Bezpośrednio przy hotelu piaszczysta plaża z pomostem i łagodnym zejściem do morza, wyróżniona certyfikatem Błękitnej Flagi.
Udogodnienia i atrakcje dla dzieci: brodzik, 3 zjeżdżalnie, plac zabaw, miniklub (4-12 lat).
Bogata oferta sportowa: kort tenisowy, siatkówka plażowa, kajaki, minigolf, minipiłka nożna, koszykówka, aerobik, fitness.
Rozbudowana infrastruktura: minimarket, sklep z pamiątkami, butik, fotograf, fryzjer, wypożyczalnia samochodów.
Hotel generalnie słaby, mocno przeciętny. Takie polskie 3*. Pokój i łazienka bardzo standardowe, skromne, do tego sprzątane pobieżnie, jeśli tak można nazwać tylko wymianę ręczników... Jedzenie nawet smaczne, ale co 2dni powtarzalne. Drinki...bez komentarza. Obsługa mila i pomocna, ale o nawet minikonwersacji w j.angielskim można pomarzyć. Widok na wyspę Kos jest, ale poza tym żadnego deptaka, promenady, innych atrakcji poza murami hotelu. Animacje hotelowe poniżej krytyki, barmani i kelnerzy byle jak przebrani, występujący w słabych skeczach...
Hotel spędził moje oczekiwania było czyściutko plaża rewelacja
Jedzenie plaża
Hotel i obsługa wspaniała hotel czysty i zadbany ok
hotel super obsługa super polecam każdemu jedyny minus to porządek w pokojach ale w połowie pobytu stwierdzilam że Pani która sprząta jest za niska żeby wytrzeć lustro na górze. polecam i daje nawet 6gwiazdek😍
klimat ,animatorzy z którymi można się porozumieć nie znając języka
porządek w pokoju
Pokój może być tam tylko się śpi. Sprzątany codziennie. Ciasno na terenie hotelu, wąskie alejki pomiędzy budynkami
Bar na plaży z drinkami, przekąskami dobrej jakości oraz lodami. Wszystko na wyciągnięcie ręki
Jedzenie. Dużo tego ale wątpliwej jakości. Sytuacje ratował grill
W hotelu super obsługa oraz jedzenie. Codziennie inne dania, wszystko świeże i pyszne. Większość osób z obsługi rozumie po polsku, wszyscy bardzo mili. Polecam hotel dla rodzin z dziećmi. Pokoje codziennie sprzątane, nowe ręczniki, pościel. Dojście do plaży zajmowało minutkę. Na pewno jeszcze raz pojadę do Armonii.
Jedzenie przepyszne i urozmaicone
bark
Świetny hotel, bardzo cicha i spokojna okolica. Animatorzy dla dzieci na wielki plus. Jedzenie przepyszne i różnorodne. Najlepsze nasze wakacje.
Przepyszne jedzenie, Animatorzy dla dzieci Dobre alkohole Mila obsługa Czysto Spokój okolica
Hotel w porządku natomiast Pani która sprzątała pokój 1221 okazała się złodziejem żona na bazarach kupiła sobie dwie torebki które zostały spakowane do podróży Po przyjedzie do domu okaże się że w jednej z nich nie ma paskz a w drugiej kosmetyczki a były bo były sprawdzane po przyjeździe z bazar.Ponadto kelner na kebabie w okularach dramat nie nadaje się do tego.Dj i muzyka puszczana wieczorami dramat codziennie ta sama Bardzo niekulturalny
Blisko morza i super baseny
W pokoju śmierdzi wilgocią i stęsklizną Drzwi wejsciwe nie domykają się,łóżko złamane
Hotel bardzo fajnie położony, jedzenie super, sprzątanie codziennie pokój i wymiana ręczników. Obsługa bardzo miła.
Super baseny i bardzo miła obsługa.
Malutkie pokoje.
