Hotel urzeka kameralną atmosferą oraz niesamowitym widokiem na zatokę.
Wieczorny program rozrywkowy w hotelowym barze.
Zabytkowe miasto Zakynthos w odległości ok. 4 km od hotelu.
Zatoka Wraku - największa wizytówka wyspy i jej symbol - często pojawiająca się na folderach reklamujących Grecję.
Miejscowość bardzo malownicza, hotel blisko morza lecz niestety w miejscowości Argassi nie ma plaży. Na udane plażowanie najlepiej wybrać się autobusem bądź taksówką do innej miejscowości. Jeśli chodzi o atrakcje w hotelu- zupełne dno. Z samego rana informują jaka impreza odbędzie się wieczorem i na tym się kończy- bo imprezy nie ma. Mimo, że wykupiliśmy wycieczki u rezydenta to ten nie raczył zorganizować nam suchego prowiantu w ramach opcji all inclusive którą wykupiliśmy. Będąc na wymienionej wycieczce musieliśmy zakupić jedzenie we własnym zakresie. Czystość pokoi pozostawia wiele do życzenia. Pod łóżkiem zauważyliśmy kłęby pajęczyn i grubą warstwę kurzu. W ubikacji wodę spłukiwaliśmy prysznicem, ponieważ spłuczka nie działała. Wszystkie te mankamenty rekompensują piękne widoki, słońce i ciepła woda w morzu.
na wakacje leciałam ze SKY CLUBU i z przykrością muszę stwierdzić, że rezydentka jest strasznie zadufana w sobie i chcąca tylko odklepać swoją robotę nie interesując się swoimi "podopiecznymi". Hotel nie zasługuje na trzy gwiazdki(w Polsce sanepid nie dopuściłby), łazienka i pokój niezbyt czyste, ale to najmniejszy problem bo tam się tylko śpi, obsługa grecka straszne gbury i do tego oszukują ludzi i uwaga za każdego pilota do klimatyzacji jest pobierana kaucja, zaznaczam kaucja, która powinna być zwrócona w czasie wymeldowywania. Niestety jest z tym bardzo duży problem, ponieważ połowa tzw. turnusu została wykreślona z karteczki, na której zapisywane były kaucje i jeszcze robiono z nas złodziei, że dwa razy chcemy wyciągnąć pieniądze. Plaża w Argassi śmierdząca i prawie jej nie ma. Zato gorąco polecam plażę st. Nikolas. Ogólnie wyspa bardzo piękna i gorąco polecam!
bardzo sympatyczny hotel, zastrzezenia jedynie do naszych rodaków i ich zachowania- najlepiej narzekli by na wszystko a jak nie ma na co narzekac to wtedy są jeszce bardziej rozdrażnieni. Grecy bardzo gościnni i sympatyczni, hotel czysty, jedzonko też fajne.
Czytając opinie o hotelu mam wrażenie jakbym była w zupełnie innym miejscu. Jechałam na wakacje z Triady i zakwaterowano mnie w części Commodore. Pokój był średiej wielkości, nie za mały nie za duży. Wyposażony wystarczająco- telewizor(polskie programy-Polsat 2, Viva i jeszcze jeden polski na którym wciąż puszczano TV Market)klimatyzacja, bogato wyposażony aneks kuchenny z którego nie ma potrzeby korzystać przy All Inclusive. Łazienka co prawda trochę mała, ale przecież wakacji tam się nie spędza. Balkon z pięknym widokiem na morze, port w Zante Town. Baseny czyste, to prawda, że wsypują na noc bardzo dużo chloru. Wyżywienie moim zdaniem bardzo dobre. Jedzenia mnóstwo i bardzo dobre, myśle że każdy znajdzie coś dla siebie przy takim wyborze. Obsługa w hotelu bardzo miła, sympatyczna, pomocna. Rezydenci kompetentni. To nie prawda, że nie ma atrakcji dla dzieci. Codziennie od 10-12 i 15-17 dziećmi zajmowała się Pani ze SkyClub'u więc rodzice mieli 4 godziny dziennie dla siebie. Codziennie wieczorem dla dzieci organizowane było MiniDisco, a następnie animacje dla dorosłych. Jeśli ktoś nie miał ochoty na animacje hotelowe, mógł wybrać się do miasteczka. Plaża wprawdzie bardzo wąska i w niektórych miejscach brudna, ale jeśli komuś zależy na tym by w Argassi spędzić czas na plaży znajdzie tam miejsce dla siebie. Mi się bardzo podobało. Napewno tam wrócę. Gorąco polecam ten hotel.
Hotel bardzo przytulny. Obsługa moim zdaniem bardzo dobra-miła, sympatyczna i pomocna. Polecam ten hotel!
