Wszystko ok,brak zastrzeżeń obsluga perfekcyjna,plaża bardzo zadbana i czystą,pokoje dziennie sprzątane, włącznie z świeżymi ręcznikami,bezproblemowy dostęp do leżaków i parasola,wyśmienite menu i zaopatrzenie baru
Spokój, święty.....
Brak wad
Hotel bardzo ładnie położony przy płazy w spokojnej okolicy. Krótki spacer plażą i już jesteś w Neseberze, który jest perełką
Serwis super , posiłki urozmaicone , super położenie hotelu
Hotel usytuowany w pobliżu starówki Nessebaru (15 min. spacerkiem wzdłuż morza), nie ma ruchliwej drogi przy hotelu, spokojna okolica - choć dla niektórych może być zbyt spokojna. Chyba dla osób pełnoletnich (piszę \"chyba\", bo w katalogu Neckermanna były sprzeczne informacje), gdyż byli sami dorośli i przede wszystkim emeryci. Był wprawdzie brodzik dla dzieci przy basenie, ale nic poza tym. Sam basen niewielki, ale po co większy, skoro 10m dalej jest plaża. Animacje słabe (aerobik w basenie, lotki, piłka plażowa). Pokoje z widokiem na morze lub bocznym widokiem na morze. Odnowione, przynajmniej nasz, z dużym prysznicem. Plaża czysta, czynna od 8 do 18, codziennie sprzątana (nawet wodorosty z brzegu zbierali). Leżaki dla gości za free. Trzy bary: w pobliżu recepcji, przy basenie i na plaży. W nocy terenu pilnuje ochroniarz. Różnorodność posiłków, zawsze też ryby, dużo owoców, na śniadania świeżo wyciskany sok pomarańczowy. Obsługa super!! Sejf w cenie i warto tam schować dokumenty. Do hotelu dotarliśmy przed północą, więc restauracja była już zamknięta, w pokoju czekała jednak kolacja. Wymeldowanie z kolei jest do godz. 12 i choć piszą na tablicy, że all inclusive obowiązuje również do godz. 12, to opasek nam nie zabrali i właściwie do czasu wyjazdu na lotnisko, mogliśmy z wszystkiego korzystać (oprócz pokoju). Jedyny, podkreślam jedyny, minus, to taki, że przed wyjazdem na lotnisko nie specjalnie jest możliwość skorzystania z prysznica dla odświeżenia, bo ogólnodostępnych pryszniców nie mają i nie udostępniają też żadnego pokoju w tym celu . Pani rezydent powiedziała nam jednak, że do godz. 18 czynna jest sauna (też za free), a tam jest prysznic, gdyby ktoś koniecznie chciał. Generalnie polecam i mógłbym tam spędzić któryś z kolejnych urlopów.
bezpośrednio przy plaży, leżaki dla gości hotelu za darmo, bardzo duży wybór posiłków, przekąski między posiłkami, przemiła obsługa
Hotel na początku sprawia wrażenie odpiedniego jak na cztery gwiazdki, nic mylnego. Obsługa faktycznie bardzo miła, jednak obsługa względem sprzątania pokoi wręcz naganna! Ręczniki zmieniane w zależności od "widzi mi sie" pokojówek - w moim przypadku co drugi, trzeci dzień, co jest niedopuszczalne jak podkreślam CZTEROGWIAZDKOWY HOTEL !!! W opcji all inclusive zapewniona jest ogólnodostępna Pizza, niestety po która trzeba stać w kolejce kilkunastoosobowej, gdzie jedna duża Pizza wydawana jest raz na 30 minut, po czym stojąc na końcu kolejki często po prostu jej już nie ma. Kolejnym "plusem" jest drink bar, w którym drinki są podawane w kubeczkach plastikowych, a ich możliwość wyboru drinków jest naprawdę kiepska (można je wymienić na palcach u jednej ręki). Atrakcją jest świetny dostęp do morza, jednak plaża ta okazała sie PŁATNA, a o hotelowe leżaki trzeba toczyć walkę wstajac już o 6 rano zeby zając dany leżak recznikiem, gdzie wybór lezakow jest już naprawdę niewielki, ponieważ udało sie nawet zauważyć ludzi schodzacych wieczorem o 23 w okolice basenu aby zająć owe leżaki. Łazienki które znajdują sie w holach na każdym z pięter często są brudne i brakuje w nich podstawowych środków. Podsumowując, jednym zdaniem NIE POLECAM, jak na 4**** to zdecydowanie za mało !!!