Doris SPA

Słaby

Dramat. Nie wiem w jakich warunkach urlopy spędzają osoby, które polecają ten hotel. Ogólnie hotel lata świetności ma dawno za sobą-praktycznie wszystko nadaje się do remontu a ładnie wygląda tylko na zdjęciach sprzed lat. Począwszy od obdrapanych ścian i tapet w przestrzeniach wspólnych, przez niedziałające windy. Brak dostępu do placu zabaw - mimo, że w ofercie hotel zapewnia taką opcję. Pokoje - porażka. Brak ciepłej wody, z umywalki śmierdzi jak z kanalizacji - ciężko się umyć bez odruchu wymiotnego. Klimatyzacja nie działa. Aby otworzyć balkon trzeba się porządnie nagimnastykować z drzwiami. Posiłki - pozostawiają wielllle do życzenia. O ile na śniadanie można coś wybrać - nie przypłacając tego bólem brzucha to obiadokolacje są totalną porażką. Tłuste, twarde, ciężkie do strawienia - widać że przygotowywane są najmniejszym nakładem finansowym z wątpliwej jakości produktów. Basen - ratownicy siedzą w swoim pokoju i nie zwracają uwagi na to co się dzieje w wodzie tylko nosy trzymają w telefonach. Byliśmy świadkami gdy topiła się mała dziewczynka - nawet się nie zainteresował tym faktem. Na prośbę o włączenie atrakcji basenowych - odpowiedź była, że od dawna nic nie działa :-( Nigdy nikomu nie polecimy tego miejsca, sami tym bardziej się tutaj już nie pojawimy.

brak miłej obsługi wyłudzanie pieniędzy wprowadzanie klienta w błąd w zamówieniem ODRADZAM WSZYSTKIM!!!!!!!

Dobrze, wszystko ok. Bardzo ładny obiekt i smaczne wyżywienie

Ogólnie pobyt oceniam na 3,5 Nie wiem czy jeszcze wrócę tam ponownie. Szefostwo powinno iść na przeszkolenie aby zobaczyć jaka obsługa i jak powinien funkcjonować takiej klasy Hotel. Byłem w paru Hotelach podobnej i wyższej klasy i mam porównanie. Z tego jestem najmniej zadowolony

Nie polecamy nawet w 1% teho Hotelu i ma tez zla opinię nawet w miescie wsrod swoich.

Nazwa  Doris SPA
Miejsce  Polska / Pomorze Zachodnie / Kołobrzeg
Udogodnienia  basen kryty, na terenie hotelu instytut SPA, na terenie sauna, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, fitness, darmowe wifi, parking

Dla dzieci: Ukryta Kraina - interaktywna wystawa, w której na ponad 400 m2 znajdują się liczne atrakcje ze świata magii.

Dla amatorów militariów: Muzeum Oręża Polskiego i centrum atrakcji wojskowych Bastion.

Ekopark Wschodni - sieć malowniczych ścieżek prowadzących brzegiem morza przez lasy i torfowiska.

Szerokie, piaszczyste plaże nad Bałtykiem z wydmami i sosnami

Słaby

3.9
3.8
4.1
5.3
3.5

Wyświetlono 74 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii

Pobyt - Sierpień 2021

Zalety

Obsługa - miła i kulturalna.

Wady

Szczegóły w opisie bo ciężko wymienić wszystko na raz.

roman

Pobyt - Marzec 2021

Zalety

żadnych

Wady

wszystko

Michał

Pobyt - Luty 2021

Dobrze, wszystko ok. Bardzo ładny obiekt i smaczne wyżywienie

3.8
Jacek

Pobyt - Październik 2020

Zalety

Położenie dobre, jak na porę w której byłem bardzo cicho i spokojnie.

