Atrakcyjna lokalizacja: ok. 1,5 km od turystycznego centrum Agadiru.
Hotel położony jest przy pięknej, piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do morza.
Program animacyjny dla dorosłych i dzieci: aerobik, gry i zabawy, kabaret co wieczór, raz w tygodniu muzyka marokańska na żywo.
Sala fitness, siłownia, bogaty wybór masaży kosmetycznych i leczniczych, hammam, jacuzzi oraz sauna.
Napewno nie polecam tego hotelu, brud i syf! Poza tym hotel jest w trakcie remontu, pełno kurzu i hałasu od wiercenia w ścianach, masakra! Do morza też normalnie nie można dojść gdyż jest robiona promenada i widok jest na koparki i na robotników, ktorzy tam pracują. Paranoja i oszustwo! Nie dajcie się nabrać...
Turysta z wyżywieniem all inclusive traktowany jak zło konieczne.
Obsługa nie jest życzliwa, na drinki czeka się około 30 min., poza tym przy plaży budowa deptaku. Sam hotel też w remoncie. Nie polecam. Słaby wybór alkoholi lokalnych.
Było świetnie! Hotel wraz z całą obsługą - świetny!
Super hotel!!!
Bardzo dobry hotel oceniam go na 5*****
Rodziny z dziećmi będą oczarowane.Można dzieci zostawić w mini clubie gdzie jest fantastyczna opieka. Natomiast samotni, szukający swojej drugiej połówki mogą ją poznać na wspaniałychy dyskotekach. Polecam ten hotel. Jeszcze nigdy nie byłam tak zachwycona z wakacji no może po za hotelem Mahdia Palace w Tunezji równie świetny hotel.
Polecam ten hotel jak dla mnie to 6
Przepiekne lobby, panoramiczna przeszklona winda,Hotel polozony bezposrednio przy plazy a zatem rowniez z widokiem na Atlantyk.Za pokoj z widokiem i lodowke mozna w miare mozliwosci doplacic w recepcji.Posilki smaczne i urozmaicone.Widok na plaze, zachod slonca i kazbe przepiekny :) Pokoje czyste,dobrze wyposazone, lazienki rowniez czyste i naprawde ladne (szok jak na afrykanskie warunki )Przydaloby sie odmalowac zacieki na zewnetrznej elewacji, ale tylko po to aby ich zoltosc nie kula w oczy :) Hotel naprawde standardem duzo wyzszy niz 3 gwiazdkowy Agador,4 Anezi i 5 gwiazdkowy Kenzi, w ktorych mialam okazje goscic.
Pomimo paru nieznaczących drobiazgów jak brak lodówki (ale i tak nie wolno oficjalnie nic wnosić do jedzenia i picia, choć nie kontrolują) czy sygnały zbliżającej się potrzeby ponownego malowania, ogólne wrażenie jest bardzo dobre. Obsługa jest bardzo uprzejma, choć nie zawsze espresowa, jak to w Afryce. Potężne lobby robi niesamowite wrażenie w dzień i w nocy. Wyjście z hotelu z jednej strony na basen, z drugiej na plażę wybrzeża Atlantyku, tam jest też kawałek prwytanej plaży, na której piasek jest delikatny i żółty, prawie tak łądny jak na Dominikanie. Woda w oceanie ciepła, w sam raz do kąpieli. Wśród hoteli w Agadirze, które miałem okazję odwiedzić, Amadil Beach jest jednym z najciekawszych hoteli w Agadirze i choć ma 4*+, to jest z pewnością lepszy od hotelu Kenzi 5*.
na plaży były parasole oraz wypożyczali ręczniki i były leżaki i za daję im szóstkę