Dreams Beach Resort

Hotel bardzo dobry, wszelkie złe opinie są wystawiane przez Polaków którym nic nie pasuje, kto podróżuje to wie. Położenie przepiękne, duży obszar, klifowa plaża z rafą. Wszystko pod (...) to wiadomo. Standard 5 gwiazdek egipskich, wiadomo że to nie europa. Polecam !!!!

5 * egipskich to słabe 3 * normalnie ... pokoje mocno zużyte.

Największym atutem hotelu jest plaża zagospodarowana na klifie, z tarasami na różnych wysokościach. Rafa przy hotelowej plaży beż szału, ale posnurkowac z najpopularniejszymi rybkami można. Szkoda, że teren do snoorkelingu jest bardzo ograniczony przez bojki i pilnujący nie pozwalają wypłynąć dalej, gdzie rafa jest ciekawsza. Hotel zapewnia wszystko co potrzebne, żeby spędzić udane, beztroskie wakacje. Jedzenie smaczne, duży wybór, napoje alkoholowe od godz. 13:00. Parę basenów, zjeżdżalnie, stoły do tenisa. W trakcie pobytu mogliśmy skorzystać z dwóch kolacji w restauracjach tematycznych. Wybraliśmy meksykańską i włoską. Jedzenie w meksykańskiej bardzo nam smakowało. Pokój otrzymaliśmy ładny, czysty, po remoncie. Panowie w recepcji sugerują, żeby dać łapówkę, więc daliśmy 20$. W pokoju zestaw kawowy uzupełniany codziennie, ręczniki wymieniane w miarę potrzeby. Pracownicy generalnie mili, ale nie nachalni. Pobyt ogólnie uważam za udany.

Cudowny hotel, cudowne wspomnienia. Hotel czyściutki bardzo zadbany, pokoje także, wyposażone we wszytsko co potrzeba codziennie uzupełniania woda, przybory do mycia oraz ręczniki basenowe przynoszone do pokoju. Obsługa bardzo miła i zawsze stara się dogodzić. Widoki w hotelu bajka. Rafa cudowa, , aż 3 pomosty. Codziennie animacje unikają czas. Baseny czyściutkie. Zawsze można znaleźć wolne miejsce do leżakowania zarówno przy morzu jak i basenach.

Czysto, schludnie, blisko plaży, super obsługa. moim zdaniem hotel godny polecenia.

Nazwa  Dreams Beach Resort
Miejsce  Egipt / Sharm el Sheikh / Sharm el Sheikh
Udogodnienia  basen odkryty, na terenie sauna, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, fitness, tenis, nurkowanie

Basen z podgrzewaną wodą i 2 zjeżdżalniami

Bogata rafa koralowa przy hotelu, zejście do morza po drabince

Hotel bezpośrednio przy ładnej plaży (zejście do plaży schodami)

5 basenów, w tym 2 dla dzieci i 2 z podgrzewaną słodką wodą

6.5

Wyświetlono 239 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Darek

Pobyt - Listopad 2023

Zalety

Położenie, jedzenie.

Wady

Ewentualnie stan łazienki, trochę zużyta, ale w pełni funkcjonalna.

4.9
Darek

Pobyt - Listopad 2023

5 * egipskich to słabe 3 * normalnie ... pokoje mocno zużyte.

Zalety

Ogrod i lobby zadbane Piękne widoki na morze Mila Obsluga

Wady

Jedzenie dla dzieci dramat zero nagetsow itp.

Magdalena

Pobyt - Listopad 2023

Zalety

Plaża

Wady

Brak dbałości o części wspólne np. Stoliki w lobby barze często brudne, klejące

Grace

Pobyt - Listopad 2023

Zalety

Hotel, obsługa wszystko jest wielką zaleta. Hotel polecam w 100 %.

Wady

Brak wad. Nawet na siłę nie znajdę.

