Atrakcyjna lokalizacja: ok. 100 m od centrum Tragaki, ok. 300 m od najbliższych sklepów, ok. 100 m od przystanku autobusowego.
Piękna, piaszczysta plaża w odległości ok. 350 m od hotelu.
Z myślą o najmłodszych: park wodny, program animacyjny, brodzik, plac zabaw, menu i krzesełka w restauracji.
Wysoki poziom obsługi hotelowej.
pokoje czyste ,bardzo ładne, klimatyzowane , codzienne sprzątane pokoje
-aquapark -park rozrywki -czyste pokoje -animacje zarówno dla dzieci jak i dorosłych
- jedzenie
Serdecznie polecam ten hotel, w zasadzie podobało mi się wszystko, począwszy od położenia hotelu, cicha spokojna okolica a jednocześnie wszędzie blisko, wyspa jest mała więc można ją objechać w 1-2 dni, do plaży bliziutko ale jest niewielka, można się przejść około 30 min do Tsilivi-plaża większa, ładniejsza lub zostać w hotelu i korzystać z basenów, których jest tu duuużo :-), pokoje czyste, codziennie sprzątane, przestronne, jedzenie pyszne, spory wybór, kelnerzy niezwykle mili, zagadują po Polsku, w hotelu ogólnie bardzo dużo Polaków, więc jeśli ktoś ma barierę językową to tu się odnajdzie bez problemu, praktycznie wszyscy rozumieją po polsku. Na największe uznanie zasługują pracownicy biura (animatorzy KONRAD i ZUZIA, rezydentka EMILKA, przewodnicy wycieczek Magda i Dawid) są niezwykle mili, pomocni i mega profesjonalni, naprawdę nigdy z żadnym innym biurem podróży nigdy nie czuliśmy się tak zaopiekowani na każdym kroku, począwszy od przywitania na lotnisku aż do odprowadzenia nas na lotnisko z powrotem.
1. ANIMACJE na najwyższym poziomie, dzięki Konradowi i Zuzi, to oni tworzą cudowny klimat tego miejsca, zawsze uśmiechnięci, pozytywni, nie ma nudy z nimi, 2. Rezydentka Emilka- wspaniała, przemiła i mega cierpliwa osoba, 3. Jedzenie bardzo dobre i urozmaicone 4. Baseny przy prawie każdym budynku
Drobne niuanse niewarte aby wymieniać
Super polecam dla rodzin z dziećmi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Witam. Byliśmy z 4 letnim dziecku od 25.09do 16.10. Pogoda bardzo fajna około 28 w nocy 21 stopni. Ogólne wrażenie wakacyjne na duży plus. Jedzenie bardzo różnorodne, świeże, dobrze doprawione. Pyszne zupy 2 razy dziennie, duzy wybór mies( wieprzowina, wołowina, kurczak, ryby, owoce morza-ośmiorniczki, mule, raz nawet małże). Pyszne warzywa, sałatki, desery i owoce. Obsługa sali, Pan Julian, barmani, Pani sprzątające-bardzo uprzejme. Snaidania z bogatym wyborem ale ciągle to samo. Podobnie przekąski w snak barze(skrzydełka, hotdog, frytki, sałatki-każdego dnia to samo), 4 rodzaje lodów. Obiekt bardzo zadbany, dużo zieleni, czysty! Nie było widać brudu, ale też nie wiadomo kiedy było sprzątane-pozna nocą, bardzo wczesnym rankiem. Pokoje sprzątane na życzenie, wymieniane ręczniki, pościel, uzupełniany papier. Bardzo szybko. Na aquaparku ratownicy 2 bądź 3. Nieopodal plaża, woda czysta, przejzysta-sporo ryb, kraby i ośmiorniczki. Obok plaży nad samym morzem pyszna tawerna prowadzona przez miła Greczynkę, jedzenie i kawy w świetnej cenie, leżaki i parasolki bezpaltne. Miła atmosfera, relaks, szum morza ewentualnie grecka muzyka w tle. Wakacje BARDZO UDANE zarówno dla Dorosłych jak u dla dziecka. Klub Grecos Delfinki i Opa - dno. Zero atkakcji, zachęcen, czy zaproszeń do aktywności. Każdego dnia mini disco-20 minut Pani poskacze i na tym koniec, dla dorosłych od 21 do 22 włączana muzyka. Animatorzy cały dzień siedzą w swojej kanciapie, albo na plazy, przechadzaja się tylko do baru z celu uzupełnienia płynów w bidonach. Najgorsze animacje jakie widziałam-bo żadne. To pogoda nie odpowiada, to mało dzieci, to covid, Panowie sami wyciągi stół do tenisa i grali, podobnie rzutki. Animacje tylko na tablicy ogłoszeń! Poza tym sam hotel oceniam bardzo wysoko. Ludzie zaangażowani życzliwi uśmiechnięci. Mile wrażenie i wspomnienia na długo.
