jak na 3 gwiazdki ok ,czysto serwis na bieżąco , jedzenie urozmaicone. największą zaletą jest blisko cudowna piaszczysta plaża ,dobre połączenie do Pafos ,piękne okolice na spacery
jak wyżej
Jak na hotel 3* w takiej cenie jestem bardzo zadowolona i usatysfakcjonowana. Byłam w Coralli z moim partnerem. Obsługa hotelu bardzo miło nas przywitała. Przez cały pobyt wszyscy byli życzliwi, mili i służyli pomocą. Sam wystrój hotelu myślę że nie wszystkim przypasuje bo ewidetnie nie był zmieniany od 30 lat, rodem wyjęty z lat 90. Pokoje jak pokoje, żeby się przespać to są ok. Sam hotel jest przepięknie ulokowany. Między innymi przez widok wybrałam właśnie go. PRZEPIĘKNY krajobraz. Jedna z ładniejszych plaż na Cyprze (przynajmniej według mnie :D). Basen również super, leżaki darmowe także na plus :D Jedzenie codziennie inne I przepyszne. Dodatkowo przystanek przy hotelu jak najbardziej na plus. Jak ktoś nie potrzebuje luksusowych pokojii oraz nie przeszkadza mu starszy wygląd hotelu to bardzo polecam!
+ Widok/ otoczenie hotelu + Jedzenie + Basen + Komunikacja miejska
- Hotel nie odrestaurowany - Pokoje mogły by być lepsze
Ten hotel ma kilka zalet, ale też wiele wad. Pokój, który mieliśmy był bardzo duży, z przecudnym widokiem na morze(nad ranem słychać było szum fal😍). To tani hotel, ale pomimo ceny, łazienka nie do zaakceptowani. Rdza, kamień, okropny zapach, niedziałająca słuchawka prysznicowa, brak uszczelek na bateriach. Łóżko duże i wygodne, klimatyzacja sprawna, ale zagrzybiona. Jedzenie za tę cenę Ok. Śniadania dużo smaczniejsze od kolacji. Basen mały i brudny. Budynek hotelu i wyposażenie jest bardzo stare. Recepcja pomocna.
Miły personel Położenie
Brzydki zapach w pokoju Łazienka i aneks kuchenny w fatalnym stanie Brak/lub ograniczona do jednego dania opcja kolacji dla osób vege
Wybierając ten hotel lepiej dopłacić do lepszego pokoju. Najtańszy pokój jest z jeden strony na poziomie -1 i rzędem chodziły karaluchy wielkości kciuka. Dopiero po interwencji i wielkiej awanturze otrzymaliśmy pokój na wyższym poziomie i za 2 dni przyjechała firma przeprowadzająca dezynsekcje hotelu. Pani właścicielka jest nieuprzejmą, wręcz krzyczała na nas jeżeli zgłaszaliśmy fakt o robakach, poza tym nie oddał depeozytu który pobrała przy wynajęciu auta. Twierdziła, ,że nie podlega zwrotowi. Jeśli chodzi o jedzenie to mieliśmy śniadania i kolacje czy HB…. Jedzenie smaczne tylko do kolacji napoje płatne, nawet woda. Chodzi Pani ktroa pyta co do picia po czym przynosi szklankę ze zwiniętym rachunkiem ręcznie pisanym. Jeżeli chodzi o położenie hotelu to jest to hormony i jedyny atut. Jest to osobno hotel w lini, więc zaraz za hotelem idąc linią brzegową są dziewicze plaże kamieniste przepiękne. Myślę,że gdybyśmy dostali ten lepszy pokój i gdyby nie było tych karaluchów to pobyt byłby ok.
Karaluchy, właścicielka stara Greczynka pazerna, która krzyczy i jest niemiła. Nie oddała depozytu za wynajem auta. Bo według niej nie podlega zwrotowi. Na to że są karaluchy odpowiada …. it’s hot…
Masakra, Karaluchy i syf. Właścicielka arogancka starsza Greczynka krzyczy jak się zgłasza problem. Dobrze że znamy język bo niestety jesteśmy zdani na siebie, rezydentka (...) bierna postać.
