Dream Lagoon & Aqua Park Resort (ex. Floriana Dream Lagoon)

90%wlochow animacje,menu robione pod nich Brac tylko opcje stolowania sie w restauracji koral przy plazy i bedzi ok,wtedy moja ocena ogolna byla wyzsza. Rafa bogata w ryby jak na hotel bez pomostu super szczegolnie dla dzieci bo stojac w wodzie po szyje mozna trafic na zulwia. Quady przy hotelu porazka wycieczka dobra dla dzieci i osob ktore nigdy nie mialy stycznosci z jakim kolwiek pojazdem silnikowym,oszukuja na czasie, nie placic przed wycieczka

Wokół hotelu jest niesamowicie pięknie zadbamy ogród, a wieczorem ciekawie podświetlony. Bar przy plaży i przy basenie czynny do północy . Obsługa przemiła. Jeżeli chodzi o menu bardzo monotonne????.

Opinia jak powyżej w opisie...szkoda że biura podróży nie informują o sytuacji w hotelu...do tego hotelu z Polski klientów wysyła Itaka.....bardzo duży minus dla Itaki.

Zahrada , krásná., Bazény , nádherné.To jediné odpovidá hotelu 5*.Apartmán jsme měli stejný v 3* hotelech.Jídlo a pití , také.Naprosto chybí na pláži molo.CHODIT NA PLAVÁNÍ DO MOŘE 200M, JE KATASTROFA.NEŽ ČLOVĚK VYJDE VEN Z MOŘE, JE OPĚT PŘEHŘÁTÝ.

Hotel położony dość daleko od lotniska, jadąc jest parę tak zwanych posterunków po za tym pustynia i śmieci na początku to wszysko robi złe wrażenie .Sam hotel owszem ma swoje lata ale zadbany duży rozległy teren sporo basenów i długa szeroka plaża .Najpiekniejsze są ogrody kwiaty i alejki palm jest to największy atut hotelu .Obsługa w całym hotelu jest bardzo grzeczna i miła.Jedzenie niestety słabe jak na 4* bo ten hotel nie ma więcej mino że na różnych ofertach widziałam 4,5 * a nawet 5*.Największym problemem była woda 2 butelki na początku i potem radź sobie samemu,co prawda były dystrybutory ale trzeba było o tym pamiętać i zdobywać wodę codziennie ????????????.Nie widziałam żadnej rafy no ale może akurat to moja winna bo nie wypuszczała się na głębokie wody .Niei wróciła bym tam więcej mimo plusów i minusów .Jeszcze jedna bardzo ważna rzecz doba kończy się o 12 potem trzeba płacić a co najlepsze nie masz drobnych to nikt Ci tam nie wyda ????7 ? od osoby all i 20 ? od pokoju szkoda że nikt wcześniej mnie o tym nie poinformował .

Kod hotelu HOT21957
Nazwa  Dream Lagoon & Aqua Park Resort (ex. Floriana Dream Lagoon)
Miejsce  Egipt / Marsa El Alam
Udogodnienia  basen odkryty, basen z podgrzewaną wodą, na terenie sauna, dostęp do internetu

Bezpośrednio przy hotelu prywatna, piaszczysta plaża z łagodnym zejściem do morza.

Udogodnienia dla najmłodszych: basen dla dzieci ze słodką wodą, plac zabaw, animacje.

Bogata oferta rekreacyjna: 5 basenów ze słodką wodą, w tym 2 podgrzewane w sezonie zimowym.

Rozrywka: animacje dla dorosłych, dzienne zajęcia sportowe na plaży i przy basenie, wieczorem pokazy i występy w amfiteatrze.

Wyświetlono 83 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
5.2
bartek

Pobyt - Październik 2019

Zalety

Piekna rafa mimo braku pomostu,4zulwie ktore sa caly czas ,barakuda mnostwo rogatnic i olbrzymie skupiska ukwialow gdzie jest mnostwo blazenkow,lagodne zejscie obejdzie sie bez butow,ladny ogrod duzo zieleni ale niestety tez komarow Animacja kobra show polecam

Wady

Jestem juz po raz ktorys w marsa i bylem w roznych hotelach ale uwaga na restauracje w czesci garden,bardzo slabe monotonne jedzenie i maly wybor ,margaryna zamiast masla itd,co innego stolowac sie w restauracji koral gdzie jest juz na pelne 5*smak,wybor wszystko ok,itaka nie informuje o tym klijentow, Przy plazy nie podaja drinkow all tylko piwo Wszedzie plastiki,nawet w zapyzialej recepcji Bardzo slabe przekoski przy basenach i plazy,trzeba zejsc z plazy by moc cos zjesc brak barku w basenie -

3.6
Anetka

Pobyt - Sierpień 2019

Zalety

Pokoje ładne z tarasem ,łóżka bardzo duże i bardzo wygodne,zadbany i przepiękny ogród z wieloma gatunkami roślin.Wieczorem pięknie oświetlony cały obiekt.Przemila obsługa ( przykre jest to , że zarobek miesięczny to tylko 100$, cena nie adekwatna do wykonywanej pracy).

