Bliss Nada Beach Resort (ex. Hotelux Jolie Beach Resort Marsa Alam)

Wszyscy z obsługi bardzo mili :)Plaża kameralna morze cudne:)

Począwszy od egipskiego rezydenta "Ala",świetny facet, mówi idealnie po polsku chociaż nigdy nie był w Polsce:) niech go ktoś w końcu tu zabierze. Obsługa sympatyczna, pomocna. Byłam tam z rodziną na tydzień, super spędzony czas. Przepiękna rafa i plaża. Spokój i odcięcie od rzeczywistości murowane. Polecam

brak wody nie miły personel szkada pisac nie polecam naprawde

Witam , Egipt odwiedziliśmy juz wiele razy ale ten hotel jest najsłabszy. W moim odczuciu nie zasługuje na 4 gwiazdki. Minusy: brak wody butelkowej dla gości( chyba ze chcesz płacić po 2 USD za butelke) gorące lobby które odpycha gości, temperatura tam panująca jest często wyższa od tej na zewnątrz( a klimatyzatory są), oferta all inclusive to chyba tylko z nazwy bo pomiędzy posiłkami to tylko napoje( przekąski to 3 tace ciastek wystawianych na godzinę lub bułek z plasterkiem lokalnej wędliny), w restauracji bardzo ubogie menu( ale to co juz tam jest to smaczne), brak możliwości korzystania z naczyń szklanych do napojów, Napoje serwowane w malutkich kubeczkach plastikowych( zalecam korzystanie ze swoich), słabe animacje , brak atrakcji dla dzieci, brak wejścia do morza żeby przysłowiowo pomoczyć tyłek( jedynie dla osób pływających zejście z pomostu na głęboką wodę) Plusy: spokój, kameralny obiekt, pokoje czyste i sprzątane na bieżąco wyposażone w działającą klimatyzacje indywidualna oraz lodówkę. Obsługa w większości sympatyczna i pomocna( poza wyjątkami nielicznymi) Wszystkie pokoje maja widok na morze i basen, Klimat bardzo przyjazny pomimo wysokich temperatur z uwagi na ciągle wiejący wiatr. Czysty basen z ciepła( słoną) wodą. ładna rafa przy hotelu. Reasumując można wypocząć za niewygórowane pieniądze ale szału nie ma. Ktoś szukający rozrywki wybierając ten hotel będzie zawiedziony to samo rodziny z dziećmi. Zapomniałem dodać że leżaki można zajmować o rozsądnej porze nie ma tam zjawiska obecnego w innych takich obiektach czyli walki o leżaki.. Wybierając ten hotel nie spodziewajcie sie zatem luksusu i bogatej oferty bo sie zawiedziecie. Od marca zmienił sie bowiem właściciel tego obiektu co wielu tłumaczy jako przyczynę obniżenia standardów. W podobnej cenie można znaleźć wiele innych lokalizacji. Ja drugi raz bym do tego hotelu nie pojechał oczekiwałem trochę więcej....A ważne pomoc lekarska w tym obiekcie praktycznie nie istnieje musicie o tym pamiętać!

Hotel dla starszych ludzi, lubiących spokój albo dla rodzin. Super plaża, molo. Jedzenie słabe, przekąski to 2 suche ciastka... Często brakowało piwa w barach, ogólnie wszystko podawane w plastikowych kubkach i o ile Mi to nie przeszkadza, to widząc szefa hotelu i jego kumpli ze szlakami, to już Mnie trochę zirytowało. Obsługa super, zasługują na pracę w lepszych warunkach a nie 30$ na miesiąc przy 16h na dobę.

Nazwa  Bliss Nada Beach Resort (ex. Hotelux Jolie Beach Resort Marsa Alam)
Miejsce  Egipt / Marsa El Alam
Udogodnienia  basen odkryty, na terenie hotelu instytut SPA, na terenie sauna, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, aquapark, fitness, sporty wodne, tenis, parking

Bajeczne rafy koralowe idealne do nurkowania z kolorowymi rybami

Spotkania z żółwiami morskimi i delfinami w naturalnym środowisku

Pustynne safari z noclegiem pod gwiazdami w beduińskich namiotach

Wyświetlono 172 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Nika

Pobyt - Sierpień 2015

Wszyscy z obsługi bardzo mili :)Plaża kameralna morze cudne:)

