Najpiękniejsza plaża w regionie - plaża Kleopatry - oddalona niecałe 500 m od hotelu.
Świetne położenie - do centrum miasta ok. 1,5 km.
Dla dzieci: miniklub, minidyskoteka, plac zabaw, brodzik.
Sport i wellness: sauna fińska, sauna parowa, hammam, sala fitness.
Hotel super!!! Obsługa na wysokim poziomie, animatorzy sympatyczni a szczególnie jeden - Savage. Nie mniej jednak nie polecam kupować wycieczek oferowanych przez hotel. Polecam biuro podróży blisko hotelu - przewodnik Polka (Mariola), która oferuje wycieczki za połowę ceny. Np. rejs statkiem u niej kosztuje 16 eur. a w hotelu 40. Piszę to dlatego, bo spotkałam się tutaj z opinią, że Mariola zarabia na POLAKACH!!!!!! Dziwne, chyba ktoś nie umie liczyć???
Wszystko super, ale obsługa to ogromny minus. Recepcja nie rozumie nawet nr pokoju po angielsku.Wszystko na migi(choć i tak powoli łapią). Poza tym Polacy się nie liczą, wszystko jest dla niemców, którzy czują się w hotelu wyjątkowo ważni i wyjątkowi.
(obsługa nam nie chciała znieść walizek z 7 pietra jak sie windy popsuły, to po prostu nie ich wina!!!a niemcom chętnie służą za podnóżek).Ja tam nie wroce tylko ze względu na złe traktowanie, ale jak komuśto nie przeszkadza to polecam.Hotel super położony super baseny i gwarancja pogody.
Hotel rewelacyjny!!!! Polecam zarówno młodym osobom jak i rodzinom z dziećmi.
wspaniały hotel, godny polecenia. Nie będziecie żałować!
Bardzo dobry hotel, choć cztery gwiazdki są lekko naciągane. Do ślicznej plaży jest ok. 500 metrów. Co 30 minut jeździ darmowy busik spod hotelu na plażę i z powrotem. Dwa razy dziennie jeździ też do centrum miasta. A jeśli da się napiwek kierowcy to i o innych godzinach, niż te w rozkładzie jazdy,zawiezie na miejsce. Do centrum można też się przejść pieszo - jest nie więcej niż 30 minut drogi.
Obsługa w hotelu bardzo życzliwa, jedzenia mnóstwo, choć potrawy są niezbyt urozmaicone (zwłaszcza śniadania). Baseny czyste i całkiem spore jak na tureckie hotele. Ręczniki były wymieniane codziennie, podobnie jak i sprzątanie pokoi odbywało się każdego dnia. Animatorzy bardzo mili i śmieszni, choć szkoda, że "wieczorki" były nudne, często połączone z zakupami i na ogół po niemiecku.
Ogólnie hotel bardzo polecam, gdyż miałem możliwość przebywania w trzech innych hotelach w Turcji i ten był zdecydowanie najlepszy!
Hotel składa się z dwóch budynków ja byłem w tym nowszym okrągłym. Polecam! Jedyny minus hotelu to "dyskryminacja osób niepaląych" - pali się tam wszędzie, wszędzie stoją popielniczki, aby przejść do jadalni dla osób niepalących trzeba przejść przez dużą salę dla palących. Ale można to jakość wytrzymać, w Turcji wszyscu palą i tak już jest.
Hotel, obsługa, wyżywienie na bardzo dobrym poziomie. Świetni animatorzy. Cały dzień świetnej zabawy dla ludzi którzy lubią trochę luzu. Hotel połozony około 10 minut pieszo od plaży, ale to nie jest problem. Cały czas kursuje bus. Robi wrażenie obsługa hotelowa. Aż przyjemnie popatrzeć i tego doświadczyć. Wszystkim polecam to miejsce.
Na basenie nie ma ręczników kąpielowych więc należy wziąć własne. Całkiem fajne można kupić w hotelu 6 Euro szt. Wakacje spędziłam w okrągłym budynku, kóry jest nowszy i pokoje ładniejsze.
Wszystko super, tylko sniadania strasznie monotonne, ale to samo jest wszędzie. Byliśmy baaardzo zadowoleni z wyboru.
Hotel jest SUPER!!!!!!!!! Bylam juz tam 3 razy i znowu sie tam wybiorę :P
SUPER!!!!!!!!!
Baaardzo smaczne jedzenie, dobra obsługa, wspaniała plaża. Żadnych zastrzeżeń. POLECAM
Hotel był super!!!!!!! Polecam go animatorzy, obsługa, jedzenie super. Jeśli nie wiecie jaki hotel wybrać to ten jest bez zarzutu.
Byłem w tym hotelu już pewien czas temu, ale ogólnie mam bardzo miłe wspomnienia. Odległość od plaży jest dosyć duża, ale nie to nie przeszkadzało. Ogólnie polecam osobom ceniącym spokój, natomiast rozrywek należy szukać raczej w centrum miasta.
Stary budynek, uwazam, ponizej standardu 4*, nie wiem jak nowy, bo kiedy tam bylam wlasnie go konczyli meblowac ;-).
Poza tym wszystko, a szczegolnie żarcie, super :-) Polecam.