Wady

Jedzenie bardzo monotonne, codziennie to samo.Za dużo włoskiego języka: piosenki na plaży , przy basenie , beatch party,animacje wieczorne wszytko po włosku.Za dużo tego włoskiego zdecydowanie, i to nie tylko moja opinia.Minusem jest również to że hotel opuścilismy o godz 11- tej i nie dostaliśmy prowiantu na drogę , następny posiłek był o 18- tej w samolocie.

Krzysztof Mierzwinski

Pobyt - Sierpień 2019

Zalety

Bardzo miła obsługa....czysto ...piękne ogrody..super klimat..

Wady

Niestety.....W tym hotelu jak i na plaży...człowiek traci orientacje czy jest we Włoszech czy w..Egipcie...za..mało klimatu i nastroju egipskiego......hotel głównie dla turystów z Włoch...muzyka od rana na plaży bębni tylko po włosku....jak by innej na świecie nie było...i czasami wyprowadza to z.rownowagi....Polacy jak i inne...naacje narodowościowe nie są tak mile obslugiwani..jak Włosi.....jak bym miał jeszcze raz lecieć na wakacje do Egiptu to napewno nie do tego resortu..

Josef Dostál

Pobyt - Czerwiec 2019

Zalety

OK

Wady

Staré, nemoderní vybavení apartmánů.Nedaly se zavírat dveře v sprchovacím koutě.I přes opravu v koupelně tekla z odpadu voda.I v resortech 3*,jsme denně dostávali balenou vodu 1,5 na osobu.Tu v 5* hotelu, museli v barech napouštět stále dokola do stejných láhví, které jsme dostali při příjezdu, to znamená 13 dnů V hotelu 5* nemyslitelné, katastrofa.Na pláži chybělo molo.Chodit 200m na plavání v moři , hrůza..Výhled na moře, jen pro Itali ,?,

Kinga

Pobyt - Marzec 2019

Zalety

Piękne ogrody ,duży wybór basenów oraz szeroka plaża.Muszę jeszcze dodać obsługa w restauracji Koral !

Wady

Słabe jedzenie

Magdalena

Pobyt - Marzec 2019

polecam, ale z jedzeniem w restauracji Coral i basenem w glownej czesci. W marcu byly tez bardzo silne wiatry.

Zalety

przepiekny ogrod, pyszne i urodzmaicone jedzenie w restauracji Coral, mila i nie narzucająca się obsługa

Wady

wyrazny podzial na czesc dla Wlochow i Polakow, gdzie Polacy moga jesc tylko w mniejszej restauracji Gardenia a co za tym idzie z mniejszym wyborem jedzenia. Poza tym w czesci dla Polakow basen nie jest podgrzewany do 29st.

Katarzyna Mastalerz

Pobyt - Styczeń 2019

Wszystko było idealne, pokoje czyste i zadbane, jedzenie rewelacja szczegolnie w nowej restauracji Gardena. Piekny ogród.Obsluga miła i pomocna.

