Caretta Sea View

Bywałem w różnych miejscach na świecie, lepszych, gorszych, nigdy nie pisałem opinii o hotelach. Tym razem z uwagi na spore rozczarowanie zdecydowałem się podzielić moja opinia. Jest to zdecydowanie najsłabszy hotel w jakim byłem, hotel nadaje się maksymalnie na 3 gwiazdki, szczerze odradzam klientom przyzwyczajonym do w miarę przyzwoitego standardu, zwłaszcza biorąc pod uwagę jakośc do ceny jest to zdecydowanie najgorszy wybór jakiego dokonałem. Były to moje pierwsze i ostatnie wakacje z Grecos, gdyż opis hotelu podany przez tego organizatora nijak ma się do rzeczywistosci.

Byłam z rodziną 11 dni na wczasach z Grecosa. Trzeci raz na Zakynthos. Ten hotel wypadł najsłabiej. Jego atut to położenie, blisko plaży trochę jak nad Bałtykiem, przejście przez wydmy.Hotel daje sobie 4 gwiazdki, a dla mnie to pensjonat. Drzwi główne wejściowe,ciężkie trzeba ręcznie otwierać , brak drzwi automatycznych.cPrzez te drzwi główne wchodzi się od razu do jadalni i przez nią się przechodzi w dalsze części hotelu. Biorąc pod uwagę wymagany strój formalny do posiłków , jest to uciążliwe gdy podczas pobytu na jadalni, pomiędzy stolikami przepychają się plażowicze w strojach ociekających wodą i dmuchanymi krokodylami pod pachą. Jadalnia to również przejście jak i poczekalnia z kącikiem Wifi. Jedzenie bardzo skromne , mały wybór i naprawdę mało apetyczne. Mały wybór produktów typowo greckich. W pokojach brak Wifi jak na hotel 4 gwiazdkowy. Codziennie wieczorem jak i wcześnie rano trzeba było wdychać dym papierosowy , a będąc z dzieckiem było to dość uciążliwe. Balkony ze sobą połączone odgrodzone tylko niską ścianką więc każdy sobie mógł zaglądać, no i dym papierosowy wpadał zarówno świtem jak i późnym wieczorem wiec o spaniu przy otwartym balkonie nie było mowy. Plusem była możliwość bezpłatnego korzystania z Aquaparku Caretta Beach Resort Waterpark, gdzie dowoził bus hotelowy. Mały basen , na zdjęciu wygląda bardzo efektownie, ale niejak sie ma do rzeczywistości. Cena 14 tys. za 2 tygodnie to jest nieporozumienie.

Grecja to piękny kraj, od 5 lat staram się spędzać tam każdy letni urlop. W hotelu Caretta Sea View wypoczywałam wraz z rodziną w lipcu 2016 roku i muszę przyznać, że był to mój najbardziej nieudany urlop od tych kilku lat (i niestety również najdroższy). Żeby nie być gołosłownym konkrety: Zalety hotelu:, cichy, blisko plaży, miła obsługa, czyste pokoje Wady: jedzenie, jedzenie i jeszcze raz jedzenie, moim zdaniem posiłki monotonne, mało urozmajcone i przede wszystkim niesmaczne (głównie potrawy mięsne), jak na opcje all inc. zbyt mały wybór potraw, owoców, ciast. Dodatkowo w przedostatnim dniu pobytu wraz z synem ulegliśmy zatruciu pokarmowemu, którego konsekwencje odczuwaliśmy w ostatnim dniu pobytu (przymusowe leżenie), w podróży i jeszcze przez kilka dni po powrocie do kraju. Podsumowując: za cenę jaką życzy sobie za ten pobyt Grecos spodziewałam zdecydowanie lepszego standardu. Nie wiem czy jeszcze kiedykolwiek zdecyduję się spędzać urlop z tym biurem. Na pewno nie w tym hotelu.

