plaża , o każdej godzinie dużo wolnych leżaków , również przy podgrzewanym basenie .
Poza hotelem tylko piach , sklepów w hotelu mało, do portu Ghalib daleko trzeba brać taxi .
Hotel na wysokimi poziomie. Bardzo dbają o turystów. Nie mam żadnych zastrzeżeń
Bardzo ładne i bardzo czyste pokoje. Doskonałe wyżywienie. Mnóstwo imprez kulturalnych.
Hotel na 6 gwiazdek nie ma tutaj żadnej wady. Personel na 10 poprostu fantastyczni ludzie od wejścia czułam się jak w domu. Piękna zadbana plaża, pyszne jedzonko oraz drinki. Pokój duży z tarasem widok na basen . Wrócimy na pewno do tego hotelu bo warto. Polecam skorzystać z Amarina Hotel.
Pokój, czystość , personel , baseny ,plaża, a co najważniejsze klimat i jedzonko.
Polecam z całego serca hotel bardzo miła obsługa hotelowa w pokojach bardzo czysto jak i na całym terenie obiektu jedzenie przepyszne kolorowe i każdego dnia coś innego
Plaża
Pobyt dużą grupą przyjaciół Ok Jeżeli chodzi o recepcję wszystko ok Jedzenie Ok Animatorzy Ok i Jedyny minus to Barmani Jeden bardzo natarczywy pracował przy barze przy plaży (koleżanka bała się chodzić do wc bo łaził za nią) Ogólnie ze względu na takie sytuacje nikomu ze znajomych nie polecę tego hotelu. Przykra sytuacja i tyle
Czysto fajny program animacyjny jedzenie dobre
Barmani natarczywi
Bardzo dobry hotel położony bardzo blisko lotniska. Piękna plaża, podgrzewany basen, bardzo dobre jedzenie, obsługa biega koło każdego gościa jakby był jedynym, mega wygodne łóżka - czego chcieć więcej :)
Piękna plaża, infrastruktura - każdy znajdzie coś dla siebie, bardzo przyjazna obsługa, blisko lotniska.
Śniadania może troszkę bardziej zróżnicowane.
Jestem bardzo zawiedziona opiniami gości, którzy tak pozytywnie ocenili hotel. Byłam w Egipcie 5 raz i był to najsłabszy z hoteli ( dodam, że nie jestem bardzo wymagającą podróżniczką) . Brudno,niedosprzatane ,a jedzenie pozostawia bardzo dużo do życzenia. I wcale nie chodzi tu i monotonię ale słaby wybór,zapach na stołówce ( bo restauracja to za dużo powiedziane), multum ludzi,zero klimatu. A już widok brudnego wózka na odpadki,śmigajacego między stolikami... odrażający..a facet z brudną sierą na miotle to już było przegięcie. W zeszłym roku byłam(...) w Hurghadzie i naprawdę mam porównanie 5* a 5* Piszę tą opinię tylko po to żeby ludzie mieli świadomość,że nie jest tam idealnie. Hotel z pewnością nie jest z 2023 roku jak piszą. Więc jeśli chcecie odpocząć i poczuć się komfortowo to nie jest miejsce dla Was . Ja przeczytałam opinie super och i ach,wybrałam hotel i nic nie było tak jak miało być ( a też czytałam opinie że stycznia i lutego) Atrakcje słabe,animacje też i jestem mega zła , że tak słaby miałam urlop. Gdzie naprawdę zawsze staram się znaleźć tylko dobre strony.
Obsługa bardzo miła,pomocna,jednak tak jest w Egipcie
Niedosprzątane, słaba restauracja, bezczelna obsługa w barze przy plaży , słabe jedzenie, słabe atrakcje
Hotel rewelacyjny i przepiękny. Rezydent w ciągłym kontakcie , mówiący po Polsku, organizujący ciekawe wycieczki. Główną zaletą obiektu jest to ze mieszkaliśmy w pojedynczych domkach które okalały cztery baseny w tym jeden z podgrzewaną wodą . Pokoje przepiękne , duże z całym wyposażeniem, czyściutkie. Widok z tarasu obłędny. Dla dzieci ogromny Aquapark w którym między posiłkami serwowano pyszną pizzę , hamburgery z frytkami i gofry. Droga do morza i przepięknej plaży trwała 3 minuty z możliwością zamówienia pysznego, kolorowego drinka .