Wady

Obsługa w recepcji tak njakby pracowała za karę. Na basenie o godzinie 20,00 wyłączone jaccuzi z ciepłej wody - skandal!. Za płaszcz kąpielowy pobierać 35,00 złotych to trochę przesada?W poże deszczowej brak w pokojach możliwości wysuszenia odzieży - ogrzewanie wyłączone - skandal.Byłem w terminie 04.10-07.10.2020 i akurat deszcz - brak możliwości ogrzewania.W pokoju przez to nie za wesoło z powodu chłodu. Jedzenie w miarę urozmaicone lecz mogło by być bardziej. Niektóre pozycje tak jak by wyliczone, mało dokładają na bieżąco. Ogólnie cały pobyt oceniam na 3,5

Aga

Pobyt - Wrzesień 2020

Zalety

Brak zalet, moze jedzenie duzy wybor i dosyc smaczne .Bardzo mily mlody pan w recepcji to jedyny plus tego miejsca.

Wady

duzo by wymieniac Dali nas do czesci ktora ma byc ogolnie zamkkieta do remontu ,ze względu na 2 maltanczyki które byly z nami.Pokoj porazka wykładzina na ppdlogach że podarta zo szczegol ,spadajace tynki ze scian.Poprosilismy o przeniesie.Otrzymalismy nastepny pokoj w tej samej czesci hotelu ,no lepszy niż poprzedni ale..brak cieplej wody brak wi-fi.Ludzie bierzecie 500 zl za dobe ,gdzie jakies standardy.Na nastepny dzien wymeldowaliśmy sie z tego hotelu i znalezlismy apartament 2 pokojowy za 280 zl za dobe w samym centrum przy plazy .Takze prosze uwazac bo warunki Hostelu a nie Hotelu.I bardzo daleko do samegi głównego deptaku ok 3 km.Nie polecam

3.4
kuba9947

Pobyt - Sierpień 2020

Zdzierstwo! Meble w pokoju zepsute! Brak łóżeczka dla dziecka mimo to, że informowaliśmy o przyjeździe z dzieckiem! Drzwi pod prysznicem jak i balkonowe zepsute! Obsługa kompletnie niezaangażowana w swoją pracę! Balkon brudny- obsrane krzesła, obok nich plastikowy kubek wypełniony po brzegi petami... Na basenie brak ratownika Sauny czynne tylko wieczorami W pokoju brak lodówki, czajnika- będąc z 7 miesięcznym dzieckiem jakakolwiek egzystencja była NIE-MO-ŻLI-WA! Na podsumowanie myślę, że odniosę się do słów innego z wczasowiczów zasłyszanego w recepcji, który na słowa recepcjonistki ?zapraszamy ponownie? odpowiedział ?nie, raczej nie?

Zalety

Dobre jedzenie

Wady

Niezadbane pokoje Wszechobecny BRUD Niezaangażowana obsługa Brak wyposażenia w pokoju (lodówka, czajnik, filiżanki, telefon) Brak ratownika na basenie

kasia

Pobyt - Luty 2020

Nie byłam w tym hotelu, więc nie wypowiem się o warunkach tam panujących, ale o nierzetelności, złośliwości, ignorancji powiedziałabym wiele. Nie polecam tego hotelu,a po opiniach widzę, że nie tylko ja.

Zalety

Nie znalazłam

Pobyt - Luty 2020

Hotel trochę schodzi na psy. W szafce na lodowkę - pusto. Brak zwykłej wody do picia podczas posilkow (ale można zamowić odpłatnie, cha cha!). Przy wejściu z szatni na basen bardzo ślisko, nikt nie zbiera wody, również w samej szatni. Ratownik pojawia się i znika. Obsługa trochę obcesowa. Kawiarenka czynna od 12 do 21.

Zalety

Duży basen, przestronny pokój (w nowej części - wersja deluxe) i łazienka; smaczne i urozmaicone jedzenie.

