Coral Beach (ex Rotana)

4.2

Na dzień dobry UKRADLI z walizki przy recepcji albo nazajutrz rano z pokoju gdy poszliśmy na śniadanie turystyczne żelazko. Gdyby nie ten INCYDENT wyjazd zaliczony byłby do udanych. Pozostaje niesmak i rozczarowanie. Usterki w łazience były usunięte w miarę szybko. Sprzątanie w restauracji - zmiecenie resztek na podłogę, jest norma.

Krótko , basen od listopada podgrzewany , hotel duży bardzo świetny na spacery, jedzenie jak to w Egipcie niejadki zawsze będą narzekać dla mnie jak na Egipt to standard , obsługa bardzo miła i grzeczna nie mieli problemu żeby np. Przynieść drinka czy pomóc przy śniadaniu np. W podaniu ketchupu, plażę świetne czyste przyjazne dla dzieci bo bez raf, rafy z pomostu kiepskie chyba że się odpłynie kawałek dalej , pokoje jak to w Egipcie w hotelach 4? każdy może się przyczepić ale przecież nie oto chodzi przeciez tylko przesypiamy tam noc , w skrucie pokoje duże płaski tv program pl- to tylko tv Polonia za śniegiem ale kto tam ogląda tv , sprzątanie codziennie woda 1.5 litra dawania codziennie , łazienki ok wiadomo że to czepialscy będą płakać ze tu farba odeszła tu fuga nie doczyszczona hahahaha. Podsumowanie hotel dla normalnych ludzi nie dla cwaniaków szukających dziury w całym to hotel który ma x lat i w którym ludzie są przez cały rok na moje hotel godny polecenia !!! Nowobogadcy niech lecą do Dubaju i tam narzekają w razie pytań chętnie odpowiem lub dosle zdjęcia na e-maila lub tel. Mój e-mail kubalik1976@gmail.com pozdrawiam Seba

hotel jest adekwatny do ceny ,super rafa . duze pokoje

pobyt był w 1 połowie wrzesnia, nie by ł to nasz 1 pobyt w Egipce. Ogólnie pozytywne wrażenie , plaza piękna, rafa przy hotelowej plaży, pokoje przestronne, łożka szerokości co najmniej 2 metrów. Porażka to stołówka, masa miejscowych, którzy pustoszyli wszystko jak armia czerwona na froncie! do 15 wrzesnia mają wakacje wiec może stąd ich tyle ... brak dostatecznej ilości szkła ! a te kubki plastikowe wielkości 100ml to wielka porażka ! Znam uroki kuchni Egipskiej ale tutaj szli na totalną oszczedność- Pan nakładał np 2 skrzydełka i koniec ! nie wązne czy dzicku czy chłopu 100 kg ale porcja należała się taka sama , do każdego baru mega kolejki ! Doszło do tego,że np zamkneli przed nami drzwi stołówki, bo juz brakło miejsc ! a jak weszliśmy to i tak nie mielśmy gdzie usiąśc ! takie rzeczy spotkały nas 1 raz niestety. Miejscowi to bydło - nie widziałem u ani jedego dzieciaka pampersa - doszło do tego,że jeden z nich zrobił kupę w basenie po czym nastąpiło zamknięcie i wiadomo -czyszczonko ... Dobra rada dla przyjeżdzających - przywieżcie sobie duże szklanki ze sobą żeby nie łaźić tak często do baru -my musiliśmy sobie takie kupić na miejscu .

Praktycznie nic nam nie przeszkadzało a wręcz byliśmy mile zaskoczeni pobytem w tak spokojnym miejscu. Barmani się starają ,kelnerzy chętnie obsługują przy stolikach nie licząc na napiwki.Brak Rosjan.Byli Niemcy,Czesi,Ukraińcy,Egipcjanie (najwięcej) i jeszcze inne nacje. Chętnie wrócę za rok.Cena 1314 od osoby.Jeden wyjazd do Hurgady wystarczył. Co wieczor dyskotek w barze Habana.

Nazwa  Coral Beach (ex Rotana)
Miejsce  Egipt / Hurghada / Hurghada
Wyżywienie  śniadania i obiadokolacje, all inclusive
Udogodnienia  basen odkryty, na terenie hotelu instytut SPA, na terenie sauna, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, udogodnienia dla niepełnosprawnych, nurkowanie

Tuż przy hotelu piaszczysto-koralowa plaża z łagodnym zejściem do morza.