SKY CLUB PORAżKA ANIMATORKA KAśKA DO NICZEGO WIRGINIA TEż TRIADA LEPSZA NATOMIAST ANIMATION YAMAS SZACUNEK DLA ANIMATORKI NATALII UMIE DOBRZE ZORGANIZOWAć CZAS DLA GOśCI JEJ KOLEDZY Z TUNEZJI FANTASTYCZNI FAKIR SHOW NIESAMOWITY
Autor nie dodał opinii tekstowej.
Spędziłam tu przemiły tydzień. Pozdrawiam recepcjonistę Christosa i jego żonę :). Wybierając ten hotel trzeba mieć na uwadze, że nie jest to hotel dla rodzin z dziećmi- brak animacji, mały plac zabaw, dużo schodów. Łatwo przemieścić się na plażę Agios Nikolaos (na zdjęciu przy ofercie)- ok. 15 km, kursuje codzinnie darmowy bus z przed pubu Avalon.
od miasteczk trzeba wdrapywać się do tych hoteli prawie 30 minut pod górę plaża leko 30 minut drogi
Autor nie dodał opinii tekstowej.
Na szczęście wynająłem auto i mialem co robić. W hotelu brak atrakcji dla dzieci i dla dorosłych. Plaża w Argasi tragiczna. Polecam plażę Dafne okolo 15 min. jazdy autem w stronę Wasilikos - piasek prawie jak w Sopocie (tylko kolor nie ten), plaża szeroka, kilka restauracji, gaj oliwny dla spragnionych cienia, leżaki gratis, dno piaszczyste i niezapomniane widoki na zatokę Laganos z dwoma urokliwymi wysepkami i największy atut tej plaży BRAK ANGOLI !!! Druga plaża którą polecam to Porto Vromi zachodnia strona wyspy, 50 min. jazdy autem, ale warto!!!!
Hotel jest położony na wzgórzu, więc jest spokojnie i z dala od zgiełku ulic. I oprócz jeszcze sprawnie działającej klimatyzacji to wszystkie jego atuty. Niestety również do plaży jest daleko, bo w Argassi, mimo zapewnień biura podróży, nie ma plaży. Najbliższa piaszczysta jest ok 5 km od miasta, np.: w Porto Zoro, gdzie można dojechać wynajętym samochodem za min 40 Euro za dobę lub taksówką za 14 Euro w jedną stronę. Za leżaki też trzeba zapłacić: 7 Euro za dwa parasol. Czystość nie jest najlepszą wizytówką hotelu: brudne naczynia i obrusy to standard. Pokoje niewielkie, pościel i ręczniki zmieniane za tipy. W naszej łazience nie mogliśmy się doprosić o naprawę spłuczki, dzięki czemu codziennie mieliśmy zalaną podłogę. Basen też ładnie wygląda tylko na zdjęciu, w niektórych miejscach można nawet zrobić sobie krzywdę o wystające niedoróbki. Animacje i wycieczki prowadzone przez znudzone rezydentki. Posiłki monotonne, na śniadania wiecznie żółty ser i mielonka. Tylko widoki piękne i niepowtarzalne.
Hotel Admiral & Captains Complex położony jest w odległości 400 metrów od morza, z tym, że w miejscowości Argassi nie ma plaży. Najbliższa plaża z piaskiem prawie takim jak na folderach sky-clubu znajduje się w odległości 5 km np. w Porto Zorro (plaże na folderach są przegięciem ze strony biura podróży), za którą trzeba zapłacić (2 leżaki i parasol - 7 euro za dzień) - można tam dojechać np. taxi za 14 euro w jedną stronę lub wynająć samochód za 40 euro za dobę. Hotel jest przeznaczony dla osób bardzo niewymagających, jedyną rzeczą działającą poprawnie w tym hotelu jest klimatyzacja. Pokoiki są bardzo małe, nam przez 7 dni pobytu lała się woda ze spłuczki po całej łazience, pomimo interwencji u rezydenta. W restauracji hotelu największą bolączką jest czystość naczyń, obusów i sztućców. Basen również pozostawia wiele do życzenia. Wg sky-club hotel ma 3,5 gwiazdki; wg mnie zasługuje na 2.
Autor nie dodał opinii tekstowej.
Hotel ma świetne połozenie z rewelacyjnym widokiem na morze i miasto Zakhyntos.Jest oddalony od plaży, zresztą bardzo waskiej.Sam hotel jest bardzo fajny godny polecenia a miejscowość Argassi z dużą ilością barów tawern sklepików i dyskotek.Jak ktoś potrzebuje dużo rozrywek polecam Laganos ok 4 km.
Pozdrawiam Ewa I Tomek