Wady

Brak dostępnej lodówki i czajnika; obsługa nie wyrabia się, zwłaszcza w jadalni - jeśli nie przychodzisz na początku to siadasz przy brudnym stole. Kilka ściem w ofercie "Rodzinne ferie" np. nauka pływania dla maluchów, 60zł na zabiegi spa - na miejscu okazuje sie że tylko na te najdroższe; voucher na grzańca ale tylko między 12 a 16....

2.0
Mirosław Admkiewicz

Pobyt - Grudzień 2019

Już wcześniej opisałem ten hotel ale jeszcze parę słów , basen, sauny ok, brak ratownika na basenie siedzi schowany za drzwiami albo flirtuje z koleżankami z Ukrainy on również z Ukrainy, brak oznakowania na koszulce, sauny późno otwierane byliśmy od 23-12-2019 do 28-12-209 r pojawił się dwa razy na basenie przez kilka sekund, obsługa na recepcji to ludzie którzy nie nadają się do tej pracy, kasują za ekologiczne i szlafroki nie wystawiając rachunku, ścigają za opłaty za parking ale tak naprawdę to jest plac budowy i nie wiadomo do kogo należy, brak regulaminu i oznakowania, brak miejsc parkingowych dla osób niepełnosprawnych, na zgłaszane usterki nikt nie reaguje, nie sprzątają pokoi, ogólnie brudno, śmierdzi, wejście na posiłki z parteru na pierwsze piętro , brak windy aby niepełnosprawny mógł swobodnie udać się na posiłek. Ten hotel Doris to jakieś kuriozum nie polecam nikomu, byliśmy tam z całą rodziną i już nigdy więcej tam nie pojedziemy, wszystko tam się wali właściciele nie panują nad hotelem, brak osoby odpowiedzialnej,każdy z obsługi chodzi swoją drogą, 90 % to Ukraińcy nie znający polskiego języka, w rozmowie dowiedziałem się, że nie mają umów o pracę, za kawą na śniadaniu czeka się 40 minut z zegarkiem w ręce , często brakuje wody lub kawy, jest tylko jedna kawiarka produkcji rosyjskiej, która pamięta czasy lat 50 tych, Państwo właściciele obudźcie się bo zostaniecie w pewnym momencie z ręką w nocniku jak nie dołożycie starań aby poprawić sytuację. Dla chętnych którzy chcą odwiedzić ten hotel nie polecam lepiej dołożyć parę groszy więcej i zapomnieć o ty hotelu gdyż ta można się zarazić różnego rodzaju bakteriami ze względu na panujący tam brud.

Zalety

Posiłki , sauna , basen

Wady

saun, smród w przebieralni, brak ratownika na basenie

Stefan

Pobyt - Grudzień 2019

Pobyt był bardzo fajny. Jesteśmy bardzo zadowoleni z wypoczynku. Polecam wszystkim rodzinom z dziećmi. Największy basen w Kołobrzegu jaki widziałem

Zalety

Super położenie. Bardzo miła obsługa.

K.

Pobyt - Listopad 2019

Zasadniczo trudno byłoby coś zarzucić gdyby nie weekendowe dyskoteki. Normalnie odbywają się we wszystkich lokalach i fajnie że są, ale kończą się o 22. Wszędzie, ale nie tu. Tu łomocze jak mówi obsługa do kiedy są goście. A mogą być długo... Nie przyjechałam do klubu disco ale do hotelu. Za niemałe pieniądze mając nadzieję na odpoczynek w spokoju. i takie atrakcje dodatkowe zdecydowanie zmniejszają zadowolenie z pobytu. Dla mnie to niedopuszczalne i brak szacunku dla klientów. W końcu nie każdy musi mieć ochotę na calonosną zabawę, a słychać ją po najwyższe piętro. Nie polecam takich wrażeń.

Zalety

Polożenie

Wady

Dyskoteka

3.4
Ruda

Pobyt - Listopad 2019

Pokoje w opłakanym stanie.Brak ogrzewania w pokoju,zimna woda pod prysznicem.Zarwane materace.Na basenie zimna woda w jakuzi zna woda i w basenie solankowym zimna woda.Płytki na basenie sie odklejaja . Właściciel tego hotelu powinien sie wstydzić ze pobiera tak duże pieniądze za pokoje.Hotel nie zasługuje nawet na 1 gwiazdkę.SKANDAL!!!