Udogodnienia dla dzieci: wydzielona część dla dzieci w basenie, mini zoo, animacje, pokój gier, miniklub (4-12 lat), plac zabaw.

Bogata oferta rekreacyjna: siłownia, water polo, boccia, aerobic, małe boisko do piłki nożnej, boisko do siatkówki.

Rozrywka: animacje, amfiteatr, dyskoteka, aqua center, jazda konna, jazda na wielbłądach, salon piękności.

6.5

4.2

Wyświetlono 261 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Sławek B

Pobyt - Listopad 2017

Zalety

Rozległy teren wokół hotelu, dużo miejsca na spacery, rafa ok

Wady

monotonne jedzenie

Seba

Pobyt - Październik 2017

Zalety

Wszystko jak na 4? ok

Wady

Na moje nie ma

Mateusz

Pobyt - Październik 2017

hotel jest adekwatny do ceny ,super rafa . duze pokoje

Zalety

super rafa koralowa,blisko plazy

Wady

w pokojch stare meble , kolejki za jedzeniem

Ronin

Pobyt - Wrzesień 2017

Zalety

rozległy,piękna plaża (są cztery w tym jedna do opalania na golasa )

Wady

stołówka , podowanie napojów w kubkach plastkowtch marnej jakosći , mega kolejki do barów

Para po 50

Pobyt - Wrzesień 2017

Zalety

Duże przestronne pokoje z dwoma małżeńskimi łóżkami.nad samym morzem . Restauracja Mildano a kolację jest najlepsza ,brak miejscowych.

Wady

Obiady takie sobie ,bez szału,ale można zjeść.

Agnieszka i Michał

Pobyt - Sierpień 2017

Pokoje w bardzo dobrym stanie, sprzątane codziennie. Nie dopatrzylismy się niczego poza lekko zepsutym kranem. Za napiwek oczywiście, sprzątający układał nam przeróżne postacie z ręczników i raz na jakiś czas dorzucił dodatkową butelkę wody ;) Posiłki w restauracji Mermaid na dobrym poziomie, jednak zdarzyło się czasem coś niedogotowanego, ale nie zwróciliśmy na to szczególnej uwagi. Częściej bywalismy w drugiej restauracji która oferowała kolacje i drinki. Tam dużo lepsze ciasta i jak dla nas atmosfera, ponieważ w Mermaid mnóstwo muzułmanów z dziećmi które kompletnie nie były wychowane. Rozlewane napoje i krzyki na porządku dziennym co nie jest oczywiście winą hotelu. Do kontaktu z rodziną wykorzystywalismy WiFi w lobby z którym ciężko było się połączyć ale to akurat nic nowego w Egipcie. Położenie bardzo dobre i ogród na terenie hotelu piękny. W Morzu Czerwonym rafa koralowa przez lata zaczęła trochę już obumierac więc ta przy hotelu nie jest jakaś wyjątkowa ale i tak warto sobie przy niej snurkowac ;) uważać tylko na skupiska jeżowców których widzieliśmy przy tej rafie bardzo dużo. Obsługa hotelu i osoby pracujące w sklepikach czy biurach jednymi z lepszych jakich spotkałam za granicą. Animatorki z Ukrainy starały się zadbać o wieczorne rozrywki zarówno w hotelu na wieczornych pokazach jak i poza hotelem w klubach. Pokazy czasem mniej czasem bardziej udane a na imprezach w mieście nie byliśmy. Polecamy też wyjazdy na nurkowanie itd z osobami pracującymi na terenie hotelu lub prywatnymi z poza hotelu.

Zalety

Obsługa, ogród na terenie hotelu i łagodne zejście do morza.

Wady

Napoje podawane często w małych plastikowych kubeczkach. Bardzo duży minus jeśli chodzi o napoje gorące.

