Położenie - ładna, piaszczysta plaża. W większości miły personel.
Hotel stary, meble zużyte, basen brudny, wokół sprzątany codziennie, ale brzegi basenu ohyda. Materace na leżakach bardzo zniszczone. Brak napojów do obiadokolacji, nawet wody nie serwują. Płatne ręczniki basenowe, płatne leżaki przy plaży - plaża nie jest hotelowa tylko publiczna.
Hotel dla osób mało wymagających….zwyczajnie musi być odświeżony bo w obecnym stanie budzi kontrowersje….
Położenie, plaża zachwyca. Wyżywienie bardzo dobre.
Brak jakichkolwiek modernizacji.
Hotel jest położony w świetnym miejscu, tuż obok pięknej, piaszczystej plaży i pętli autobusu dojeżdżającego do centrum Paphos. Ogólnie było przyjemnie, pokoje są bardzo przestronne, z aneksem kuchennym, w którym jest wszystko, czego trzeba. Kuchenka i lodówka były dość stare, ale działały jak trzeba. Mieliśmy na początku niemiłą sytuację z pokojem, najpierw dostaliśmy zatęchły pokój, w którym był grzyb na ścianie, prawdopodobnie z powodu klimatyzacji działającej bez przerwy (nie wyłączała się automatycznie po wyjęciu klucza). W trakcie naszego pobytu problem ten był zgłaszany w pokojach na niskim parterze: 01A, 01B i 02. Pokój, który dostaliśmy później był już w porządku. Klimatyzacja chodzi dość głośno, ale chłodzi i daje ulgę przy upałach. Pokoje są sprzątane od poniedziałku do piątku i jest naprawdę czysto, a panie robią, co mogą, żeby było dobrze. Jedzenie to bardzo duży atut tego hotelu. Kolacja jest od 19 do 21:30, a śniadanie od 7:30 do 9:30, oba posiłki w formie szwedzkiego stołu. Napoje są darmowe do śniadania, a do kolacji płatne. Śniadania są obfite, dużo dobrych rzeczy do wyboru, można spokojnie się najeść, a jedzenie jest donoszone cały czas. Na kolację przygotowywane są różne smaczne dania z kuchni cypryjskiej, greckiej i międzynarodowej, codziennie 6-7 dań do wyboru. Poza tym jest mnóstwo pysznych sałatek i ciast, każdy znajdzie coś dla siebie. Do obu posiłków są owoce: melony, arbuzy, winogrona, a czasem lokalne banany. Zawsze wychodziliśmy najedzeni. Dodatkowo można zamówić lunch albo zjeść go w tawernie obok, ale skorzystaliśmy z tej opcji tylko raz. Basen jest w porządku, super dla dzieci, jest brodzik, a główny basen ma głębokość od 1m do 1,6m. Do pływania raczej słaby, ale do relaksu i moczenia wystarczy. Wielkość basenu wystarczy na tę ilość gości. Niektóre materace faktycznie do wymiany, ale większość była ok. Nasz pobyt oceniamy jako udany, pomimo słabego początku. Cena sporo niższa niż w innych hotelach na. Cyprze, więc w sumie oferta korzystna, jeśli komuś nie przeszkadza, że hotel nie jest nowy.
