Atrakcyjne położenie: ok. 500 m od centrum tętniącego życiem kurortu Saranda, ok. 1 km od portu w Sarandzie.
Bezpośrednio przy hotelu, żwirkowa plaża z łagodnym zejściem do morza.
Jeden z lepszych hoteli w swojej klasie w Sarandzie.
Pierwsze wrażenie super ponieważ hotel w fajnym standardzie pokoje ładne i prawie z każdego pokoju widok na morze, które jest zaraz pod hotelem. Ogólną ocenę psuje fatalne jedzenie jakie było serwowane. Nie spodziewałem się, że kiedyś powiem iż śniadanie było monotonne ale uwierzcie naprawdę było. Co do obiadokolacji to nie dość, że były fatalne tj. albo z mięsa zrobiona deska albo (bez przesady) zupa która bardziej przypominała pomyje to dodatkowo osoby które były na dłużej w hotelu wiedziały co będzie serwowane w danym dniu. Podsumowując polecam hotel ale bierzcie opcje bez wyżywienia bo śmiało można się stołować na mieście
- fajna lokalizacja - ładne i czyste pokoje - widok na morze z pokoi - miłe Panie w recepcji
- nie znajomość języka angielskiego przez większość kelnerów - monotonne śniadania - obiadokolacje fatalne - basen niby hotelowy ale otwarty dla wszystkich
Hotel ma wspaniałe położenie,blisko plaży niedaleko do centrum miasta(10 minut pieszo).Miła obsługa,pokoje czyste codziennie sprzątane.Jedzenie dobre.Większość turystów narzekało na jedzenie,że śniadania monotonne.Na śniadania w stole szwedzkim serwowano: parówki(2 rodzaje)jajka gotowane, sadzone, jajecznica,szynka,ser żółty,ser bryndza,pomidory,ogórki,chleb,dżem(dwa rodzaje),miód,płatki owsiane(dwa rodzaje) ciepłe mleko,kawa,herbata.Obiadokolacje serwowane-na to też turyści narzekali.Ja uważam,że są to nieuzasadnione pretensje bo jedna z turystek miała żal czemu nie podają twarogu na śniadanie czy pierogów i schabowych na obiad.Albania dopiero raczkuje w turystyce i trzeba to zrozumieć.Albania to piękny kraj.
Blisko plaży,hotel niewielki(36 pokoi)kameralna atmosfera
nie ma
Hotel położony w bardzo malowniczym miejscu, czysty i to wszystko z zalet. Obsługa pracuje jak za karę, Jedzenie monotonne (codziennie to samo na śniadanie), obiady bez możliwości wyboru. Codzienne wyścigi o poranku za leżakami. Rezydent nie do końca rozgarnięty ale pomocny :)
Umiejscowienie, spokojna okolica, widoki z okna :)
Obsługa, jedzenie, brak przydzielenia leżaków na \"niby prywatnej\" plaży
Biuro podróży ITAKA BEZNADZIEJA!! Bardzo zła organizacja podróży !!!!!!!!!!!! Rezydent na miejscu również do niczego, nie polecam wyjazdu z ITAKĄ
piękne położenie
monotonne posiłki
Mały, ładny, czysty hotel. Miła obsługa, własny basen i plaża. Jak za takie pieniądze godny polecenia.
Czysty, na 36 pokoi 30 z widokiem na morze. Własna plaża nie płatna i leżaki również niepłatne.
Mało urozmaicone wyżywienie.