Turysta z Polski

Pobyt - Grudzień 2018

Opinia o hotelu Dream Lagoon została napisana na podstawie moich i mojej żony osobistych wrażeń z pobytu w tym hotelu, w okresie od 01-08 grudnia 2018 r. Był to już nasz 5 pobyt w Marsa Alam i posiadamy już pewne doświadczenie jako turyści odwiedzający ten rejon Egiptu. Wybór hotelu: Przy wyborze tego hotelu mieliśmy pewne wątpliwosci co do słuszności wyboru, gdyż nie wszystkie wcześniejsze opinie były pozytywne. Naszym głównym kryterium wyboru hotelu w Egipcie jest zadbane otoczenie hotelu, w szczególnosci rośliny, które stwarzają niepowtarzalny klimat do wypoczynku, przyzwoity standard hotelu i dobra obsługa serwisowa gości oraz możliwość snurkowania i podziwiania rafy , ryb, żółwi i życia podwodnego . Wybór tego hotelu, pomimo wczesniejszych wątpliwosci, okazał się wyjątkowo trafny a wcześniejsze opinie albo już się zdeaktualizowały albo były nieprawdziwe. Z informacji uzyskanych bezpośrednio z tego hotelu wynika, iz Dream Lagoon od tego roku zmienił radykalnie swoją koncepcję świadczenia swoich usług i z hotelu przeznaczonego głównie dla Włochów stał się już hotelem międzynarodowym, gdzie większosć stanowią goście z Polski, Włoch, Niemiec i Czech . Infrastruktura: Jest to duży kompleks hotelowy umiejscowiony ok. 20 km na południe od miasteczka Marsa Alam i ok. 70 km od lotniska (ok. 1,5 h jazdy), Na terenie hotelu znajduje się doskonale utrzymana bujna roślinność (przepiękne kwiaty, kaktusy i palmy) co w większosci hoteli jest rzadkoscią (może jedynie hotel Brayka oferuje podobne otoczenie). Utrzymanie i pielęgnacja takiej roślinnosci na pustyni jest dużym wyzwaniem , gdyż deszcz tam prawie w ogóle nie pada, a jeśli już to kilka razu w roku przez parę godzin. Woda jest tam na wagę złota i nalezy docenić to zadbane i przepiękne otoczenie. Poza hotelem jest pustynia i jeśli ktoś oczekuje i lubi wyjścia poza hotel to powinien wybrac lokalizację raczej w Hurghadzie lub Sharm El Sheik, a nie w Marsa Alam. Hotel Dream Lagoon podzielony jest głównie na 2 części, które dedykane są odrębnie dla gości z Włoch oraz dla gosci z pozostałych krajów. Każda z tych części posiada swoje baseny, bary oraz swoją restaurację. Poza przypisaną restauracją to bary , baseny są wspólne i można dowolnie z nich korzystać. Budynki w częsci międzynarodowej, gdzie lokowani są Polacy, są 2 piętrowe i wydają się być nowsze od pozostałej części hotelu. Pokoje są duże, czyste i zadbane. Jeśli czegoś w pokoju brakuje lub coś nie działa to obsługa sprawnie usuwa niedociągnięcia. Pokoje sprzątane są na bieżąco . Ciekawą rzeczą , która rzuciła nam się w oczy jest fakt, iż hotel ten zatrudnia bardzo dużo pracowników. Nie mozna narzekać na brak kelnerow, barmanów i obsługę pokojową. Wszyscy się bardzo starają i są bardzo życzliwie nastawieni do gości. Wg mojej oceny obsługa gości jest wzorcowa. W tym miejscu kieruję sugestię do wszystkich rodaków, abyście nie byli skąpi w obdarowywaniu obsługi napiwkami. Egipcjanie zatrudnieni w hotelach zarabiają naprawdę mało - ich wynagrodzenie wynosi ok. 1000 funtów egipskich, co daje w przeliczeniu ok. 200 zł na miesiąc i otrzymywanie napiwków jest istotnym zwiększeniem ich dochodów oraz często jedyną możliwością utrzymania rodziny. Poza tym , 1 lub 2 $ napiwku przekazane parę razy nie zrujnuje Waszego budżetu a będziecie traktowani zazwyczaj wyjątkowo. Posiłki Jedzenie bardzo smaczne i urozmaicone. Wybór spory. Ryby przepyszne, mięsa również. Sporo różnych i smacznych sałatek. Owoców pod dostatkiem (khaki, melony, jabłka, banany). Spory wybór ciast a kilka razy pojawiły także lody ze świeżymi truskawkami. Wino dostępne do kazdego posiłku i serwowane w kieliszkach. Potrawy donoszone i uzupełniane na bieżąco.Obsługa kuchni bardzo się stara aby zadowolić gości. Szefowie kuchni i restauracji cały czas kontrolują czy czegoś nie brakuje. Kolacje wyborne i wykwintne., np. kraby. Dla tych co mają ochotę zjeść kolację na zewnatrz stoły udekorowane i ustawione przy basenie. Plaża i morze: Spora plaża, czysta - sprzatana każdego dnia, leżaków nie brakuje. Plaża położona jest przy lagunie. Nad bezpieczeństwem pływających czuwają ratownicy. Bezposrednio przy plaży hotelowej rafy raczej nie ma. Dla tych, którzy delektują się oglądaniem rafy i życia wodnego polecam krótką, pieszą wycieczkę poza hotel. Ok. 500 m w lewo, po wyjściu z plaży hotelowej znajdziecie piękną rafę w płytkiej lagunie (przy plaży sąsiedniego hotelu) - warto zabrac ze sobą z Polski płetwy, rurkę i maskę. Z kolei idąc dalej w lewo, czyli na pólnoc, po 10-15 minutach dotrzecie do zatoki o nazwie Marsa Nakari, gdzie również można podziwiac piękną rafę po obu stronach zatoki. Teren przy tej zatoce jest prywatny i należy do Red Diving Center. Chcąc po snurkowac w zatoce musicie zapłacić 6$. Warto jednak zapłacić te parę dolarów i nacieszyć się widokiem rafy. Podsumowując Dream Lagoon oferuje bardzo dobry standard w porównaniu do bardzo przystępnej ceny. Osobiście rekomenduję i polecam ten hotel.

