Pomoc i kontakt
Magazyn Wakacje.pl
Salony sprzedaży
Hotel polecam na wakacje z dziećmi. Jeżeli szukacie miejsca na romantyczny urlop we dwoje Cavo Maris nie spełni Waszych oczekiwań.
Świetne położenie; blisko do miejscowości Protaras, a jednocześnie na tyle daleko ze jest cicho i spokojnie. Sam kompleks spełnia wszystkie wymagania - duży basen, zadbane ogrody, różne ciekawe zakątki, bezpośrednie zejście na plażę przy niewielkiej zatoczce
Monotonia posiłków - naszym przypadku były to tylko śniadania, ale przy pobycie dwutygodniowym było ciężko.
Świetna lokalizacja, przyjazna i pomocna obsługa, fantastyczne położenie, w obiekcie dużo atrakcji dla każdego, bardzo dobrze utrzymane otoczenie hotelu (basen, ogród).
Położenie, wielkość, atrakcje w hotelu
Monotonne śniadania
Z wielką chęcią polecam. Może to nie to samo co 5* ale zapewniam że ludzie ze średniej klasy będą się dobrze bawić. Dobrze nam się współżyło z personelem i my w przeciwieństwie do Anglików nie mieliśmy do nich o nic pretensji. Uważam że posiłki godne hotelu 3*. Powiem nawet więcej było bardzo dobre. Całkiem fajne animacje. Nie sztywne, ale z pomysłem umiejące zatrzymać gościa.