Wybierz, kiedy chcesz jechać na wakacje i przejdź do szczegółowej oferty.
Hotel bardzo nowoczesny, pokoje ładne i schludne, nie ma się do czego przyczepić.
- restauracje a?la carte: tunezyjska, orientalna, śródziemnomorska - siłownia, boisko do siatkówki
- bardzo mały plac zabaw
Cały pobyt wspominam miło. Na początku otrzymałem pokój z widokiem na pobliskie bloki, co nie było do końca zadowalające. Po 2 dniach (z 7 dniowego pobytu) otrzymałem jeden z najlepszych pokoi - z widokiem na morze i cały kompleks basenowy). Widok 10/10.
Ładne pokoje Miła obsługa Uprzejma i pomocna obsługa recepcji Jedzenie smaczne
Brak klimatyzacji w holu recepcji (we wrześniu, nie wiem jak w innych miesiącach) Brak odpowiedniej wentylacji i klimatyzacji w głównej stołówce (dym z grilla obecny był w całej sali)
Animacje tylko w zamknietej sali konferencyjnej podczas naszego pobytu dość słabe. Brakowalo czegoś w restauracji na powietrzu obok plazy i basenów. Ogolnie jednak był to jeden z lepszych hoteli w jakim bylismy i jak na tamtejsze warunki - nie polecam jednak rozrywkowym osobom.
- pyszne jedzenie i duzy wybor zwlaszcza na kolacji, stosunkowo niewielkie kolejki - prywatna plaza z lezakami - all inclusive bez zastrzezen - woda do posilkow, na plazy, drinki bezplatnie. - spa, bardzo fajne baseny rowniez z plytsza woda dla dzieci - ladne pokoje regularnie sprzatane, dobra obsluga na recepcji. - taras wieczorami i dyskoteki dla dzieci, karaoke - sklepy, kantor wszystko na miejscu
- w wiekszosci niezbyt mila obsluga restauracji - krolowal jezyk rosyjki, francuski i arabski - mało Polaków, Brytyjczyków itp - slaba lokalizacja - praktycznie wieczorem pozostaje albo siedziec w hotelu albo taksowka do pobliskiego portu 3km bo spacery po okolicy srednio bezpiecznie. Plaza zamykana na noc jak w kazdym hotelu chyba. - Pokoj mial miec 35m ale na nasze oko mial maks. 20-25m i widok na morze dosc średni (ok. 30% reszta to budynki) - choc dla pary z dzieckiem bylo w miarę ok.
W recepcji na dzień dobry nie dali mi pokoju jaki miałem zarezerwowany,musiałem dwa razy się upominać, dopiero na drugi dzień dali mi pokuj z widokiem na morze, na ścianach w pokoju, korytarzu i nawet na jadalni widzieliśmy mrówki, internet bardzo słaby, hotel nadaje się już do remontu, a tak po za tym obsługa bardzo miła, jedzenie dobre, plaża piękna, za te pieniądze dużo lepsze są hotele w Turcji Ogólnie drugi raz na pewno tutaj nie przyjadę
Piękny widok z tarasu, piękna plaża, uprzejmość obsługi, kelnerzy i animatorzy też na wielki plus,
Na ścianach w korytarzu, pokoju i na jadalni chodzą mrówki, słaby internet, widać że hotel nadaje się już do remontu
To był nasz szósty wyjazd do Tunezji i najlepszy hotel w jakim byliśmy w Tunezji. Wszystko tam jest absolutnie doskonałe. Pyszne jedzenie wspaniała obsługa.Serdecznie polecam wszystkim
Hotel bardzo fajny, czyściutki - super. Jedzenie jak dla nas bardzo smaczne i urozmaicone. Każdy coś znajdzie. Szef kuchni biegał po sali i wszystkim starał się dogodzić (Polakom także!). Basen super, piękna roślinność, woda czyściutka i bardzo ciepła. Plaża marzenie ! Wszystkie sporty na miejscu włącznie z "paraszutem" (spadochron i motorówka). Woda w morzu cieplutka - a jestem na prawdę zmarzlakiem, nigdy nie weszłam do Bałtyku.... Pokoje trochę małe, łazienka także - ale czyste. Zdecydowanie polecam ten hotel. Rezydentka Tui bez zarzutu. Wzięliśmy wycieczkę 2 dniowa na Saharę - nie opiszę słowami, trzeba jechać i samemu przeżyć, coś wspaniałego. Co do okolicy hotelu, to jest trochę sklepów w pobliżu, ale do Port El Kantanoui trzeba dojechać taxi - na piechotkę zdecydowanie za daleko. Sam Port nas nie zachwycił - taka sztuczna, mała enklawa. Ale można tak kupić pamiątki. Bez porównania fajniejsze jest Jasmine Hammamet, gdzie przejechaliśmy sobie w drugim tygodniu do hotelu Africana Magic Life (zawsze bierzemy dwa hotele :). Tam dużo więcej miejsca na wieczorne spacery, pamiątki - cała promenada włącznie z mediną - no i bardzo blisko.
Hotel pierwsza klasa, żadnych mankamentów. Obsługa na najwyższym poziomie, posiłki pyszne, codziennie coś nowego. Polecam wszystkim!