Tylko położenie, hotel do zburzenia
Proszę popatrzeć na zdjęcia niżej , nie trzeba komentować
To jest masakra. Plaga karaluchów wielkości kciuka męskiego. Syf! Wywalczyliśmy zmianę pokoju a tak dalej karaluchy. Przyjechali kolejni Polacy walczą o zwrot pieniędzy. Mieliśmy wersję ze śniadaniami i kolacją. Do kolacji wszystkie napoje płatne nawet woda!!! Najgorsze wakacje w życiu. Nie zasługuje nawet na 1 gwizdkę. Właścicielka hotelu starsza Pni Greczynka agresywna. Nie chciała wymienić pokoju twierdząc że jest gorąco i karaluchy to norma🙈 wszystko stare i brudne, meble pozalewane , klima śmierdzi zagrzybiona. Ludzie uciekajcie.
Jedyne co to położenie, ale Cypr jest cały piękny
Karaluchy, syf, stary hotel , meble za Gierka, napije płatne do kolacji, nawet woda, agresywna stara Greczynka chyba właścicielka w recepcji. Dramat
Miłym akcentem jest powitalny sok, który serwuje obsługa recepcji w trakcie meldunku. Niby głupstwo, ale kiedy zmęczeni upałem i podróżą docieracie do hotelu, to naprawdę miły gest. Hotel nie jest pierwszej młodości, ale pokoje są czyste, a ręczniki wymieniane. W moim pokoju był aneks kuchenny czyli: kuchnia gazowa z piekarnikiem, lodówka, czajnik elektryczny, szafki, zlewozmywak oraz talerze, garnki, chochle, miedniczki , łyżki talerze, szklanki, filiżanki, lampki do wina, a nawet korkociąg i kuchenna ściereczka. We własnym zakresie trzeba zorganizować sobie płyn do mycia naczyń i myjkę. Sam obiekt ładnie położony przy piaszczystej plaży 11 km od Pafos. Dojazd do miasta bezproblemowy autobusem 615, który kursuje co 15 min. z parkingu obok hotelu. Bilet jednorazowy 1,5e, dzienny 5e. Posiłki dobierasz sam jakie chcesz i ile chcesz, brak ograniczeń. Obsługa pilnuje, aby stoliki były czyste i nie zalegały na nich brudne talerze. Przy śniadaniu dowolność przy wyborze napojów zarówno ciepłych jaki i gorących. Niestety w trakcie obiadokolacji kupić trzeba nawet wodę i nie wolno przynieść własnej. Przy wszystkich plusach, to niepotrzebny zgrzyt. Obsługę hotelu w pełnym tego słowa znaczeniu stanowi wielonarodowościowa grupa ludzi. Są fantastyczni!!! Hotel, to tylko miejsce, budynek, ale załoga to serce i podstawa tego miejsca. Ogromnie miłym akcentem był tort dla naszego sąsiada, który w trakcie pobytu obchodził urodziny, a który obsługa schowała w lodówce. Choć posiłki kończyły się o 21.30, to nigdy nie spotkały mnie żadne wymówki ze strony personelu, że późno przychodzę (np. 21.20)Wręcz przeciwnie słyszałam: ok, no problem, slowly. Szanowali mój aktywny sposób spędzania czasu, którego ciągle mi brakowało mimo 2-tygodniowego pobytu. Hotel położony na uboczu i całe szczęście! Piszę z pozycji osoby, która w hotelu spędzała głównie noce. Opuszczałam hotel ok.7.20 i pojawiałam się po 21.00 Jeśli ktoś chciał się zabawić, to nie było z tym problemu. Okoliczne hotele zawsze coś organizowały lub można było wsiąść w autobus i pojechać w dowolne miejsce. 615 kursuje nieomalże non stop. Imprezowiczom może to przeszkadzać, ale co innego iść na imprezę i wrócić z niej o której chcę, a co innego być przymuszanym do biernego brania w niej udziału noc w noc. Market w pobliżu hotelu dobrze zaopatrzony i z przyzwoitymi cenami. Hotel również dysponuje sklepikiem. Po drodze do Pafos można udać się do Lidla lub galerii handlowej. Dobrze jest kupić bilet całodzienny, bo dowolną ilość można wsiadać i wysiadać bez względu na to czy zwiedzasz, czy chcesz zrobić zakupy . Zmotoryzowani mają jeszcze do wyboru lokalny hipermarket Papantoniou.
