Dla dzieci: specjalny basen, plac zabaw.
Rozległy kompleks hotelowy położony w spokojnej miejscowości (atmosfera sprzyjająca rodzinnym wakacjom).
Tylko 100 m do słynnej, piaszczystej plaży Xi (białe klify wpadające do turkusowej wody z charakterystycznym czerwonym piaskiem)
Hotel wygyrwa tym, że jest na przepięknej Kefalonii i ma blisko plażę Xi. Oprócz tego - nic wyszukanego. Sugeruje dokładny wybór i dopilnowanie właściwego pokoju.
Blisko pięknej plaży XI Polskie animacje dla dzieci na wysokim poziomie - wesoło, bezpiecznie leżaki z zadaszeniami chroniącymi przed słońcem duży basen, brak tłoku
najniższy standard pokoju jaki spotkałem - całość wymaga remontu, uszkodzona toaleta, malutkie pokoje, poziom -1 - tragedia, jedzenie bardzo monotonne, dużo dań powtarzało się z dnia na dzień, obsługa na recepcji bardzo słaba. Chcąc zmienić pokój za ewentualną dopłatą usłyszałem (przy innych gościach hotelu) Grecos ?! Only ground floor tak więc wrażenia remisowe
Pobyt w tym Hotelu uważam za bardzo udany ... bardzo dobre jedzenie szeroki wybór drinków przy barze :) Bardzo miła obsługa ...czyściutko ...pokoje sprzątane co dziennie ( wymiana pościeli i ręczników co dziennie ). Blisko pięknej plaży Xi ... Hotel dla rodzin z dziećmi ... opieka dla dzieci ( dziewczyny z Polski świetne - codziennie zajęcia dla dzieci , nauka pływania i tańce ). Animatorzy bardzo fajni ... codziennie wieczór tematyczny ... w trakcie dnia również wiele atrakcji - piłka wodna , aerobik , joga , nauka tańca , siatkówka . Bardzo fajny rezydent .
Blisko plaży Xi ... Bardzo czysto - pokoje sprzątane co dziennie... bardzo miła obsługa
Pokoje wymagałyby remontu ... małe łazienki
Hotal godny polecenia, czysto, wygodnie, polozenie dobre, blisko plaza i liczne tawerny wzdluz wybrzerza, mozna odpoczac w czasie spaceru, na terenie hotelu spokoj, bez uczucia tloku, basen ok, ogrod zadbany, restauracja i jedzenie dobre, jedzenie troche greckie, smaczne , nigdy niczego nie brakowalo, pan kierownik sali wszystko niezauwazalnie kontrolowal, bar nad basenem tez ok, zawsze jakas przekaska dla glodnych byla , arbuzy caly dzien, oczywiscie zimne napoje, pan rezydent ocecny z czasie dyzurow, pomocny, podsumowujac mozna spokojnie spedzic tam spokojny urlop Baska z mezem.
Byliśmy w tym hotelu w zeszłym tygodniu.Ogólne wrażenie bardzo dobre.Typowe porządne 3,5 gwiazdki greckie.Posiłki bardzo smaczne aczkowliek typowo greckie i nie każdenu do gustu przypadały do końca.Genialna plaża 100 m od hotelu.Genialne animacje dla doroslych i dzieci.Czysto porządnie.Nie czuć w ogóle tłoku na basenie jak i w obrębie hotelu.Muzyczka z pool baru pięknie gra więc czego chcieć więcej.Barmanka trochę za mocne drinki robi.Ale ogólnie ok.Jak za tą cenę hotel godny polecenia.