Zalety

Czysty,w zacisznym miejscu:)dla ceniących spokój:)Klimatyzacja w pokojach rewelacyjna:)

Wady

Dla mnie nie ma wad:)

Aneta

Pobyt - Lipiec 2015

Zalety

dostęp do rafy, nie trzeba wykupować dodatkowej wycieczki, delfiny o 5 rano prawie na sto procent, super obsługa, dobra klima

Wady

brak dostępu do wody z dystrybutora po 23

1.8
ja

brak wody nie miły personel szkada pisac nie polecam naprawde

Zalety

nie ma takich

Wady

syf kiła hotel nie ma 4 gwiazdek dla mnie nie polecam naprawde pare setek wiecej i macie lepszy holet

Jarek

Pobyt - Lipiec 2015

Zalety

spokojny, rafa przy hotelu,

Wady

ubogie all inclusive, oprócz alkoholu to właściwie nie można tego nazywać wersja all inclusive , brak wody dostarczanej do pokojów hotelowych przy jednoczesnym brakiem wody butelkowej w restauracji lub barach lobby, słabe animacje

Damian

Pobyt - Lipiec 2015

Zalety

Blisko morza, brak tłumów, miła obsługa, duża plaża, ładny pokój z widokiem na morze

Wady

Słabe jedzenie i brak urozmaicenia, brak Klimy poza pokojami, plastikowe kubki, menedżer od posiłków zwracający uwagę gościom bez najmniejszego powodu, tragicznie droga restauracja a\\\'la carte, w ogóle nie używana, przekąski to śmiech na sali...

MARIOLA

Pobyt - Czerwiec 2015

Nie polecam chyba ze bez wyżywienia. JEDZENIE PORAŻKA !! Kto dał mu 4 gwiazdki? !ŻENADA. Na stołówce jeszcze z Bożego Narodzenia zakurzone ozdoby. Na all inclusive malutkie kubeczki z plastiku a miały być szklane. Ryż w różnych wariacjach i jedna ryba przez 14 dni, No i po hotelu spacerowały sobie KARALUCHY,oczywiście zrobiliśmy zdjęcia. Żałuje tej wydanej kasy niemałej z resztą,to był mój NAJGORSZY URLOP I NAJGORSZY HOTEL.

Zalety

przy cudnej rafie

Wady

brudny, zaniedbany choć 8 lat ma,

Mieczysław

Pobyt - Czerwiec 2015

Piękna rafa i to jest cała zaleta. Wyżywienie słabe.Polecam dla ludzi nie wymagających luksusu.

Zalety

Hotel dla nie wymagających.

Wady

Przydałby się remont.

1.8
niezadowolony

Pobyt - Czerwiec 2015

hałasujący generator , którego nie było w ofercie.... na szczęście nie trzeba dopłać:), ciepłe piwo w kubkach 50 ml Jeżeli ktoś chce poznać doznania nowej kuchni wegetariańskiej \\\" marchewka na 99 sposobów\\\" gorąco polecam:). Hotel klasy \\\"hotel robotniczy\\\" a nie 4 gwiazdki... chyba ze licząc te na niebie... Polecam dla osób marzących o szkole przetrwania....

Zalety

rafa koralowa

Wady

to 90% hotelu to wyrazy bliskoznaczne słowa \\\"wada\\\"

2.8
Para zawiedzionych

Pobyt - Czerwiec 2015

Nie polecam!!!!! Lobby bez klimatyzacji . w czasie pobytu około 50 procent wczasowiczów walczyło z zatruciem pokarmowym, bez zamykania kuchni dokonano odkażania. Chorowali też animatorzy. Jedzenie czego kolwiek było rosyjską ruletka. Hotel szkoła przetrwania w klimacie afrykańskim. Do Nada - nie nada.

Zalety

Rafa koralowa, i to tyle jeśli chodzi o zalety.

Wady

Hotel zapuszczony , brudne dystrybutory do wody i napojów , zapuszczone szyby i lustra. Jedzenie monotonne i bez smaku, napoje ciepłe i odgazowane. Leżaki rozlatujące się , materace brudne.

2.0
iceman

Pobyt - Czerwiec 2015

Bród,smród i ubóstwo.Obsługa nie miła i arogancka.Nie jestem wybredny ale jedzenie to nie świeże świństwo.Kubki na napoje i drinki przyklejały sie do ręki.Wszystkim którzy się wybierają do tego hotelu szczerze odradzam,lepiej doskładać i wybrać coś innego niż tracić nerwy i mieć zepsuty urlop.Tym którzy wykupili doradzam rezygnację.

