Udogodnienia dla dzieci: basen ze słodką wodą, pokój i plac zabaw, miniklub (4-12 lat), animacje.
Tylko 600 m do hotelowej, piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do morza.
Atrakcyjne położenie: w centrum Agadiru, ok. 500 m od sklepów i restauracji, ok. 15 km od pola golfowego Golf du Soleil.
Bogata oferta rekreacyjna: 2 baseny, 2 korty tenisowe, centrum wellness, sauna, hammam, masaże, zabiegi.
Byliśmy w hotelu 13-20 luty czyli pierwszy samolot z Polski po otwarciu się Maroko po prawie trzech miesiącach. Było nas sześć osób z Polski i para Francuzow oraz kilkanaście osób z Maroko ale tylko na dwa lub trzy dni. Hotel pusty. Obsługa już drugiego dnia znała nasze imiona. Pokój na 10 piętrze z widokiem na ocean i górę Kazbe. Widok po prostu cudo. Jedzonko bardzo smaczne i jak na pustki z turystami to urozmaicone. Obsługa super. Drinki smaczne. W hotelu czysto i pokoje sprzątane co dziennie.
Jedyny hotel w Adagirze 10 -cio pietrowy. Jeśli komuś zależy na przepięknych widokach to polecam ,bo czytanie książki na balkonie rewelacja. Położenie super. Blisko do bardzo szerokiej plaży i przepięknej promenady. Niedaleko sklepiki i bazar
W zasadzie to brak wad. Wiemy że baseny nie były podgrzewane jak w ofercie i na plaży brak leżaków i baru. Niestety oferta nieaktualna tak jak w opisie.
Hotel położony bardzo blisko plaży i to jest zdecydowanie jego plus, natomiast reszta to jedno wielkie nieporozumienie.Obsługa patrzy tylko i wyłącznie na klientów, którzy dają napiwki, wcale się z tym nie kryją, czasami są wręcz bezczelni i chamscy.Wyżywienie jest monotonne aż do bólu, windy zacinają się bardzo często, ale najgorsze wrażenie robi animacja i grający tam DJ. Zatrudnieni są tam chyba dla kpiny i dla wykończenia turystów.Przez pobyt dwutygodniowy animatorzy nie zrobili nic, dosłownie nic za wyjątkiem przebierania się pięć razy dziennie w nowe ciuchy, paradowania wokół basenu i wyławiania dziewczyn które są same i mają dużo euro.Dj to kompromitacja, gra codziennie kilka utworów a śpiewa jakby chciał a nie mógł. Zero rozrywek, brak jakichkolwiek atrakcji, pokazy(pokaz papużek, zaklinacze węży) to kwestia 15 minut.Hotel to jedno wielkie nieporozumienie!
Państwo, którzy wybieracie sie do Maroka nie spodziewajcie się luksusu to bedziecie zadowoleni. Dośc często wystepują tam zamglenia. Jeżeli chodzi o hotel Anezi to najsłabsza jego strona jest wyzywienie i brak higieny u osób obsługujących nalesniki nakładają palcami,jedzenia jest mało ale tez nie ma w czym wybrać codziennie omlety i dużo papryki.natomiast na obiadokolacje baranina zawsze jest. Hotel Anezi jest czysty ręczniki nowiutkie białe wymieniane są codziennie zawsze pokój jest ładnie posprzatany,region bardzo ciekawy warto zobaczyć. jeżeli wybieracie się Państwo to koniecznie przez biuro Ecco Holday jest tam wspaniała rezydentka nazywa się Pani Bogna Krysiak na wycieczki naprawde warto pojechac tylko z tą Pania takie j rezydentki jeszcze nigdzie nie spotkaliśmy ona każdemu służy pomocą,
HOTEL BEZNADZIEJNY, NIESKLASYFIKOWANY, 4 gwiadki - niewiadomo kto nadał. Wszędzie brud: brudne talerze, brudne szafy, brudne wykładziny, serwety na stołach, pokojówki używają moich kosmetyków, ten ogólny brud może być przyczyną groźnyxh chorób zakaźnych, szczególnie stołówka jest wylęgarnią zarazków, stare śmierdzące oliwki, masło w wodzie kranówie, zupa z pomyji, nie domyte talerze i sztućce, naprawdę nikt o tym nie pisze, ale żóltaczka, czerownka, inne biegunkowe - czają się tam na każdym kroku. Brudny kelner czekający na łapówkę. Wstrętny