Agnieszka i Michał

Pobyt - Sierpień 2017

Nie szukaliśmy nic specjalnego więc za taką cenę cudów spodziewać się nie można. Ale jednak obsługa była na wysokim poziomie i pokoje mieliśmy codziennie sprzątane, w restauracji byliśmy dobrze obsługiwani a osoby pracujące na terenie hotelu dbali o nasze poczucie humoru :) ogród piękny a zejście do morza łagodne. Uważać przy rafie koralowej na jeżowce! Aby zejść tam z dziećmi lepiej mieć na nie oko. Wycieczki mieliśmy zorganizowane z osobą prywatną z poza hotelu i z osobami pracującymi na terenie hotelu. Obie były cudowne. Posiłki bardzo dobre, czasem coś znaleźlismy niedogotowanego ale w niczym to nie przeszkadzało. Natomiast w głównej restauracji Mermaid mnóstwo dzieci i krzyku, co nie jest wina hotelu więc kolacje jedliśmy w restauracji wieczorowej. Tam lepsze ciasta z resztą były ;) Dla nas jedynym w sumie minusem były napoje podawane często w małych plastikowych kubeczkach. Jeśli bierzemy napój gorący, o poparzenie nietrudno. Ogółem wyjazd jak najbardziej udany :)

Zalety

Dbająca o gości obsługa hotelu, ładny ogród i łagodne zejście do morza.

Wady

Napoje podawane w plastikowych kubeczkach. Duży minus jeśli chodzi o napoje gorące...

Mariusz

Pobyt - Sierpień 2017

Byliśmy w sierpniu. Do hotelu nie wrócimy bo nie ma ku temu zbyt wielu powodów. Zacznijmy od plusów. +3 bardzo ładne plaże, jedna z rafą koralową +Jeżeli ktoś szuka ciszy i spokoju to napewno go tam znajdzie, daleko od czegokolwiek z małą ilością gości +codziennie wieczorem o 21:30 lokalni animatorzy przygotowują jakieś show +Kontakt z managerem hotelu dobra, ciągle ktoś siedział w lobby i jakieś zażalenia można było składać No i czas przejść do minusów, a tych niestety tez trochę się zebrało. -- Pierwszego dnia zepsuła nam się klimatyzacja, woda lała się po całym pokoju, woda spływała po instalacji elektrycznej i wyciekała z bezpieczników przez co zabrakło prądu, wezwana obsługa hotelowa powiedziała, że należy wyłączyć klimatyzacje i odczekać 5 minut, po 3 godzinach bez zmian. I dopiero po wielu telefonach i 10 dolarach napiwku udało nam się zmienić pokój, już o dobrym standardzie w którym wszystko działało. No ale sytuacja trwała, a my traciliśmy czas. -- widać, że kurort nie ma zbyt dużej ilości gości, i wiele budynków na jego terenie stoi niszczejących, restauracja rybna ( napisane było w ofercie, że jest w remoncie) wcale nie jest remontowana, a po prosty zamknięta, nikt jej nie remontuje, wygląda jak stara ruina. Korty do tenisa czy miejsce na tenis stołowy wygląda jak zdjęcia w tv z Syrii. - taxi przy recepcji - gość zamiast wzywa zamiast taxi swoich kolegów, którzy tak sobie dorabiają i często zamiast jechać najszybszą trasą załatwiają swoje sprawy po drodze. - słabe wyżywienie, jak ktoś lubi dużo warzyw to okej. - rezydentka itaki- tej czarno włosej grubej bufoniastej pani należy się osobny akapit, wszelkie zażalenia na pokój, czy obsługę zbywała tekstem, a czego państwo oczekujecie od Egiptu, jednej parze wypomniała, że kupili wycięczkę last minute i nie powinni jej głowy zawracać pytaniami. Odradziła ten hotel co w mojej opinii jest niejako działaniem na szkodę firmy, jedynymi które poleciła to te z sieci Albatros. Ogólnie zarozumiała i arogancka.

Zalety

-Bliska odległość od plaży - Cisza i spokój - W miarę dobra obsługa w lobby i barze przy basenie. - Wieczorne animacje - Pogoda :P - dobry kontakt z managerem hotelu

Wady

- podupadający kurort - kiepskie pokoje - obsługa baru przy plaży - taxi zamawiane przy recepcji - słabe wyżywienie - drinki i napoje podawane w plastikowych kubeczkach o pojemnosci 0,1L -rezydentka itaki ( nie wina hotelu ale chciałem wyszczególnić)

Iwona Kopacka

Pobyt - Sierpień 2017

W hotelu byłam z mężem i z synem 14 dni.Pokój mieliśmy blisko plaży ,basenów i restauracji nr 310x.Pokój czysty jak również hotel i jego obejście.Jedzenie takie jak w Egipcie,natomiast drinki takie jak sobie ktoś życzył,barmani nie żałowali alkoholu.Obsługa baru przy plaży jak i w lobby barze rewelacyjna.Plaża piękna,długa,nigdy nie brakowało leżaków i parasoli-niezależnie o której godzinie się przyszło.Pobyt wspominamy bardzo miło i z pewnością tam wrócimy.Iwona, Waldemar,Krzysztof.

