Pomoc i kontakt
Magazyn Wakacje.pl
Salony sprzedaży
Do pięknej piaszczystej plaży Playa Fanabe i nadmorskiej promenady ok. 450 m.
Atrakcje dla dzieci: 2 brodziki, plac zabaw, mini klub dla dzieci 4-12 lat, mini dyskoteka.
Świetna lokalizacja w centrum Costa Adeje z możliwością zakupów i rozrywki, w pobliżu liczne restauracje i bary.
Wspaniałe miejsce na urozmaicony wyczpoczynek w w nowoczesnym hotelu.
fajny hotel, polscy animatorzy - dzieci bardzo miło wspominają apnią Kasię Chmielowiec, dużo turystów z Wielkiej Brytani, Skandynawów - w więkzości starsi klienci, obsługa miła, drinki w barach porządne - cola smakuje jak cola anie cola z wodą więc duży plus za to. Hotel blisko aquaparków i plaży , basen z ciepłą wodą . Jedynie co dziwne to to że 18:30 do 19:00 wpuszczani są goście na kolacje ( I tura) i jeśłi przyjdzie sie po tej godzinie to trzeba czekac na II ture od 20:15 do 20:45 wpuszczają więc wszyscy pilnuja terminów otwarcia. Bary i ich lokalizacja mądrze pomyślana, fajny obiekt.
Byłam w tym hotelu w styczniu 2012 , hotel zapełniony w 100 % , sami emeryci. Jedzenie / poza śniadaniami/ jak dla mnie tragiczne ,chyba przygotowane dla tych starszych osób , jak w szpitalnej stołówce , malo drobiu, dużo baraniny iryb. Hotel ogromny , leżaki zarezerwowaqne już od samego rana . Miałam opcję ALL - za każdym razem zamawiając napój trzeba pobrać paragon i wpisać numer pokoju. Wybierając ten hotel kierowałam się opiniami na portalu ale to zdecydowanie najgorszy hotel w jakim byłam na Wyspach Kanaryjskich/ poprzedni na Teneryfie- Medditerranea Palace - bardzo polecam/ Usytuowanie też przeciętne, do plaży daleko. Porównywalny cenowo jest Park Club Europe, poznani na wycieczce Polacy bardzo go chwalili. Na pewno ma lepsze położeni
Bylam w Jacarandzie w sierpniu,hotel rewelacyjny,blisko do plazy i do miasta,ciekawa architektura i wspaniale jedzenie,oczywiscie,ze sa pewne,rzeczy ,ktore przeszkadzaja ale przyjezdzamy do hotelu nie po to zeby siedziec w pokoju tylko zwiedzajac wyspe i cieszyc sie kazdym pieknym dniem,to moj drugi pobyt ,pierwszy byl w hotelu 5* i npowiem szczerze ,ze roznica byla niewielka,,,to piekne miejsce ,polecam siam park,loro park i gomere...cudowne kolejne wakacje
Byłam z rodziną w tym hotelu w sierpniu 2011r. Po przeczytaniu niektórych opinii jechałam tam z lekką obawą. Zupełnie niepotrzebnie! Hotel położony w bardzo dogodnym punkcie, dojście do plaży cienistym pasażem wzdłuż fajnych sklepików. Przy plaży Fanabe małe supermakety z rozsądnymi cenami, jest też Burger King i McDonald\'s.Jenak zachwyciła nas nieco dalej położona plaża El Doque- warto się przejść i na niej spędzić dzień. Droga do niej wiedzie obok małego, nowoczesnego centrum handlowego El Doque, a potem wzdłuż oceanu z pięknymi widokami i roślinami. Hotel posiada ciekawą architekturę i bogata infrastrukturę. Jest tam duzo egzotycznej zieleni, a karaluchów, o których czytałam, nie spotkałam ani razu przez dwa tygodnie.Jedzenie super!!!
Byłem w tym hotelu w kwietniu 2011 wraz z rodziną. Hotel naprawdę godny polecenia. Czystość pokoju OK. Posiłki super. Obsługa bez zastrzeżeń. Córcia była zachwycona basenami (dodam, że codziennie, wcześnie rano czyszczonymi). Był to mój drugi pobyt na Teneryfie - i właśnie ze względu na hotel - nieporównywalne lepszy od poprzedniego.
Byłam kolejny raz na Teneryfie.Do tego hotelu nie wrócę nigdy.Bardzo niedbale wykończony-mnóstwo nierówności,zacieków farb,niespasowane elementy wykończeniowe,bardzo stare meble,niewygodne łóżko,łazienka niezbyt czysta.Lodówka płatna,wi-fi płatne nawet w holu.Generalnie płaci się za wszystko.Ponadto pojawiało się mnóstwo małych robaków,pozostawienie jedzenia na 10 minut skutkowało ich epidemią.Jedzenie-na śniadaniu zawsze to samo, obiadokolacje- niby dużo,ale nic ciekawego.Pierwszy raz wróciłam z wakacji z radością, że zjem coś normalnego (pomijając okoliczne kawiarenki). Dzięki Bogu nie miałam AI. Położenie hotelu b.dobre,ale niestety pokoje w większości na głośną ulicę lub z widokiem do pokoju innego hotelu-masakra.Nie zasługuje na 4*
hotel naprawdę przyjemny, bez szaleństwa ale nie ma też wielu rzeczy do których można się przyczepić nam spodobał się na tyle że wracamy tam w tym roku - basen z podgrzewaną wodą (podstawa) i bardzo smaczne jedzenie - swiee owoce i warzywa .Dobra komunikacja zaraz obok hotelu jest przystanek autobusowy, i cała potrzebna infrastruktura - a na plaży spędzilismy 1 dzień ;)bo jak to na tenerce wieje...