hotel, nie prane nigdy wykładziny podłogowe ani obicia na fotele. Pokój: meble na naszym osiedlowym śmietniku są lepsze niż w pokoju Anezi, brak lodówki, szafa nigdy nie myta, w brudzie można się przejrzeć jak w lustrze, wszystko zniszczone, hałas z ulicy do rana, pokojówka zabiera wszystkie ręczniki, gdy idziemy na śnadanie, a przynosi po południu, słowem: dno. Jedzenie: zupy: ohyda, jak pomyje, od razu biegunka, z dnia na dzień znikają potrawy, tak, jak z dnia na dzień zmniejsza się ilość turystów w tym hotelu. Na weekend zjeżdżją Marokańczycy autokarami, a to, co wyprawiają z jedzeniem na stołówce wprawiło nas w OSŁUPIENIE ! Szok kulturowy! Marokańczycy w niewielkim stopniu używają talerzy i wogóle nie używają sztućców, na samo wspomnienie mam odruchy wymiotne. Nie polecam nikomu tego hotelu. Więcej informacji udzielę : trzcinski@interbit.pl Dla zdrowia i bezpieczeńswa własnej rodziny, a szczególnie dzieci i osoby starsze nie szczepione na zap. wątroby i inne choroby zakaźne - szczerze radzę unikać tego hotelu, bo można wylądować w szpitalu.
Nie polecam ze względu na panujący brud, stare pokoje, lokalizacja bardzo dobra jako miejsce wypadowe do zwiedzania Agadiru i okolic. Nie polecam też sierpnia jako miesiąc wyjazdu ze względu na wakacje Marokanów.
Stary, brudny, przydałby sie generalny remont, kuchnia mało urozmaicona, poprawa jakości obsługi,
Polecam ten hotel, następnym razem wybiorę ten sam.
Świetne położenie, blisko plaża, blisko sklepy, piękne widoki z balkonu. Przemiła obsługa, czysto, pokoje duże i wygodne.
Brak podgrzewanych basenów w sezonie zimowym.
Doskonały stosunek ceny do jakości. Polecam ????. Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Widok z okien (wyższe piętra), miła obsługa
Brak lodówek w pokojach (dostępne za opłatą), pokojom przydałoby się odświeżenie.
Jeśli ktoś chce polecieć tam za pełną cenę to będzie żałował. Hotel realnie ma pomiędzy 2 a 3 gwiazdki. Pokoje spore ale wyposażenie bardzo stare i zużyte. Od razu warto reklamować pokój i prosić o wymianę. Na pewno te które mają wykładzinę na podłodze - jeden wielki kurz... Sprzątane codziennie ale z jakością loteria. Wykładzina na korytarzu odkurzana rzadziej niż raz w tygodniu - przez kilka dni musiałem przechodzić z małym Dzieckiem koło resztek stłuczonej szklanki - nikt z obsługi się tym nie zainteresował!!! Śniadania - OK, obiadokolacje - DRAMATT!!! Oszczędzają na maksa - nawet \\\"sajgonki\\\" były krojone na pół żeby starczyło dla większej ilości gości!!! O potrawach mięsnych można zapomnieć - jakieś ochłapy i brak wyboru. Pierwszy raz ktoś mi udowodnił, że pizzę ok 30 cm można pokroić na 20 porcji i tak wydzielać po dwa kawałki!!! Napoje do kolacji przy opcji HB dodatkowo płatne, nawet woda!!!! Wszystkie dania opisane po....francusku.... no przecież to uniwersalny język.... Baseny małe i z zimną wodą, leżaki z materacami są ale nie ma co liczyć na ich czystość. Nie polecam dla Rodzin z małymi dziećmi - brak dla nich atrakcji a zejście w kierunku plaży, z wózkiem po stromych schodach to nie lada wyzwanie. Obsługa nadrabia miną i jest uprzejma ale to nie wystarczy żeby czuć się dobrze w takich warunkach. Kawałek wydzielonej plaży to kpina - to raczej składowisko najbrudniejszych i najbardziej zniszczonych leżaków i materacy z Hotelu. Plaża jest bardzo szeroka i do wody jest daleko - nie ma szans zostać na miejscu bo Dziecka się nie dopilnuje w wodzie.
cena w Last Minut
Bardzo stary Hotel, remontowany doraźnie jak naprawdę coś się zepsuje. Wyposażenie pokoi chyba z lat 70 XX wieku!
