Castro

3.5

Hotel czysty i zadbany, Bardzo przyjazna obsługa. Istnieje możliwość zjedzenia późnej kolacja nawet do 23:30. Wyżywienie HB. Przystanek przy samym hotelu. Liniami 1 i 6 dojedziemy do samego lotniska.

Hotel czysty ,zadbany ,pokoje komfortowe,jedzenie smaczne ,śniadania w formie bufetu , obiadokolacje jednodaniowe z przystawką ,duże porcje ,obsługa bardzo miła i pomocna.Gorąco polecam Anna i Edward .

Hotel szczególnie warto wybrać jeśli chce się zwiedzić na przykład Heraklion. Jest czysty i zadbany, panuje w nim rodzinna atmosfera, a sama miejscowość, w której jest usytuowany oferuje możliwość zakupu pamiątek, zrobienia zakupów czy zjedzenia posiłku w tawernie.

Hotel Castro wybrałam ze względu na świetną lokalizację do zwiedzania wyspy. Hotel jednocześnie położony w centrum większej miejscowości co daje możliwość wyjścia na miasto a niedaleko jest przystanek autobusowy co daje świetne możliwości komunikacyjne. Jest kameralny ale bardzo schludny i czysty. Obok biuro polskie, gdzie można zakupić wycieczki lokalne. Dodam, że mieliśmy późny przylot z Heraklionu oraz szybki transfer na miejsce a hotelarz przygotował dla nas jeszcze kolację, to było bardzo miłe. Pokoje skromne ale jedzenie bardzo smaczne. Za dobrą cenę hotel super jeżeli ktoś nastawia się na zwiedzanie i oczekuje przyzwoitego hotelu z dobrym serwisem.

Hotel typowo nastawiony na niewymagającego klienta. Pokoje są bardzo schludne, niektóre są świeżo wyremontowane. Nie polecam wyboru pokoi ekonomicznych, które położone są na parterze. Obiekt jest idealnie zlokalizowany, do centrum Heraklionu mamy niecałe 10 km. Świetny stosunek jakości do ceny.

Nazwa  Castro
Miejsce  Grecja / Kreta / Amoudara
Wyżywienie  śniadania i obiadokolacje, śniadania
Udogodnienia  basen odkryty, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, fitness, darmowe wifi, bez paszportu, parking

Dogodna lokalizacja - w centrum miejscowości, nieopodal piaszczystej plaży.

W pobliżu hotelu znajdują się lokalne tawerny, restauracje i sklepy.

Na terenie znajduje się basen i osobny brodzik dla dzieci.

Dla gości hotelowych dostępne są: restauracja, bar, snack bar, bar przy basenie oraz taras słoneczny.

6.5

3.5

Wyświetlono 148 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii

Pobyt - Październik 2022

Zalety

Hotel położony na końcu miejscowosci , bliskość plaży ,sklepy w okolicy.Pokoje czyste.

Paulina

Pobyt - Październik 2022

Zalety

Krótki transfer z lotniska, świetna baza wypadowa.

Ola

Pobyt - Październik 2022

Zalety

Świetna lokalizacja, miła atmosfera oraz niska cena :)

Wady

skromne łazienki

Pobyt - Październik 2022

Zalety

- bardzo miła obsługa - świetna lokalizacja

Paulina

Pobyt - Październik 2022

Budżetowy, zadbany, czysty hotel w dobrej lokalizacji. Idealny jako baza wypadowa, szybki transfer z lotniska. Obok hotelu mozna kupić wycieczki fakultatywne z polskim przewodnikiem. Dojście do plaży zajmuje kilka minut.

Pobyt - Październik 2022

Hotel, który był hitem sezonu 2021 r. Posiada bardzo ładne pokoje familijne, superior są gorszej klasy. Dla najmłodszych jest plac zabaw , huśtawki oraz basen w części wspólnej. Brak animacji. Nie akceptują zwierząt. W hotelu korzystamy z opcji wyżywienia śniadania bądź śniadania oraz obiadokolacje. Sam Heraklion znajduje się w odległości ok 6 km a przystanek autobusowy zaraz przy budynku. Obiekt położony jest 300m od morza. Mile zaskakuje:)

4.8
Jerzy

Pobyt - Październik 2022

Hotel tak ogólnie, włącznie z nieprzyjemnym otoczeniem - może być.

