Pomoc i kontakt
Magazyn Wakacje.pl
Salony sprzedaży
Unikatowe na skalę światową budowle (Burdż Chalifa, Burj Al Arab, Wyspy Palmowe).
Dużo atrakcji dla dzieci (m.in. Dubai Aquarium & Underwater Zoo).
Dużo religijnych zabytków (m.in. Jumeirah Moschee).
Dużo markowych sklepów i wyjątkowych bazarów (m.in. bazar złota).
Hotel bardzo czysty, pokoje przecudowne, śniadania przepyszne, obsługa bardzo pomocna i przyjazna!
Widok na miasto, super basen.
Słońce chowa się za budynek około południa i basen jest w cieniu
Po przyjeździe do hotelu byliśmy w szoku, że hotel może być taki luksusowy w tak niskiej cenie. ŚNIADANIA i kolacje były świetne. Do jedzenia np łosoś, kalmary, krewetki... duzo makaronow: z szpinakiem, z owocami moza, bolognese, owoce codzień ananas, arbuz, kilka rodzajów melona, daktyle, świetne ciasta. Codzień na śniadaniach świeżo wyciskane soki - pomarańczowy, ananasowy, melon. Kazdy znajdzie cos co lubi. Pokoje bardzo luksusowe. Niczego nie brakowało- codzień sprzątane. Na wyposażeniu wszystko- szczotki do zębów, pasta do zębów, grzebienie, płyn do płukania jamy ustnej, mydło, szampon, balsam do ciała, żelazko itd. Klimatyzacja działała rewelacyjne. Do centrum najlepiej dostać się taxi - 12min ( koszt ok 14zl). W hotelu świetnie wyposażona siłownia. Obsługa przemiła, bardzo pomocna ! Wcześniej jeździłem do Grecji, Hiszpanii, Egiptu, Turcji, Włoch... niech obsługa z tamtych hoteli bierze przykład od osób z tego hotelu ! Bo zauważyliśmy ogromna różnicę na Plus ! Pobyt w Dubaju uważam za bardzo udany, również dzięki hotelowi. POLECAM BARDZO.. jeśli się wahach. Napewno nie zawiedziesz się. NAPEWNO WROCE DO DUBAJU, PRAWDOPODOBNIE DO TEGO SPRAWDZONEGO SUPER HOTELU ! ;)
Blisko centrum, świetne posiłki, przemiła obsługa, świetne widoki.
Nie zauważyłem :)