Marcin

Pobyt - Listopad 2023

Zalety

Baseny blisko kompleksu mieszkalnego, niezłe jedzenie. Moim zdanie bomba! :)

Wady

Dla mnie problemem byli ludzie, którzy prowadzą biznesy przy hotelu tupu spa, masaże, fryzjer, biuro turystyczne ponieważ są strasznie namolni i nie dociera do nich, ze nie chcesz korzystać z ich usług… (wręcz trzeba się chować przed nimi)

EMILIA

Pobyt - Listopad 2023

Hotel położony w cudnym miejscu, widoki, rafa, naprawdę piękne miejsce. W basenach czysta woda, super, atrakcje dla dzieci jak najbardziej, zjeżdżalnie , animacje. Obsługa bardzo miła, za dolary jeszcze milsza. Jeśli chodzi i o jedzenie to wiadomo, że prawie codziennie to samo ale bez przesady. Pobytem byliśmy zachwyceni, pogoda 33-35 stopni codziennie. Jedynym minusem to pokoje. łazienki, wszystko do wymiany -dramat. Natomiast nastawiliśmy się na fajny wyjazd z dziećmi przy dobrej pogodzie i tak się stało. Pokoje codziennie sprzątane.

Zalety

Infrastruktura hotelu, miła obsługa, wcale nie nachalna, blisko do miasta, czysta woda, leżaki dostępne.

Wady

Stare meble w pokojach( pomimo dopłaty), łazienki w opłakanym stanie

Emil

Pobyt - Listopad 2023

Hotel malowniczo usytuowany na klifie, co gwarantuje niezapomniane widoki na morze. Bezpośrednio znajduje się atrakcyjna plaża z rafą koralową.. Pokoje są czyste, ale sam hotel wymaga lekkiego odświeżenia.

3.7
Ryszard

Pobyt - Listopad 2023

Byłem w tym hotelu trzeci raz, i poprzednie moje pobyty były ok. Ale teraz całkiem odmiennie mimo że byłem trzeci raz dostałem kiepski pokój, ciągle gryzły mnie komary a przed odlotem po wymeldowaniu powiedziano mi że nie mogę zjeść obiadu. Nie wiem czy to kwestia biura podróży bo teraz był to Anex a poprzednio Rainbow czy poprostu są tsk bezmyślni menadżerowie. W innych hotelach zawsze dbano o klienta który wraca, a tutaj poczułem się niechciany. Menadżer potraktował mnie jak intruza.

Zalety

Najlepsze w tym hotelu to Rafa oraz miła obsługa w barze przy basenach.

Wady

Menadżer w recepcji który zachowuje się po chamsku.

Pobyt - Listopad 2023

Pobyt w hotelu oceniam na bardzo dobry 🙂 Pokoje ładne. Ludzie pracujący mili i uśmiechnięci.😃Animatorzy otwarci na potrzeby dzieci zwłaszcza na basenie chętni do zabawy. Dla dorosłych też mają super zabawy 😃 Jedzenie też nie złe. Polecam...

Zalety

Najbardziej podobało mi się ogólne wrażenie na zewnątrz hotelu ale także w środku. Dużo różnych miejsc. Najpiękniejsze rafy.

Wady

Nie ma rzeczy żeby mi się nie podobały.

Aneta

Pobyt - Listopad 2023

Hotel nie najnowszy, Duży teren, bezpośrednio przy plaży (zejście schodkami). Zjeżdżalnie mniejsze i większe.

Zalety

zjeżdżalnie

Wady

mało zieleni

Krystyna

Pobyt - Listopad 2023

Hotel stary i wysłużony na pewno nie 5* słabe 4 . Mieliśmy pokój standardowy ,a dostaliśmy syfiasty i brudny 😞 przykre są takie praktyki ,ale dolary pozwoliły na zmianę na lepszy 😉 jedzenie - wybór nie tak wielki ,ale zawsze coś innego i zawsze bardzo smaczne ! Obsługa miła i sympatyczna zawsze z uśmiechem ! Codziennie wieczorem muzyka na żywo.Perełka to infrastruktura , nie ma problemu z leżakami,ani przy basenach ani na plaży . Pełen relaks 😍🤩 Czy wrócę do Sharm ? Tak ! Ale będzie to inny hotel .

Zalety

Infrastruktura i większość ludzi tam pracujących 🙂

Wady

W hotelu nie powinno być przydzielanych pokoi brudnych i poniżej standardów jakichkolwiek.

