Pomoc i kontakt
Magazyn Wakacje.pl
Salony sprzedaży
Udogodnienia dla dzieci: basen (wydzielony z basenu głównego), minizjeżdżalnie wodne, miniklub (4-14 lat), plac zabaw.
Tuż przy hotelu piaszczysto-kamienista plaża z łagodnym zejściem do morza, wyróżniona Błękitną Flagą.
Atrakcyjne położenie: blisko rozrywkowego centrum Ayia Napa i aquaparku (w sąsiednim hotelu Electra Holiday Village).
Apartament duży, czysty, w dobrym miejscu, wystarczająco wyposażony, ciekawa okolica.
Super lokalizacja: apartamenty przy samej plaży. Nie korzystaliśmy w ogóle z basenu hotelowego bo do morza blisko i w morzu przyjemniej. Jest w miarę czysto.
Dość dużo mrówek - chętnie włażą do mieszkania, nie warto się przejmować - żadna mnie nie ugryzła. Trochę dał nam popalić hydrofor: zanim dokonał żywota konając przez kilka nocy głośno rzęził. Nowy hydrofor okazał się cichy. Jedzenie ok, jednak trochę mało urozmaicone.
Standard niezbyt wysoki , ale czysto i kameralnie. Położenie hotelu idealne. Jedzenie pyszne. Miła obsługa.
Wszędzie blisko , morze bezpośrednio przy hotelu , idealne miejsce do snurkowania z plaży .
Lodówka nie działała - mimo zgłoszenia nikt nie zajrzał do końca pobytu.
Pobyt bardzo miły aczkolwiek wyzywienie bardzo bardzo słabe
Połozenie
Jedzenie
Obsługa bardzo miła. Sprzątanie codziennie i wymiana ręczników. Mieliśmy apartament (dwa pokoje) i z sypialni przez okno był widok na budowę a z tarasu na mały basen i inne apartamenty. To był super. Jedzenie donoszone co chwilę jak coś się kończyło ale trochę zbyt monotonne i za mało ryb i owoców morza. Mogło by być więcej owoców. Drinki podawane były raczej z odpowiednią ilością alkoholu. Łazienki przy głównym basenie mogły być częściej sprzątane. Animacje każdego dnia przy basenie albo na boisku sportowym. Fajnie to wszystko wyglądała. Super miejsce bo wypady autobusem albo pieszo na pobliskie plaże. Ogólnie hotel polecam ale wybiorę się gdzieś indziej następnym razem bo chce inny kraj zobaczyć.
Lokalizacje i rozłożenie hotelu jako małe \"miasteczko\". Idealna baza pod wypady i zwiedzenie.
Zbyt monotonne jedzenie, pokoje potrzebujące odświeżenia.
Bardzo fajne miejsce na wypoczynek, świetne położenie dla chcących wypocząć i szukających rozrywek. Miasteczko pełne klubów i barów z muzyką dla każdego. Plaża przy hotelu ok. ale kawałek dalej ładniejsze łącznie z najsłynniejszą nissi Jedzenie pycha, na śniadanie wszystko co można wymyślić , obiady i kolacje duży wybór mięs,makaronów ,różne rodzaje ziemniaka , sałatki i wszystko świeże i dobre. Obsługa przemiła .
blisko plaży, dobre jedzenie, blisko rozrywek,miła obsługa
głośne wentylatory szczególnie w nocy
Za 3 tys nie opłaca się tam jechać , max ile bym teraz dał żeby tam jechać to 2 tys. Nie kupujcie first minute, bo lasta będziecie mieć tańszego o 400 zł... Niby gwarancja najniższej ceny a to guzik prawda.
Położenie idealne,basen,jedzenie w miarę,hotel tez niczego sobie,na żywo wyglada to wszystko lepiej jak na zdj, drinki tez nawet Ok, piwo bardzo dobre.
Cena pobytu, śniadania słabiutkie
Hotel jest super, trzeba szukac zeby sie do czegos przyczepic, my mielismy apartament dwupokojowy w kazdym klima, aneks kuchenny balkon, lazienka czysta ale bez szaleństw, jezeli chodzi o jedzenie to wybor jest srednio duzy ale cos znalezc zawsze mozna, chyba ze ktos jada tylko kotleta i pomidorowa to bedzie narzekac, desery mogliby troche urozmaicic. Obsluga przemila, barmani rowniez, mozna odczuc ze w tym hotelu Polacy sa lubiani. Animacje pozostawiaja wiele do zyczenia, kompletnie zle przygotowane i zorganizowane, poza tym urlop na 100% udany, sam Cypr byl jednym z najladniejszych miejsc, bardzo polecam :)
Połozenie, duzy wybor plaz w poblizu, duzy piekny basen, duzo lezakow
Slabe animacje
Polecam każdemu. Wybieramy sie tam na pewno jeszcze raz. Wszędzie blisko a na terenie hotelu idealne rozmieszczenie baru. Idealne dla rodzin, dla par rowniez. Leżaków mogłoby byc wiecej i to jedyna uwaga. Bylismy na all inclusive i jestesmy mega zadowoleni.
Wszystko rewelacja
Nie dostrzegłem.
Hotel bardzo blisko plaży wszystko na miejscu. Miła obsługa. Posiłki dobre nikt nie powinien chodzić głodny, każdy coś znajdzie dla siebie. Najsłabsze sniadania. Aquapark 5 minut od hotelu wejście darmowe dla gości hotelowych,To duzy plus można się świetnie rozerwać. Super miejsce dla rodzin z dziećmi, polska animatorka, Troszę gorzej z animacjami dla dorosłych nic ciekawego i po 22 koniec. sprzątanie pokojów na odczep polegające na wyrzeceniu śmieci co dwa dni i wymianie ręczników również co dwa dni. Mielismy apartament bardzo duzy składający się z dużego salonu połączonego z anaksem kuchennym i osobno duza sypiania. Dwie klimatyzacje w salonie i w pokoju bardzo duży plus. Ogólnie oceniam 9/10 POLECAM HOTEL *
Bardzo dobre położenie, blisko do morza, dobre drinki, miła obsługa, aquapark w cenie hotelu
Brak istotnych wad, słabe sprzątanie pokojów
Brak istotnych wad, słabe sprzątanie pokojów
Osobiście jestem bardzo zadowolony - lokalizacja hotelu super - obsługa super - kelnerzy i kucharze bardzo się starają - drinki też dobre z opcją all inclusive. Jedyna mała wada to mrówki na parterze ;) ale nie gryzą także było ok :)
główną zaletą to dobre położenie, fajne baseny, dobre drinki - fajna obsługa
nie wiem czy to wada ale mogliby dorzucić więcej owoców i bardziej urozmaicać jedzenie :)