Oboje z żoną jesteśmy bardzo zadowoleni. Obsługa bardzo miła zarówno recepcja jak i panie z serwisu, Jedzenie smaczne, codziennie jakieś greckie danie i wspaniałe desery (wino do obiadu równiez). Zajęcia dla dzieci i chętnych dorosłych przy basenie i na boisku. Jeśli tylko ktoś miał ochotę mógł znaleźć zajęcie. Jeśli brakło miejsc na leżakach przy basenie do plaży blisko a tam piasek (ten szczególny), leżaki (jedyny mankament że płatne- mogliby dla swoich gości za pół ceny mieć leżaki. Blisko sklepik z pamiątkami, wakacyjnym asortymentem, lodzy picie itp. Wycieczki organizowane przez touroperatora ciekawe i każdy coś znajdzie żeby nie leżeć cały czas na plaży. Ogólne wrażenie bardzo dobre. Aż chce się wracać.
blisko plaży, wspaniała atmosfera, smaczne posiłki, animacje dla dzieci, klima indywidualna
nie znalazłem
Idealny dla rodzin z dziećmi- blisko fantastyczna plaża, plac zabaw, super animacje Grecosu- delfinki. Restauracja na duży plus- przy każdej kolacji szef sali osobiście prowadzi Cię do stolika, posiłki smaczne, napojów do oporu. Polecam wynajem samochodu w pobliskiej wypożyczalni i sugeruję załatwienie formalności przez perfekcyjną Panią rezydentkę z Grecosu. Na pewno będzie taniej niż samodzielnie. Do pobliskiego miasta (7 km) polecam wziąć TAXI w recepcji hotelu- można się umówić z taksówkarzem i on chętnie zabierze Was też z powrotem. Piękna wyspa i super wakacje. Na mały minus to gabaryty lotniska- jak wyląduje kilka samolotów to jest spory tłok :)
Blisko idealnej plaży, bardzo kameralne położenie, blisko wypożyczalnia samochodów
wyposażenie pokoju trąci lekko PRL-em ale czysto i wszystko działało
Hotel bardzo słaby, małe łazienki z grzybem w których śmierdzi. Otoczenie basenu tragiczne. Brak animacji, obsługa niezadowolona i pretensjonalna. Rezydentka zachowywała się jak dama, nie była pomocna. Plaza blisko ale leżaki dodatkowo płatne. Posiłki przy opcji all inclusive w słabych godzinach. Omijajcie ten hotel z daleka.
Brak zalet
- głęboki 3 metrowy basen z zimną wodą, brak ratowników, obsługa w restauracji niezadowolona i przemęczona bo wszystko wypadało im z rąk, łazienka mała, stara zaniedbana. Niby rodzinny hotel a brak podjazdów dla wózków. Ogólnie tragedia
Z czystym sumieniem można polecać hotel rodzinom z dziećmi, osobom, które szukają odpoczynku bez zgiełku. Pokoje (2-osobowe) są niewielkie, ale dla naszej 3-jki wystraczające. W zasadzie wszystkie mają częściowy widok na morze i basen, bo hotel ustawiony jest w półkolu. Wszędzie jest bardzo czysto, pokoje sprzątane codziennie, ręczniki też wymieniane. Restauracja: obiady i kolacje - bardzo szeroki wybór dań i słodkości, warzyw..jedyne do czego można by się przyczepić to śniadania - na ciepło przygotowują potrawy pod brytyjczyków - Polacy raczej nie zaczynają dnia bekonem i fasolą..brakuje naleśników/placków, zwykłej jajecznicy bez mleka..pod tym względem jest trochę problemem wyżywić dziecko... Bardzo dobre wina, piwo, drinki koszmar - głównie za sprawą soków z dystrybutorów. We wrześniu funkcjonował jeszcze przez 4 dni klub delfinki - więc dzieciaki z chęcią korzystały. Był też bardzo fajny wieczór grecki. Dojazd z lotniska do hotelu odbywa się 10 minut autokarem, 15 minut promem i znowu 15 minut autokarem. Ręczniki na plażę i wyjazdy w recepcji w depozycie za 5 euro/sztuka. Obok hotelu wypożyczalnia samochodów - matiz 30euro/dzień W pobliżu sklep, wodę można kupić też za 1 euro w barze przy basenie. Baseny: brodzik dla dzieci, basen głęboki do pływania i pośredni. Woda trochę zimna, można tam było się kąpać wieczorami. Słabe przekąski na basenie: ciasto i jeden rodzaj owoców ze śniadania+paszteciki z ciasta francuskiego, a na koniec pobytu kanapki. Wylot mieliśmy bardzo wcześnie o 5 nad ranem, było przygotowane podstawowe śniadanie w restauracji. Plaża XI dla dzieciaków super, leży rzut beretem od hotelu, można nawet bez problemu wziąć leżak za darmo, choć normalnie płatne (2xleżak =4 euro; 2x leżak = parasol = 6 euro). Przy plaży tawera (dodatkowo płatna), ale z pysznym jedzeniem i sklep. Polecam miasto Asos - lepsze niż Fiskardo, jaskinie Mellisani (7 euro/osoba) - warto. Wakacje bardzo udane, nie mam większych uwag do hotelu. Chętnie bym tam wróciła.