Cała obsługa sympatyczna i uczciwa. Począwszy od animatorów dających z siebie wszystko, skończywszy na sprzątających którzy po opuszczeniu pokoju oddali pieniądze pozostawione w szufladzie .W czasie smacznych posiłków kelnerzy gotowi do przyjmowania zamówień ,uśmiechnięci i życzliwi. Codziennie coś się działo. Mieliśmy możliwość uczestniczenia w zaślubinach Egipskich (łącznie z poczęstunkiem), piana party itd. Wieczorami zaskakiwały nas ciekawe animacje i występy
Nic negatywnego . Polecamy
Bardzo przyjemny hotel i miła , pomocna obsługa. Jedzenie też dobre.
Wspaniały hotel dużo atrakcji dla dorosłych i dzieci. Obsługa robi wszystko o co się poprosi a jak są problemy to pomagają poleca. Jedzenie dobre każdy znajdzie coś dla siebie,pokoje czyste przestrzenne codziennie sprzątane.
Dużo animacji wieczorem jak i w dzień nie da się nudzic
Słabe wifi
Nie mam żadnych zastrzeżeń pokoje czyste , przestronne,otoczenie bardzo ładne dużo zieleni,czysto jeden basen podgrzewany pan który mierzył mówił że ma 29st.
Bardzo miła obsługa na najwyższym poziomie,jedzenia bardzo dużo, duży wybór każdy coś dla siebie znajdzie, duży wybór owoców i oczywiście slodyczy
Jak dla mnie jest okej zalety przewyższają wady♥️
Wszystko było w porządku) daję hotelowi 8 z 10))))
Obsluga, infrastruktura, atrakcje, jedzenie, bardzo na plus !!! Pewnie byśmy wrócili konkretnie do tego hotelu ale w Marsa Alam za bardzo nie ma czego szukać… :))
Obsługa, atrakcje, jedzenie, czystość, pomocny personel, wszyscy pozytywnie nastawieni
Brak! Na każde zgłoszenie (a było ich baaardzo niewiele) reagowano natychmiastowo
Pobyt udany. 1.Obsługa bardzo miła,wręcz bardzo uczynna ,na każdą prośbę reagowali na tak- naprawdę super,grzeczni,wody w pokojach pod dostatkiem,donosili nawet jak nie sprzątali,zostawiali przy drzwiach 2. Pokoje bardzo czyste, w domkach parter z poddaszem, w każdym sejf bez dodatkowych opłat 3.wszedzie blisko,do budynku głównego ,na plażę i do basenów- główny podgrzewany,w strefie basenowej również,są trzy bary basenowe z napojami ,w tym jeden z przekąskami(frytki,ziemniaczki opiekane,hod dog i burger- bez szalu,a przy strefie basenowej pizza i naleśniki oraz gofry 4. Jedzenie- dobrze podane,stołówka elegancka,kelnerzy bardzo uczynni ,donoszą napoje,jedzenie powtarzalne ,ale dobre,
Strona internetowa nie oddaje tego jak hotel wygląda naprawdę,jest lepiej w rzeczywistości,trochę na odludziu
Pobyt w hotelu oceniam na 6/10. Najsłabszy punkt to jedzenie. Cały tydzień praktycznie to samo i jak dla nas nie było za bardzo co zjeść. Większość jedzenia taka sobie, wołowinę żuliśmy jak gumę. Zazwyczaj obeszliśmy wszystko (kilkanaście podgrzewaczy) i kończyło się na tym że codziennie jedliśmy makaron przygotowywany na świeżo przez kucharza. Trochę lepsze jedzenie w a'la carte. Pokój na pierwszy rzut oka w porządku, ale po przyjrzeniu się kratka wentylacyjna wisiała na jednej śrubce, uchwyt na słuchawkę prysznica również sprawiał wrażenie że za chwilę spadnie na głowę osoby która się kąpie ponieważ wisiał na