Zalety

bardzo sympatyczna obsługa w restauracji. Położenie (w sensie lokalizacja, bo otoczenie mało przyjemne) i cena. Własny basen.

Wady

głównie łazienka - zasłonka prysznica smyrająca po ciele w czasie kąpieli, odpływ wody taki, że woda spod prysznica zalewała całą podłogę w łazience. Wystrój pokoju, na mnie robił obskurne wrażenie. Jedzenie - tylko sałatka grecka była naprawdę dobra. Reszta - moim sąsiadom przy stole smakowało wszystko, ale ja nie lubię zwłaszcza ryby czy gulaszu rozgotowanych do mazistej konsystencji.

Pobyt - Październik 2022

Kameralny obiekt. Czyste pokoje. Hotel proponuje jedynie śniadania - będzie więc super bazą wypadową. Pokoje zadbane, komfortowe. Na terenie hotelu jest basen przy którym można się zrelaksować.

Zalety

Kameralność.

Klaudia

Pobyt - Październik 2022

Świetnie zlokalizowany hotel. Pod hotelem przystanek autobusowy z którego można bardzo szybko dostać się do Heraklionu. Zdecydowanie na plus krótki transfer z lotniska. Pokoje jak na tyle przyznanych gwiazdek są na prawdę bardzo ładne. Przede wszystkim jest czysto i bardzo miła obsługa hotelu. Jak ktoś się decyduje na zwiedzanie wyspy to jest to Numer 1. Miłe zaskoczenie bo hotel wygląda lepiej niż na zdjęciach.

Natalia

Pobyt - Październik 2022

Kameralny hotel w świetnej lokalizacji, przy samym centrum. Jest bardzo szybki transfer z lotniska. Pokoje są czyste, obsluga bardzo pomocna. Pod hotelem znajduje się biuro z wycieczkami w języku polskim oraz wypożyczalnia aut.

Daria

Pobyt - Październik 2022

Niewielki hotel położony w cichej okolicy stanowiący świetną bazę wypadową. Niedaleko znajduje się piaszczysta plaża, na terenie hotelu basen. Pokoje czyste i przestronne. Łatwy dojazd do centrum miasta, obok hotelu znajduje się przystanek autobusowy.

Irmina

Pobyt - Październik 2022

Hotel skromnie urządzony, ale czysty. Pokój rodzinny duży i przestronny urządzony w jasnych kolorach. Czysta i ładna łazienka z prysznicem typu walk inn.

Zalety

Wygodne łóżka Klapki hotelowe Dania wegetariańskie Restauracja ala Carte

Wady

Brak plaży Hotel nie przyjmuje zwierząt

Alicja

Pobyt - Wrzesień 2022

Hotel jak najbardziej spełnił nasze oczekiwania. Jak na 3 gwiazdki jest on dobrym wyborem.

Zalety

- dobre śniadania - blisko do plaży - pokoje w porządku, jak na hotel 3 gwiazdkowy jak najbardziej wystarczające

Wady

właściwie hotel nie posiadał większych wad. basen był mały, ale był i miło spędzało się na nim czas. obiadokolacja to był posiłek podawany przez obsługę - nie było wyboru, ale były całkiem smaczne

5.7

Pobyt - Wrzesień 2022

Obsługa fantastyczna, pięknie utrzymany teren wokół ośrodka, basen czysty, sporo leżaków, bardzo cicho. Pokój czysty i schludny. Smaczne i urozmaicone śniadania. Mało przebywaliśmy w pokoju, ponieważ woleliśmy plażę w niedalekiej odległości od hotelu, dlatego dla nas hotel był dobrym wyborem pod względem jakości do ceny. Przy basenie jest brodzik dla dzieci, ale nie wiem czy odbywały się animacje dla dzieci.