- jedzenie - lokalizacja - czystość
- stary, "zmęczony życiem"
Hotel położony nad samym morzem co jest ogromnym plusem. Obok hotelu jest przystanek autobusowy (linia 615) -bezpośredni dojazd do portu (gdzie jest centralny punkt przesiadkowy) - warto kupić bilet całodzienny, koszt 5 Euro/osoba, dziecko 2,5 euro/ bilet na przejazd jednorazowy kosztuje 1,5 euro.... Autobus kursuje co 10 minut. *pokoje hotelowe - apartament (2 pokoje z aneksem kuchennym) - ogólnie czysto, natomiast standard to taki PRL - meble i całe wyposażenie jest przestarzałe. Studio (jeden pokój) - wyposażenie takie samo * łazienka - wanna z zasłoną prysznicową, * TV - jest pokoju (zdarzyło się, że nie działa). Aby go uruchomić należy zgłosić się do recepcji po pilot (co było szokiem) śniadania - codziennie to samo (mini parówki, naleśniki, "wędlina" ,sery, biała jajecznica, jajka sadzone, czasem pieczone pomidory i podsmażana wędlina... soki bardzo słodkie (warto rozcieńczyć wodą). * Basen - woda ciepła, leżaki są ale jakość aż się prosi o wymianę (należy mieć swoje ręczniki, bo hotel nie wydaje ). Jest akcja zajmowania około 8:00 leżaków :( * Warto pojechać autobusem na skałę Afrodyty, Grobowce Królewskie, fajny jest też Aquapark Afrodite...bilety warto kupić online. Należy pamiętać o zabraniu ze sobą "przejściówek" do kontaktów - w sklepiku hotelowym koszt 5 euro, w markecie 3 euro.
Urozmaicone i smaczne obiadokolacje (aczkolwiek brak wyboru dla dzieci, tylko 1 x zdarzyła się opcja spaghetti). Plusem jest położenie hotelu, piękna plaża (jedna z piękniejszych na Pafos). Niedaleko hotelu jest supermarket bardzo dobrze wyposażony.
PLAŻA - na stronie hotelu jest informacja, że serwis plażowy jest w cenie - jest to nieprawda, koszt 2 leżaków - to 7,5 euro BRAK SUSZAREK W POKOJACH - mimo informacji na stronie hotelu, że suszarki są. Aby ją otrzymać należy udać się do recepcji i poprosić o wydanie na pokój. TV - aby moc skorzystać z TV należy poprosić o pilot na recepcji. Brak w pokoju. Przy wersji HB obiadokolacje serwowane są dopiero od godziny 19:00, napoje dodatkowo płatne. Waga do zważenia bagażu - koszt 1 euro
Hotel bardzo ładny , świetna lokalizacja , Pokoj Strudio bardzo przestronny dużo miejsca , ładny widok z pokoju
Jedzenie , basen , wystrój , lokalizacja , piekny widok na morze i coral Beach
Według mojej opini brak
Pobyt przebiegł bardzo przyjemnie. Pokoje mega duże z aneksami kuchennymi. Meble w nich mają już swoje lata, sprzęt również. Pokoje czyste sprzątane codziennie. Ręczniki i pościel wymieniane codziennie. Piękna okolica, blisko przystanku autobusowego. Dobra lokalizacja. Plaża jedna z ładniejszych w okolicy. Basen czysty, jedynie leżaki stare i zniszczone. Jedzenie bardzo ok. Urozmaicone, codziennie inne, bardzo smaczne. Obsługa miła i uprzejma. Szczerze polecam ten hotel dla niewymagających, ze względu na standard pokoi.
Jedzenie, plaża, lokalizacja, widoki z balkonu.
Stare meble w pokojach.
Hotel pięknie położony, przy morzu. Posiada bardzo ładny basen. Pokoje duże przestronne, mieliśmy 2 pokoje do dyspozycji, cały apartament miał ok. 55 m2. Widok z dużego balkonu wspaniały. Hotel ma swoje lata ale spełnił nasze oczekiwania. Codziennie było sprzątanie przez personel i wymiana ręczników i pościeli. Śniadania i obiadokolacje przepyszne, bardzo duży wybór. Polecam !
Położenie i bliskość do morza.
Przestarzałe wyposażenie ale to szczegół.
Pokój z aneksem kuchennym i z widokiem na morze i basen. Przestronny, kuchnia mogłaby być lepiej wyposażona (brak otwieracza do wina)
Hotel przy piaszczystej plaży z pięknym widokiem, w spokojnej okolicy. Przy hotelu przystanek Lini 615 która można się dostać do centrum pafos. Pokoje codziennie sprzątane, ogólne wrażenie-czysto. Obsługa hotelu miła i pomocna. Jedzenie bardzo dobre.
Łazienki do remontu, ale mnie to akurat nie przeszkadzało.