Zalety

Cisza,rafa

Wady

Same wady,poważnie-masakra.

3.8

Pobyt - Czerwiec 2015

Było tak fatalnie w tym hotelu, że nie wiem od czego zacząć. Opcja all inclusive to porażka na całego.Jedzenie monotonne, zimne i ograniczane przez kucharzy.Napoje podawane w plastikowych 100 ml kubeczkach, które były opłukiwane w wodzie z kranu. Do tego wszystkiego rozcieńczano je wodą morską. Każdy gość jednorazowo mógł zabrać z baru jeden drink .W lobby, na stołówce i restauracji zero klimatyzacji. Ogólnie brudno. W pokoju nie było sejfu. Zamiast minibaru była lodówka, która i tak nie chłodziła. Meble w pokoju stare, rozwalające się. Nie jestem osoba wymagającą i rzadko czepiam się ale tym razem było tak fatalnie, że muszę ostrzec innych. Omijacie ten hotel szerokim łukiem. To był mój pierwszy pobyt w Egipcie i chyba ostatni tak się zraziłam. Nie polecam tego hotelu nikomu.

Zalety

położenie, rafa koralowa

Wady

całe mnóstwo

ZUZULA

Pobyt - Czerwiec 2015

no cóż...szału nie ma.gdyby nie cudowne towarzystwo(Angie,Bartek,Ewelina,Michał i Wiki z Afryki-pozdrawiam)byłoby nieciekawie.jedzenie smaczne,lecz mało urozmaicone.Brak POMIDORÓW na śniadanie!!!!minusy rekompensuje wspaniała obsługa,zarówno na stołówce,jak i w barach.brak frytek dla dzieci,ale po interwencji moja córka dostawała porcję na kolacje.hotel ma lata świetności za sobą,ale nie kosztuje dużo,więc nie oczekujmy Hiltona.fajny basen,Animatorzy przyjacielscy.

Zalety

rafa,wspaniała obsługa,oprócz rezydentki Oxany

Wady

zaniedbany,leżaki do wymiany,ciepła cola,kubki ledwo opłukane słoną wodą,nie można wejść do wody z plaży

mamadora

Pobyt - Czerwiec 2015

Hotel średni - jeśli chodzi o warunki. Obsługa bardzo miła, zwłaszcza Ahmed przy basenie. Pokoje czyste, codziennie sprzątane. Animacje znikome ( trafiłam na kiepską zmianę, pod koniec turnusu była zmiana - na lepsze). Dla szukających informacji o rafie przy hotelu to RAFA JEST FANTASTYCZNA. Jeśli nie zależy na luksusie ,to warto jechać do tego hotelu dla rafy. Sklepy hotelowe 2 i drogie. Na zakupy polecam jechać do Portu Galib.

Zalety

Piękna rafa przy hotelu , dostępna z pomostu. Miła obsługa.

Wady

Słabe animacje, podniszczone leżaki przy basenie, brak wody w pokojach- zakaz nalewania do butelki.

Rozczarowana

Pobyt - Czerwiec 2015

Był to mój 7 pobyt w Egipcie i najgorszy. Brak klimatyzacji w stołówce oraz holu i sali gier .Napoje przy barze wszystkie podawane ciepłe w obrzydliwych plastikowych kubeczkach o pojemności 50ml.Jedzenie bardzo słabe mało urozmaicone wołowe trudne do pogryzienia a kurczak wydzielany przez obsługę z dużym niezadowoleniem i pomrukami, talerze zabierane zanim skończy się jeść .Częste wyłączenia prądu. Brak sejfów w pokojach .Brak pomsłów animatorów na zainteresownie wczasowiczów .Muzyka przy basenie od10-12i 15-16 potem głucha cisza.NIE POLECAM nikomu