Zalety

Położony przy pięknej lagunie, wśród WSPANIAŁEGO ogrodu z wieloma basenami (w tym z podgrzawaną wodą), Piękna rafa w niedalekiej odległości od hotelu, Bardzo smaczne i urozmaicone posiłki, Obsługa serwisowa gości na bardzo wysokim poziomie, Budynki i pokoje zadbane. Czysto i porządek w hotelu. Zieleń zadbana i pięlegnowana. Ciekawe animacje wieczorne. Najlepsza relacja ceny do usługi pośród hoteli w Marsa Alam. Rekomenduję i polecam wybór tego hotelu.

Wady

Mało istotne, w tym: - informacja o godzinach posiłków wprowadza gości w błąd, gdyż podana jest wg . czasu egipskiego a hotel stosuje tzw villeage time, w tym przypadku czas środkowo europejski , czyli nasz czas. W skutek czego posiłki zaczynają się o godz. wcześniej niż podano na tablicy informacyjnej . - niektóre wieczorne animacje, np. kabarety mogłyby być prowadzone w j. angielskim zamiast po włosku.

Magdalena

Pobyt - Grudzień 2018

Hotel ma przepiękne ogrody , roślinność cudowna, Jedzenie bardzo smaczne choć p0od koniec pobytu bolały nas brzuchy i zresztą innych gości hotelowych również. Hotel posiada odgrzewane baseny. W czasie pobytu nie było nigdy problemów z leżakami na plaży. W barze plażowym z alkoholi dostępne tylko piwo. W hotelu głownie gości włoscy i dla nich jest dodatkowy team animatorów włoskich. Wszyscy radośni i uśmiechnięci.

Zalety

Przepiękna roślinność, bardzo smaczne jedzenie, plaża, animacje

Wady

czas hotelowy który różni się od egipskiego co wprowadza zamieszanie,

Julia

Pobyt - Listopad 2018

Bylismy w listopadzie na tydzien i mimo przeczytanych roznych komentarzach i opiniach byl to cudowny urlop. Hotel i obsluga pozwalaja na wypoczynek totalny i zapomnieniu o swiecie poza terenem hotelu. Wycieczki (nietstety) tylko od biura, na Do miejscu ciezko samemu zorganizowac. Basenow mnostwo, morze cudowne i od razu za oknem jest, blisko bardzo i plaza tez duza, nie bylo uczucia ze jak sardynki sie siedzialo na sobie. Super Team animatorow. Wiekszosc po wlosku. Do hotelu zdecydowanie jeszcze wrocimy! Jedyny mankament to przeloty, duze opoznienia samolotu i duzo czekania.

Aga

Pobyt - Październik 2018

Kompleks hotelowy składa się z czterech hoteli, dwa wyłącznie włoskie, jeden włosko-międzynarodowy i jeden międzynarodowy. Każdy ma swój teren, swój basen, swoja restaurację i co się z tym wiąże kolor opaski. Warto się upewnić, w którym obszarze Państwo macie wykupione wczasy bo różnica między restauracjami jest duża. Jeśli wykupujecie wakacje w pięciogwiazdkowym Dream Lagoon to raczej nie powinniście jadać w restauracji Gardena, przypisanej do najbardziej oddalonej od morza części ośrodka a zauważyłam, że do tej najskromniejszej z restauracji chętnie są kierowani goście z Polski. Warto by tą kwestię uściślić ze sprzedawcą wycieczki bądź z rezydentem, żeby przekazał odpowiednie wskazówki managerowi hotelu, gdzie goście maja być zakwaterowani i z jakiej restauracji mogą korzystać. Zdjęcia z oferty TUI pokazują baseny przynależne do Dream Lagoon, więc analogicznie goście powinni korzystać z restauracji o tej nazwie.

