Hotel położony tuż przy piaszczystej plaży.
Dobra lokalizacja - w pobliżu: centrum miasta, dyskoteka, restauracje i bary, sklepy.
Bogata oferta rekreacyjno-sportowa: sauna, masaże wodne, łaźnia turecką, tenis, fitness.
Świetne możliwości komunikacyjne: przystanek autobusowy w odległości ok. 300 m.
Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu w tym hotelu. W pobliżu dużo barów i sklepików. Praktycznie wszystko na plus. Wadą były monotonne śniadania ale obiady i kolacje już super. Przeszkadzała nam też trochę zbyt głośna animacja dla dzieci.
Było super. Bardzo dobre jedzenie, hotel ogólne świetny poza małymi minusa i jak winda czy stan korytarzy(obite ściany i brudne dywany) ale pogoda rekompensuje wszystko.... Chętnie tam wrócimy.
Bliskość do morza. Udogodnienia
Windy, stan korytarzy.
Super plaża, a jedzenie takie, że po urlopie musiałam zacisnąć pasa :)
Położony przy pięknej plaży, w środku miło i przestrzennie.
hotel zdecydowanie nie zasługuje na pięć gwiazdek, chociaż miła obsługa i piękne widoki wynagradzają pewne niedogodności
miła obsługa, napoje z kartonów
zaniedbane pokoje, rozpadające się meble, brak jakichkolwiek przekąsek w opcja ALL
Generalnie hotel ciekawy przy plaży ale trochę jak na 5 gwiazdek zaniedbany.
Ładny przy plaży
Wymaga remontu
Hotel dosyć miły i komfortowy, położony nad samym morzem. Plaża, palmy, koty :) Jest to jednak hotel co najwyżej średniej klasy, w żadnym wypadku nie 5 gwiazdkowy (niedoprane plamy na prześcieradle, ślady rdzy w łazience itp), nie dla osób wymagających luksusu. Płaciliśmy ok. 2 tyś PLN /os za 7 dni za hotel + przelot z Warszawy + śniadania i kolacje i myślę, że za tę cenę jakość była adekwatna. Aby zwiedzać wyspę, koniecznie należy wynająć samochód. Za pośrednictwem hotelu udało nam się to zrobić na miejscu, b. łatwo i dosyć tanio.
świetne położenia, miła atmosfera
pokoje wymagają odświeżenia, głównie łazienka
Koniecznie brać pakiet \" all inclusive \". Kosztował 300 zł/os. a w 3 dni zjadłem i wypiłem za 1600 zł/os. Hotel DUŻY ładny, obsługa cały czas uśmiechnięta. Byłem w wielu hotelach 5* i mogę śmiało powiedzieć że czułem się tam wyjątkowo. Gdy o 23:50 przyjechałem a o 8:00 następnego dnia na śniadaniu kelner witał mnie słowami \"Sień dobrry i szmasznegoo\".
Wstaje rano, ogarniam się i dreptam na śniadanie. Jedzenie dobre zdrowe i bardzo smaczne. Biorę talerz napchany bekonem z jajecznicą i tostami popijając kawą i wychodzę 5 metrów za jadalnie. Wiecie gdzie jestem ? Na plaży z palmami i lazurowym wybrzeżem ! Kuchnia ale tam było pięknie ! Ja tam jeszcze wrócę.
Wady ? Jakie wady ?
Właśnie wróciłam z tego hotelu , było super. Brak atrakcji, ale z tego powodu że jeszcze nie sezon. Jedzenie super, obsługa też miła , uśmiechnięta. O atrakcjach w okolicy się nie wypowiadam , trzeba jechać w sezonie i wtedy coś napisać, my szukaliśmy spokoju.
Hotel położony nad samym morzem
Witam Po pobycie w tym Hotelu do końca życia będę czytał opinie o Hotelach.Hotel ma idealny punkt- tak jak sobie to wyobrażacie a reszta to koszmar- prawdziwa komedia! Wszystko na odwrót.Prawdziwa parodia 5 gwiazdkowego hotelu.Kiedyś myślałem że takie opinie jak moja pisze konkurencja albo ludzie z manierami i nigdy tak do końca w to nie wierzyłem. Nie polecam tego Hotelu nikomu!
Punkt
Prawie wszystko- hotel na 3 gwiazdki