Zalety

Piękna plaża jak również rafa.Miła i sympatyczna obsługa,

dorota

Pobyt - Sierpień 2017

byłam w tym hotelu w sierpniu z mężem i jesteśmy bardzo zadowoleni . Odpoczynek był bardzo udany , obsługa bardzo sympatyczna i mila .Z negatywnymi opiniami nie zgadzam się w hotelu było wszystko jak w opisie i na zdjęciach . Osobą które narzekały z pobytu dziwię się czego oczekiwały, bo będąc nad naszym morzem było by trzeba wiele dopłacić .W hotelu pracuje Pani OLA którą bardzo serdecznie pozdrawiam i dziękuję za pomoc w rożnych wątpliwościach .Polecam Panią OLE która jest przesympatyczną osobą , jest pomocna w każdej sytuacji i godna zaufania .

Zalety

zaletą jest blisko do morza czyste baseny sympatyczna i mila obsługa

Zbyszek

Pobyt - Sierpień 2017

Pierwsze wrażenie, to wszechobecny brud, szczególnie w jadalni i lobby, które powinno być wizytówką. Pokoje duże, jednak spotkacie mrówki i prusaki!!! nie polecamy nikomu. Po raz siódmy byłem w Egipcie i ten hotel był najbrudniejszy. Wstyd dla polskich biur podróży, które wysyłają tam swoich klientów.

Zalety

plaża, ogród

Wady

brud na stołówce, w lobby, monotonne jedzenie, śmieci wszędzie

Pobyt - Lipiec 2017

długa plaża z 3 zatokami , łagodne zejście do morza , pomost dla snurkujących rafa niewielka ale ładna ,rozległy teren . Czyste , zadbane pokoje codziennie sprzątane + woda i czyste ręczniki .Obsługa miła i pomocna .Wyżywienie jak w Egipcie można znaleźć coś dla siebie.Animacje wieczorne , mini disco dla dzieci ,przejażdżki na wielbłądzie lub konne ,gry plażowe. Osobiście korzystałam z usług biura 3MTours z polskojęzycznym tłumaczem Mido-Mahmoud Elrawy super zabawa i profesjonalna obsługa , polecam i napewno jeszcze skorzystam z usług tego biura - pełny wachlarz wycieczek zadowoli każdego.

Zalety

Wady

odległość od centrum ale dojazd bez problemu

Pobyt - Lipiec 2017

długa plaża z 3 zatokami , łagodne zejście do morza , pomost dla snurkujących rafa niewielka ale ładna ,rozległy teren . Czyste , zadbane pokoje codziennie sprzątane + woda i czyste ręczniki .Obsługa miła i pomocna .Wyżywienie jak w Egipcie można znaleźć coś dla siebie.Animacje wieczorne , mini disco dla dzieci ,przejażdżki na wielbłądzie lub konne ,gry plażowe. Osobiście korzystałam z usług biura 3MTurs z polskojęzycznym tłumaczem Mido-Mahmoud Elrawy super zabawa i profesjonalna obsługa , polecam i napewno jeszcze skorzystam z usług tego biura - pełny wachlarz wycieczek zadowoli każdego.

Zalety

Wady

trochę daleko od centrum ale dojazd bez problemu

Pobyt - Lipiec 2017

byłam w tym hotelu po raz drugi ( październik 2012 i maj 2017 ). Ze względu na długą plażę , 2 baseny polecam hotel wszystkim lubiącym spacery , snurkowanie a nawet dla słabo pływających , łagodne zejście do wody więc dla dzieci bezpieczne. Nie było problemów z napojami na plaży, animacje na plaży raczej niewielkie .Jedzenie jak to w Egipcie ale można znaleźć coś dla siebie .Teren hotelu rozległy i pomimo większej ilości turystów nie ma \"walki\" o leżaki .Obsługa miła w razie potrzeby pomocna .Czyste pokoje codziennie sprzątane + butelka wody i czyste ręczniki. Inne atrakcje -jazda na wielbłądzie , konie ,rybki czyszczące ,gry plażowe , aerobik ,mini disco , animacje wieczorne. Osobiście korzystałam z wycieczek z biurem 3MTurs bardzo polecam - przewodnik Mahmoud Elrawy-Mido świetnie mówiący po polsku -pełny wachlarz wycieczek i napewno skorzystam jeszcze nie raz z usług tego biura.

