Atrakcyjna lokalizacja: ok. 1 km od słynnego parku wodnego Action Aquapark.
Wspaniała, piaszczysta plaża w odległości jedynie 150 m od hotelu.
Udogodnienia i atrakcje dla dzieci: brodzik i wydzielony basen dla dzieci, plac zabaw, animacje i zajęcia w miniklubie.
Bogata oferta rekreacyjna: siłownia, tenis stołowy, sauna, jacuzzi, animacje, gry na automatach (płatne).
Nasz trzeci pobyt w Bułgarii i jak dotąd najlepszy. Słoneczny Brzeg, największy kurort w Bułgarii. Wiele sklepów, knajpek i atrakcji oraz bliskość Nessebaru, powoduje tą całą miłą atmosferę. Hotel cudowny, rozłożysty, z fajnymi basenami, leżaki drewniane do których pobierało się materace. Ręczniki do dyspozycji. Świetny bar przy basenie, barmani robią fantastyczne drinki, można coś przekąsić, więc nie trzeba z basenu fatygować się na stołówkę. Jak się zaspało na śniadanie, to tam zawsze coś ciepłego i świeżego można było zjeść. Recepcja super, zawsze pomocna i uśmiechnięta. Dookoła hotelu ochrona, więc można się było bezpiecznie czuć. Hotel posiada swój pasaż handlowy, więc zawsze z basenu lub stołówki można wyskoczyć na jakieś małe zakupy. Animacje super, dzieciaki nie mogły się doczekać już wieczornego minidisco. Mieliśmy pokój rodzinny, więc na brak miejsca w pokoju nie ma co narzekać. Raz przy chłodniejszym dniu 23 stopnie, byliśmy na basenie krytym. Hotel posiada SPA dla zainteresowanych, myśmy nie korzystali. Dodatkowo można skorzystać z restauracji ala carte, myśmy też nie korzystali. Wieczorem muzyka na żywo w Sport Barze, ludzi mało, brak kolejek do baru. Ogólne wszystko w jak najlepszym porządku. Minusem jedynie dość kiepskie sprzątanie, o które i tak trzeba się było w recepcji upominać. Pod koniec wyjazdy, sprzątanie się poprawiło, łącznie ze ścieleniem łóżek co dzień i przebieraniem pościeli, jednak myślę że to po kilku naszych interwencjach w recepcji, żeby się pozbyć uciążliwego klienta. Poza tym małym minusem gorąco i serdecznie polecamy !!!
Świetna kuchnia, duże urozmaicenie bufetu, hotel hiszpański, więc jedzenia na najwyższym poziomie, napoje butelkowane (Pepsi, 7UP, Lipton i.t.p.), świetna obsługa, brak tłoku w hotelu.
Troszkę kuleje sprzątanie pokoi, o które czasem się trzeba się czasem upomnieć,
Jak najbardziej polecam hotel położony blisko plaży oraz wieczornego centrum rozrywkowego. W hotelu cicho i spokojnie nad czym czuwa ochrona. Pięknie wspominam te wakacje. Chętnie wrócę do tego hotelu.
Świetne posiłki, miła obsługa, napoje w szklanych butelkach, czyste baseny, codziennie sprzątane pokoje z działającą klimatyzacją, wszędzie naprawdę pachnąco. To prawdziwie europejski hotel, byłem bardzo,bardzo mile zaskoczony.
Raczej kiepski poziom animacji oraz samych animatorów oraz \"niemiecki\" nawyk rezerwacji pustych leżaków przy basenie na cały dzień.
byłam z chłopakiem w czerwcu 2016 r. Hotel godny polecenia, pokoje czyste, codzienne wymieniane ręczniki, jedzenie może nie wszystko nam smakowało ale duży wybór więc zawsze coś można wybrać dla siebie, bardzo miła i pomocna obsługa, zawsze wszystkie napoje kelnerzy przynosili do stolików. Raz na tydzień można skorzystać z restauracja ala carte w restauracji hotelowe oraz raz w restauracji przy basenie. Codziennie animacje przy basenie, może trochę mało urozmaicone ale coś się działo:) a wieczorami rozrywkiz udziałem animatorów w piano barze. Kilkadziesiąt sklepów z ubraniami itp na dole pasażu hotelu. Do morza 300m. Ogólnie polecam :)
pokoje czyste, miła obsługa,blisko morza,
Z pobytu w tym hotelu jestem zadowolony .Pokój-apartament bez zastrzeżeń .Wyżywienie- z tym było trochę gorzej Zawsze się znalazło coś do jedzenia , nikt nie chodził głodny .Starano się urozmaicać menu ,ale szefa kuchni ten hotel powinien zmienić. Obsługa bardzo dobra Jedyną wadą tego miejsca to prawie brak publicznej plaży . Jeżeli ktoś nie chce płacić codziennie 30lv za leżak to pozostają baseny hotelowe i betonowa plaża lub znaleźć wąską przerwę miedzy leżakami rozciągniętymi do samej linii brzegowej morza .Koszmar!!!!!!
Dobry hotel .Polecam
świetny hotel.Zwłaszcza dla rodzin z dziecmi nawet tymi starszymi.wspaniali animatorzy zachęcają dużych i małych do zabawy i rekreacji.Ci młodzi ludzie naprawdę pracują z pasją. dzieci widywałam tylko rano i wieczorem. Brawo, na drugi rok też tu przyjeżdzamy.
największy wypas w słonecznym brzegu
To był dobry deal. Cena wcale nie taka straszna, musieliśmy tylko doliczyć koszty dojazdu. Śniadania... ok. Ja zbytnich frykasów po nich nigdy nie oczekuje. Było kilka rodzai wędlin, serów, dżemów,coś na ciepło. Wszystko wysokiej jakości i świeżości. Bardziej do gustu wpadły mi posiłki wieczorne. Zawsze było coś z dorbiu, wieprzowiny. Dodatki typu sałatki, gotowane warzywa. Zakwaterowanie pełen szacunek. Wielki pokój. Łóżko małżeńskie to dwa potężne single złączone w jedno. Elegancka łazienka
Polecam dla rodzin z dziećmi spokojnie , bezpiecznie i czysto wogóle SUPER . Tylko cena dość wysoka ale warto. Lidka
Hotel piękny,nowoczesny, z trzema świetnymi basenami. Obsługa miła, jedzenie bardzo dobre, jeden z najlepszych hoteli w Słonecznym Brzegu.Pobyt polecam wyłącznie w hotelu.Plaża jest publiczna i tragiczna, płatny pobyt na plaży, która jest brudna, zaludniona i pozbawiona jakichkolwiek atrakcji.
Bardzo ładny, gustownie urządzony nowy hotel, rewelacyjnie wyposażone apartamenty i piękny, zadbany ogród z fantastycznymi basenami, barem i placem zabaw dla dzieci. Ogród oddzielony od ulicy gęstym i wysokim żywopłotem, co jest dużym plusem. Teren strzeżony. Wystarczająca ilość leżaków przy basenie i rewelacyjny towel service. Bardzo dobre położenie. Super jedzenie i przemiła obsługa. Gorąco polecam, szczególnie w opcji all inclusive.