Dziewicze plaże z lazurową wodą i cichymi zatokami
Zamek św. Hilariona z widokiem na całe wybrzeże
Spokojna atmosfera i mniej zatłoczone miejsca turystyczne
Hotel na przyzwoitym poziomie, bardzo dobrze położony.
Położenie blisko plaży i terenów zielonych.
Śniadania codziennie takie same, raczej skromne.
Mimo pobytu poza sezonem, wszystko super. Obsługa miła i pomocna, ręczniki wymieniane codziennie a nawet pościel w połowie przy 7 dniowym pobycie. Okolica spokojna a dojazd do większego miasteczka ich transportem czyli tzw. dolmuszem bez problemu.
Położenie, nad samym morzem a do gór spacerkiem ok. 15 min., więc widoczki piękne.
Bardzo mi się podobało. Pokój był czysty i funkcjonalny, z bezpośrednim widokiem na morze. Sprzątany był codziennie wraz z wymianą ręczników. Jedzenie było dobre, może nie rewelacyjne, ale naprawdę każdy coś dla siebie mógł wybrać. Obsługa bardzo miła, szczególnie ciemnowłosa pani w recepcji. Położenie hotelu to przedmieścia miasta Girne, do którego można było dojechać busem. Cena pobytu była jak najbardziej adekwatna do jakości. Polecam to miejsce.
Wszystko
Nie było
Nasz grudniowy pobyt w tym hotelu był cudowny. Pogoda nam się trafiła wymarzona bo aż 22 do 25 stopni C. Hotel przepiękny, kameralny z miła obsługą , bardzo dobrym jedzeniem i wspaniałą roślinnością w otoczeniu hotelu. Pokój mieliśmy z widokiem na zatokę , rozwiązaniem tego pokoju są rozsuwane panoramiczne okna , które po otwarciu ...... widok cudowny
Dla nas ogród, panoramiczne okna w pokojach z widokiem na zatokę , dobre jedzenie, miła obsługa . Wszystko jest zaletą tego hotelu.
Dla nas nie ma żadnych wad
Bardzo ładne położenie hotelu, piękna okolica . Blisko do plaży. Pyszne jedzenie i przyjazna obsługa . Polecam .
Uśmiechnięta obsługa chętna do pomocy nawet jeśli się nie zna się języka.
brak.
Hotel , jego położenie i wyżywienie SUPER !!! Polecam !!! Ludzie którzy piszą złe opinie o tym hotelu , to snoby !
Położenie , super obsługa !
Za te pieniądze to przesyt jakości nad ceną !
hotel taki sobie-nie na 4*-ale daje radę;opinie ratuje widok na morze i ogród wokół hotelu.
położenie-piękne widoki na zatokę-ogród;obsługa w porządku-sterają się.
jedzenie -mały wybór-ale w miarę smacznie;brak atrakcji;SPA;brak jacuzzi i sauny;siłownia dno(miały być w cenie)paskudna droga w rozbudowie 50m od notelu-okolica nie ładna;plaża brudna.
Wspaniale spędzone 10 dni wakacji ,urocza zatoczka przepiękna plaża , wolne leżaki dostępne o każdej porze dnia , czysta woda w zatoczce, parasole nad każdą parą leżaków . Wspaniały ogród na terenie hotelowym , figowce , bananowce , cyprysy, drzewka pomarańczowe … Przestronne pokoje , wydajna i CICHA klimatyzacja . Bardzo urozmaicone posiłki i miły personel .
Cicho , spokojne i przyjemnie można spędzić czas . Raczej polecam dla par po pięćdziesiątce które szukają spokoju i wypoczynku w przyjemnych okolicznościach natury . Wszyscy tu kochają baaardzo kotki !
bardzo ladny i zagospodarowany obiekt - eleganckie klimatyczne wnętrza, wygodne pokoje ,zadbane ogrody, duzy basen ,kameralna plaza -wszytko w zasiegu reki :) lezakow i parasoli pod dostatakiem .Zyczliwy i sympatyczny rezydent p.Mateusz słuzy rada i pomoca do ostatniej chwili .Polecam i sama chetnie tam wrócę . Przybylismy do hotelu przed polnocą i czekal na nas lunch .Daje 4,5 gwiazdki od siebie :)
Swietna lokalizacja piekne widoki ,bardzo mila obsluga ,eleganckie obiado-kolacje ,urozmaicone i smaczne jedzenie -dania glowne, zupy mnostwo warzyw na rozne sposoby ,owoce i ciasta -desery . W poblizu dwa markety i busy,
zadnych uwag
Cudownie! Świetna obsługa, poznałyśmy fantastyczną córkę własciciela, pomocną, przyjazną. Personel hotelu był zawsze gotowy do pomocy, sympatyczny i uśmiechnięty. Pokoje są dobrze wyposażone, czyste, przestronne.
Spokój, kameralność, plaża bez tłumów, ciepła obsługa, bliskość świetnej kawarnii - tylko przez jezdnię. Basen i plaża 2 min od hotelu. Zacienienie roślinami, można się skryć przed słońcem. Livestreaming kamera - witałyśmy się z rodziną i przyjaciółmi z plaży.
Bałagan w barach przy plaży - tam było niezbyt czysto.
Ogólne wrażenia bardzo pozytywne miła pomocna obsługa ,hotel z własną plażą,jedzenie urozmaicone bardzo dobre,pokoje sprzątane codziennie,zero zastrzeżeń POLECAM
-brak
Hotel Denizkizi posiada 2 części (budynki obok siebie): Denizkizi oraz Denizkizi Royal. Hotel Denizkizi jest starszym budynkiem, jednak po gruntownym remoncie - nowoczesne wnętrza, nowe wyposażenie - zdecydowanie polecane 4*. Hotel Denizkizi Royal to nowszym budynek, jednak dawno nie remontowany co widać w standardzie pokoi - są 3*. Hotel zrobił na mnie bardzo pozytywne wrażenie - wspaniałe widoki oraz bardzo dobra obsługa.
W tym hotelu są dwie części 3* i 4*. Uważajcie, w której będziecie zakwaterowani. Warto dopłacić do wyższego standardu (część Royal), my tam byliśmy i pokoje są naprawdę ładne. W 3* są podobno skromniejsze. Sam hotel dobry, czysty, duży teren. Co prawda jest kawałek na plażę, ale za to plaża jest szeroka, piaszczysta, położona w przepięknej zatoczce.
Dobre cztery gwiazdki. Sympatyczna obsługa, dobre jedzenie, bliskość pięknej i piaszczystej plaży, gwarancją na udane wakacje! Gorąco polecam!