Hotel czysty, godzine od lotniska, ocena ogólna 5/10
Pokoje czyste, dostęp do morza, ładna okolica
Beznadziejne jedzenie, bardzo skromny wybór w porównaniu do poprzednich hoteli w Turcji, Bardzo mało sklepów/bazarków, słabe wieczorne atrakcje
Super hotel, dużo atrakcji dla par i rodzin, kelnerzy bardzo sympatyczni
Blisko plaży, bar 24h, pyszne jedzenie, bardzo miła obsługa
Rewelacyjny hotel 🏨z czterema basenami i zjeżdżalniami. Bardzo dobre, różnorodne, świeże jedzenie 🌭🍊🍋🥐🍔🥓🍗🥖🥗🥘🍛🍚🥙🍜🍕i kolorowe drinki🍹🍸. Przecudowna i zawsze pomocna obsługa, codzienny room service i sprzątanie plazy. Z okazji szóstych urodzin dla syna przygotowana była niespodzianka na łóżku w postaci serca i łabędzi, a w trakcie wieczornych animacji i tańcy wszyscy śpiewali STO LAT! Spędziliśmy tam cudowny czas i napewno wrócimy 🤩🤩 Okolica: niezapomniany widok na wyspę KOS, godzina drogi od lotniska i centrum Bodrum skąd można wykupić wszystkie wycieczki, odwiedzić lokalne bazary i spróbować prawdziwego tureckiego kebabu😉
Obsługa, animacje, dyskoteka, codzienny room service, spa&welness, kilka barów i restauracji, 4 baseny w tym jeden dla małych dzieci, prywatny dostęp do plazy i sportów wodnych
Było o.k.a nawet super.jedzenie na plus,alko.na plus, hotel na 5+, obsługa 5+otoczenie śliczne.Pozdrawiam.
Piękne widoki
Bylem 21-28 .05.....Bardzo fajny hotel ze swietna uprzejma obsluga....bardzo dobre jedzonko....kucharz od mies zna sie na rzeczy...mieciutka nie przeciagnieta wolowina....dobre ciasta.....owoce ...lody...na basenach i na plazy czysciutko....caly czas pod czujnym okiem "ooiekuna" plazy ....co wazne....drinki i piwko wszedzie w szkle.....nie ma tez problemu z zabraniem sobie deseru czy owocow na lezak basenowy czy plazowy....dla zaintresowanych silownia tez jest OK....mozna pocwiczyc...niby od 9-tej ale otwarte juz kolo 8 -mej...ogolnie dla mnie hotel super....
Czystosc ...piekny widok na Kos.....drinki w szklanych pucharkach...
Przekaski w postacie burgerow....fabryczne....ale to malo znaczacy szczegolik przy calej pozytywnej reszcie...
miła obsługa, świeże jedzenie, klimatyczne miejsce, serdecznie polecam
Pobyt bardzo udany, ale na pewno nie jest to hotel 5 gwiazdkowy. Na plus : bajeczne widoki na morze Egejskie i wyspę Kos, położenie hotelu nad samym morzem, posiłki przy stolikach wokół basenu z pięknymi widokami, ogród hotelowy piękny i zadbany, leżaki i parasole na plaży bezpłatne, pyszne słodkości, dobre drinki tylko trzeba wiedzieć o co poprosić (brak menu), przemiła i pomocna obsługa. Na minus: małe pokoje, gęsto poupychane, brudne stare łazienki z przeciekającym prysznicem, łazienki przy basenie bardzo brudne, plaża hotelowa zaniedbana, szklanki i talerze w restauracji często niedomyte, średnia okolica poza hotelem i brak chodników przez co niebezpieczny spacer do pobliskich miasteczek.
Piękne widoki, pyszne słodkości, obsługa hotelu.
Brudne części wspólne, małe pokoje, brudne wymagajace remontu łazienki .
Hotel bardzo ładnie położony. Bardzo miła obsługa. Smaczne i obfite posiłku. Każdy może wybrać coś dla siebie. Bardzo zielono na terenie hotelu. Dostępne są sauna i siłownia. Animacje atrakcyjne :). Byliśmy w październiku więc w okresie kiedy nie ma za dużo rodzin z dziećmi.