Pobyt w hotelu zaliczam do udanych. Mieliśmy parterowy pokój z widokiem na morze, dzięki czemu wychodząc przez balkon w kilkanaście sekund mogłam znaleźć się na basenowym leżaku, a w niecałą minutę na plaży. Hotel położony przy piaszczystej, dużej i pięknej plaży. 10 minut spacerem od hotelu są położone malownicze zatoczki skalne. Pokój w którym byliśmy miał aneks kuchenny (lodówka, toster, piekarnik, czajnik, podstawowe garnki i talerze) i był naprawdę duży. Meble i łazienka z wanną maja już swoje lata. Jednak wszystko codziennie jest sprzątane. Jedzenie smaczne, lecz dla wegetarian był dość ubogi wybór dań. Do obiadokolacji napoje płatne, bilard -jedyna rozrywka w hotelu na wieczór - płatny 1 euro/gra. Pomimo środka wakacji nie było tłoku na plaży, ani na basenie. Dla osób lubiących spokój idealne miejsce, dla dla osób które dużo zwiedzają również, jednak osoby szukające rozrywki nie będą raczej zaspokojone. Brak muzyki, dla dzieci nie było żadnych animacji. Basen czysty i sympatyczny. O godzinie 9:00 tylko pojedyncze osoby kręciły się przy barze.
- Przepiękne położenie. - Piaszczysta plaża tak blisko, że nie ma konieczności wykupowania leżaków na plaży. - Czystość pokoi i otoczenia. - Duże pokoje z ankesem. - Dobra komunikacja miejska do Pafos i bezpłatny transport do Zoo spod samego hotelu. - Smaczne jedzenie.
- Wystrój pokoju (starsze meble). - Bark rozrywek na wieczór (rzutki, bilard). - Uboga oferta posiłków dla wegetarian. - Płatne napoje do obiado-kolacji.
Wspaniały hotel, czyste przeststronne pokoje, codziennie zmieniane ręczniki, widok z każdego pokoju na morze. Obiadokolacja wyśmienita. Bardzo polecam!
- widok z pokoju - jedzenie - przemiła obsługa - dobra lokazliacja
Wad hotelu nie znalazłam, natomiast rezydentka (...) -DRAMAT
Pokój był odpowiedni . Duży apartament z kuchnią . Nie było tam luksusów ale było wszystko co potrzebne . Codziennie sprzątany przez cudowne panie. Piękny basen i cudowny widok na morze. Pyszne kolację. Serdecznie polecam
Piękne widoki . Idealne położenie
Trochę starodawne meble
Hotel ogólnie na plus. Była to jedna z tańszych opcji wakacji na Cyprze. Hotel jest położony w bardzo dobrym miejscu. Pokoje raczej starodawne, dużo rzeczy jest połatanych, zamiast wymienionych na nowe. My byliśmy zadowoleni, ale polecam hotel raczej osobą które nie będą w nim spędzać dużo czasu i są nastawieni na zwiedzanie. Obsługa hotelowa na bardzo dobrym poziomie. Wszyscy byli bardzo mili i pomocni. Dużym plusem w pokojach jest aneks kuchenny (lodówka, toster, czajnik, piekarnik)
+ Hotel znajduje się w cudownym miejscu, 3 minuty do piaszczystej plaży. + Jest świetną bazą wypadową. Spod hotelu kursuje autobus do centrum. + W hotelu jest cicho i spokojnie. Pokoje dobrze wygłuszone. + Duże pokoje, wygodne łóżka + Bardzo fajny basen + Przy basenie duża ilość leżaków. O każdej porze było cos wolnego. + Bardzo miła, pomocna obsługa + Możliwość bezpłatnego wydłużenia doby hotelowej do godziny 14, jeśli pokój nie będzie zajęty. Nam udało się do 13 + Pokoje sprzątane codziennie
- HB okazało się śniadaniem i kolacja. Godziny wydawania posiłków to od 7:00 do 9:30 oraz 19:30 do 21:30. Napoje do kolacji płatne. - jedzenie trochę monotonne. Na śniadania codziennie to samo. - W pobliżu hotelu brak wyboru restauracji z dobrym jedzeniem. - pokoje są starodawne. Szczególnie łazienka nie była w najlepszym stanie. - klimatyzacja bardzo słabo działała. - brak jakichkolwiek atrakcji po mimo zaznaczenia tego w ofercie. Nie ma muzyki na żywo, klubu ani mini klubu.