położenie, wielkość hotelu, bliskość plaży, dużo posiłków
śniadania
Bardzo fajny hotel położony bezpośrednio przy plaży z dobrą kuchnią sympatyczną obsługą bardzo - dobra baza wypadowa żeby zwiedzić wyspę szczerze polecam.
Położenie, obsługa, kuchnia, duży basen
Ubogi wybór przekąsek, napojów i drinków w barze przy basenie
Hotel kiepski, rekompensata to piękna wyspa Kefalonia, po prostu Bajka. Przepiękna plaża Myrtos- warte zobaczenia jaskinie, Argostoli i Fiskardo. Remont dla hotelu i będzie ok. Fajna obsługa i fajni rezydenci Grecos - biuro sprawdza się w pomocy dla klientów
blisko plaża, basen ok, jedzenie ok, piękne widoki
hotel 2* max, pokoje - rodzinne bo w takim byliśmy do remontu, w niektorych śmierdzi wilgocią, Łazienki to porażka!!!
Polecam ten hotel ludzia co chcą wypocząć w ciszy i nie chcą daleko chodzić do plaży a nie maja wielkich wymagań co do pokoje .Pokoje max 3 gwiazdki
Położenie blisko plazy obsluga czystosc dobre jedzenie generalnie przyjemnie
Pokoje bardzo naciągane w porównaniu do zdjęć zwykle 3 gwiazdki bo na 100 procent nie są to pokoje z 4 gwiazdkowego hotelu
Wakacje rozpoczelismy na poczatku czerwca 2017 nie bylo duzo w tym czasie turystów wiec czuliśmy kameralna atmosfere. Pani Joanna byla naszym rezydentem bardzo sobie ja chwalimy poniewaz przejela sie moja sytuacja a mianowicie potrzebowalam naglej pomocy medycznej Pani Joanna pomogla nam w szpitalu dogadac sie z lekarzami.bardzo jej za to dziekuje.Hotel jeszenie na wysokim standarcie jeśli ktos negatywnie sie wypowiada o tym hotelu i miejscu to tylko konkurencja ktora zazdrosci profesjonalizmu. Miejsce cudowne spokojne kameralne jesli ktos szuka miejsca do wypoczynku bez halasu to jest trafny wybór. Polecam w 100%.? grecos z nimi już zwiąże sie na zawsze
Miła i rodzinna atmosfera.blisko morza.różnorodne jedzenie. Obsługa na wysokim poziomie.rezydentka pomocna i uprzejma
Spędziłam tam uroczy tydzień. Hotel jest świetnie położony, przy wyjątkowej plaży XI. Po raz pierwszy spotkałam się z taką dbałością o klienta, myślę tu o Pani Asi Nowak, naszej cudownej rezydentce, o obsłudze barów, przede wszystkim o zawsze usmiechniętej Vouli. Hotel jest zadbany, pokoje sprzątane codziennie przez miłe panie sprzątaczki. Jedzenie nadzwyczajne, każdy coś dla siebie znajdzie. Mięsożeni również. Można pisać bez końca, ale tylko zalety. Polecam serdecznie.
Przemiła obsługa, piękne położenie. Spokojna atmosfera, dbałość o klienta.
Grecos nie pokazał klasy , nigdy nie dorówna itace . hotel Jest tragiczny , jedzenie gorsze od tego na koloniach w stołówce . Nie polecam , pierwszy i ostatni raz !!! PORAŻKA !!!!
Żadne
Tragedia pokoje , tragedia jedzenie , tragedia basen , tragedia cena!