-duży parking hotelowy, -duże, czyste pokoje z aneksem kuchennym, -praktycznie każdy pokój ma widok na morze choćby boczny -w hotelu panuje spokój i cisza można odpocząć, -bdb połączenie z Pafos (autobus co 15 min.) -posiłki w formie bufetu bez ograniczeń i bardzo urozmaicone -śniadania 7.00-930, obiadokolacje 19-21.30 i bardzo tolerancyjna obsługa, która spóźnialskim drzwi przed nosem nie zamykała -personel, to: mili, uprzejmi, życzliwi ludzie. To oni są sercem tego hotelu, -powitalny sok
- brak nawet bezpłatnej wody do obiadokolacji
Ładny hotel, cudowni pracownicy. Bardzo dobra kuchnia. Świetny basen. Przystanek autobusowy obok hotelu. Hotel przy piaszczystej plaży. Lata świetności ma za sobą, jednak nie przeszkadza to w świetnym wypoczynku.
Profesjonalny personel, świetna kuchnia, lokalizacja.
Hotel budowany w starym stylu, nieunowocześniany.
Pokój , a włąściwie dwa pokoje z częścią kuchenną i łazienką. Oceniam na adekwatne do ceny i ilości gwiazdek. Czysto- choć meble nieco starsze, za to łóżko z nowym materacem
bardzo blisko plaży, basen z widokiem na plażę i morze. Smaczne jedzenie
Nic nie przeszkadzało mi w komforcie wypoczynku
Otoczenie hotelu przepiękne, ładna plaża, ale jeszcze bardziej urokliwe wybrzeże z kamienistym deptakiem i możliwością znalezienia miejsca gdzie nikt nie przeszkadza. Jedzenie wyśmienite. Pokój tragiczny (01B), ale ile czasu spędzamy na wakacjach w hotelu, łóżko wygodne, ciepła woda, czysto i jest ok.
Lokalizacja, otoczenie, obsługa, jedzenie.
Pokój gorszy niż w schronisku młodzieżowym.
Świetna lokalizacja hotelu. Najladniejsza plaża piaszczysta, blisko piekne tereny i ciekawe miejsca. Sam hotel moze nie zachwyca nowoczesnościa, wręcz lata świetności ma dawno za soba, natomiast i pyszne jedzenie i otoczenie (w tym basen) wszystko to wydaje mi się ze wynagradzaja. W hotelu brak innych rozrywek takze spokoj i cisza.
+lokalizacja +plaża +posiłki: na kolacjach różne kuchnie, w tym lokalna, na śnidaniu wybór ale raczej takie english breakfast +spokój
- stan pokoi, zdecydowanie do remontu - klimatyzacja, ledwie działajaca, w maju to nie problem, ale w sierpniu raczej ciezko by bylo wytrzymac - karaluszki tu i ówdzie
Ogólnie ocenia hotel dobrze. Standard w pierwszym wrażeniu mnie zaskoczył, ale po kilku dniach przyzwyczaiłam się do wybitego tapczanu. Dobre jedzenie. Plusem bliska lokalizacja do plaży oraz przystanku autobusowego.
Bliskość do plaży
Hotel położony jest w bardzo dobrej, pięknej lokalizacji z widokiem na przepiękne morze z bardzo zadbanym basenem i przemiłą obsługą śniadań i obiadokolacji. Jedzonko przepyszne i podane dobrym stylu. Same pokoje hotelowe mają już swoje lata świetności za sobą ale mi to nie przeszkadzało w żadnym stopniu. Polecam serdecznie. Łukasz
Jedzenie, obsługa, basen, położenie
Pokoje hotelowe mają już swoje lata świetności za sobą.
Pobyt bardzo udany, cena do jakości polecam w 100%, obiadokolacje duży wybór, codziennie coś nowego. Bardzo miła obsługa. Hotel nie błyszczy nowością ale bardzo czysty. Przyzwoity basen z brodzikiem.
Bardzo dobra lokalizacja przy piaszczystej plaży. Przestronne pokoje z aneksem kuchennym i dużym balkonem. Bardzo dobre jedzenie.
Pokoje i łazienka do odświeżenia
Spełnił moje oczekiwania. Relacja ceny do poziomu bardzo dobra.