W hotelu gościliśmy w czerwcu 2016 roku, hotel czysty i bardzo kameralny, świetna i miła obsługa, Pani z recepcji bardzo pomocna praktycznie pomagała nam w każdym problemie. W hotelu rozmawia się raczej po angielsku słabo po polsku. Potrawy opisane w języku polskim na ekranach telewizorów też gości TVP info. Hotel idealny dla rodzin ceniących spokój i z dziećmi. Plaża czysta dbają o nią właściciele leżaków 8 euro za dzień za dwa leżaki. Zaleta morza - jest czyste i ma piaszczyste dno i długo długo płytko, wada brakuje prysznica żeby opłukać się po kąpieli w morzu. Polecam gorąco zwiedzanie wyspy a dla lubiących piaszczyste plaże polecam bananową plażę.

Nasze Wielkie Greckie Wakacje spędziliśmy w hotelu Caretta Sea View w terminie od 7 do 17 czerwca 2016. Wyspa jest przepiękna i urocza. Jeżeli chodzi o hotel to ogólnie jesteśmy bardzo zadowoleni. Polecam go w szczególności rodzinom z małymi dziećmi. Hotel mały, kameralny i spokojny. Obsługa przemiła. Pokoje dosyć małe, sprzątane codziennie oprócz środy. Ręczniki wymieniane co drugi dzień, pościel zmieniana średnio co 3 dni. Nasza rezydentka Marlena - wspaniała osoba, w razie potrzeby służy pomocą. Wykupiliśmy 2 wycieczki u Marleny a trzecią dostaliśmy gratis :-) Zatoka Wraku - raj na ziemi, natomiast nie polecam wycieczki \"spotkanie z żółwiami Caretta Caretta\". Żółwie widzieliśmy 2, wynurzyły głowę na 2 sekundy, nawet nie zdążyłam zrobić zdjęcia. Statki i łodzie , które podpływają straszą te żółwie. Lepiej wypożyczyć rowerek wodny (10 euro za godzinę) i samemu wyruszyć na spotkanie z żółwiami. Przewodnicy z Grecosa, którzy towarzyszyli nam podczas wycieczek - wspaniałe osoby. Gizela wspaniale opowiada o Grecji, aż miło było posłuchać, z kolei Rafał bardzo pomocny i uczynny. Największym minusem (właściwie jedynym) było jedzenie. Mały wybór, średnio smaczne i na okrągło to samo. Bardzo mały wybór owoców (tylko jabłka, pomarańcze i arbuzy). Potrawy w większości w sosie pomidorowym. Za to kawa, ciasta i drinki przepyszne ;-) Wielką zaletą jest możliwość korzystania z aquaparku ale po powrocie stamtąd docenia się spokój i ciszę hotelu Caretta Sea View. Plaża przy hotelu brudna i brzydka, dalej jest ładniejsza. Mnóstwo ślicznych muszelek. Samoloty, które latają bardzo nisko w ogóle nie przeszkadzają, wręcz przeciwnie są atrakcją nie tylko dla najmłodszych. Kolejną atrakcją (może mniej przyjemną) są jaszczurki , które chodzą wieczorami po ścianach i sufitach balkonów, ale nie ma obawy do pokoju nie wchodzą :-) No i ostatnia kwestia dotyczy organizatora wczasów czyli Grecosa. Grecos spisał się na medal, zadbali dosłownie o wszystko od momentu przylotu do wylotu.

od2 854 zł za osobę

Nazwa  Caretta Sea View
Miejsce  Grecja / Zakynthos / Kalamaki
Udogodnienia  basen odkryty, na terenie hotelu instytut SPA, dostęp do internetu, darmowe wifi, parking

Piaszczysta plaża oddalona o ok. 70 m od hotelu.

Atrakcyjne położenie: ok. 400 m od centrum Kalamaki, ok. 2,5 km od Laganas, ok. 4,5 km od miasta Zakynthos.

Krótki transfer z lotniska (port lotniczy tylko 3,5 km od hotelu).