Zalety

czysto, zadbany ogród, piękna rafa blisko brzegu po lewej stronie hotelu, bezpieczna głębokość nawet dla nie umiejących pływać

Al

Pobyt - Październik 2018

Hotel położony jest w przepięknym ogrodzie. Jedzenie smaczne. Obsługa sympatyczna - poza wyjątkami : pierwszy raz spotkałam się z pytaniem ze strony pana sprzątającego \"czy ma posprzątać pokój? może jutro, może pojutrze?\". Gdy pościelił łóżka - czekał na nas przed pokojem, wszedł razem z nami do pokoju i stał przez parę minut - wyraźnie czekając na napiwek. Baseny przyjemne, ale nie ma nigdzie toalet za zewnątrz, poza lobby i stołówką zamkniętą miedzy posiłkami. Brak ręczników na plaży, trzeba je było nosić przez cały teren hotelowy ( wymiana ręczników przy basenie w części \"włoskiej\" nie wchodziła w rachubę. Z powodu przesuniętych godzin odlotu, za 20 Euro przedłużyliśmy korzystanie z pokoju ale tylko do godz. 17 tej ( wyjazd na lotnisko miał być ok godz. 20-tej). Wraz z oddaniem kluczy z pokoju przecięli nam opaski uprawniające do korzystania z barów i restauracji na terenie hotelu. Było to bardzo nieprzyjemne- niedopuszczalne w hotelach pięciogwiazdkowych.

Zalety

piękny ogród. dobre jedzenie

Wady

brak toalet przy basenach,

Robert

Pobyt - Wrzesień 2018

Hotel ogólnie bardzo ładny, rafa koralowa blisko plaży. Mam porównanie do innych hoteli w Egipcie i tu jest na prawdę bardzo elegancko i ładnie w tym hotelu. Jedyne z czego byłem średnio zadowolony to jedzenie, raz się trafiały posiłki, że wszystko smaczne, innym razem już gorzej. Zawsze jednak śniadanko z jajkami pod roznymi postaciami mozna ogarnac, i zawsze jest dobry jakis makaron takze tez sie cos zje. Polecam zabrać sobie sprzęt do snurkowania ;]

Zuzanna

Pobyt - Marzec 2018

Ogromny teren, budynki typu bungalow położone w przepięknym, niesamowicie zadbanym ogrodzie. Bardzo ładna plaża, przemiła obsługa, klimatyczne, gustownie wyposażone pokoje. Spokojne miejsce na wypoczynek, polecam parom.

Zalety

przepiękny ogród

Wady

położony w odosobnieniu

Ula

Pobyt - Marzec 2018

Gorąco polecam wypoczynek w tym hotelu. Bujna, zadbana i kolorowa roślinność, przechadzające się po trawnikach ibisy i dudki wywierają wrażenie ogólnego spokoju i relaksu. Zadbana plaża, przepiękna laguna i bogata fauna...... podczas pływania można spotkać żółwie, raje, barakudy i inne przepiękne ryby.... Warto skorzystać z oferty centrum nurkowego, gdzie polscy instruktorzy Ania i Tomek w sposób profesjonalny uczą nurkowania, a dla zaawansowanych w tej dziedzinie proponują ciekawe eskapady po rafach koralowych i wrakach. Warto podkreślić, że obsługa jest uprzejma, taktowna i bardzo miła.... W sierpniu będę tam kolejny raz...... Zapewniam, że można tam odpocząć i naładować akumulatory ......

Zalety

Kameralny hotel położony wśród bujnej zieleni. Czyste pokoje,codziennie zmieniana pościel i ręczniki.

slawekg

Pobyt - Październik 2017

Polecam każdemu kto ceni spokój bardzo miła obsługa,szczególnie kucharz w barze przy basenie

Zalety

Bardzo bujną roślinność

Wady

W okół hotelu nic niema tylko pustynia

3.8
IWONA

Pobyt - Sierpień 2017

W Egipcie jesteśmy 12 raz i ten hotel nie zasługuje na 5*.Polacy byli traktowani jak drugi sort ,najważniejsi byli Włosi.Mały wybór jedzenia i owoców.Byliśmy w sierpniu i pierwszy tydzień pobytu ( co do posiłków beznadziejny) w drugim trochę się poprawił,ale myślę że dzięki Włochom bo 15 sierpnia obchodzili święto kościelne,a ponoć właściciel jest Włochem.Pospolite drinki ,które w innych hotelach serwowali gościom tu były płatne.Barek przy plaży porażka.Nawet nie było zwykłej wody gazowanej,nie mówiąc o innych rzeczach. Dużo pływamy i mogę powiedzieć że rafy tam nie ma.Małe kępki na środku nie można nazwać rafą ,chyba że ktoś nigdy jej nie widział.