Czystość, życzliwość, posiłki, położenie
Niewygodne poduszki. De facto brak animacji dla dzieci i dorosłych.
Jedzenie: Mieliśmy jak każdy z Grecosa wykupioną opcję all inclusive, niestety jedzenie jest poniżej jakiejkolwiek krytyki. Na śniadanie codziennie te same rzeczy: jajko sadzone, parówki strzelające w zębach, jajecznica z proszku, omlet z proszku o konsystencji galaretki, jeden rodzaj bułek, ser żółty najpodlejszej jakości, to samo szynka. Na life cookingu małe naleśniki, polewane czekoladą lub dżemem, co z tego całego syfu najbardziej się dało zjeść. Na obiad makaron spaghetti z parówkami ze śniadania, ryż z cebulą, gotowana fasolka, mięso nienadające się do spożycia i ryba. Kolacja adekwatnie do polityki hotelu za każdym razem jakiś shit. W barze z przekąsami zimne bułki lub frytki... Dodatkowo frytki na obiad i kolację... Wyciągając wnioski, szef kuchni wychodzi z założenia, że Polacy zjedzą wszystko. Na sali można było usłyszeć słowa krytyki gości więc to napewno nie tylko moje zdanie. Jesteśmy w Grecji, a nie było ANI RAZU PRZEZ 7 DNI oliwek, oliwy, fety, hallumi, greckiego chlebka, nie wspominając o souvlaki czy gotowej picie. Raz poprosiałam o oliwki do kolacji to każdy z obslugi był zdziwony co ja chce i rozmawiali między sobą po grecku, oczywiście nie dostałam. Strój na kolację ma być \\\"elegancki\\\", do takich posiłków? SERIO?! Byłam kilkakrotnie na Greckich wyspach w różnych hotelach i pierwszy raz się spotkałam z takim dramatem. Oczywiście musieliśmy się stołować knajpkach po za hotelem, żeby nie chodzić głodnym. Hotel: Pokoje nowe, design ładny, prosty, schludny. Mieliśmy pokój z basenem, którego nikt przez tydzień czasu nie sprzątał, miał być dostępny dla osób z parteru, a korzystali z niego wszyscy. Z kratek odpływowych i ubikacji bardzo brzydki zapach kanalizacji. Sprzątanie miało być co 3 dni ponieważ byliśmy w Covid Time. Przylecieliśmy w niedziele, sprzątanie było w środę, pożniej powinno być w sobotę ale sobie olali. Dzwoniłam któregoś dnia rano o wymianę ręczników to po 2 (!) interwencji w recepcji wreszcie wymienili o 21. Przez cały pobyt BRAK środków do higieny w pokoju!!! Ani midełka, ani szamponu, ani żelu pod prysznic, nie wspominając już o produktach do dezynfekcji. Okolica: Hotel oddalony od miasteczka ok 3km, z łatwością można się dostać spacerkiem ok 30min. Do stolicy taksówka 15Euro. Plaża: Malusienieńka, zanieczyszczona kamienista i w dodatku zniszczona. Spacerem ok. 3min od hotelu. Animacje: Nie mamy dzieci, ale codzienne te same animacje, z tymi samymi niemieckimi piosenkami... Można zwariować, zero urozmaicenia. Obsługa: Zarówno rezydencji jak i animatorzy z Grecosa bardzo mili! Widać, że nikt ich tam na siłe nie trzyma. Co do Greków - też mili, uśmiechnięci, dało się dogadać po angielsku, znają też trochę słów po polsku. Jedyne zastrzeżenia mam do Pań z recepcji - to jakaś porażka, jedna szczupła krótko ścięta blondynka w okularach, druga grubsza w czarnych, dłuższych włosach. Niemiłe oraz wywijające oczami na jakąkolwiek prośbę. Wi-fi płatne 15euro/7dni za urządanie, w recepcji darmowe ale szybkość daje wiele do rzeczenia. Podatek za tydzień czasu w 4* hotelu 21Euro - gdyby to faktycznie było 4* to nie ma problemu, ale za to co było to dałabym max. 2*
