Bliss Nada Beach Resort (ex. Hotelux Jolie Beach Resort Marsa Alam)

Hotel ogólnie przeciętny, jedzenie średniourozmaicone, brak wejścia do morza poza rafą. Brak miejsca do pływania. Hotel sąsiedni posiadał takie miejsce jednak nie mogą z niego korzystac goście hotelu Nada

Hotel piękny, jedzenie pyszne, animatorzy genialni! Basen cieply. Morze czyste i ciepłe. Piękna rafa kolorowa, duże delfinów, niezapomniane wrażenia i widoki, trzeba to w zyciu zobaczyć!

Hotel Nada świetnie polożony w pierwszej linii brzegowej z piękną rafą kolorową. Obsługa grzeczna. Hotel czysty. Jedzenie dla każdego możliwość wyboru. Plaża czysta i durza, na plaży bary. Atrakcja plywający delfiny!

Pobyt w hotelu Nada polecam. Warunki hotelowe bardzo dobre, mila obsługa, jedzenie smaczne i bogato urozmajecone. Personal dba oto aby goście nie nudzili się. Przy hotelu basen z podgrzewaną wodą. Morze i plaża czysty, piękna rafa i kolorowe ryby. Polecam wszystkim pobyt w Nada, z pewnością można tutaj wypocząć.

Super animatory, basen gorący, piękna rafa koralowa, delfiny!!! Jedzenie super, pokój duży! Obsluga O.K. Polecam

Nazwa  Bliss Nada Beach Resort (ex. Hotelux Jolie Beach Resort Marsa Alam)
Miejsce  Egipt / Marsa El Alam
Udogodnienia  basen odkryty, na terenie hotelu instytut SPA, na terenie sauna, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, aquapark, fitness, sporty wodne, tenis, parking

Bajeczne rafy koralowe idealne do nurkowania z kolorowymi rybami

Spotkania z żółwiami morskimi i delfinami w naturalnym środowisku

Pustynne safari z noclegiem pod gwiazdami w beduińskich namiotach

Wyświetlono 172 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii

Pobyt - Styczeń 2015

Zalety

rozległy kmpleks, piękna rafa, dla osób nurkujących.

Wady

Brak bezpośredniiego wejścia do morza z plaży, dostępne jest jedynie zejście z rafy. Dla osób słabiej pływających duże utrudnienie. Niedostępmna plaża sąsiedniego hotelu-strażnik kontroluje.

Patryk

Minika

Pobyt - Grudzień 2015

Zalety

Hotel czysty. Jedzenie dla każdego możliwość wyboru. Atrakcja plywający delfiny!

Rafal

Pobyt - Grudzień 2015

Zalety

Przy hotelu basen z podgrzewaną wodą. Morze i plaża czysty, piękna rafa i kolorowe ryby. Jedzenie smaczne i bogato urozmajecone.

Maciej

Pobyt - Grudzień 2015

Zalety

piękna rafa koralowa, delfiny!!!

Pobyt - Grudzień 2015

Dobry hotel, bardzo mila obsługa, czysty, dobrze jedzenie, plac zabaw i ogrzewany basen gwarantuje dobry wypoczynek i zabawę dla dziecka. Polecam

Agata i Daniel

Pobyt - Grudzień 2014

Hotel położony w spokojnej okolicy, można się zrełaksować, piękna rafa kolorowa zaraz przy plaży, urozmaicone jedzenie, czysto. Dobry do snorkowania i relaksu. Sporo atrakcje, świetne masaże.

Zalety

piękna rafa kolorowa zaraz przy plaży,

Małgorzata i Seweryn

Pobyt - Grudzień 2014

Przyjemny i spokojny hotel, bardzo dobre jedzenie, dużo ryb, owoców, ciast, bardzo mila obsluga, animatorzy bardzo się starają, przepiękna rafa koralowa, duo kolorowych rybek. Rafa jest bardzo ładna, ładniejsza niż w Hurghadzie i Szarme.

Zalety

Rafa jest bardzo ładna, ładniejsza niż w Hurghadzie i Szarme.

Mariusz

Pobyt - Grudzień 2014

Było bardzo miło, bardzo miła obsługa oraz animatorzy bardzo przyjaźni mili i pomocni Zuzanna Albert są extra. Alina pomogła mi w chorobie faraona. Polecam wszystkim. Pomost hotelowy. Rafa. Przepływa ło stado delfinów przywoływać przez ratownika gwizdkiem. Super wypoczynek Świąteczny . Polecam

Zalety

Piękne położenie, cisza spokój pełny relaks dla odpoczynku w spokoju.

Wady

Dla mnie brak

Marcin

Pobyt - Grudzień 2014

Bardzo przyjemny, kameralny hotel. Obsługa bardzo mila, pomocna. Jedzenie smaczne, zróznicowane. Zdecydowanie polecam wszystkim, który poszukują spokoju i pięknej pogody. Rafa i morze fantastyczne.

