Pobyt w czerwcu 2017r., pokój jaki dostaliśmy był z niedziałającą klimatyzacją(zgłaszane było 3 krotnie, pan który był stwierdził że zepsuta i tyle w temacie), po 3 dniach musieli nam zmienić bo było pełno mrówek w pokoju. Wtedy dowiedzieliśmy się, że posiadają pokoje w lepszym standardzie i takie powinniśmy dostać jak za taką kwotę. Ogród piękny...baseny czyste, przejście na plażę rewelacja. Nie było atrakcji dla dzieci, wieczorki bardzo nudne - muzyka na żywo tragedia. Ogólny pobyt udany
Jedzenie bardzo pyszne! baseny czyste!
Pokoje ciemne, stare na parterze i 1 piętrze, klimatyzacje stare i nie działające. Nudne wieczory, ich zabawy były tylko w języku hiszpańskim i bardzo krótkie
Niestety oprócz zapewnienia środka transportu i zakwaterowania biuro nie zapewnia żadnej innej formy \\\\\\\\\\\\\\\"opieki \\\\\\\\\\\\\\\" nad uczestnikiem
Piękne położenie, miła obsługa
remont, ubogie wyposażenie
hotel godny polecenia , warto zarezerwoć pokój z bocznym widokiem na morze są one zdecydowanie większe i lepsze od pozostałych pokoi, nasz pobyt we wrześniu 2008 roku ponownie powtórzymy w 2009 roku
Pierwsze dwie noce spędziliśmy w pokoju z bardzo głośną klimatyzacją. Budziłam się kilka raz w ciągu nocy. Poprosiliśmy w recepcji o zmianę pokoju. Nowy był znacznie cichszy, ale miał kiepski widok. Cóż, priorytetem było to żeby się wyspać. Wyżywienie w hotelu specyficzne. Często zdarzało nam się jeść w restauracjach niedaleko od Siroco. Tu ciekawostka. Ceny w nich przystępne. W supermarketach były wyższe niż u nas w Polsce.