Hotel położony jest w dogodnej lokalizacji (blisko promenady, portu). Basen czysty. Muzyka przy basenie włączana była od czasu do czasu. Pokoje czyste, aczkolwiek stare wyposażenie (brak żelazka oraz suszarki do włosów). Obsługa miła. Posiłki urozmaicone i smaczne, oprócz śniadań, które codziennie były takie same. Pobyt w tym hotelu polecam - cena adekwatna do hotelu.
* blisko do oceanu *hotel najwyższy w całym Agadirze, także ładny widok z wyższych pięter hotelu
*pani obsługująca w Snack Bar nie porozumiewa się w języku angielskim *śniadania codziennie takie same, brak urozmaicenia *dodatkowo płatna usługa prasowania ubrań (brak żelazka w wyposażeniu pokoju)
Hotel całkiem dobry. Pierwszy pokój był tragiczny. Zarośnięta grzybem łazienka i zapach stęchlizny oraz brak balkonu robił nie najlepsze wrażenie. Po interwencji rezydentki z ITAKI dostaliśmy pokój po remoncie z balonem, pachnący świeżością. Hotel oddalony od plaży jakieś 500 m. Wydzielona plaża bez serwisu i bez ręczników. Dlatego forma all w tym hotelu nie ma sensu. Przy HB radzę zapatrzeć się w czajnik bo ceny napojów przy kolacji nie są atrakcyjne. Sklepy dość blisko. Nie polecam sklepu UNIPRIX. Jest to jakiś magazyn z tandetnymi pamiątkami. 300 m na prawo od wspomnianego sklepu jest piekarnia i fajny sklep samoobsługowy. Ceny na poziomie polskiego marketu. Na plaży uważajcie na naciągaczy, którzy niestety wpuszczani są na wydzieloną plażę hotelową. Nie kupujcie owoców z marżą 500%. lepiej rano zrobić sobie wycieczkę do sklepu i kupić mandarynki w cenie 6 DH niż na plaży targować się z arabem, który udaje, że nie ma wydać i próbuje pięć mandarynek sprzedać za 50 DH. Przelicznik jest prosty cenę w DH mnożymy przez 4 i obcinamy jedno zero. Baseny są czyste ale woda jest nie podgrzewana dlatego kąpiel tylko dla twardzieli.
Wspaniała restauracja z widokiem na morze.
Brak podgrzewanej wody w basenie.
Obsługa przemiła, posiłki ogromny wybór. Bardzo czysto. Pokoje duże, z ładnymi widokami, codziennie sprzątane, czyściutko. Bardzo dobry stosunek jakości do ceny tego hotelu. Gorąco polecam każdemu.
Dziwią mnie opinie z wadami. Hotel rewelacja, ceny baaaardzo niskie, nie wiem skąd te opinie o wysokiej cenie, ale cóż... Polska.
brak!
Świetny Hotel niedaleko plaży w centrum. Pokoje w Hotelu są regularnie odnawiane my wzięliśmy pokój Superior i nie żałujemy. Czysto schludnie A obsługa rewelacja. Polecam na przełomie grudnia i stycznia. Fajnie tak uciec od zimy.