Zalety

Rafa i morze fantastyczne.

Marek

Pobyt - Grudzień 2014

Bardzo miła obsługa hotelu, pomoc w załatwieniu i uregulowaniu wszystkich spraw rezydenci. rzy Animatorzy robili wszystko żeby zabawić gośći. Slońce, piękna rafa przy hotelu i cieplutki o tej porze roku basen dopełniaję wszystkiego :-)

Zalety

Piękna rafa przy hotelu i cieplutki o tej porze roku basen

Pawel

Pobyt - Grudzień 2014

Spokojny, cichy, przestrzenny z dobrym dojciem do play oraz mila obsluga Wejsciie na rafe z molo .. duzo ulatwia. Ladne pokoje z widokiem na morze. Plaza szeroka i piekna.

Zalety

Spokojny, cichy, przestrzenny z dobrym dojciem do play oraz mila obsuga

Mariusz

Pobyt - Grudzień 2014

Jestem zadowolony. Hotel super. Alina super. Animatorzy OK. Rafa bardzo piękna, kolorowa , widziali tut delfinow. Poiecam wczystkim.

Zalety

Rafa bardzo piękna, kolorowa , widziali tut delfinow.

Klaudia

Pobyt - Grudzień 2014

Sądzę że hotel jest bardzo przyjazny, przyjechałem tutaj z rodziną, i jesteśmy bardzo zadowoleni...Hotel jest idealnym miejscem do wypoczynku. Morze jest przepiękne, oraz rafa. Obsluga w hotelu oraz animatorzy są bardzo przyjemni, i zawsze pomogą gdy czegos nie wiemy. Jedzenie jest pyszne, każdego dnia jest coś dla mnie. Napewno tutaj wrócę bo jest tu przepąknie. dzienkuje za niezapomniany pobyt :)

Zalety

Hotel idealny do wypoczynku

Marzena

Pobyt - Grudzień 2014

I am very glad. Rooms are tidy and clean everyday. Food fresh and delicious. Hotel staff polite and able to help everytime. The place is worth to see it. The coral is beautiful, sea hot, fishes have so many colours. We have seven days and the weather was perfect. All day sunny and hot. I would recommend this hotel everybody.

Zalety

BEAUTIFUL CORAL ! COLORFUL FISHES!

Kamil

Pobyt - Grudzień 2014

Zaczne od tego ze wszystko w Hotelu bylo naprawde wporządku, pokoje czyste, codziennie bardzo ładnie posprzątane, rafa jest niesamowita, widzialem przepiękne ryby, żółwie oraz kraby. Baseny na terenie resortu bardzo przyjemne, jeden podgrzewany , woda w nim jest po prostu gorąca. Obsługa hotelu bardzo mila. :))

Mehanka

Pobyt - Grudzień 2014

Naprawde fajny hotel. Wszystkie pokoje z widokiem na morze. Pomocna i sympatyczna obsluga. Jedzenie i napoje bez zarzutu. Jedynie brak butelkowanej wody ale to da sie przezyc. Czyste i piekne baseny, przestrzennie. Dla pragnacych ciszy i wypoczynku. Polecam snurkowanie- rafa bajeczna. Chcemy tam wrocic i szczerze polecamy NadaResort.

Zalety

Polozenie nad morzem. Obsluga, pokoje z widokiem na morze.

Wady

Brak wody w butelkach. Przydala by sie choc pierwszego dnia.

Emil

Pobyt - Grudzień 2014

Serdecznie polecam ten hotel. Bardzo miła obsługa , dobre jedzenie, czyste pokoje. Ciepłe morze, piękna rafa i wiele kolorowych ryb. Byliśmy tam 2 tygodnie i bardzo sobie chwalimy pobyt w Nada

Zalety

Ciepłe morze, piękna rafa i wiele kolorowych ryb.

Martyna

Pobyt - Grudzień 2014

Spędziliśmy w Nada Resort cudownie 2 tygodnie. Największą zaletą hotelu jest cudowna rafa, pyszne jedzenie i przemiła obsłluga. Pokoje są zadbane i czyste, codziennie sprzątane. W takim przedziale pienięźnym, nie można trafić lepiej.

Dorota

Pobyt - Grudzień 2014

Hotel bardo przyjazny, wspaniala atmosfera, i pomocna, obsługa bardzo pomocna, nie narzucająca się. Jedzenie bardzo smaczne, jesli hodzi o jedzenie i o pokojach, to hotel zasługuje na 5*. Wspaniała rafa.

Zalety

Bliss Nada Beach Resort (ex. Hotelux Jolie Beach Resort Marsa Alam)