Ze względu na to, że mieliśmy prywatny basen oddzielony barierkami (jedyny taki)w budynku na samym końcu wakacje uznaje za udane, mimo ze zdecydowanie więcej czasu spędzaliśmy poza hotelem. Generalnie infrastruktura robi wrażenie, znajdziemy tam zadbane budynki i wiele basenów ogólnodostępnych. Wnętrze pokoju typowo hotelowe ale nie mogę narzekać, pomimo dużych pryszniców typu walk in niestety Po prysznicu podłoga w łazience cała mokra. Ogromne wrażenie zrobił na mnie basen oddzielony barierkami na który wejście jest tylko z około 7 pokojów, z czego de facto 3 były wolne. Pomiędzy pokojem a basenem malutki taras ale wystarczający dla pary. Hotel położony wśród gajów oliwnych , sama miejscowość nie ma nic do zaoferowania oprócz dwóch sklepów i dwóch wypożyczalni pojazdów a przy samej plazy kilka leżaków i kilka tawern (3-4) z czego dwie funkcjonowały. Plaża kamienista i bardzo wąska ale po przejściu kilku metrów w głąb morza jest już piach. Wracając do samego hotelu nie kupilibysmy ponownie tam pobytu, otwierając drzwi zerwaliśmy naklejkę ?zdezynfekowane? a wchodząc do łazienki niestety mieliśmy wątpliwości.. deska od toalety brudna (zeschnięte żółte plamy) umywalkowa brudna, przy oknie zdechłe robaki i pełno pajęczyn.. sprawa oczywiście zgłoszona na recepcji ale koniec końców sama to umylam antybakteryjnymi chusteczkami które zabrałam z Polski, nie mniej jednak niesmak pozostał. Panie sprzątające przyszły kolejnego dnia na gotowe :) niestety kolejne sprzątanie zostało również wymuszone na recepcji oraz zmiana ręczników i wyniesienie śmieci (zdaniem sąsiadów ich pokój był sprzątany bez próśb na recepcji, ale nasz został pominięty) Papier toaletowy który został nam doniesiony był brudny. Posiłki bardzo bardzo słabe, codziennie to samo a na kolacje resztki ze śniadania oraz obiadu, największym plusem był świeży arbuz ale nic pozatym nam nie smakowało, gdy po raz pierwszy zdecydowałam się na deser znalazłam w nim włosa - kierownik stołówki powiedzial, ze bardzo przeprasza ale ze wiesz jak jest, i chyba z obsługi stołówki tylko on rozmawia po angielsku :) obsluga przemęczona, nie doszliśmy do końca stołów z jedzeniem i już się żegnali( ponieważ to oni nakładali jedzenie). Natomiast barmani bardzo uprzejmi i faktycznie lali tyle ile się poprosiło, najlepsza opcja jednak było kupić sobie dowolny alkohol w sklepie ponieważ to co było dostępne niestety nie zachwycało jakością i Snack bar bez rewelacji, resztki ze śniadania a potem coś na ciepło ale nie miałam ochoty próbować. Animacje każdego dnia takie same wieczorem dla dzieci, brak greckiego wieczoru - więcej się nie wypowiem ponieważ nie uczestniczyłam a te same piosenki codziennie dla dzieci było słychać z pokoju. Ze względu, ze bardzo często wynajmowaliśmy pojazd żeby pojeździć po plażach na wyspie chodziliśmy na śniadanie o 7:00 i wtedy już w drodze na stołówkę widzieliśmy pozajmowane ręcznikami leżaki na ?publicznych? basenach. Obsługa na recepcji w zależności jak się trafi, raz miło a raz z łaska. Obok hotelu jest przystanek z którego niestety nic nie jeździło, podobno w hotelu jest możliwość wypożyczenia rowerów natomiast sam rezydent nie umiał nic więcej o tym powiedzieć. Hotel polecam dla niewymagających albo osób które chętnie odwiedza tawerny. Ogromnie zawiodłam się tym, ze po zameldowaniu w pokoju nie było nawet butelki z woda wiec po odstawieniu bagaży trzeba było odrazu iść do sklepu po wodę i kubek którego tez zabrakło, a będąc już przy kubkach niestety na stołówce jedzenie wydawane na brudnych naczyniach. Kilkukrotnie pracownik nalewal mi wody na herbatę bo za każdym razem dostawałam brudna filiżankę a szklanka w której otrzymałam ?cole? miała na sobie ślady szminki. Aguapark dla dzieciaków, ale za każdym razem wszystkie lezaki pozajmowane, dodatkowo brak miejsca do posiedzenia wieczorem przy barach wiec woleliśmy posiedzieć na tarasie. Oceniam 5/10 ze względu na dostęp do basenu, w przypadku gdybyśmy nie mieli takiej możliwości myśle, ze ocena była by zdecydowanie niższa. Hotel typowo Polaków, mało turystów z innych krajów.
