fatalna pomoc medyczna ,napewno nie dla rodzin z dziećmi,oszukują tam
Autor nie dodał opinii tekstowej.
Uwaga na złodziei! Uważajcie na obsługę sprzątającą. Mimo, iż każdego dnia zostawialiśmy pieniądze na szafce, to i tak nas okradli. Zniknęły drogie prefumy, które kupiliśmy w sklepie bezcłowym w Warszawie. Oczywiście zauważyliśmy ich brak dopiero po przyjeździe do domu i nic z tym jużnie można zrobić. Poza tym w hotelu "czterogwiazdkowym" nie było możliwości obejrzenia mistrzostw Europy w piłce nożnej, mimo że wcześniej nam obiecali. Tłymaczyli się później tym, że Egipt nie wykupił tranmisji-kłamcy. Niektórzy wybrali się do hotelu obok i tam obejrzeli mecz finałowy bez problemu. Przyjęto ich z otwartymi rękami.Nie polecam! p.s. Wyjazd organizowała Itaka(nie sprawdzili się).
Polecam hotel osobom szukającym ciszy i spokoju. Miejsce godne polecenia jesli chodzi o snurkowanie! Wystarczy przejść na hotelową plażę, wejść do morza, założyć maskę i możemy kręcić filmy o podwodnym świecie. Rewelacja! Mieliśmy przyjemność spotkać i poznać bardzo sympatycznego młodego człowieka, który opiekuje się polskimi turystami, dobrze mówi po polsku. Pozdrowienia dla Mahometa.