Słynna plaża Navagio z wrakiem statku otoczona klifami

5.2
5.5

Wyświetlono 118 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
2.0
Ken

Pobyt - Sierpień 2016

Zalety

Bliskość plazy

Wady

Brudna plaża, fatalny basen, kiepskie jedzenie, brak osobnej sali restauracyjnej (restauracja połaczona z recepcja), brak strefy wellnes o której zapewniał organiza

2.6

Pobyt - Lipiec 2016

Zalety

Położenie blisko od plaży, widok z okna

Wady

Jadalnia, wyżywienie, zapach tytoniu w pokoju

Lucyna

Pobyt - Lipiec 2016

Iwona

Pobyt - Czerwiec 2016

Zalety

Cicha i spokojna okolica , świetna obsługa, bardzo dobre posiłki, bliskość do plaży.

Kamila

Pobyt - Czerwiec 2016

Zalety

Cichy, spokojny, blisko plaża, przemiła obsługa

Wady

Jedzenie

Olga

Pobyt - Czerwiec 2016

Hotel położony jest w okolicy spokojnej na pewno dla ludzi którzy lubią sie odizolować i wypoczywać :) do miasteczka laganas jest około 3,5 km i lepiej zaopatrzyć sie w jakiś rower,skuter,quad lub samochód ponieważ jest to korzystniejsze niz jazda taksówka :-),także do samej stolicy:) ,do miasta kalamaki także trzeba troche iśc,jednak hotel przez to ze jest mały jest bardzo przytulny. A co do informacji poza hotelem,jest to dosyć turystyczna wyspa lecz bardzo polecam aktywny wypoczynek,warto zwiedzić północną cześć wyspy jak i południowa,widoki są przepiękne,niezapomniane a nawet lepsze niz na zdjęciach! Polecam!

Zalety

hotel kameralny,cichy,zdecydowanie dla osób ceniących sobie spokój,bardzo miła obsługa,która zawsze służy pomocą,recepcjonistka wita gości mówiąc ,,dzien dobry",a także nazwy potraw widnieją w języku polskim,dosyć elastycznie dopasowane godziny wydawania posiłków,możliwość korzystania z infrastruktury innych hoteli z linii caretta( świetny aquapark),pokoje czyste

Wady

Hotelowy minibus który przewozi gości do caretta beach przyjeżdża +/- 5,10 minut w stosunku do rozpiski hotelowej,trzeba także machać aby zauważył,brudna i wąska plaża,w większości zajęta przez innych turystów,małe pokoje,widok na morze słaby,większość przesłaniają krzewy rosnące przed hotelem,okolica hotelu słaba,raczej nie zadbana,nie ma gdzie umyć nóg po plaży,istniejący lecz nie dokończony brodzik wlasnie do tego celu

rafis

Pobyt - Maj 2016

Hotel usytuowany przy samym morzu, do plaży około 100 m. Możliwość przejścia plażą do miasta sąsiedniego, tj. Laganasa. Bardzo miła obsługa, która dba o najmniejszy szczegół. Hotel kameralny na około 70 gości. Ogólnie pobyt oceniam dobrze. Hotel godny polecenia przed sezonem, gdyż w sezonie jego cena jest za wysoka.

Zalety

Lokalizacja, hotel usytuowany tuż przy samym morzu.

Wady

Małe pokoje, brak dodatkowych szafek.

Basia

Pobyt - Maj 2016

W hotelu spędziliśmy tydzień w maju2016. W pokojach mega czysto - codziennie sprzątane. Obsługa rewwelacja w szczególności obsługa baru . Nasze dziecko rozkochało się w Johnie :) Jeśli chodzi o obsługę zabrakło mi \"dopieszczenia\" gości. Chodzi dok ładnie o to, iż w pierwszym dniu byliśmy przed 14 a obiad wydawany jest do 13:30. Nikt z obsługi nie pomyslał żeby przedłuzyć wydawanie obiadu o 30 minut. Tak samo w dniu wylotu - wyjeżdzaliśmy o 5 rano miłym gestem byłoby, aby każdy dostał chociaż kanapeczkę na drogę. Wracając do pozytywnych rzeczy - każdy pokój ma widok na morze- genialna sprawa:) Spacerkiem nad morze 2 minuty. Co fajne hotelik mały kameralny. Przyjeżdżają do niego starsze osoby jak i młodsze z rodzinami. Oczywiście wszyscy Polacy - czy to plus czy minus to każdego indywidualna ocena :) W opiniach wcześniejszych widziałam że jako negatyw było wpisane mały pokój plus brak brodzika w łazience. Pokój mały, ale spokojnie w 3 się zmieściliśmy. A jeśli chodzi o brodzik to w naszym był :) Ja z całego serca POLECAM :)