Uwaga! Mimo, iż pokoje było codzienne sprzątane i panie naprawde sie starały w pokoju mozna spotkać karaluchy. Mi osobiście taka sytuacja zdarzyła sie dwa razy. Raz niestety podczas brania prysznicu(koszmar!!!). Rezydentka stwierdziła, że karaluchy na Teneryfie są tak naturalne jak komary w Polsce. Okazało się nawet, że w hotelach 5 - gwiazdkowych też można spotkać karaluchy w dodatku w odmianie latającej.
Bardzo Polecam!!!
Zdjęcia wewn. hotelu zamieszczone na stronie niestety nie odzwierciedlają jego prawdziwego obrazu. W pokoju, w którym przebywałąm było brudno, kłęby kurzu w szafach, stare i zniszczone wyposażenie pokoi, szare, sprane ręczniki, z powyrywanymi nitkami. Prośby o posprzątanie pokoju, naprawienie uszkodzonych zamków niestety nie skutkowały. Plac zabaw dla dzieci w ciemnym, zimnym miejscu, nikt z niego nie korzystał. Służę zdjęciami. Ale nie pojechałam tam, żeby siedzieć w pokoju hotelowym - wyspa piękna, okolica Costa Adje słońce, plaża, woda - ale nie za takie pieniądze (3 tys od osoby)
Spa zbyt drogie żeby z niego korzystać. W recepcji sofy. Nie musieliśmy stać z bagażami i czekać aż zwolni się miejsce przy biurku. Lodówka i sejf dostępne w formie wypożyczenia. Bardzo spodobał mi się gość z obsługi który chodził i usuwał bezpańskie ręczniki z leżaków. Tak że nie było mowy o wcześniejszym zaklepywaniu. A po śniadaniu człowiek mógł być spokojny że znajdzie sobie miejsce. Śniadania oferowały płatki, jogurty, szynkę, sery, owoce, tosty, jajka, parówki. Na obiady i kolacje duży wybór potraw mięsnych, rybnych. Włącznie z show cooking.
I ja przywiozłam bardzo miłe wspomnienia z tego hotelu. Okazał się być 4* resortem który aspiruje do 5*. Pokój w zależności od tego ile zapłaciło się za wyjazd. Mój był standardowy. Miałam suszarkę do włosów w łazience ( choć przy takiej pogodzie była zbędna ), wygodne łóżko z miękkim materacem. Serwis pokojowych zawsze rzetelny i dokładny. Klimatyzacja wydajna a przy tym bardzo cicha. Mogłam spokojnie zostawiać ją włączoną na noc. Przy większym basenie było więcej rodzin z dziećmi, kid's klub itp. Przy drugim więcej par. Jedzenie znakomite. Nawet te dania które z reguły mi nie smakują tutaj nabierały "nowego smaku". Np nauczyłam się owoce morza, do których wcześniej bardzo sceptycznie podchodziłam.
Bezprecedensowy w każdym calu. Pokojówki nie zaniedbywały swoich obowiązków. Pokój oferował bogate wyposażenie, komfortowe warunki mieszkalne i dość ładny widok na okolicę. Jedzenie zadowoliło nawet moich współtowarzyszy którzy zawsze marudzą na posiłki. Basen pozwalał ochłodzić się i dawał chwilę wytchnienia od upałów jakie panowały. Spotkaliśmy Polską rodzinę. Z tego co mówili ich dziecko codziennie brało udział w dyskotekach ale nie chodziło do mini klubu. Atmosfera w hotelu bardzo miła. Nie spotkała nas żadna przykrość, inni goście sympatyczni.
O hotelu można by wypowiadać się w samych superlatywach. Pokoje ze smakiem, miłe dla oka wnętrza. Pyszne śniadania, bardzo bogate obiadokolacje. Wszędzie w hotelu było przestronnie. W korytarzach nikt nie trącał się łokciami. Leżaki w przyzwoitych odległościach. Personel w wykwalifikowany, dobrze wychowany. Przemyślane zagospodarowanie terenu. Do ideału brakuje jeszcze żeby plaża była tuż pod nosem. Jak to mawiają nie można mieć wszystkiego. Plaża pół kilometra od hotelu. Miałam bardzo udane wakacje.
Mi się bardzo podobało. Może i jakieś małe uwagi by sie znalazły, ale bardzo polecam ten hotel.
Polecam gorąco wspaniały urlop
Bylismy w tym hotelu w pazdzierkniku. Jestesmy bardzo zadowoleni. Zarowno my jak i cora caly czas mielismy co robic, jak nie w hotelu to na wycieczkach lub na plazy. Naprawde super. Animacje dla dzieci fajne, Iwona (Niemka) mowila po polsku. Polecamy!!!
hotel godny polecenia,wspaniałe jedzenie,czyściutko,animacje dla dorosłych i dla dzieci
Hotel bardzo fajny, polecamy wszystkim!!
spedzilismy tam tegoroczne wakacje i jestesmy bardzo zadowoleni.