Trzy gwiazdki odzwierciedlają standardy tego hotelu. Na plus bardzo bliska odległość od morza. Miła i pomocna obsługa.
Położenie nad samym morzem. Czysty, duży pokój. Duży taras. Dość duży basen, każdy mógł znaleźć leżak dla siebie o każdej porze dnia. Dobre jedzenie.
Łazienka wymagająca remontu, meble stare.
Dramat, nie polecamy. Hotel brudny, jedyna zaleta to plaża obok
Hotel na bardzo spokojny wypoczynek bez fajerwerków. Jakbym miał podsumować w dwóch słowach to byłoby to CICHO I CZYSTO. Czas tu się raczej zatrzymał. Nie ma żadnych animacji dla dzieci oraz życia nocnego. Nie obejrzysz meczu przy piwku. Świetnie skomunikowany z Pafos (autobusy co 10-15 minut do późnych godzin nocnych).
Hotel ładnie położony, Basen czysty, dość spory, głębokość odpowiednia do zabaw dla dzieci. Obiady może niezbyt urozmaicone ale smaczne. Pokoje obszerne z aneksem kuchennym i dużym tarasem- sprzątane codziennie. Teren hotelu ładnie utrzymany. Minimarket na terenie hotelu. Blisko na wrak Erdo3. Polecam spacer wybrzeżem ok 3.5km w jedną stronę- da się przejść (nie pokaże tego na GoogleMaps) Blisko do dobrej restaruacji Porto Antico i pubu w stylu angielskim Legends Lounge Bar
Stare wyposażenie, płatne leżaki na plaży, słabe śniadania, płatne napoje do obiadów, jedzenie pod Anglików- mało lokalnej kuchni. Niefunkcjonalne ciągi komunikacyjne (żeby przejść z pokoju na basen trzeba iść przez salę śniadaniową, wyjście na plażę to konieczność przejścia z boku hotelu lub przez restaurację). Brak ratownika przy basenie. Strasznie hałasująca klima w pokoju
Świetna lokalizacja, pyszne jedzenie i wspaniała obsługa.
Lokalizacja blisko pętli autobusowej, pyszne jedzenie, świetna obsługa, wszyscy pomocni
Hotel może nie jest najnowszy ale było w nim wszystko co potrzeba. Blisko lotniska, przy plaży, aneks kuchenny w pokoju. Bardzo dobre jedzenie. Obsługa bardzo miła. Pokoje czyste. Zaraz pod hotelem przystanek autobusowy. Bardzo fajny basen.
Położenie, jedzenie
Hotel wymaga remontu
Hotel troszkę stary,ale czysto.Klimatyzacja głośna,ale chłodziła idealnie.Pokoje obydwa przestronne z widokiem na morze(centralnie).Do morza blisko,a plaża najładniejsza w regionie.
Plaża,duże pokoje,wielkie łóżko,widok na morze .
stary budynek,nieschodząca woda w umywalce,cieknąca spłuczka,brak animacji dla dzieci.
Hotel owszem z lat 90 ale wyposażenie pokoi kompletnie nie ma znaczenia gdy się w nim tylko śpi. Panie sprzatają codziennie. Okolicą piękna, basen czysty,plaża rewelacyjna, obsługa przesympatyczna, jedzenie bardzo dobre, w okolicy restauracja, bar,market, dla niewymagających istny raj, polecam serdecznie
Blisko plaży, dobre jedzenie, miła obsługa
Wyposażenie pokoju z lat 90 które kompletnie nie ma znaczenia :)
Hotel w porządku, przy plaży, nie ma co narzekać. Pokoje może nie najnowsze, ale duże. Jedzenie urozmaicane, smaczne. Ogólnie polecam
Przy ładnej plaży, jedzenie,