Hotel jak najbardziej godny polecenia. Jedyną wadą jest jego położenie (ze względu na bliskość centrum)- jeżeli zależy Ci na wieczornych spacerach wśród urokliwych tawern to nie jest hotel dla ciebie. Z drugiej strony blisko plaży Xi- docenia się ją szczególnie po wizycie na plaży Petani czy Myrtos (widoki super, ale kamienie dają popalić). W pobliżu hotelu wypożyczalnia samochodów, zdecydowanie polecam wynająć i na własną rękę zwiedzić wyspę- oprócz kultowych punktów warto co jakiś czas zatrzymać się przy drodze (często wyznaczone są zatoczki, na której można zaparkować samochód)- widoki zapierają dech w piersi. Obsługa bardzo miła, pachnie czystością. Jedzenie- nie za dużo, za to świeże, na bieżąco uzupełniane- zawsze dostępna dania mięsne jak i rybne, dużo warzyw. Animacje Grecosu- dla dzieci bardzo dobra zabawa, wieczorna rozrywka dla dorosłych do dopracowania.
Pokoje czyste, sprzątane codziennie. Jedzenia nie za dużo, za to smaczne, lokalne posiłki. Położenie blisko piaszczystej plaży
Bardzo daleko od centrum, łazienka nadaje się do generalnego remontu
Ogólnie pobyt zaliczam do udanych.Miało być spokojnie i leniwie i było.Obsługa bardzo miła.Pokoje sprzątane codziennie,ręczniki wymieniane codziennie,czyściutko. Co do jedzenia to trochę nuda, mało urozmaicone.Raz spróbowałam owoców morza ( risotto z małżami)i popołudnie i wieczór miałam z głowy-zatrucie.Więcej ryb i innych nie próbowałam.Frytki, frytki i jeszcze raz frytki.pierwszy raz się spotkałam żeby codziennie było niezbyt świeże pieczywo.Przekąski w barze marne, ciągle to samo ciasto, z owoców melony i arbuz a i tego zabrakło; nektarynki i winogrona były raz na tydzień.Dobre słodkości!Właściwie wszyscy narzekali na jedzenie, raz nas zaskoczono -była pizza i al'a kotlety schabowe.Będąc tydzień to można wytrzymać ale dwa tygodnie to już słabo. Animacje po polsku nastawione bardziej na dzieci ( te były zadowolone) .Dorośli pozostawieni trochę sami sobie.Okolica cicha i spokojna.Do Kefaloni wrócę bo jest piękna , warto wziąć samochód i pozwiedzać.
Blisko do plaży,spokojna okolica, czysto, codziennie sprzątane pokoje,miła obsługa.
Jedzenie może i ok ale codziennie to samo,niestety po owocach morza pochorowałam się.Słabe animacje dla dorosłych.
Lasny basen,mila obsluga,blisko plaza,dobre jedzenie, cisza i spokoj.mega relax.
Ladny duzy basen,mila obsluga,blisko plaza,dobre jedzenie, cisza i spokoj.mega relax
Nie ma
Ogolnie to słaby hotel. Dużą zaletą jest spokoj. I bliskość plaży.
Dobre jedzenie. Basen. Spokój. Miła obsługa. Rewelacyjna plaża.
Pokoje: cieńkie ściany, beznadziejna łazienka, lodówka nie myta, wentylacja w pokoju to tragedia, tylko wanna, 1 godzina internetu xa darmo, duzo polakow.
Hotel godny polecenia dla rodzin z dziećmi a także osób ceniących spokój.Blisko do piaszczystej plaży Xi. Jedzenie bardzo smaczne w barach nie oszczędzają na trunkach.Polecamy
Dobre i urozmaicone jedzenie Czysty i zadbany hotel Miła obsługa Animacje w języku polskim
Generalnie hotel polecam bardzo pobyt udany obsługa hotelu super jedzenie przepyszne. Jedynie do czego można się przyczepić to słabe animacje dla dorosłych ale mi tonie przeszkadzało. Daleko do miasta ale o tym wiedziałem też wcześniej polecam wynajęcie samochodu i zwiedzenie wyspy
Pyszne jedzenie Przemiła obsługa pokoje sprzątane codziennie
Mała ilość leżaków wokół basenów Daleko do miasta Słabe animacje dla dorosłych