jednej śrubce. Drobne rzeczy ale powinny zostać poprawione bo psuje to ogólny odbiór pokoju. Otoczenie hotelu bardzo na plus, piękna roślinność. Kelnerzy mili, barmani również. Bardzo nastawieni na dolara boye hotelowi którzy wykrzywili się i wołali więcej pieniędzy za wniesienie walizek ponieważ było ich dwóch. Wyłudzanie pieniedzy od turystów i tyle. Na dodatek nie pasował im lekko naderwany dolar bo taki akurat nam wydano w kantorze i czego nawet nie zauważyliśmy a pan był bardzo niezadowolony i wołał inne 2 dolary. Roszczeniowość która bardzo nam się nie spodobała i to o 1 w nocy gdzie myśleliśmy tylko o tym żeby się położyć. Animacje wieczorne występy taneczne, pokazy tańca brzucha ogólnie ok, ale bez jakiegoś szału. Drinki w miarę dobre ale słabe, z lokalnych alkoholi w plastikowych butelkach. Nowych gości potrafią zaczepiać po 10 razy dziennie - nurkowanie, masaże , warkoczyki, przejażdżka na wielbłądzie, wycieczka na quadach. Zbyt nachalnie, nas to irytowało że nie możemy pół godziny poleżeć w ciszy i odpocząć bo ciągle ktoś do nas podchodzi. Wokół hotelu nie ma nic więc jak ktoś myśli o zwiedzaniu czy wyjściu do sklepów to nie ma gdzie. Taxi do Portu Ghalib 30dolarów więc nieźle rzeźbią. Menager w hotelu bardzo pomocny, idzie na rękę podróżującym z corala w kwestii nie opuszczania pokoju do godziny opuszczenia hotelu bez dopłaty. Ogólnie nie jest zły hotel ale stan pokoi i jedzenie do poprawy.
roślinność wokół hotelu o co bardzo dbają miły barman w barze przy plaży robi dobre różowe drinki spoza menu 3 kolacje a'la carte woda codziennie uzupełniana
jedzenie osoby wnoszące walizki wymuszające napiwek i to razy 2 bo celowo chodzą we dwóch nagabywanie przez osoby proponujące dodatkowo płatne rozrywki
Ogólnie wszystko zgodne z ofertą. Bardzo duży kompleks, piękna zieleń, jedzenie zróżnicowane, każdy znajdzie coś dla siebie, obsługa bardzo miła i pomocna. Pokoje czyste, sprzątane codziennie. Mimo, że to nowy hotel z 2023 to wykończenie pokoi w standardzie egipskim. Jedyny minus to bardzo wietrzna pogoda. Codziennie czerwona flaga przy morzu. W mniej wietrzne dni możliwość nurkowania i podziwiania rafy przy hotelu. Codzienne, wieczorne programy animacyjne, malowanie tatuaży oraz mini disco dla dzieci. Aqua park czynny w określonym godzinach. Przy aqua parku smaczne przekąski: pizza, gofry i burgery.
Pokój z widokiem na ogród i morze coś pięknego. Hotel kameralny z piękną rafą koralowa. Obsluga na 10! Super restauracja indyjska, włoska i orientalna.
Blisko portu, podgrzewane baseny, fajny Aqua park
Jedzenie monotonne
Jestem bardzo zadowolona, bardzo ladny hotel blisko plazy. Czysto, sprzatany codziennie, staff bardzo pomocny, w kazdej sytuacji . smaczne jedzenie. Ciekawe animacje. Ogolem bardzo dobrze spedzone wakacje
piekne, przestronne pokoje , bardzo czysto, hotel przy plazy, cala zaloga hotelu stara sie aby wakacje byly udane.
niezbyt pomocny rezydent Mohammed, wogole nie interesowal sie rezydentami, nie pomogl w zadnej sprawie, znudzony i nawet niegrzeczny