Zalety

Cisza, mały i kameralny hotel, bardzo sympatyczny i pomocny personel. Na recepcji pracuje osoba mówiąca po polsku. Pyszne i różnorodne śniadania. Kojący widok z restauracji na drzewa oliwkowe po drugiej stronie ulicy. W pokoju dobrze działała klimatyzacja przez cały pobyt.

Wady

Z naszego pokoju "Garden view" był na sąsiedni budynek a pod balkonem był zarośnięty trawnik i zaparkowane auta. Obiadokolacje były serwowane i mało urozmaicone, ale pozostawała opcja wyboru dań w restauracji hotelowej. Mała łazienka i bardzo mały prysznic z zasłoną prysznicową. Brak okna w pokoju, tylko drzwi balkonowe, dodatkowo zabezpieczone metalowymi od zewnątrz.

Pobyt - Wrzesień 2022

Pokój niezbyt duży, ale czysty. Mała łazienka. Smaczne posiłki.

Zalety

Dość cicha okolica, tuż obok przystanek komunikacji zbiorowej.

Wady

Mikroskopijna winda, przydałoby się odświeżenie głównego budynku z restauracją.

Karolina

Pobyt - Sierpień 2022

Świetny hotel! Do plaży 5 minut. Przy samym hotelu sklep. W restauracji dobre jedzenie.

Zalety

Hotel w świetnej lokalizacji. Obsługa hotelu profesjonalna. Codzienne sprzątanie, wymiana ręczników. Basen na terenie hotelu, restauracja z pysznym jedzeniem.

Wady

Basen czynny od 11 do 19.

Marcelina

Pobyt - Lipiec 2022

Świetny! Wart swojej ceny. Pokoje ok, łóżko, kilka półek. Łazienka czysta. Mieliśmy pokój od strony ulicy, ale nie przeszkadzało nam to, bo hotel jest na końcu miasta. Śniadania ok, faktycznie, codziennie to samo, ale smaczne. Jako baza wylotowa do zwiedzania wyspy, SUPER. Polka pracująca na kuchni. Dla gości hotelu zniżka 10% na menu w restauracji hotelowej. Przemili kelnerzy i kucharze.

Zalety

Położenie, miła obsługa, jedzenie, duże porcje, brak rodzin z dziećmi (oferta śniadaniowa lub HB), łagodne zejście do morza.

Wady

Plaża najbliżej hotelu z wodorostami na piasku. kilka kroków dalej i jest wszystko okej.

Dari

Pobyt - Czerwiec 2022

Polecam ten hotel. Byliśmy z rodziną 7 dni. Jest czysty, zadbany i kameralny, jak na 3* oceniam bardzo dobrze. Miła obsługa na recepcji i w restauracji. Śniadania dobre - na pewno każdy znajdzie coś dla siebie, kolacja 7 dni codziennie inna -dla dorosłych ok, dzieci nie zawsze chleli jeść coś nowego. Basen bardzo fajny, nigdy nie było tam za dużo ludzi, także leżaki zawsze mieliśmy wolne. Do plaży ok. 5-7 min spacerkiem. Z dziećmi radze prosić o pokój z widokiem na basen, bo w budynku ze strony ulicy jest bardzo głośno w nocy. Samochód radze załatwić na recepcji - szybko i wygodnie.

Zalety

Miła obsługa fajny basen Jedzenie ok

Wady

Słaba izolacja dźwiękowa w pokojach

Maja

Pobyt - Maj 2022

Kameralny hotel dla ludzi spokojnych i szukających odpoczynku. Można się zrelaksować w basenie położonym pomiędzy budynkami, więc znajdziemy nawet trochę cienia, jak ktoś ma już dość leżenia na pełnym słońcu. Pokoje czyste i zadbane. Dodatkowo w pobliżu hotelu jest przystanek autobusowy i z łatwością można połączyć wypoczynek ze zwiedzaniem.

Zalety

kameralny, czysty i zadbany, blisko przystanek autobusowy, spokojne otoczenie umożliwiające odpoczynek

Wady

Mało atrakcji na terenie samego hotelu

Castro