Zalety

długa plaża z 3 zatokami ,pomost -zejście na niewielkie ale ładne rafy , czyste przestronne pokoje ,

Wady

trochę daleko od centrum ale dojazd bez problemu

zetka

Pobyt - Lipiec 2017

Hotel położony jest na bardzo rozległym terenie i składa się z szeregowo wbudowanych parterowych bungalowów. Pokoje standard są duże przestronne. Na wyposażeniu mamy 2 duże podwójne łóżka małżeńskie i podwójna sofę rozkładana jako dostawkę. Polacy sa kwaterowani w tej właśnie części gdzie pojoje sa duże - w części bliżej restauracji znajdują sie tez male pokoje dla 2 osób o troszkę gorszym standardzie. Ale wystarczającym. Klimatyzacja działa bez zarzutu. Bezpłatny sejf w pokoju. Wifi w lobby bezpłatne wystarczające. W płaskim tv jest jeden kanał polski TVP info ( lipiec 2017). Plaża jest rozległa szeroka, piaszczysta z pięknymi zatokami w zasadzie pusta bo ludzi nie widać.Bary przy plaży oferują napoje, koktajle lody i przekąski. Dodatkowo jest oddzielona plaza dla naturystów. To jedna z piękniejszych plaż w mieście do tego z zachowana rafa . Baseny są dwa w tym jeden ze strefą ciszy. Przy basenie bary. Nie ma walki o leżaki o każdej porze są miejsca. Hotel jest obłożony w 100% jednak nie widać ludzi jedynie podczas posiłków. Jest dużo rodzin muzułmańskich ale w ciągu dnia gdzieś są pochowani. Jedzenie jest ok oczywiście egipskie i mnie to odpowiada. Szału w rodzaju nie ma ale jest wystarczająco o każdej porze. Nie ma kolejek. Hotel jest czysty. Obsługa jest pomocna i wszelkie sprawy załatwiają praktycznie od ręki. Dla dzieci raczej nie ma wielu atrakcji jest club i wieczorne animacje do tego mini zoo. Do miasta jeździ hotelowy bus codziennie wieczorem o 19.30 wraca o 22 jest bezpłatny raz na tydzień. Z restauracji ala carte nie korzystałam jest jedna włoska.

Zalety

Najpiękniejsza plaża z rafą koralową, rozległy cichy hotel na obrzeżach miasta

Grzesiek

Pobyt - Czerwiec 2017

Hotel duży, plaże super, rafa również. Jedna z ładniejszych w Hurghadzie, posiłki bez szału, ale da się wytrzymać. Częsty brak piwa w barze na plaży, a tak po za tym wszystko ok.

Zalety

Ładne plaże, jak na Hurghadę super rafa.

Pobyt - Czerwiec 2017

Super atmosfera, bardzo pomocna, zyczliwa i uśmiechnięta obsługa. Dużo Polaków, mało Arabów,możliwe że aktualnie w Egipcie jest Ramadan. Animacje w ciągu dnia, wieczorne show zazwyczaj zabawne. Jedzenia faktycznie można się przyczepić, jednak najeść się da. Drinki dobre, nie żałują alkoholu. Przy dolnym barze, przy basenie w ciągu dnia leje piwo z butelki a nie z kija- o wiele lepsze :) wycieczki od Alladyna z plaży o połowe tańsze niż od rezydentki- polecam!! Pokoje sprzątane codziennie, przestronne i ładne. Polecam! Długo będe wspominać te wakacje!!