Zalety

- bliskość morza - kameralny hotelik ardzo rodzinna atmosfera - super obsługa - cisza i spokój

Wady

- plaża przy samym hotelu brudna - trafiliśmy na moment po sztormie i niestety troszkę odbiega od oczekiwanego standardu. Wystarczy przejśc 400 m i już jest czysto

Anna Malinowska

Pobyt - Październik 2015

Hotel jest na pewno świetnie położony, blisko plaży, centrum miejscowości Kalamaki i lotniska. Idealne miejsce dla osób ceniących sobie spokój, można się tam w pełni zrelaksować, wyciszyć, odpocząć od miejskiego zgiełku i codzienności. Dobre, smaczne posiłki i miła i pozytywnie nastawiona do ludzi obsługa hotelowa. Hotel jest zdecydowanie godny polecenia.

Zalety

-piękne i przestronne pokoje -cisza i spokój

Ewelina

Pobyt - Wrzesień 2015

Hotel zdecydowanie godny polecenia dla osób ceniących ciszę i spokój. Bardzo blisko lotniska - z hotelu można obserwować lądujące lub startujące samoloty,. Ale najlepiej pójść na plażę i wtedy można stanąć pod lądującym samolotem a to robi niesamowite wrażenie :) Blisko plaży (ok.100m). Plaża dość wąska, piaszczysta (szary piasek), morze bardzo płytkie więc idealne dla dzieci. Leżaki i parasole płatne - 7Euro 2leżaki+parasol/dzień. Polecam spacery do plaży nad ranem lub po zachodzie słońca - przy odrobinie szczęścia można zobaczyć wykluwające się żółwie (o ile nie zostanie się przegonionym przez wolontariusza). Sam w sobie hotel zasługuje na 3*. Obsługa bardzo miła i pomocna. Obie Panie recepcjonistki bardzo sympatyczne, barman również. Wifi w lobby ale bardzo słabe. Posiłki dość smaczne, choć wybór niewielki. Ale jeśli chce się większego menu, zawsze można jechać na kolację do Caretta Beach (tylko trzeba liczyć się z tłumem ludzi i ogromnym hałasem). Śniadania monotonne - codziennie to samo, ale też smaczne i świeże. Przekąski w barze nad basenem całkiem niezłe i(2 rodzaje menu - codziennie zmiana). Alkohole lokalne w opcji all całkiem niezłe, nie-lokalne czasami pan barman polewał jak akurat nie było szefa :) Napoje bezalkoholowe nalewane z dystrybutorów (niestety widać, że rozcieńczane wodą :/). Pokoje dość małe, ale przecież nie jedzie się na wakacje, żeby siedzieć w pokoju. Minusem jest malutka łazienka w której brak jest brodzika. Po wzięciu prysznica woda jest w całej łazience :( Pokoje sprzątane codziennie (oprócz środy), ręczniki wymieniane co 2 dzień, pościel raz na pobyt. Hotel blisko centrum Kalamaki - ok.300m, spacerkiem 10min. Polecam zjeść jakiś posiłek tradycyjnie grecki w jednej z lokalnych tawern. Na głównej ulicy mnóstwo tawern/sklepów/marketów. Wycieczki koniecznie z biura podroży w miasteczku - tańsze o 10-15Euro niż w Grecosie.