Czysty i odnawiany hotel, warto dopłacić do pokoju superior
Najwyższy hotel w niewielkim Agadirze. Ze względu na wysokość jest dobrym punktem orientacyjnym i widokowym. Jak niemal wszystkie hotele w Agadirze stanowi dobrą bazę do zwiedzania miasta. Położony na niewielkim wzgórzu , zejście schodkami do kilkukilometrowej promenady za którą jest już piękna, szeroka, piaszczysta plaża. Sam hotel bardzo ładny i bardzo czysty. Pomieszczenia ogólnodostępne jak holl, recepcja na dobrym, wysokim poziomie . Dodatkowym atutem jest bardzo miła obsługa oraz smaczne jedzenie. Drogi alkohol . Najsłabiej oceniam pokoje : wielkość niezła ale umeblowanie bardzo skromne, wysłużone, wręcz stare. Łazienka podobnie, brak nawet suszarki do włosów. Ale to przecież tylko ***. Podsumowując, wolałabym niewiele dopłacić do dużo lepszego hotelu np. dopłata 150 zł w promocji do **** Iberostar Founty Beach, Pobyt w drugiej połowie listopada, pogoda piękna ale po zachodzie słońca potrzebny sweterek. Ocean zimny, temperatura wody tak jak Bałtyku w środku lata.
czystość w całym hotelu, dobre jedzenie, bardzo sympatyczna obsługa
Bardzo skromne i stare wyposażenie pokojów Odległość od plaży Brak podgrzewanego basenu w sezonie zimowym
Hotel dosyć przyjemny, jedzonko ok, czysto, ale niestety bez klimy( 3 razy prosiłam o naprawę)...dosyć daleko od morza, raczej więcej niż w opisie hotelu
Mnóstwo lezakow obok basenów,dobre jedzonko ,czysto
Daleko i niewygodne dojście do plazy, brak opieki technicznej
bardzo dobre wspomnienia polecam miła atmosfera pomocny personel
pięknie położony miła atmosfera
Hotel oceniam bardzo wysoko. Najlepszy w jakim byłam na last minute. Z mężem i 2,5 letnim dzieckiem. Marzec 2016, więc poza sezonem. Polecam w 100%. NA + -> Bardzo miłe zaskoczenie jakości do ceny. Elegancko, ładnie, czysto. Spore pokoje. Rewelacyjna obsługa od samego początku pobytu. Napiwki zaczęliśmy im dawać dopiero od trzeciego dnia (4-8 zł) a starali sie bardzo od samego początku. Jedzenie przepyszne, przepięknie podane, choć momentami skromne i powtarzalne. Raj dla vege, choć mięsa też rewelacyjne. Po raz pierwszy w życiu (a byłam juz w kilkudziesięciu hotelach) na śniadanie prawdziwy sok pomarańczowy. Lokalizacja na 100% na plus. Wszędzie blisko. Plaża wydzielona tylko dla gości hotelu z pełnym wyposażeniem. Widok z 8 piętra rewelacyjny. Bardzo cicho (przy zamkniętych oknach), wiec można wypocząć. NA - > Choć baseny, hol i restauracja naprawdę luksusowe, to pokoje i korytarze nadgryzł wielki ząb czasu. Wprawdzie czysto, pościel i ręczniki widać, że w miarę nowe, to pokoje bardzo stare (zaglądałam do kilku). Brak suszarek i za mało wieszaków. Wyposażenie bardzo skromne i stare. Jedzenie przepyszne i ogromny wybór (szczególnie wieczorem, bo śniadania powtarzalne), ale brakowało mi większej ilości świeżych owoców i warzyw, choć z restauracji wyturliwałam się najedzona jak prosiak. Napoje do kolacji trochę zaskakująco drogie (10 zł małe piwo). Do plaży spacer kilka minut po stromych schodach, co dla niektórych może być niedogodnością.
lokalizacja, jedzenie, obsługa, hol-restaurcja i basen zaskakująco eleganckie, czysto, pomimo starych pokoi bardzo czysta i przyjemna pościel i ręczniki. Cicho, spokojnie, rewelacyjny widok z balkonu.
pokoje stare (zdjęcia pokazują nie wiem który pokój, ale na pewno NIE ten dla gości Itaki), łazienki nieodnawiane wiele lat, skromnie wyposażone. Dla niektórych może być daleko do plaży. Poza codzienną muzyką na żywo nic poza tym w hotelu się nie działo (ale to był marzec). Brak udogodnień dla dzieci.