Zalety

Jedzenie dobre

Wady

Ten hotel ma same wady

Albert

Pobyt - Październik 2019

Przyjechaliśmy większą grupą i bardzo nam się podobało. Basen solankowy świetny.

Zalety

super położenie, ekstra basen

Pobyt - Lipiec 2019

Plusem cisza w hotelu . Ale przydało by się trochę lepiej posprzątać. Sala dla dzieci po prostu bardzo brzydko pachnie,nie ma tam żadnej wentylacji . Siłownia dostępna tylko gdy jest instruktor a tak nie ma wejścia. Słabo . Za pokój dr lux to trochę za wysoka cena.

Zalety

Zaletą jest tylko smaczne jedzenie i duży pokój

Wady

Pokoje są brudne i nie wysprzątane,pani z obsługi zwraca uwagę aby kończyć szybko posiłki bo tylko do konkretnej godziny.

Iga

Pobyt - Lipiec 2019

Nie polecam nikomu. Do morza 350m. Kiedy przyjechałam wcześniej zostałam zlekcewazona przez recepcjoniste. Musiałam wielokrotne przypominać, że jestem, bo on w tym czasie śmiał się z atrakcyjna Ukrainka. Musiałam czekać 8 godz. na pokój niestety nie udało się wejść wcześniej, zresztą nie miałam z kim rozmawiać. Nigdy wcześniej nie spotkałam się z taką ignorancja. Ludzie w Kołobrzegu znajdziecie tańsze i lepsze hotele. Ten hotel to lata 70-siate,czas się zatrzymał.

Zalety

Dobre posiłki na diecie Dabrowskiej

Wady

Za pokój olbrzymie pieniądze a położenie na parterze z widokiem na zaniedbane brudne podwórko, przy jeżdżących samochodach. palących papierosy, smierdzacym kiblu, halasujacej obsłudze hotelowej-cały czas trzaskaja drzwiami-bardzo psują pobyt.

2.4
Jolanta

Pobyt - Lipiec 2019

Nie polecam nikomu.WIELKA ŚCIEMA. Do morza ok.400 m, łazienki śmierdzące i brudne, pokoje na parterze to porażka, Obsługa cale noce trzaska drzwiami, na zwróconą uwagę odpowiadają,że tak muszą bo oni pracują całą noc, tarasy na parterze bardzo zaniedbane,z widokiem na brudny plac, recepcjonista bardzo niemiły. Jedna wielka ściema za duże pieniądze! NIE POLECAM!

Zalety

Dieta warzywno-owocowa smaczna

Wady

Głośno, brudne i śmierzące łazienki, recepcjonista wyjątkowo niemiły, pokoje obskurne, lata 70-te.Zabiegi do kitu!

Clo

Pobyt - Lipiec 2019

Nie wiem czy podczas naszego pobytu trafiła się choć jedna zadowolona osoba ?!? Basen solankowy -haha to jakaś ściema -ludzie siedzą w nim nie więżąc chyba co to jest basen solankowy ;)w basenie pływała Pielucha z zawartością ,której nikt nie miał ochoty wyłowić ! Bicze nie działają ! Natryski nie działają ! JacuZZI NIE DZIAŁA !! Bar to jakaś kpina :kilka obtartycg,brudnych stolików i krzeseł ..disco pomimo ciszy nocnej do 3-4 nad ranem !! Pomimo ciszy nocnej !! Nikt nie reaguje,barman świetni bawi się ze swoimi znajomymi z Ukrainy . Nikt nie mówi po polsku ! Barman to także kelner ,ratownik i pan złota rączka - swoją droga wszechstronnie maja uzdolnionych ludzi na Ukrainie ;) pan z recepcji zapomniał co to uśmiech i empatia ...pani ze spa gburowata i to ONA DYKTUJE WARUNKi ! Ona ustala kiedy można przyjść na masaz wcześniej wykupiony ...jak ci nie pasuje termin -trudno ! Pani kosmetyczka nie mówi po polsku wiec nie zrozumialysmy się zupełnie co chce zrobić ..przekazać ...zabiegi wykonuje w czarnych śmierdzących latexowych rękawicach !! Zabiegi powinny raczej relaksować a ja czułam tylko dyskomfort i chciałam szybko stamtąd uciec ...w pokoju brak suszarki do włosów ,mydła ,ręczniki stare i poplamione ,wykładzina duuuuzo przeżyła !!brak klimy! Upał ,duchota i smród papierosów wszędzie !! Odradzam nawet za darmo !!!