Zalety

Piękny ogród,dużo kwiatów i zieleni,czyste baseny,kajaki z których można było korzystać bezpłatnie.

Wady

Brak rafy.Ubogie jedzenie.

Marek

Pobyt - Kwiecień 2017

Przyjemnie spedzony czas jak w listopadzie malo ludzi ale wspaniale

Zalety

Dobre jedzenie super obsluga

1.6
piripiri

Pobyt - Kwiecień 2017

TEN HOTEL TO JEST MASAKRA. LUDZIE JEŚLI MOŻECIE TO OMIJAJCIE TEN HOTEL Z DALEKA!!!. Nasz pobyt przypadł na kwiecień. Hotel znajduje się na strasznym zadupiu (1,5h jazdy od lotniska), w około brud i kupa gruzu, nieczynne albo niedokończone hotele w których wylęgają się komary. Dojazd do hotelu drogą gruntową. Hotel ma niby pić gwiazdek z zewnątrz wygląda strasznie ubogo. W lobby smutno ,ciemno i pusto. Odrapane ściany. Uwaga: kiedy się meldowaliśmy w holu był tylko recepcjonista!! (zero gości) Nastój w lobby jest taki że nie wiedzieliśmy czy przyjechaliśmy do hotelu 5 * czy do domu pogrzebowego. Na pytanie gdzie są goście powiedziano że na basenach. Na basenach okazuje się że pusto - wolne leżaki (koniec kwietnia!) Budynki mieszkalne .odrapane , w środku śmierdzi farbą z odmalowanych dopiero co mebli. Prysznic zagrzybiały - nie chcecie wiedzieć co wypływa kiedy prysznicem potraktuje się prowadnice drzwi prysznica. Na korytarzach budynków mieszkalnych pełno suchych liści, kwiatów a wieczorami na ścianach latają gekony. W pokojach bezpłatne sejfy oraz puste lodówki ZA WODĘ TRZEBA PŁACIĆ 1 $ Jedzenie JEST TRAGICZNE TRAGICZNA restauracja działała na pół gwizdka, potrawy niesmaczne , na ogół chłodne i nie doprawione. Praktycznie codziennie jest to samo na wszystkie posiłki. Jajecznica z proszku dodawana do wieczornych sałatek. Wg nich all inclusive to trzy butelki 2 litrowe fanty coli i sprite wystawiane do obiadu i kolacji.. Wszystko jest tam wyliczone i reglamentowane Ubogi wybór pieczywa, praktycznie z owoców tylko jabłka, daktyle i czasem arbuz. Nie jestem osobą wybredną co do jedzenia ale NAPRAWDĘ JEDZENIE W TYM HOTELU JEST FATALNE. Przy basenie bar tragiczny - tragicznie wyposażony i tragicznie obsługiwany - do zjedzenia zimne kawałki pizzy , hamburger składający się z bułki i kawałka płaskiego spalonego mięsa, niedosmażone albo pełne oleju frytki. Jedzenie daja z łaski. Drinki rozcieńczone i niesmaczne, wina brak , piwo lane do literatki. NIE POLECAM

Zalety

w miarę ładny ogród i czyste baseny

Wady

tragiczne jedzenie, obsługi i położenie. MASAKRA!

4.8
lukasz

Pobyt - Listopad 2016

Nasz pobyt w hotelu ...pusto mało ludzi, personel się stara,niestety woda mineralna butelkowana odplatna, duże brakinw wyżywieniu, przestrzegam przed centrum sportow wodnych !!!! prowadza wlosi którzy za nic maja bezpieczeństwo, sa aroganccy, ... NIESTETY ...NIE POLECAM...WRECZ OSTRZEGAM....

Zalety

Ladna zielen, personel naprawdę uprzejmy, starają sie

Wady

polozenie, pustynia ,można umrzec z nudow

Dream Lagoon & Aqua Park Resort (ex. Floriana Dream Lagoon)