Infrastruktura Prywatny basen Pokój
Posiłki Lokalizacja Plaża Animacje Bary Brak wody w pokoju
9.35 stanęliśmy w kolejce na śniadanie, 10.45 wysiedliśmy do skromnego śniadania, w kolejce staliśmy oboje z mężem, jedno po jedzenie drugie po napoje. Cyrk na kółkach. Półtorej godziny stracone na jeden posiłek. Z obiadów i kolacji już zrezygnowaliśmy! Stołowalismy się u Greków. Takie all inclusive ! Nie jest to wina covid 19 absolutnie, a braku ludzi do pracy. Kucharze nie nadażali po 3/4 pieców, kuchenek nieczynne. Śniadanie skończyło się wielką awanturą jednej z turystę, która stojąc ponad godzinę w kolejce nie otrzymała jedzenia bo brakło! Myślę, że wkrótce posypie się reszta nwgatywnych komentarzy. Najgorsze wakacje w zyciu, byliśmy tolerancyjni dopóki myśleliśmy że to wina covid 19, później zorientowalismy się że to wina braku ludzi do pracy i stąd komentarz by ostrzec innych!
Po takich wrażeniach zalet brak
Hotel dramat!
Wakacje oceniamy bardzo dobrze. Czyste pokoje sprzątane codziennie (aczkolwiek jak sąsiad rozmawiał głośniej to było wszystko słychać), miła obsługa, blisko plaży, ale w terminie w którym byliśmy była jeszcze zimna woda, więc pozostało nam tylko siedzenie na plaży. Niestety jedzenie jak dla mnie było średnie. Nie można odmówić różnorodności, bo naprawdę było wszystkiego bardzo dużo, ale większość skąpana w tłuszczu, że po dwóch dniach takiego jedzenia nie miało się ochoty na więcej. Trochę niedoprawione, ale wszystko jest kwestią gustu. Plus za market przy recepcji. Niestety dzień wcześniej odwołano nam jedną z wycieczek fakultatywnych, ponieważ prognozowano opady deszczu, a jak się rano okazało pogoda tego dnia była piękna. Generalnie wypad udany.
czyste pokoje, blisko lotniska, spokojna okolica
średnie jedzenie
Super hotel! Wakacje były bardzo udane. Animacje świetne, plaża niedaleko. Jedyny minus za brak mussaki przez tydzień. Posiłki bardzo badzo smaczne! Polecam pokoje z współdzielonym basenem!
aquapark, animacje, jedzenie, drinki
plaza 300m od hotelu
Nasz urlop w hotelu Paradisie oceniamy na 6 ze względu na jedzenie to chyba psuło wszystko nie chciało się niczego jeść i przez cały tydzień było to samo jak bym tam została dłużej niż tydzień to bym sie chyba ................. tym jedzeniem.Wszystko wyglądało nie apetycznie i jeśli byś się spóźniła 5min na śniadanie to już nic nie dostaniesz bo wszystko było pozbierane.Ale jeśli chodzi o pokoje to oceniam je na 10 do niczego nie można się przyczepić.Lokalizacja hotelu średnia ponieważ nic obok niego nie ma tylko mała brzydka plaża i chyba ze cztery restauracje.Ale 4km od hotelu fajna miejscowość w której coś się dzieje.
