Właśnie wróciliśmy z wakacj w tym hotelu, ogólne wrażenie, jest super. Pokoje dosyć małe, jednak dla rodziny 2+1 dają rade. Widok boczny na morze na 4 piętrze. Dla mnie pokój jest potrzebny do spania i korzystania z łazienki( odnowiona, czysta, sprzątane codziennnie) ; wole siedzieć na balkonie :) Przy hotelu markecik, sklep z pamiątkami i biuro wycieczek, gdzie jest dużo taniej niż oferowane przez rainbow. Byliśmy na wycieczce, angielskim zerwonym autobusem do Famagusty za 50E za 2+1. Było fajnie. Teren hotelu jest połączony z innym hotelem i można tam korzystać z basenów i z aquaparku (tam nie obowiązuje all co jest opisane w ofercie, ale można wnieść napoje ze swojego baru). Basny fajne i nie zatłoczone. Bardzo dużo leżaków i nie trzeba o nie walczyć. Animacje raczej kiepskie, mimo iż animatorzy się starają, to Rosjanie( a tych jest najwięcej, razem z Anglikami) i tak nie rozumieją i nie biorą udziału. Ale było waterpolo, piłka nożna, dart, tenis stołowy, gimnastyka w basenie i inne zabawy, przeznaczone dla dzieci ale i dla dorosłych też. Jedzenie bez szału(typowe jak w całej Grecji, ja za dużo nie jadłem ale mam tak na wszystkich wycieczkach), ale było trochę owoców( arbuzy, melony, brzoskwinie, śliwki , jabłka i owoce z puszki) i przyzwoite ciasta i słodycze. Kelnerzy uwiali się jak mrówki, żeby było posprzątane, jak tylko skończysz. Plaża jest od razu za terenem hotelu, jednak mała, ale wystarczy pójść w lewo albo w prawo i znajdzie się większa, bez zastrzeżeń( syn woli basen).Blisko sporty wodne. Fajna promenada wzdłuż morza, która prowadzi do molo, gdzie są oferty płynięcia statkiem a kawałeczek dalej do miasteczka, gdzie jest dużo restauracji, barów, Mc Donalds, Kfc i inne atrakcje w tym pokaz fontann (płatny). Można też tam dojechać autobusem (przystanek około 200m od hotelu, najlepiej zapytać w lobby gdzie się znajduje), który jedzie też do Alia Napa gdzie jest waterparki i park rozrywki i ogólnie rozrywkowe miasteczko. bilet po 1,5E a po 21 2,5E. Cypr jest bardzo fajny, polecamy. Za 3500 za 2+1 (last minute) bardzo pozytywnie. Jesteśmy zadowoleni.
położenie baseny obsługa bar do 24 :)
niespecjalne jedzenie , chociaż głodny nie chodziłem
Hotel 4 - gwiazdkowy po remoncie (w opinii Rainbow 5 słoneczek), położony przy plaży i promenadzie, którą można dojść do centrum miejscowości Protaras. Wśród gości dużo Rosjan i Anglików, dużo rodzin z dziećmi. Można korzystać z infrastruktury hotelu Marlita (bez all inclusive w barze przy basenie). Ładna plaża w zatoce ok. 10 minut spacerem od hotelu, duży wybór sportów wodnych na plaży. Najbliższe sklepy naprzeciwko hotelu, przystanek autobusowy 100 m od hotelu. Do Ayia Napa można dojechać za 1,5 euro autobusem 102, powrót autobusem 101. Wtyczka do gniazdka w sklepie naprzeciwko hotelu za ok. 2 euro. Pokoje standardowo wyposażone, codziennie sprzątane. All inclusive od godziny 10 do północy, przekąski w ciągu dnia w barze przy basenie, wieczorem po kolacji w barze obok recepcji. Wieczorne animacje odbywają się przy hotelu Marlita, w barze obowiązuje all inclusive. Baseny czynne do godziny 18. Ogólnie - pobyt bardzo udany, a hotel godny polecenia.
dobra lokalizacja, czystość, smaczne posiłki, miła obsługa
brzydka plaża przy hotelu, słabe animacje, płatny bar przy aquaparku, płatny internet
Zostałem okłamany przez pracownika rainbow że plaża jest piaszczysta a była kamienista, zostałem okłamany że opaska olinkluziw działa w hotelu siostrzanym tam gdzie były zjeżdżalnie a tak nie było. Bambus powiedział nie działa opaska
Będę się domagał zwrotu pieniędzy na drodze sądowej za to że mnie raibow okradło w sensie ( nie był to hotel pięciogwiazdkowy a na stronie wyraźnie było podane że jest 5
Wadą jest to że okłamaliście mnie że jadę do hotelu 5 gwiazdek. Po przyjeździe na miejsce okazuje się jest 4 gwiazdki, a zapłacone było za5
Ładny, kameralny hotel oddalony kawałek od miasta, za to z super deptakiem przy morzu którym można się wybrać na spacer po dobrym jedzeniu w restauracji hotelowej ;) Polecam!!
