Pomoc i kontakt
Magazyn Wakacje.pl
Salony sprzedaży
Niestety zdjęcia różnią się od rzeczywistości. W hotelu panuje wszechobecny grzyb. Plaża jest najbrudniejsza w całej okolicy. Warto przejść się kawałek dalej. Basen nie wygląda jak na zdjęciach. Jest bardzo brudno, nikt nie sprząta, wokół pozostawionych kubków latają osy, które nikomu z obsługi nie przeszkadzają. Poproszeni o posprzątanie tylko wzruszają ramionami. Ogólnie nie polecam tego hotelu.
Piękne widoki na góry i jezioro, które jest niesamowicie piękne.
Wszechobecny grzyb, brud panujący na terenie basenu oraz plaży hotelowej.
Witam, hotel godny polecenia, minusem jest wiecznie psująca się winda- wchodzenie codziennie na 7 piętro z 2 dzieci +ładunkami nie jest spełnieniem marzeń. Hotel czysty, ręczniki często wymieniane, jedzenie dobre. Basen- koszmar- brud, śmieci, godziny otwarcia ni jak się mają do tego jak powinno być. Basen powinien być otwarty od 10 niestety wpuszczali minimum 10.30 przy przeszukiwaniu toreb nawet mając małe dzieci nie można było wnieść swoich napojów czy przekąsek. Chciałam dodać że na basenie nie można było kupić np paluszków czy biszkoptów.Atrakcje dla dzieci uruchamiane nawet 1,5 h opóźnieniem a wyłączane pół godziny przed zamknięciem. Walające się niedopałki papierosów, chusteczki, maseczki.
obsługa,posiłki
basen i jego obsługa zepsuta winda
Hotel oddalony od zgiełku, ale za 7zl można złapać za taxi i w ciągu paru minut być w tętniącej życiem Ochrydzie. Jak masz dosyć zgiełku, to kładziesz się przy super basenie, albo na prywatnej plazy, pracownicy hotelu zawsze super pomocni. Polecam!
Cudowny widok z okna na jezioro i góry, duży czysty basen przy damy jeziorze. Przemiła obsługa
Nie znalazłam wad