Zalety

przestronne pokoje widok z balkonu na morze oraz ładna rafa koralowa

Wady

bardzo słabe jedzenie,brak klimatyzacji

BEATA

Pobyt - Czerwiec 2015

JAK NA EGIPT TO CZYSTOŚĆ ZADOWALAJĄCA. JEDZENIE MONOTONNE CHOĆ KAŻDY ZNALAZŁ COŚ DLA SIEBIE (JAJECZNICE ROBIONE Z DWÓCH JAJ). JESTEŚMY ZADOWOLENI Z OBSŁUGI POZA JEDNYM MAŁYM INCYDENTEM, KTÓRY NIE WPŁYNĄ NA OGÓLNĄ OCENĘ PRACOWNIKÓW. POKOJE SPRZĄTANY CODZIENNIE. RAFA PRZEPIĘKNA Z POMOSTU WCHODZIŁO SIĘ JAK DO AKWARIUM. STOSUNEK CENY DO JAKOŚCI WIĘCEJ NIŻ ZADOWALAJĄCY. BYLIŚMY DUŻĄ GRUPĄ I NIE BYŁO MIĘDZY NAMI NIEZADOWOLONYCH Z WAKACJI. POLECAMY

Zalety

RAFA, BASEN, MIŁA OBSŁUGA, DUŻO JEDZENIA, DUŻE POKOJE

Wady

SŁABE WIECZORNE ANIMACJE, SZYBKA CISZA NOCNA, MAŁO UROZMAICONE JEDZENIE

Dorota

Pobyt - Czerwiec 2015

Pobyt w hotelu uznaję za udany. Hotel pięknie położony - cisza i spokój. Generator rzeczywiście buczy, ale nie jest specjalnie uciążliwy. Pokoje duże, ładne i w miarę czyste. Jedzenie bardzo smaczne, aczkolwiek mało urozmaicone. Słabe animacje wieczorne, cisza nocna o 23. Rafa przepiękna, ale tylko dla umiejących w miarę dobrze pływać. Przez 2 tygodnie tylko 1 raz nie było czarnej flagi. Mimo to bardzo wielu ludzi pływało. My także. Nie ma dostępu do morza z plaży, bo od razu jest rafa. Małe dzieci mogły tylko pluskać się tuż przy brzegu w wodzie po łydki. W hotelu 350m dalej można było się normalnie wykąpać. Przy morzu i basenie nie było problemu z leżakami - duży plus, bo w poprzednich hotelach trzeba było rano wstawać żeby zarezerwować leżak. W hotelu praktycznie sami Polacy i Czesi. Żadnych kradzieży ani konfliktów nie było. Obsługa bardzo miła. Oksana bardzo pomocna. Jakikolwiek problem się zgłosiło, np. niedziałająca lodówka natychmiast załatwiała sprawę. Pobyt wspominam jako bardzo udany. Nie rozumiem skąd tak dużo negatywnych opinii. Polacy jak zwykle za 2 tyś oczekują złotych klamek, całowania po rękach , kawioru na śniadanie i oryginalnego szampana na kolację. A w domu jedzą chleb z martadelą na śniadanie, zupę pomidorową na obiad i zupkę chińska na kolację.

Zalety

Piękna rafa, ładne pokoje, miła obsługa

Wady

Brak dostępu do morza z plaży dla dzieci, brak klimatyzacji w holu, słabe animacje, cisza nocna o 23

Lidka

Pobyt - Czerwiec 2015

W Egipcie byliśmy ósmy raz ale ten hotel był najgorszy. Podczas naszego 14 dniowego pobytu 4 razy mieliśmy nieposprzątany pokój. Jedzenie fatalne, choć nie jesteśmy wymagający. Brak pomidorów i owoców na śniadanie. Warzywa gotowane - przez cały pobyt ten sam zestaw, frytki 2 razy, mięso to zazwyczaj mielone kulki albo kurczak w sosie z warzywami (jak komuś udało się wyłowić mięsko to był cud), to samo dotyczy wątróbki z warzywami z grilla-mąż miał same warzywa a ja dwa małe paseczki wątróbki. Małe urozmaicenie owoców-głównie pomarańcze i daktyle 3 razy arbuz. Napoje (również wino) we wszystkich barach podawane w plastikowych kubkach. Kubki na plaży i przy basenie byle jak płukane a właściwie ochlapane wodą.O 21 zaczynają się wieczorne animacje a o 21,30 animatorzy mówią \"dobranoc\" i koniec atrakcji. O 23 zamykają bar i nie dostaniesz już nic do picia nawet za opłatą-hotel wymiera. Po raz pierwszy dopadła nas \"zemsta\". Nigdy więcej nie pojadę do tego hotelu i nie polecam go.