Super pokoje ,bardzo miła obsługa
Straszne jedzenie i zbyt mała stołówka.
Hotel jest nowy i całkiem ładny. Ciekawym rozwiązaniem jest podział obiektu na wiele małych budynków, przy czym każdy z nich posiada przylegający basen. Dzięki temu pomimo bardzo dużej liczby dzieci, możliwe jest znalezienie spokojnego miejsca (niestety z daleka od barów). Zaletą hotelu jest też dostęp do aquaparku zlokalizowanego na terenie obiektu. Ogólnie nie ma tragedii, ale jedzenie mogłoby być bardziej różnorodne. Mam wrażenie, że codziennie było serwowane to samo, a w kolacji znajdowały się produkty, które nie zeszły na śniadanie. Jakość używanych produktów była słaba.
Dużo animacji Wiele zajęć dla dzieci Mini aquapark w cenie Częste sprzątanie pokoju Miła obsługa
Monotonne posiłki Brak prądu przy złej pogodzie Brak WiFi w cenie Brak sejfu w cenie Małe drinki Niska jakość produktów z jakich przygotowywane są posiłki Kiepskie napoje (zamienniki soków, coli itd) Niedobra kawa Nadgorliwe sprzątanie w trakcie posiłku (przy końcu pory obiadowej) Nieciekawe występy artystów
Hotel nowy i bardzo czysty, jedzenia mnóstwo. Dodatkowo przekąski lody,pizza, makarony. Wszystko bardzo smaczne. Bardzo dużo Polaków zarówno w hotelu jak i na wyspie. Plaża kamienista , ogólnie lokalizacja bardzo słaba. Ale do większego miasta jest 3,5km(my chodziliśmy na piechotę) a do Zakhyntos 7km . Można pojechać taxi 15 euro w jedną stronę. Polecam dla rodzin z dziećmi ze względu Aquapark . Ogólnie pobyt super . Trafiliśmy na wyjątkowo wesołe towarzystwo.
Nowy ,bardzo ładne apartamenty, jedzenie pyszne , świetne animatorki Kinga, Klaudia, Maja . Baseny. Polecam wypożyczyć quada lub auto . Objechaliśmy całą wyspę. Przepiękna.
Lokalizacja , plaża słaba,ale można wypożyczyć leżaki , za dużo dzieci ????ale to oczywiście nie wina hotelu.
Rozczarowała mnie plaża ,miała być piaszczysta , bardzo wąska i potrzebne buty ochronne, tyle kamieni. Okolica średnia ,a nawet poniżej. Polecam dla rodzin z dziećmi i osób starszych .
czysto i pachnie nowością , to tyle.
przy braku pogody nie ma gdzie posiedzieć ,
Hotel jest przeznaczony przede wszystkim dla rodzin z dziećmi, nie polecam dla par. W hotelu jest większość Polaków i część Anglików. Animatorki są Polkami,bardzo się starają.
Nowy hotel, bardzo ładne pokoje. Pyszne jedzenie.Pomocna obsługa.
Brak lobby,w razie niepogody nie ma gdzie się podziać. \\\"cisza nocna\\\" o 23 (brak muzyki, zamknięty bar).W obiekcie jest tylko jeden bar, alkohole są podawane w jednorazowych kubkach.Jest mnóstwo dzieci.Brak plaży przy hotelu.Brak serwisu sprzątającego przy basenach.Słabe animacje.
SUPER!!! Wszystko na prawdę super. Lokalizacja - spokojnie z dala od zgiełku, obok restauracje, plaża, przystanek autobusowy przed hotelem, sklep za rogiem. Wyżywienie - zaspokoi każdego Pokoje - extra, opcja z basenem powala z nóg, apartamenty na parterze mają otwieraną barierkę przez którą można od razu wejść do wody. Prawie prywatny basen. Personel - zazdroszczę im pogody ducha. Przemili. Godny polecania dla każdego, ale przede wszystkim dla rodzin z dziećmi. Super animacje, plac zabaw i park wodny dla najmłodszych. WARTO
nowy, bardzo ładny, w zacisznej lokalizacji z pięknymi widokami
na szybko oddawany do użytku, małe \"niedoróbki\" w niczym nie przeszkadzają