Pomoc i kontakt
Magazyn Wakacje.pl
Salony sprzedaży
Playa de la Arena - publiczna, piaszczysta plaża z ciemnym wulkanicznym piaskiem ok 400 m od hotelu, łagodne zejście do morza.
Świetne położenie: ok. 300 m od centrum Peurto Santiago, ok. 150 m od sklepów i barów.
Ok. 3 km od najwyższych na wyspach Kanaryjskich klifów Los Gigantes.
Idealne miejsce zarówno dla osób aktywnych jak i chcących solidnie wypocząć.
Nigdy nie sugerowałam się negatywnymi opiniami, bo uważałam że ludzie potrafią tylko narzekać. Jak do tej pory byłam zadowolona z moich wyborów. Do teraz! Wszystkie wcześniejsze negatywne opinie to prawda! NIE WIEM DLACZEGO ITAKA JESZCZE NIE USUNEŁA GO ZE SWOJEJ OFERTY! PSUJE SOBIE TYLKO RENOMĘ! Były to moje najdroższe wakacje w najgorszym hotelu w jakimkolwiek byłam. Nie jestem osobą czepiającą się o drobnostki, ale tym razem ITAKA przegięła! Przyjechałam do hotelu w porze obiadowej, więc w dniu wyjazdu miałam tylko śniadanie, a wyjazd na lotnisko o 22.45 i pokój opuścić do 12. Chciałam przedłużyć pokój i wykupić wyżywienie-ale Mi odmówiono!!!!! Ale następnego dnia udało się i za lunch i obiad zapłaciłam 30 euro. TAK ITAKA TERAZ TRAKTUJE SWOICH KLIENTÓW!!!!!!!!!
Stary hotel, z małym urozmaiceniem jedzenia, małym basenem i bez animacji.
Kameralny hotel, w pieknej miejscowosci, blisko plaży i innych atrakcji wakacyjnych.Możliwe zwiedzanie wyspy (Teneriffa), a nawet okolicznych miejsc (rejs po oceanie, wypad na sasiednia Gomerę).
Bardzo dobry hotel. Niestety nie leży bezpośrednio przy oceanie. Warto prosić o pokoje na drugim i trzecim piętrze nieparzyste numery( np. 315, 317, 213 itp ). Będziecie mieli piękny widok na basen, ocean ponad dachani domów i na sąsiednią wyspę Gomerę. Widok z pokoi parzystych to budowy i skały. Wypożyczalnie samochodów są w Puerto de Santiago o ok. 10 euro/24h droższe niż w rejonie Playa de Las Americas. Dużą atrakcją jest czarna plaża oddalona od hotelu o ok. 400m.