Zalety

Bliskość plaży, spokój i cisza, bardzo miła obsługa

Wady

Brak brodzika pod prysznicem (woda potrafiła wypłynąć z łazienki)

Pobyt - Sierpień 2015

ok !!! spokojny hotelik super atmosfera fajna ekipa hotelowa !!! :)

Zalety

spokój+lokalizacja+obsługa

Wady

zamykanie drzwi od pokojów w godzinach porannych jak i nocnych.ok

Iwona

Pobyt - Sierpień 2015

Moj pobyt przypadl na 14-21 sierpnia 2015. Hotel blisko morza, plazy, pokoje sprzatane co drugi dzien, reczniki, posciel wymieniane codziennie. Przesympatyczna obsluga, zarowno pani Hiara i pan Hassan w recepcji, kelnerka Natasha, pani Dina czuwajaca nad porzadkiem podczas posilkow, kucharze i oczywiscie barman Dimitri, wszyscy pogodni, usmiechnieci, zyczliwi. Posilki smaczne, roznorodne, nikt na pewno nie chodzil glodny, nakladal sobie co chcial i ile chcial. Nie trzeba chodzic do Careta Beach, by zjesc lepiej. W pokojach suszarka, lodowka, czajnik elektryczny, sejf, telewizor - jest miedzy innyi program w jezyku polskim . Z hotelu widok na plaze, morze, gory. Latajace czesto samoloty w ogole nie przeszkadzaja, ani nie zaklocaja pobytu, wrecz sa atrakcją , gdy leca tak nisko nad morzem, plazą. Na plazy gniazda zolwi Careta Careta- mialam to szczescie z corka zobaczyc male zolwiki raz o 7 ej rano. Inni goscie widzieli czesciej, nie tylko rano, bo o 20 ej takze. Plaze po 20 ej, czasem 21 ej trzeba opuscic, wtedy to dyzury zaczynaja pelnic na niej wolontariusze pilnujacy gniazd, sprawdzajacy czy nie wykluwaja sie zolwie. Dyzur wolontariuszy trwa do okolo 7ej rano. W hotelu goscmi sa sami Polacy. Zasieg wifi jest w lobby, na schodach prowadzacych na pierwsze pietro i przy stolikach przed basenem. Taxi do Zakythos kosztuje 10 euro. Taxi zamawia recepcjonistka. W Careta Beach jest aqua park dla malych dzieci doroslych. Strasznie glosno tam, i mozna docenic spokoj jaki jest w Careta Sea View. Barman pracuje na pelnych obrotach. Lody naklada sie samemu. Kto nie moze doczekac sie posilku, moze poprosic go o frytki, kanapki, czy inne przekaski. Polecam wycieczke do Blekitnych Jaskin i kapiel w blekitnych wodach. Zatoka Wraku moze troche przereklamowana. Z biura Grecos na wycieczki jezdzi miedzy innymi przewodniczka pani Gizela, ktora od 6 lat mieszka na wyspie, skonczyla w Grecji filologie grecka, bardzo ciekawie opowiada o miejscach, ktore sie z nia zwiedza.

Zalety

hotel kameralny, spokojny, mozna sie zrelaksowac, goscie to tylko Polacy, w czasie mojego i corki pobytu sympatyczni ludzie, do morza rzeczywiscie 70 metrow, jedzenie smaczne i jesli ktos pisze opinie, ze maly wybor czy monotonne to jest to nieprawda.

Piotr i Justyna

Pobyt - Sierpień 2015

Polecamy ten hotel, byliśmy z żoną na podróży poślubnej i jesteśmy w 100% zadowoleni.

Zalety

Kameralny, codzienne sprzątanie, bardzo blisko plaży , obsługa, bar, basen, smaczne jedzenie, all inc. od wejścia do wyjścia z hotelu (przed zameldowanie i po wymeldowaniu).

Piotr i Ewelina

Pobyt - Lipiec 2015

Hotel odnowiony, wnętrza wyglądają bardzo schludnie, czyste. Położenie faktycznie ok. 70m od plaży, widok z balkonu na morze i góry. Cisza i spokój. Personel bardzo miły i uśmiechnięty. Sprzątanie i wymiana ręczników codziennie. Z basenu nie korzystaliśmy, z wycieczek fakultatywnych także. Korzystniejsze rozwiązanie to wynajem samochodu na własną rękę i ewentualnie biletów na łódki. Można wtedy lepiej wykorzystać czas i zobaczyć wiele ciekawych miejsc. Stosunek jakości do ceny jak najbardziej korzystny. Polecamy! PS. Darmowe WIFI tylko w lobby, aczkolwiek dla mnie był to plus, ponieważ ograniczyło mi to kontakt z pracą i pozwoliło lepiej wypocząć.

