Bezpośrednio przy hotelu piaszczysta plaża w formie zatoki.
Kompleks basenowy z aquaparkiem.
Dla dzieci: brodzik, miniklub, mini disco, plac zabaw, krzesełka w restauracji.
Bogate zaplecze sportowe: centrum fitness, tenis stołowy, boisko do piłki nożnej, kort tenisowy, siatkówka plażowa.
Jest to nasz drugi pobyt w tym hotelu no i niestety ostatni.
Duży kompleks, każdy znajdzie coś dla Siebie, Jedzenie bardzo słabe. (Ale myślę że to przez te ograniczenia)
Zimna woda w basenie z barem, nie dało się wejść. Łazienki do remontu.
Super lokalizacja, aquapark, super obsługa w Club Soda, zwłaszcza Ahmed. Polecam
Super lokalizacja, aquapark, blisko do morza
Bardzo słaba obsługa hotelowa szczególnie recepcyjna. Średnie wyżywienie - monotonne (super naleśniki i wiecznie podawane jajka). Hotel zdecydowanie poniżej 5*. Najlepsze w hotelu są baseny - każdy w tym zakresie powinien coś dla siebie dobrać, dużo przestrzeni oraz aranżacja tej przestrzenii i w zasadzie to wszystko. W morzu żadnych rewelacji, rafa jakby jej nie było. Dużo zieleni., dobrzy animatorzy. Przy porównaniu np. z hotelem "Holiday inn amphoras" w Scharm-ie, który jest oficjalnie 4* to Desert powinien być 3*. W hotelu Magawish plaża jest fajniejsza a wyżywienie zdecydowanie lepsze, a obsługa milsza i bardziej uczynna.
wspaniały hotel
Polecam wszystkim pragnącym spędzić cudowne wakacje. Byliśmy dwa tygodnie z dwójką dzieci i nie można się było nudzić. Jeśli już to było to słodkie lenistwo. Standard hotelu 5* może trochę przesadzony choć porównując do Tunezyjskiego hotelu 4* duża różnica na plus!!!! Poza tym all inclusive polecam wykupić na miejscu w hotelu (i jeszcze dodatkowo się tagować) za dziecko 2 i 6 letnie nie płaciliśmy wcale!!! Radzę w pierwszym dniu kupić specjalne obuwie do chodzenia po rafach (nie drogie i świetnie się sprawdza).Ogólnie zakochałam się w Egipcie i rafach kolarowych.
Cudowny hotelik ,wspaniała obsługa ,Extra baseny
POLECAM WSZYSTKIM
jest bardzo ,fajny i czysty
Bardzo dobry hotel , POLECAM go wszystkim . Każdy coś dla siebie znajdzie bez względu na wiek >
Wspaniały hotel , bardzo dużo leżaków i parasoli .
hotel super,pokoje duże i czyste,sprzątający nachalnie domaga się łapówki,plaża piękna,morze cudowne,jest gdzie chodzić na spacery po terenie hotelu bo jet on dość rozległy,baseny bardzo fajne.Gorąco polecam
Bardzo słaba i nieprofesjonalna obsługa w restauracji serwującej podstawowe posiłki.Smak mimo dużego urozmaicenia potraw podobny do siebie.Restauracja na plaży serwująca dania rybne i owoce morza oraz restauracja włoska (świecąca pustkami) płatne mimmo wykupienia opcji All Inclusive.W barach na plaży i przy basenie archaiczne plastikowe szklanki i kubki (wielokrotnego użytku!!!).Pokoje schludne, a ekipa sprzątająca bardzo solidna. Podstawowymi goścmi hotelu są Rosjanie.Warto spędzić czas w tym ośrodku z grupą wypróbowanych przyjaciół z kraju ,wtedy można być zadowolanym z pobytu mimo szeregu krytycznych uwag.
Bardzo fajny hotelik
Hotel położony na bardzo rozległym terenie. Wspaniałe baseny i świetny plac zabaw dla dzieci
wrocilam z tego hotelu dzisiaj do tej pory choruje ,personel w barze nie dba o higiene kubki plastikowe praktycznie nie sa myte a plukane jedzenie monotonne a potrawy niedogotowane . Bez opcji all. nie ma co tam szukac gdyz hotel polozony jest daleko od centrum . Nie polecam wyjazdow do Hurgady no chyba ze ktos lubi daleko idaca egzotyke . temperatura nie dla europejczyka -grubo ponad 40 stopni . Hotel ten na pewno nie zasluguje na 5 gwiazdek . na stolowce wylaczaja klime i dziwia sie ze ktos zwraca im uwage .sprzatajacy sa ok . jednak trzeba cos niecos zostawic grosza zreszta jak wszedzie .nie trzeba brac recznikow wydaja na plazy i na basenie
Hotel super! Piękne położenie na rozległym terenie! Pyszne jedzenie w nieograniczonych ilościach. Ciasta, ciasteczka, desery do woli! Przepyszne owoce.Uwaga! Przytyłam 3kg. Fajne animacje, super animatorzy. Nietety, nasi animatorzy kończyli kontrakt wraz z naszym turnusem. Nie wiem jacy będą kolejni, którzy już przyjechali. W hotelu nie można się do niczego przyczepić. Każda prośba do obsługi jest natychmiast realizowana. My spędziliśmy cudowne wakacje w raju z dwójką naszych nastolatków! Nikt się nie nudził. Wszyscy wrócili zadowoleni! Rezydenci Alfa Star to arabi mówiacy piękną polszczyzną. Polecam wycieczki na nurkowanie i safari ale z biurem Picasso (siedziba przy plaży hotelowej). Super zorganizowane przez tubylców i nie ma żadnego jeżdżenia po wszystkich hotelach i zbierania turystów. Od razu z hotelu wyruszaja na wyprawę. Statkiem z przystanii hotelowej! Polecam!!!!!!!!!!!!
Hotel- wzorowy. Jestem zachwycona.
hotel położony na rozległym terenie, spokojny, polecam dla rodzin z dziećmi. Bardzo udany pobyt. Polecam.
Byłam z mężem i 2 małych dzieci (5 i 1), serdecznie polecam dla rodzin z dziećmi.
Jedzenie monotonne, serwowane na poziomie 3*. Animacja właściwie nie istniejąca- cowieczorny koncercik do tańców własnych to za mało, by mówić o animacji czy programie kulturalnym. W hollu nie ma nawet instrumentu, spełnia on jedynie rolę miejsca gdzie oczekuje się na przyjazd wycieczkowego autokaru. Nudno, bez propozycji. Oferta all inclusive dziwnie zawężona do określonych godzin i obiektów, z których zresztą nie wszystkie są czynne. Zupełnie nie mam miejsca gdzie można by się spotkać w grupie.
Było super baseny i plaże odlot jedzenie też.