Bajeczne rafy koralowe idealne do nurkowania z kolorowymi rybami
Spotkania z żółwiami morskimi i delfinami w naturalnym środowisku
Pustynne safari z noclegiem pod gwiazdami w beduińskich namiotach
Piękny obiekt, wystrój robi wrażenie, duża przestronna plaża, mnóstwo leżaków, sala restauracyjna przyjemna, pokój mały ale ładny i funkcjonalny, budynki usytuowane pomysłowo, wszędzie blisko i każdy pokój ma widok na morze
Gustownie zaprojektowany, obsługa wyjątkowo nastawiona pozytywnie na dbałość i dobre samopoczucie klienta, bardzo cierpliwy i sympatyczny recepcjonista Beshay Foukeh, oprowadził po obiekcie, na moją prośbę wymienił pokój, pan sprzątający niestrudzony w swojej pracy, bez problemu i dodatkowych kosztów dano nam możliwość ekstra korzystania z pokoju w ostatnim dniu do godziny wyjazdu (3 godziny)w innych hotelach o 12 masz obowiązek opuścić pokój
brak osłon od wiatru na plaży, mało urozmaicone posiłki, mały wybór owoców
Cudowne miejsce na rodzinny wypoczynek. Ten hotel tworzy przede wszystkim obsługa na bardzo wysokim poziomie. Ale infrastruktura obiektu i lokalizacja też jest magiczna.Miejsce godne polecenia. Z chęcią jeszcze kiedyś wrócimy.
Dostep do morza, przesympatyczna i nienachalna obsługa, zabudowa, kilka basenów w tym część z nich podgrzewana, duża dostępność leżaków zarówno przy basenach jak i na plaży, szeroki wachlarz animacji dla dzieci i dorosłych, nielimitowany dostęp do wody butelkowanej, na terenie obiektu aquapark i siłownia,
Super wyjazd na ferie zimowe :) Blisko lotniska, więc szybki transfer po przylocie, a na miejscu kompletnie nie słychać samolotów. Zakwaterowanie w bungalowach, w środku sporo miejsca. Podgrzewany basen na chłodniejsze dni :) Aquapark jest naprawdę fajny, niektóre zjeżdżalnie dają adrenalinę ;) Obsługa uśmiechnięta i pomocna, animatorzy zaangażowani. Wieczorne atrakcje super. Rafa dostępna nawet dla amatorów i dzieci. Internet dostępny dosłownie WSZĘDZIE na ternie hotelu, w bungalowach i na plaży. Można więc denerwować znajomych i rodzinkę rozmowami video z leżaczka na plaży. Polecam z całego serca !!!
Krótki transfer z lotniska Zakwaterowanie Obsługa Animacje Internet NA CAŁYM terenie
Warto mieć świadomość, że hotel się jeszcze buduje i powstają nowe rzeczy, a inne są dokańczane. Molo np. za naszego pobytu jeszcze nie było gotowe ale powstała za to konstrukcja dyskoteki. Gdzieniegdzie kręcą się ekipy budowlane ale nie ma to wpływu na komfort pobytu. W okolicy sama pustynia ale warto wejść na wzgórze i podziwiać zachód słońca dłużej, niż z wyprawy na quadach (sprawdzone - oni odjechali, a ja dalej ze wzgórza widziałem słoneczko).
Rewelacyjny kameralny obiekty ale cały czas w budowie,profesjonalny personel,animatorzy fenomenalni,jedzenie bardzo smaczne,aquapark dający dużo wrażeń.Szczeże godny polecenia.
Kameralność,obsługa, świetni animatorzy.
Remont,brak szlafroków i kapci.
Pokój z bocznym widokiem na morze i basen - zadbany czysty.
Blisko lotniska ale samoloty nie przeszkadzają, kameralny. Bardzo uprzejmi i nienarzucający się pracownicy obsługi.
To nie jest nowy hotel - remontowane budynki (domki) W ciągłej budowie park wodny mimo że już otwarty, budowa obok hotelu - nie przeszkadza ale straszą szkielety innych budynków. Jak na 5 gwiazdek tragicznie mały wybór do jedzenia. Jeśli ktoś nie przepada za warzywami ma doży problem ze zjedzeniem dobrego posiłku na gorąco. Mały wybór mięs, ryba praktycznie 1 rodzaj i to źle przygotowana.