Zalety

Położenie blisko morza i jednocześnie blisko centrum Kalamaki, odnowione wnętrza pomieszczeń, widok z balkonu, bardzo miła obsługa, jedzenie (przynajmniej śniadania i kolacje, bo obiadów nie jadłem)

Wady

Godziny podawania obiadów (nie opłacało się wracać z wycieczek/plaży), umywalki w łazienkach nie sprzyjające utrzymaniu czystości

Mania

Pobyt - Czerwiec 2015

Polecam ten obiekt wszystkim ceniącym spokój. Hotel nastawiony na polskich turystów, bardzo miła obsługa. Jedzenie smaczne i według mnie urozmaicone. Nie rozumiem opinii co do monotonnego jedzenia, ale z tego co widziałam jest sporo osób, które muszą dosłownie spróbować wszystkie potrawy jakie zostały zaserwowane na każdy z posiłków, nie ważne, że podczas jednego posiłku jest np. baranina, kurczak i ryba, jedzą wszystko :) Znalazłam w opiniach kilka kwestii, które mnie zaniepokoiły przed wyjazdem, ale miło się rozczarowałam. Nasz pokój był sprzątany każdego dnia, restauracja faktycznie mała i połączona z lobby, ale wejście do pokoi jest także od drugiej strony, więc osoby wychodzące z basenu czy wracające z plaży nie muszą przechodzić obok osób jedzących, kwestia wychowania. Jeżeli chodzi o lotnisko, faktycznie blisko położone, ale nie było to w żaden sposób uciążliwe, z hotelu wyjeżdżaliśmy przed 6:00 , otrzymaliśmy lekkie śniadanie szału nie było, ale zawsze coś.

Zalety

kameralny i cichy, nastawiony na polskich turystów, czyste i odnowione pokoje, blisko plaży, smaczne jedzenie, obsługa bardzo miła i pomocna

Wady

trochę małe prysznice, ale do zaakceptowania

justynasz

Pobyt - Czerwiec 2015

Właśnie wróciliśmy z wakacji w tym hotelu. Byliśmy z 2 letnim synkiem i nasze oczekiwania byly spore. Hotel śliczny, nowoczesny i kameralny. Przy basenie spokój i relax. Lokalizacja swietna. Jedzenie smaczne, wiele greckich przysmaków brakowało mi jednak owoców. Jesli ktos ma większe oczekiwania mozna skorzystac z obiadów w Caretta Beach. Obsluga przemila, wszyscy pomocni i uśmiechnięci. Jak dla nas po prostu super;)

Zalety

Lokalizacja, kameralna atmosfera, wspaniala obsluga

Pobyt - Czerwiec 2015

Nie rozumiem negatywnych opinii o hotelu, my byliśmy bardzo zadowoleni. Hotel położony blisko morza, mały, kameralny, cisza i spokój - idealny na spoczynek. Mały czysty basen. Jedzenie dobre - może nie ma zbyt wielkiego wyboru ponieważ jest to mały hotel, ale zawsze można było znalezc cos dla siebie. Wszystko świeże i smaczne. Duży wybór lokalnych alkoholi, drinków. Przemiła obsługa, wszystko na bieżąco sprzątane ze stołów. W hotelu gośćmi są tylko Polacy, napisy i informacje również w polskim języku. Pokoje faktycznie nieduże, ale wielkość pokoju jest podana w każdej ofercie - dla 2 osób idealny. My mielismy pokoj z kabina prysznicowa, w niektorych są zasłonki i wtedy podobno po każdym prysznicu lazienka jest mokra, ale u nas tego nie bylo. Reczniki wymieniane odziennie, poscieli nie wymieniaja tylko 1 raz w tyg. Panie mogłyby troche dokladniej sprzatac, ale i tak nie mielismy wiekszych zarzutów do tego. Dodatkowo mozna korzystac z all inclusive hotelu Caretta Beach, Star i Island, więc mozna sobie urozmaicac chodzac do innych hoteli na posiłki (trzeba tylko zglosic to wczesniej recepcji). Chociaz nam i tak najbardziej odpowiadał Caetta Sea view. Polecam dla par i osób, które chcą odpoczać od tłoku, pośpiechu, głosnej atmosfery.