Hotel położony jest przy plaży z pięknym widokiem na Kos i inne wyspy. Słońce widoczne na plaży od wschodu do zachodu słońca. Bardzo dobra komunikacja do Bodrum oraz Turgutreis.
Łazienki bardzo słabe: małe i woda wypływająca z kabiny. Dla osób z dziećmi może być mało zjeżdżalni, ale to tylko dla osób z dziećmi, mi to absolutnie nie przeszkadzało.
Pozytwnie wspominamy pobyt z rocznym dzieckiem w hotelu. Pięknie położony obiekt, zaraz przy piaszczystej plaży z widokiem na Kos. Ogród przepiękny, dużo zieleni, kwiatów. Bardzo dużo wolnych, bezpłatnych leżaków na plaży. Bar zaraz przy basenach i morzu. Jedzenie dobre, ale na duży plus zasługuje przede wszystkim obsługa, zwłaszcza kelnerzy. Bardzo mili, pomocni z odpowiednim podejściem do dzieci. W hotelu są animacje i wieczorne atrakcje dla dorosłych z pokazami np w amfiteatrze. Turcja zwłaszcza Bodrum zrobiła na nas bardzo dobre wrażenie. Pogoda w październiku idealna! Polecamy . PS. Hotel w pokojach powinien przejść dodatkowy remont zwłaszcza w łazienkach. Nie jest tam za czysto.
Położenie, widok, morze z piaszczystą plażą, piękny ogród oraz obsługa hotelowa .
Niestety hotel w pokojach lata świetności ma za sobą, konieczny remont w łazienkach. Polecam zabrać klapki oraz gumową matę do kąpieli dla maluszków pod prysznic. Panie sprzątają codziennie myjąc podłogę, zmieniając pościel i ręczniki. Reszta niestety jest brudna.
Polecam ten hotel ,kompleks basenów ,plaża przy hotelu ...głodny chodzić nie będziesz każdy coś dla siebie znajdzie. Bary otwarte całą dobę . Jak dla mnie super hotel jedyny minus to daleko do miasta na zakupy ale za 1 euro od osoby można dojechać autobusem który zatrzymuje się przy hotelu i koniec trasy ma przy samym wejściu handlowo targowym . Pozdrawiam
wszędzie blisko na stołówkę, na baseny do spa czy na plażę nad morzem i do barów wc wszędzie parę kroków , obsługa miła i uczynna w pokoju wiatrak i klimatyzacja . Jedzonko przepyszne
Zbyt słodkie drinki hi
Połozenie hotelu względem widoku na Kos dodaje dodatkowe punkty. Nie jest to absolutnie hotel 5 ⭐. Łazienki swoje czasy świetności mają za sobą-zalewanie łazienki podczas kąpieli pod prysznicem. Podwójne łóżko składa się z 2 materacy co znacząco utrudnia odpoczynek. Posiłki różnorodne,bardzo smaczne. Każdego dnia ciekawe dania z grilla. Bardzo duży wybór słodkości. Brak lunch BOXow na wycieczki. Woda butelkowana w lodówkach, jogurty. Alkohol klasycznie w ramach all. Całodobowa możliwość korzystania w wybranych miejscach. Nocna zupka, kanapka w późniejszej porze. Poza hotelem brak jakiej kolwiek przestrzeni, na piechotę wszędzie daleko, brak chodnika- wyłącznie spacer poboczem naprawdę ruchliwą ulicą. W hotelu animacje jak dla mnie optymalne. Jeśli nie chcesz nie korzystasz, zainteresowani dotrą na wieczorne show w amfiteatrze.
- widok na Kos, bliskość plaży - jedzenie - zaangażowanie obsługi bez nachalności - sprzątanie - we wrześniu optymalna ilość leżaków
- łazienki wymagające remontu - obrzydliwie brudne,zaniedbane łazienki przy basenie, pomimo sprzątania każdego dnia, - brak podgrzewania basenów- we wrześniu woda lodowata- pomimo upałów. - balkony pozbawione intymności, w wielu przypadkach brak możliwości zostawienia otwartego okna,gdyż jest możliwość wejścia przez balkon