Zalety

Ciężko stwierdzić ...raczej brak

Wady

PRL !! Tu czas się zatrzymał ...

Ryszard

Pobyt - Lipiec 2019

Są trzy standardy pokoi polecam najwyższy bo tylko w tym jest lodówka, suszarka do włosów i sejf ponadto jest to największy pokój pozostałe są coraz mniejsze. Byliśmy zadowoleni z wyżywienia dobre, urozmaicone i duży wybór. Wybierając hotel z basenem chcemy z niego korzystać niestety ale woda w dużym basenie była zimna w ch..j, po zapytaniach i prośbach kilu osób udało się aby została podgrzana do poziomu zimna, jakuzi działa tylko w połowie ciężko powiedzieć dlaczego ale zapewne padła jedna pompa, w związku z zimną wodą w dużym basenie wszyscy siedzą w jakuzi lub basenie dla dzieci. Są dwie sauny jednak podgrzana jest tylko jedna. Atrakcji dla dzieci brak. Obsługa z wyjątkiem osób w recepcji z Ukrainy.

Zalety

blisko do morza dobre jedzenie basen, jakuzi, sauna

Wady

trwająca budowa hotelu po przeciwnej stronie ulicy i odgłosy z niej dochodzące zimna woda w basenie brak czajnika w pokoju

Zd

Pobyt - Lipiec 2019

Tragedia. Odradzam. Ceny wysokie a standard poniżej normy. Zimna woda pod prysznicem w pokoju, przepalone żarówki, nie posprzątane dokładnie, pęknięte krzesło, klamki, materac zużyty. Na zgłoszenie do recepcji brak reakcji, odsyłanie na następny dzień i wciąż bez zmian. Recepcjonistka opryskliwa, groziła, uważała że kłamstwa choć wielu klientów zgłasza te same uwagi, braki. Nawet opinie innych to potwierdzają. Hotel zaniedbany, jedzenie takie sobie mały wybór, na basenie chłodna woda, brak szafek, ręczników. Nie polecam. Na uwagi żadnej reakcji hotelu, menagera, zmiany cen, pokoju...nic opryskliwi i straszyli. Omijać

Karolina

Pobyt - Lipiec 2019

Witam jesteśmy drugi dzień w tym hotelu i nie rozumiem dlaczego są negatywne opinie Jeżeli chodzi o Pokoj mamy w nowej części jest duży bardzo ładnie wyposażony ,bardzo ładna zadbana łazienka duży telewizor i lodówka w pokoju . Jedzenie od wyboru do koloru jest dużo owoców ,mięsa ,ryby dodatki , zupy jest na prawdę w czym wybierać . Od godziny 9 do 21 w soboty do 22 można korzystać z basenu i sauny woda jest gorąca i troszkę zimniejsza tam gdzie się pływa . Myśle ze negatywne opinie wynikają od ludzi którzy byli w starej może części . Obsługa miła jeżeli czegoś nie ma wystarczy grzecznie podejść i powiedzieć

Zalety

Wady

Jedyna wada jest to ze nie ma kawy na obiado-kolacji a tak wszystko na plus

Doris SPA