Byliśmy z mężem w lutym 2016 i przyznam,że hotel nas miło zaskoczył.Czysto,przytulnie,cisza-hotel dla par raczej,dzieci praktycznie nie było,ale może to taka pora roku.Dobre jedzenie.Codziennie świeże warzywa,owoce,soki.Pyszne desery.Pokoje schludne za to widoki z balkonu obłędne na Atlantyk i Starą Kazbę.Blisko do promenady i sklepików.W pobliżu mini zoo i tani market z pamiątkami.Plaża szeroka.Jedyne do czego można się przyczepić to zimna woda w basenach i maly wybór alkoholi w all inclusive.Jednak każdy znajdzie cos dla siebie.Wycieczki fakultatywne radzę brać od faceta przy schodach.Miło(nawet mówi trochę po polsku),pewnie i tanio.Zaoszczędziliśmy kilkaset złotych a Marrakesz przepiękny!:)Polecam hotel tym,którzy na wakacje jadą odpocząć i pozwiedzać a nie szukać usterek i problemów.
Piękne widoki,pokoje czyste,łazienki spore,miła i pomocna obsługa,smaczne jedzenia,spokój idealny do odpoczynku.
Dość monotonne jedzenie,mały wybór alkoholi w opcjii all,zimna woda w basenach
polecam choć gdybym zapłaciła pełną kwotę byłabym rozczarowana; jakość adekwatna do ceny last minute którą zapłaciłam; pokoje droższe (te z widokiem na morze) w rzeczywistości są gorzej wyposażone niż te tańsze (boczny widok na morze)
miła, wyrozumiała obsługa, czysto
w terminie jaki wybraliśmy nie było żadnych animacji (26.06-03.07) a przecież to sezon!!! trochę się więc nudziliśmy (byliśmy z maleńkimi dziećmi więc nocne włóczenie się po okolicy nie wchodziło w grę); było za to na pewno cicho i spokojnie :)
Cieżko napisać trafna opinie, bo pobyt był w okresie ramadanu, w czerwcu - niby przed sezonem dla nich. Cisza i spokój ogólnie (co może byc plusem), zero problemów z wolnym miejscem przy basenie. Nie było jeszcze żadnych animacji (od lipca zaczynaja). Sam hotel ładny, na 9 pietrze pokoje wyremontowane, wi-fi w pokojach działało bez problemów. Jedynie co to do jedzenia można sie przyczepić - mały wybór.
Piękny widok, zwłaszcza z wyższych pięter, miła obsługa, ładne leżaki przy basenie.
Mały wybór jeśli chodzi o jedzenie.
Brak basenu wewnatrz, bardzo drogie drinki , brak koordynacji przyjazdu do dostepu pokoju, czekalem na korytarzu ponad 4 godziny, SPA-masaze, hamam -ceny bardzo wysokie- proponuje obnizyc ceny Tak jak wielu klientow skorzystalem z tych uslug na zewnatrz, i hotel traci. W hotelu powinno byc taniej dla kientow wowczas hotel zarobi , lepiej chyba zarobic dolara niz go stracic warto to skalkulowac i o tym pomyslec. Wiecej nie skorzystam z hotelu , wole wynajac prywatne mieszkanie skoro mam korzystac z wszystkich uslug na zewnatrz... Mysle ,ze decydenci wyciagna z tego jakies wnioski, rozmawialem z wieloma osobami tam na miejscu i jest to nie jest tylko moja opinia , Pozdrawiam , jak sie zmienia zasady to prosze mnie poinformowac...
Brak basenu wewnatrz, bardzo drogie drinki , brak koordynacji przyjazdu do dostepu pokoju, czekalem na korytarzu ponad 4 godziny, SPA-masaze, hamam -ceny bardzo wysokie, tak jak wielu klientow skorzystalem z tych uslug na zewnatrz- proponuje obnizyc ceny , w hotelu powinno byc taniej dla kientow wowczas hotel zarobi , lepiej chyba zarobic dolara niz go stracic warto to skalkulowac i o tym pomyslec, wiecej nie skorzystam z hotelu , wole wynajac prywatne mieszkanie skoro mam korzystac z wszystkich uslug na zewnatrz...