Hotel kameralny, czyściutki, nowiutki, obsługa MEGA !!!! Jeszcze nigdy nie spotkałam aż tak miłych uśmiechniętych i uczynnych osób, a w samym Marsa Alam 7 raz ;) Animacje bardzo dobre, ale do dopracowania, ale starają się bardzo, tyle że to kiepski czas, mało ludzi, a więc trudno zebrać ekipy do aktywności, jednak w większości się udawało. Aquapark WOW, ostra jazda ;)) Drinki przepyszne, kawka mrożona, najlepszy barman przy plaży Muhammet :) Jedzenie takie sobie, ale głodnym nie chodzisz, obsługa w restauracji oraz w barze w lobby również MEGA. Rafa wystarczająca, ładna, i też z brzegu, więc nawet dzieciaczki mogą pooglądać rybki. Polecamy <3
Styl coś "ala" boho, kameralność, obsługa najlepsza !!!
Nie ma takich, poza ttm że był remont, ale nie ma się co dziwić, nowiutki hotel, część budynków dopiero wykańczają, robią alejki, ale zrobią i będzie okk
Pobyt udany, pokoje przestronne i czyste, obsługa miła.
Kameralny obiekt, blisko lotniska, szeroka plaża, super animacje potrafią zabawić gości.
Ciągła przebudowa i budowa wokół obiektu.
Ośrodek w trakcie rozbudowy, nowe leżaki, budynki, wyposażenie. Restauracja wygodna i dobra kuchnia. Przyjazny personel. Ale brak windy w wysokim budynku głównym, brak koszów osłaniających od wiatru na plaży, pomost w trakcie budowy.
Duży pokój i nowe wyposażenie zewnętrzne obiektu
Ciasna zabudowa, brak osłon od wiatru, brak windy, park wodny w trakcie budowy.
Ogólnie to, najpierw dostaliśmy pokój w którym ciagle śmierdziało kanalizacja, a drugi był bardzo głośny, bo obok hotelu gdzie były dyskoteki. Ciszy nocnej nie ma. Jedzenie nie było złe tylko dosyć mały wybor, ciasta wyglądają inaczej ale smakują tak samo. Drinki i napoje tak rozwodnione ze masakra. Aquapark zrobiony bez bhp, ale ogólnie pomimo to dosyć przyjemnie było. Sklepik hotelowy mega drogi, wiec polecam kupić wszystko przed.
Super klimat, miła obsługa, jeśli im się zostawi napiwek.
Głośno, śmierdzi w pokojach, budowa, niebezpieczny aquapark, mały wybor jedzenia, rozwodnione napoje.
Hotel nowy. Pięknie urządzony. Obsługa miła. Jedzenie dobre. Plaża czysta. Basenów krocie. Można by długo wymieniać, ale w skrócie - wypoczynek jak w bajce. Aż się łezka kręci na wspomnienie.
Nigdzie nie spotkałem tak dobrej obsługi. Traktują gościa jak księcia. Animacje dla dzieci i dorosłych od świtu do nocy. Przede wszystkim w hotelu jest czysto. Bardzo czysto. Plaża przy hotelu odpowiedni do wypoczynku i kąpieli. Świetny aquapark. Duże pokoje.
Nie mogę powiedzieć jednego złego słowa.
Byliśmy w styczniu 2024.Jola i Andrzej. Hotel wspaniały. Zaczarowane miejsce. Jedzenie bardzo dobre. Miła i przyjazna obsługa. Wspaniali animatorzy, a prowadzący wieczorne występy i tańce to po prostu człowiek orkiestra. Super. Piękna plaża , Super zjeżdżalnie. Na pewno tam wrócę. POLECAM. Dziękujemy 🥰🥰🥰🥰
Zaczarowane miejsce. Wszystko mi się podobało. 10/10
Jak na pierwszy raz w Egipcie to naprawdę udany wyjazd, tym bardziej że w międzyczasie był sylwester i hotel zorganizował ciekawe atrakcje jak i świetna kolację.
Codzienne animacje dla dzieci i dorosłych, brak kolejek w aquaparku, pyszne burgery przy plaży, pomocny i życzliwy personel, brak hoteli wokół
Hotel w rozbudowie, widać wszędzie niedociągnięcia (brak silikonu między szkłem a prysznicem, woda wylewajaca się z węża przy toalecie itp)
Bardzo fajnie położony hotel przy piaszczystej plaży, basen z podgrzewaną wodą. Aqupark z atrakcjami dla dzieci i dorosłych. Pokoje hotelowe ok. Miła obsługa hotelowa. Atmosfera rodzinna w hotelu :)
Rodzinna atmosfera
Trwa budowa kolejnych obiektów