Zalety

atmosfera, plaża, rafa

Grzegorz i Dominika

Pobyt - Czerwiec 2017

Wróciliśmy z dziewczyną bardzo zadowoleni. Hotel posiada najładniejszą plaże z hoteli wokół Hurghady, rozciąga się przy niej rozległa rafa koralowa z pięknymi rybami, krabami, płaszczkami. Z racji, że jest to ostatni hotel w linii od Hurghady zapewnia ciszę i z jednej strony widok na morze a z drugiej na pustynie. Bardzo miło zaskoczyła nas obsługa, wszyscy byli bardzo mili, uśmiechnięci i pomocni, widać że atmosfera w hotelu jest przyjazna dla personelu a oni mili dla turystów. Barmani nie oszczędzali na alkoholu, dostępny drinki takie jak Sunrise czy Daiquiri i piwo, wino płatne. Przy plaży piękne wielkie parasole, można się przejechać na wielbłądzie czy na koniach wzdłuż plaży przy zachodzie słońca, świetna sprawa. Wybór jedzenia duży, jedynie mało mięsa a ich wołowina była mocno doprawiona, z wędlin tylko jedna zjadliwa, bardzo dobre pieczywo i ciasta, co drugi dzień frytki, duża ilość warzyw i owoców. Co do pokoi były bungale co uważam za duży plus, nie ma to jak własny domek tylko dla siebie. My dostaliśmy pokój 4116, nowy bungal na samym rogu hotelu (10 $ w paszporcie i prośba o bungal przy morzu), mieliśmy sypialnie, salon, dużą łazienke i piękny taras z widokiem na morze. Sejf bezpłatny, duża ilość szafek i szaf, pokoje codziennie sprzątane i codziennie dostawało się po południu wodę w butelce. Ogółem polecamy jako świetną bazę wypadową na wycieczki, spokojne miejsce do opalania i pływania. Opaliliśmy się, mogliśmy pływać w rafie, wróciliśmy wypoczęci. Byliśmy w kilku hotelach i mamy porównanie, ten z czystym sumieniem polecamy. PS. Polecamy Alladina z miejscowego biura na plaży na rogu (Underwater Sea), bardzo zabawny facet i mówi trochę po polsku, a także Mohammeda ze statku Marlin przy plaży, bardzo miły facet.

Zalety

piękna i szeroka plaża, rafa koralowa, bardzo mila obsługa, rozległy teren do zwiedzania, przestronne bungale, duży wybór drinków, wi-fi w lobby

Wady

można przyczepić się do kuchni, ale jak na Egipt była dobra

Aga

Pobyt - Czerwiec 2017

Zastanawiałam sie jak ocenić ten hotel, to nasz pierwszy 4 * ...skromna recepcja i 2 małe baseny, stołówka czysta jednak ilośc jedzenia i wybór to dramat, na dzień dobry margaryna zamiast masła, brak cytryn, bananów, pan robiący omlety z ruchami ślimaka, wydzielane mięso , brak choćby do śniadania żółtego sera , po przyjściu pol godziny po rozpoczętej kolacji puste pojemniki po jedzeniu i nikt nie uzupełniał , jednak rozmowa z menadzerem hotelu o problemach zakończyła sie masłem :-) do konca pobytu i spagetti dla dziecka. Obsługa bardzo sie stara choc mały problem ze śmieciami na terenie hotelu jest...wszystkie wady rekompensuje cudna plaża i pomost z którego skacze sie do pięknej lazurowej wody. Animacje rownież bardzo fajne. Nie ma problemu z wolnymi leżakami, duża ilośc Polaków i Egipskich chrześcijan , którzy tworza zwyczajne rodziny sa mili grzeczni i spokojni. Nie ma tu natrętnych osób którzy za wszelka cenę chcą sprzedać swoje usługi tak jak w Jazz Aquamarine .. Myśle, ze mimo wszystko wróciłabym do tego hotelu jeszcźe raz.

Zalety

Zdecydowanie piękna plaza , cudne morze, oświetlony pomost, rafa koralowa, animacje , piękny ogród kaktusowy

Wady

Jedzenie, czystości wokół hotelu

Pobyt - Maj 2017

Spokój , cisza , relax, miła obsługa, piękna zadbana plaża, rafa obok z pomostu, Wi-Fi w lobby za free, animacje codziennie, polecam dla ceniących spokój , jedna zjeżdżalnia, ale my szukamy hotelu z piękna plaża i dlatego wracamy do was po raz kolejny!

Zalety

spokój, cisza, ładne bungalowy, piaszczysta plaża, morze nie odpływa, rafa obok z pomostu, pokoje codziennie sprzatane , wszystko nam się podobało , wracamy do was po raz kolejny. Miła obsługa!

Wady

Standard stołówki proszę podwyższyć i posiłków!

Coral Beach (ex Rotana)