Bieno Club SVS (ex. Bone Club Svs)

3.1

Nie byłem w gorszym hotelu naprawdę.
Na stołówce jedzenie nakladają 2 Turcy, a do wyboru mamy ryż i kurczaka.
Obsługa jest fatalna umieją tylko po Turecku i kilka podstawowych słów po rusku.
Oczyszczanie stołów po poprzednich gościach wygląda w ten sposób, że przejedzie facet ze szczotką i wydaje mu się, że wszystko OK, nie zmieniaja obrusów tak jak w innych hotelach.
Jeszcze jedno co mnie oszołomiło, otóż oni myją plastikowe kubki (te co dają w innych hotelach czy restauracjach jako jednorazowe) i nalewaja do nich napoje. Co wiecej pisze, że w All inclusive zawarta jest cola, fanta itp. Otóż nie, oni nalewają tanie tureckie podróbki, które w smaku wcale nie przypominają oryginalnych.
Razi klima, bo jest włączana tylko na 2 godziny w ciągu dnia i od 23 do 5 w nocy.
Jedyne czego bedzie mi brakować to morze. Woda jest jak zupa i piękne fale posiada, ale w końcu to nie należy do hotelu.

Hotel bardzo średni, żeby nie powiedzieć słaby. Byłoby nienajgorzej, gdyby nie oszukiwanie na klimie (włączali tylko 2x dobę po 2 godziny), bardzo słabe łazienki - dawno nie odnawiane, popękane i zagrzybione fugi, małe. Co z tego, że blisko morza, jak trzeba się przebić przez ruchliwą główną drogę. Poza tym mam zastrzeżenia do biura Neckermann, które w ofercie "upiększyło" ten hotel, a poza tym w ostatniej chwili zmieniło terminy wylotów i przez to skróciło pobyt o 2 noce. Nie polecam ani tego hotelu ani biura Neckermann.

Jedyny mankament tego hotelu to sterowana centralnie klimatyzacja.
Hotel, jak na warunki tureckie, można powiedzieć, że ma 3 gwiazdki - mam na myśli główny budynek.
Obsługa - bardzo dobra, dbają o to co mają.

Nazwa  Bieno Club SVS (ex. Bone Club Svs)
Miejsce  Turcja / Riwiera Turecka / Mahmutlar
Udogodnienia  basen odkryty, na terenie hotelu instytut SPA, na terenie sauna, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, udogodnienia dla niepełnosprawnych, bez paszportu

Udogodnienia i atrakcje dla najmłodszych: plac zabaw, 2 brodziki, menu i krzesełka w restauracji.

Bogata oferta rekreacyjna: siłownia, łaźnia turecka, siatkówka plażowa, SPA, sporty wodne na plaży.

Tylko 50 m do piaszczysto-żwirkowej plaży.

Atrakcyjna lokalizacja: w otoczeniu zadbanego ogrodu, w pierwszej linii brzegowej, w popularniej miejscowości turystycznej.

5.9
6.5

3.1

Wyświetlono 123 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Piotrek

Pobyt - Czerwiec 2005

Nie byłem w gorszym hotelu naprawdę.
Na stołówce jedzenie nakladają 2 Turcy, a do wyboru mamy ryż i kurczaka.

Andrzej

Pobyt - Maj 2005

Rak Robert

Pobyt - Maj 2005

Jedyny mankament tego hotelu to sterowana centralnie klimatyzacja.
Obsługa - bardzo dobra, dbają o to co mają.

Bieno Club SVS (ex. Bone Club Svs)