Zalety

Bardzo dobre położenie, spokojna okolica, blisko plaży, przemiła obsługa, idealny naodpoczynek

Wady

nie ma istotnych wad

Magda z rodziną

Pobyt - Czerwiec 2015

byliśmy w tym hotelu w drugiej połowie czerwca. Czytając opinie zastanawialiśmy się z mężem czy dokonaliśmy dobrego wyboru. W 100% stwierdzamy, że tak. Musimy ten urlop zaliczyć do jak najbardziej udanych. Wspaniały hotelik, bardzo odpowiadała nam jego kameralność, spokój przy basenie czy podczas spożywania posiłków. Atmosfera miła, obsługa zawsze gotowa do pomocy. W czasie naszego pobytu byli sami Polacy. Czysto, co dwa dni mieliśmy wymienione ręczniki, co trzy zmienioną pościel, Owszem pokoje nie są może duże, ale nam to nie przeszkadzało. Samoloty- dla nas atrakcja. Posiłki smaczne. Jeśli ktoś uważa,że mało urozmaicone można bez problemu korzystać z restauracji w Caretta Beach lub innych hoteli tej sieci. My chodziliśmy tylko do Beach ze względu na synka. Tam Wspaniały Aquapark, animacje i FanPark- dzieciom tam się na pewno nie nudzi a i dorosły trochę się \\\"odmłodzi\\\". Kilka razy jechaliśmy (głównie w dzien) busem, który kursuje częsciej niż napisane w recepcji. Wieczorami chodziliśmy pieszo. Krótki 10 -minutowy przyjemny spacerek. Miejscowość Kalamaki jak nasze nadmorskie, co ją odróżnia to wieczorne wspaniałe greckie klimaty w rodzinnych tawernach. Polecam w 100%

Zalety

kameralny, blisko plaży, czysty, wspaniała obsługa

Wady

nie ma

Karolina 29

Pobyt - Czerwiec 2015

Bardzo dobry hotel. Jak czytam opinie innych to jestem zbulwersowana, bo sa niesamowicie przesadzone. Hotel czysty, sprzątany jedzenie smaczne, może troszkę monotonne ale na tydzień bardzo fajnie. Możliwość korzystania z Aqua Parku była super opcją. Polecam dla rodzin z dziećmi.

Zalety

Blisko plaży, hotel czysty, miła obsługa

Wady

Dość mały basen, jedzenie mogło by byc bardziej urozmaicone

Piotr z rodziną

Pobyt - Czerwiec 2015

Zdecydowanie polecam wszystkim którzy nie oczekują krzykliwych animacji i tłumów ludzi przewalających się z lewa na prawo. W tym hotelu traktowany jesteś prawie jak członek rodziny. Wszyscy są uśmiechnięci i robią wszystko abyś czuł się wspaniale. Ludzi jest niewiele (sami Polacy). Droga do morza zajmuje 2 minuty. Do głównej ulicy w miasteczku 10 minut. Polecam wycieczki organizowane przez lokalne biuro Zante Magic. Wycieczki są małymi autokarami, w całości po polsku. Program wycieczek super-bogaty a ceny niższe niż u rezydenta. Pokoje są faktycznie niewielkie ale sprzątane na bieżąco, ręczniki wymieniane nawet wtedy gdy nie są rzucone na podłogę. Jeżeli ktoś chce zawsze może skorzystać z pozostałych hoteli resortu (aquapark, animacje, jeszcze więcej jedzenia).

Zalety

Kameralność, przesympatyczna obsługa, dary morza w menu, blisko do plaży, wspaniały widok na morze, rodzinna atmosfera.

Wady

Nieduże pokoje

Caretta Sea View