Zaraz przy morzu, deptak do miasta, dobre posiłki, miła obsługa
Dla mnie brak
Hotel Anastasia to hotel dla wszystkich. To idealny wybór dla par, grupy znajomych i rodzin z dziećmi. Obiekt położony jest przy plaży, a idąc promenada ok 10 min można dojść do pięknej plaży Fig Tree Bay i centrum rozrywkowego Protaras. W pobliżu hotelu są liczne tawerny, sklepy, markety i przystanek autobusowy. Do plaży nissi można dojechać autobusem 102, a wrócić autobusem 101, cena biletu to 1,5 euro. Serwowane dania zawsze były smaczne, każdy mógł znaleźć coś dla siebie. Wieczorem odbywały się animacje dla dzieci i dorosłych, które Były naprawdę interesujące. Obsługa tj kelnerzy czy panie sprzątające byli zawsze mili i życzliwi. Hotel zdecydowanie godny polecenia. Wstęp do aquaparku dla gości neckermanna był bezpłatny.
Bliskość plaży, bliskość centrum, intesujace animacje, aquapark, czystosc
Niektóre elementy w hotelu mógłby zostać zmienione np windy czy tapeta w holu
polecam wszystkim ten hotel, dobre posilki, pokoje sprzątane codziennie, do ładnej plazy i centrum miasteczka okolo 1.5 kilometra,
świetna obsługa, bardzo dobre jedzenie, ładne pokoje, ciekawe animacje, fajny basen,
brzydka plaża, zdarzały się niedomyte talerze
Posiada świetny park wodny Aquamania. Piaszczysta plaża, ok. 100 od hotelu, przejście przez ulicę. Muzyka w hotelu na żywo. Bardzo duże obłożenie. Obsługa troszkę wyniosła, hotel luksusowy, na dobrym poziomie. Dla wymagających.
Byłam w tym hotelu w 2013 roku i było dużo wad jak i zalet. Jeśli chodzi o hotel, to jest on dość mały i nie ogrodzony co akurat dla mnie było wadą, ponieważ łatwo jest się pogubić. Tym bardziej, że zaraz obok Anastasia Beach znajduje się drugi hotel. Plaże są ok, ale jeśli chodzi o wodę przy plaży w morzu to jat bardzo zanieczyszczona i brudna. Innym minusem jest brak barów. Jedyny bar w którym mamy cokolwiek za darmo to główny bar w pomieszczeniu, w którym odbywa się lunch. Jeśli jesteśmy na plaży i chce nam się pić to albo kupujemy napój za pieniądze, albo musimy wrócić do baru. Śniadania są dobre. Może nie ma tak wielkiego wyboru, ale bardzo smaczne i świerze jedzenie. Lunch - w sumie codzień jest to samo, ale za to bardzo dobre. Wzłaszcza smakowała mi pizza, która była świeża codziennie. Animacje były fajne a animatorzy zapraszali każdego do zabawy. Konkursy, tańce, zabawy i karaoke trwały czasami do 1 w nocy, ale miło było spędzić tam czas. Minusem jest to, że w pokojach które są praktycznie na przeciw sceny nie da się zasnąć ! Światła, krzyki i głośna muzyka przeszkadza. Jeśli chodzi o aquapark, to jest bardzo fajnie, a miła obsługa w aquaparku będzie zagadywać was praktycznie cały czas więc nie ma chwili bez gadania lub zabawy, niestety park wodny jest płatny. Ogólnie hotel bardzo fajny, ale bardzo mały i w porównaniu z np. Egiptem to tutaj jest naprawdę wszystko o wiele mniejsze, a scena na animacje wygląda conajmniej dziwnie, bo około 4mx3m długości. Za to pokoje to wielka masakra. W ogóle nie sprzątają, a pod lóżkiem widać było rozsypane chipsy i mase kurzu. Polecam również wycieczkę do wesołego miasteczka, jest bardzo fajnie. Osobiście mam 12 lat więc piszę recenzję \"oczami dziecka\" że tak powiem . W ogóle mi się tam nie nudziło, więc uważam pobyt za udany.
Po trzech wyjazdach z Itaka, zdecydowałem się na wyjazd z biurem Neckermana. Ze względu na dzieci wraz ze znajomymi wybraliśmy hotel Anastasia. Niestety nie można powiedzieć, że super trafiliśmy. Hotel nie pierwszej jakości, Jak zawsze tylko 3 gwiazdki. Jedzenie słabe, mało urozmaicone. Śniadania monotonne , lunch tez bez rewelacji. Przekąski oki. Pokoje w miarę. Basen taki byle jaki. Zjeżdżalnie są, ale jest to oddzielny kompleks. Wchodzi się za darmo, ale na terenie Wodnego Parku opcja all już nie obowiązuje i zostajemy zmuszeni do zakupu wszelkich napoi. Teren przy basenach hotelowych brzydki. Leżaki nie pierwszej jakości. Obsługa oki. W braze pracowały sympatyczne dziewczyny z Polski i to duży plus. Ogólnie raczej bym tam nie wrócił...