Hotel bardzo dobrze położony. Wyżywienie i zakwaterowanie na dobrym poziomie. Obsługa bez zarzutu.
Co można zarzucić to pobieranie opłat za drukowanie w recepcji (2 Euro za stronę) oraz opłata za wypożyczenie ręcznika kąpielowego (5 Euro) nie podlegająca zwrotowi po oddaniu). oraz opłata za parasole na plaży dla gości hotelowych (3,5 Euro).
Ogólnie pobyt bardzo udany. Cypr jest piękny, oprócz plażowania oferuje również wiele miejsc do zwiedzania. Bardzo ciekawe miejsce na wakacje. Już w maju piękna pogoda, gorąco, idealny czas na opalanie się i kąpanie zarówno w basenie jak i w morzu.
Duże zalety; Położenie hotelu - tuż przy najpiękniejszej piaszczystej plaży w okolicy (większość wybrzeża jest skalista i nie ma możliwości wejścia do morza, ten hotel ma idealne położenie pod względem plażowania). Pyszne jedzenie - ogromny wybór podczas wszystkich posiłków, dużo owoców, sałatek, deserów, jedzenia jest tak dużo, że nie da się wszystkiego spróbować. Dania kuchni międzynarodowej ale również lokalnej, która jest bardzo smaczna. W pokojach aneks kuchenny z wyposażeniem.
Wyposażenie pokoju dość stare, wanna wytarta ze starości, klimatyzacja przestarzała, ale jest dość czysto. Dość daleko do centrum Pafos ale jest bezpośredni autobus odjeżdżający co 10-15 minut z parkingu obok hotelu.
Hotel nie zadbany, nie remontowany od 90 lat. Basen i trawnik największym atutem oraz położenie przy plaży.
Położenie przy plaży.
Brud, obsługa recepcji nie miła dla klientów. Wydruk 1 kartki 2€. Zepsute oświetlenie w łazience nie naprawione przez cały pobyt. Śniadania w stylu angielskim, nie smaczna wędlina, jajecznica z proszku. Płatne napoje do obiadu. Pająki (wielkości Ptasznika) i karaluchy dużej ilości w pokojach. Nie wygodne stare materace i uszka (połamane).
Hotel położony w dość spokojnej okolicy, przy bardzo ładnej plaży oraz niedaleko ścieżki spacerowej z klifami. Obok hotelu przystanek autobusowy z którego dojedziemy m.in do Pafos. Jedzenie dobre. Hotel dość leciwy ale czysty. Jeden niewielki basen. Brak animacji, cisza i spokój. Przydałby się remont. Część pokoi znacząco odstaje standardem...
Położenie, plaża, jedzenie.
Pomimo dopłaty do lepszego pokoju na etapie zakupu wycieczki zostaliśmy zakwaterowani (tak jak reszta Polaków) do jednego z najgorszych pokoi na parterze, który był ciemny i zawilgocony z widokiem na ścianę żywopłotu... Po interwencji w recepcji dostaliśmy całkiem fajny pokój na piętrze z ładnym widokiem.
Pobyt w maju udany, pogoda dopisała, woda w morzu i w basenach ciepła. Położenie hotelu przy plaży publicznej. Bardzo ładna plaża , piaszczysta w zatoczce. Leżaki na plaży płatne, w pobliżu bary, restauracje.
Świetne umiejscowiony hotel przy morzu, a zarazem przy przystanku autobusowym. Bardzo dobra komunikacja do Pafos ( 1,5 Euro) co 20 minut. Bardzo dobre jedzenie w hotelu na obiadokolacje ( ryby, owoce morza dania regionalne) - bardzo smaczne desery. Blisko plaża.
Niestety hotel ma już swoje lata - widać to szczególnie po wystroju mebli w pokojach . Łazienka w bardzo kiepskim stanie, bardzo zniszczona wanna. Ale pokoje sprzątane często , pościel i ręczniki czyste. Brak animacji ( ale pobyt w maju więc nie ma sezonu) .
Otoczenie ok, pokój beznadziejny Polaków dają do najgorszych
Położenie, piękna okolica
Stare zwilgotniałe meble, śmierdzi stęchlizną, łazienka tragedia, brak kosmetyków, szamponu brak odżywki do włosów brak