Bartek

Pobyt - Listopad 2023

Super. Uzekł mnie ten klif. Chciałem to zobaczyć i zobaczyłem czego nie żałuję. Jest gdzie snurkowac.

Zalety

Super położenie. Jak dla mnie wyżywienie. Obsługa.

Wady

Ok. Są niedociągnięcia. Pokoje ogólnie można odświeżyć. Widać że sukcesywnie robią remonty.

Pobyt - Listopad 2023

Hotel położony bardzo blisko morza z prywatnymi plażami i rafą koralową , cudowne widoki , mnóstwo leżaków zarówno na plaży jak i na basenach , czysty , zadbany teren wokół hotelu , jedzenie bardzo dobre , bardzo miła pomocną obsługa , drinki i napoje do woli.

Zalety

Blisko morza , prywatna plaża , piękne rafy , leżaki i ręczniki w cenie , czysto .Miła obsługa .Dobre jedzenie .

Julia

Pobyt - Listopad 2023

Rodzinny hotel w otoczeniu pięknych widoków, przy hotelu znajduje się rafa koralowa, hotel przestronny z licznymi atrakcjami dla dzieci

Zalety

Dla rodzin z dziećmi, przestronny, przy plaży

Zuzanna

Pobyt - Listopad 2023

Hotel bardzo kameralny potrzebuje odświeżenia. Myślę, że sprawdzi się dla rodzin z dziećmi, ponieważ posiada zjeżdżalnie, animacje oraz miniklub. Hotel znajduje się na wzgórzu, przez co oferuje piękny widok. Plaża zadbana z łagodnym zejściem

Natalia

Pobyt - Listopad 2023

Polecam hotel super klimatyczna plaża dobre restauracje oraz świetna obsługa

Zalety

Plaża animacje

L.W.

Pobyt - Listopad 2023

Hotel przyjemny, zarówno dla dorosłych jak i rodzin z dziećmi. Czysty, dobre jedzenie i sympatyczna obsługa. Plaża jest przy hotelu, ale zejście do niej po schodach lub windą. Są zjeżdżalnie dla dzieci i piękna rafa do snurkowania dla dorosłych.

Robert

Pobyt - Listopad 2023

proporcjonalnie do Egiptu..standard dośc dobry , choć ząb czasu nadgryzł jego świetność,,,, winni generalnie turyści , którzy trochę go juz popsowali.... nie dziwota.. stada hord wschodnich tam przebywają...

Zalety

dobra lokalizacja, infrastruktura... fajna ciekawa plaża,,,bez butów gumowych w morzu można się obyć... kuchnia dobra, choć trzeba umieć posługiwać sie pólproduktami i przyprawami ...żeby jadłu sens nadać,,, poprostu trzeba lubić kuchnie arabską. Obsługa spoko-zawsze bądz gotowy na drobiazgki dla personelu... to dla nich miłe , a dla Was się odwdzięczy

Wady

czas na remonty i wymiany w niektórych miejscach

Pobyt - Listopad 2023

Hotel pięknie położony, plaża na klifie z rafą - idealna do snurkowania. Kompleks hotelowy jest ogromny, na terenie sklepy, restauracje, strefy dla dzieci - baseny ze zjeżdżalniami, plac zabaw, animacje. Strefa spa z siłownią, saunami, masaże. Pracownicy zawsze uśmiechnięci, mili i pomocni. Śmiało można jechać na urlop.

Zalety

-własna plaża na klifie -dużo atrakcji: animacje, muzyka, disco -piękne otoczenie -urozmaicone i dobre jedzenie

Wady

-wad w sumie nie ma, ewentualnie może komuś przeszkadzać stan łazienek w pokojach - Hotel jest ogromny i sukcesywnie, segment ami odświeżany

Nikola

Pobyt - Listopad 2023

Największą zaletą hotelu jest położenie. Hotel znajduje się na klifie, z którego można podziwiać widoki. Dodatkowym atutem jest plaża z rafą. Uważam, że hotel potrzebuje odświeżenia, natomiast w tej cenie standard jest ok.

Dreams Beach Resort