Zalety

cisza, spokój, przy plaży, pomost na plaży

Wady

bardzo słabe jedzenie, napoje podawane w niedomytych plastikowych kubkach

Audrius, Litwa

Pobyt - Czerwiec 2015

byłyszmi w tym \"hotelu\" od 24.06.2015 do 01.07.2015. Straszne rozczarowanie . Chamstwo na recepsion i w lobby barze, Pani Oxana - zadowolona tylko na siebie i swojego arabskiego meza - kto był, wie o czym piszę. NIE POLECAM KOMPLETNIE !!!

Zalety

Rafa koralowa, pokoje.

Wady

Wszystko - kuchnia, obsluga, brudny teren hotelu, malo roslin.

Zdp

Pobyt - Czerwiec 2015

Witam hotel nie dla wymagających klientów ja osobiście jestem w miarę zadowolony z pobytu w tym hotelu za 1620 zł na dwa tygodnie nie ma co wymagać kawioru do jedzenia każdy znalazł coś dla siebie a byliśmy całą rodziną, niektórzy zapłacili po 900 zł na tydzień i wymagają nie wiem czego ciągle narzekali na jedzenie a całe stoły zastawione to Afryka a nie Hiszpania zapraszamy do polski za tą cenę. Pozdrawiam

Zalety

Piękna rafa obok opuszczony hotel można pozwiedzać wygodne łóżka.

Wady

Słabe jedzenie ???? plastikowe kubeczki zero rozrywki

Radek

Pobyt - Czerwiec 2015

Witam, byłem gościem w tym przybytku od 16.06.2015 do wczoraj tj 23.06. Zacznę jak u Hitchcocka, straszne rozczarowanie hotelem, pierwszy kontakt z kuchnią... KOMPLETNY , naprawdę kompletny brak czegokolwiek do jedzenia, posiłki tak monotonne i głownie zimne, że aż człowiekiem trzęsło , brak jakiegokolwiek wyboru mięs, marchewka i ryż to była podstawa, WSZYSTKICH posiłków :)), do tego surowa kapusta, zielony ogórek i jakieś mixy sprzed dnia poprzedniego, śniadania, to głownie jajecznica, robiona z jednego ( sic!), z jednego jajka, a na prośbę o wrzucenia dwóch, jakiś dziwny grymas dezaprobaty, na twarzy kuchcika, do tego stara fasola, i KAŻDY kto był, widział te obskurne, stare parówki parówki, jedne i te same podawane przez kilka dni z rzędu. Kubki o poj. 150 ml, z którymi żeby się napić czegokolwiek , trzeba było biegać , jak poparzony w te i we z powrotem po kilkanaście razy, kubki rzecz jasna brudne i słonawe od wody w której były myte...FAK! Osobiście miałem przygodę , polegającą na tym, że po czterokrotnym upomnieniu chama w lobby barze, żeby łaskawie Nas wreszcie obsłużył, doszło do pyskówki , skwitowanej , słowami \\\"fuck off\\\" pod naszym adresem ..., KOMPLETNA KORBA !!!!! sprawa zakończyła się na rozmowie w gabinecie prezesa i przeprosinami ze strony chama. Dodać, należy również ciągły niechlujny , i permanentny bród w pokoju, celowo sprawdzaliśmy po każdym \\\"cleanie\\\" czy łaskawie powyciera chociaż podłogę gdzie trzeba.., niestety nici...., brak dystrybutora, do własnoręcznego nalania sobie Coli, Fanty..., syfiarskie mycie naczyń przy basenie, Pani Oxana, jakaś rosjanka , odpowiedzialna za przyjmowanie skarg i uwag - mistrzyni nic nie robienia i bycia dla samej siebie :), kto był , wie o czym piszę. reasumując : NIE POLECAM KOMPLETNIE !!!!!!!, Zrobiłem, błąd, decydując się na te 4*, i żałuję, bo w takim chlewiku jeszcze nie byłem...

Zalety

Rafa , położona blisko hotelu i rzeczywiście bogata w morskie zwierzaki.

Wady

Chamstwo obsługi, lekceważący stosunek kadry zarządzającej do gości, brudne kubki, płukane pod kranem, bez użycia detergentów, FATALNE !!!! jedzenie, odzywki do gości w stylu \\\" Fuck Off\\\", ciągły brak prądu , brud, brak darmowej wody,

Bliss Nada Beach Resort (ex. Hotelux Jolie Beach Resort Marsa Alam)