Pomoc i kontakt
Magazyn Wakacje.pl
Salony sprzedaży
Kilometry piaszczystych i szerokich plaż z których znaczna większość jest wyróżniona certyfikatem Błękitnej Flagi.
Półwysep zachwyca piękną roślinnością - jest tu dużo bardziej zielono niż na wyspach.
Polecamy rejs statkiem wokół półwyspu Athos podczas którego można podziwiać monastyry.
Pobyt za granicą enty raz, wycieczkę do tego hotelu kupiłam bardzo tanio więc pojechaliśmy trochę z obawami. Niepotrzebnie. Hotel piękny, czysty, nie za duży. Jedzenie PRZEPYSZNE. Z gości zero Rosjan i prawie wszyscy Anglia/ Irlandia. Blisko do miasteczka i nad morze. Z przodu hotelu basen dla dzieci, z tyłu hotelu basen powyżej 16 lat. Cisza i relaks bez dzieci. Naprawdę to jeden z nielicznych hoteli do których chętnie bym wróciła.
Czysto, dobre jedzenie, blisko miasto i morze, basen dla +16 lat.
Dużo Anglików w tym też młodzieży.
W hotelu byliśmy na przełomie maja i czerwca. Hotel ogólnie oceniam super. Bardzo czysto, świetnie usytuowany blisko do miasta i nad morze.Śniadanie codziennie to samo ale tak duży wybór że przez tydzień nie ma szans na monotonię. Kolacje przepyszne. Do śniadania dostępny sok i automat z kawą i herbatą do kolacji woda. Napoje płatne jednak w rozsądnych cenach. Na terenie dwa kompleksy basenowe, jeden ogromny dla dzieci drugi od 16 roku życia ( i miałam wrażenie że 80% gości w ogóle nie wiedziało że za budynkiem jest basen - pusto i cicho i pięknie). Na mieście w sklepach i knajpach drogo . Jak oglądam zdjęcia hotelu które są tu na tej stronie to wogóle nie poznaję! Hotel w rzeczywistości jest zupełnie inny - nowoczesny i bardziej rozległy, zdjęcia muszą być bardzo stare, dziwne że nie zadbali o zmianę zdjęć bo na żywo hotel jest całkiem inny - lepszy. Jedynym minusem to to , ze w hotelu 98% gości jest anglojęzyczna ( Anglia, Irlandia, Szkocja) polaków kilka osób. Plus - zero rosjan. Miła obsługa. Szkoda ze daleko od lotniska ( prawie dwie godz autobusem ale plus że można już z autokaru zwiedzać piękny półwysep i turkusową wodę w morzu)Samo miasteczko dość brudne i zaniedbane - ale hotel polecam bardzo.
Czysto, blisko miasteczka i morza, świetne jedzenie , miła obsługa.
98% goście anglojęzyczni.