Jeden z najlepszych hoteli w okolicy. Przepiękny ogród, duży basen. bliziutko plaża. Jedzenie rewelacyjne! Obsługa przemiła.Klimatyzowane hole i restauracja.Naprawdę polecam.
Autor nie dodał opinii tekstowej.
Hotel naprawdę fantastyczny! Nie ma lepszego w okolicy. Ładne, duze pokoje, przepyszne, bardzo urozmaicone jedzenie i przemiła obsługa. Piękny basen, ogród i bliziutko plaza. Wieczorem rózne wystepy, animacje. Naprawdę warto tu jechać.
Hotel bardzo ładny i z zewnątrz i w środku. Pokoje urządzone nowocześnie, z klimatyzacją. Łazienki też bardzo fajne. Obsługa super, można się dogadać po angielsku bez większych problemów :) Stołówka czysta, klimatyzowana. Jedzenie dosyć urozmaicone, ale bardzo smaczne. Potrawy były przepyszne, było z czego wybierać ;) Przy basenie nie ma problemu z leżakami. W hotelu jest bardzo spokojnie, nic nie przeszkadza w odpoczynku. Jeżeli ktoś chciał pozwiedzać to była bardzo dobra komunikacja. Myślę, że hotel zasługuje na ocenę bardzo dobrą i warto go wybrać ;)
Hotel powyżej oczekiwań, myślę, że każdy kto go wybierze będzie zadowolony, nawet najbardziej wybredne osoby :)))) Hotel zaliczyłbym do luksusowych, z pięknymi, bardzo ładnie urządzonymi pokojami. Bardzo czystymi, nawet bez zostawionego napiwku, pokój zawsze porządnie był wysprzątany. Plaża należąca do hotelu, bardzo czystra piaszczysta codziennie sprzątana. Posiłki smaczne, ładnie podane, w sporych ilościach. Obsługa zainteresowana tym czy goście są zadowoleni z pobytu, chętnie odpowiadająca na rózne pytania, bardzo pomocna. Bardzo miło wspominam ten pobyt i w przyszłym roku też planuję tam wrócić.
Bardzo fajny hotel byłam w nim z mężem i świetnie się bawiliśmy. Hotel znajduje się w spokojnym miejscu, w którym można się na prawdę zrelaksować. Plaża tuż przy hotelu, czysta i zadbana w sam raz na spacery brzegiem morza. Jedzenie było super bardzo nam smakowało było go dużo, kuchnia w tym hotelu to na prawdę rewelacja. Pokoje przytulne zawsze wysprzątane, codziennie były utrzymywane w czystości, a i z klimatyzacją nie mieliśmy żadnych problemów. Hotel kameralny widać że jest bardzo zadbany, do tego świetna obsługa bardzo miła i uprzejma nie narzucająca się, bez problemu komunikowaliśmy się z nimi. Hotel zasługuje na bardzo dużą pochwałę za całokształt za co bardzo dziękujemy, na pewno wrócimy tu w przyszłym roku. Gorąco polecam.
Moim zdaniem hotel jest bardzo fajny. Pokoje są dosyć duże i z balkonem. W trakcie mojego pobytu pokój był sprzątany codziennie i ręczniki wymieniane były też codziennie. Basen bardzo fajny i wystarczająco duży. Nigdy jak pływałam, to nie miałam wrażenia, że jest jakiś ścisk. Z leżakami też nie było aż takiego problemu. Często się zwalniały i zawsze można było sobie znaleźć miejsce. Barmani i kelnerzy rewelacyjni, oni bardzo ciężko pracują od rana do nocy i wystarczy trochę życzliwości to są "do serca przyłóż". Napoi nigdy nie brakowało, dostawałam tyle ile chciałam, a nawet więcej ;)) Do plaży jest bardzo blisko :) Dużym plusem jest sporo miejsca do opalania, a nie jak na innych plażach, gdzie ludzie się o siebie potykają. Jedzenie uważam, że było bardzo dobre i urozmaicone. Przez cały swój pobyt za każdym razem jadłam coś innego, i wszystko było bardzo dobre. Były to najwspanialsze wakacje na jakich byłam :)
Polecamy hotel, super warunki, bardzo miła obsługa. Polecamy bardzo dla rodzin z dziećmi.
Autor nie dodał opinii tekstowej.
Hotel na zdjeciu wygląda beznadziejnie,ale w rzeczewistości wydląda COOL:-).Animatorzy sąTHE BEST, Szczególnie;
Macinba,Atef i Haikel.Sieć RIU to najlepsza sieć na świecie.Pokoje są czyste i duże mają ok.15m2
Autor nie dodał opinii tekstowej.
Rozrywka nudna, na jedno kopyto. Głośno, bez pomysłu, nijak. Wszechobecne mrówki (szczególnie w pokojach), pomimo próśb, niewielkie zmiany. 4 gwiazdki to stanowczo za dużo jak na Tunezję. Gość ma wrażenie, że jest złem koniecznym (poza "American Bar", ale to nie wchodzi w opcję All Inc. Nie polecam, bo z doświadczenia wiem, że Tunezyjczyków stać na więcej... niestety nie w Bellevue Park.